Estepona, haven
Estepona, plattegrond 2
appartementen en vakantiehuizen
huurvoorwaarden
tips autoverhuur
tips vliegtickets
over costa del sol
links
Gastenboek
route
contact
Estepona, plattegrond 14
1 kamerappartement 2 kamerappartement 3 kamerappartement

Estepona Vakantiehuizen en appartementen

Estepona Vakantiehuizen is een verhuurorganisatie die bemiddelt tussen de verhuurder en de huurder in Estepona, Costa del Sol. Dit zijn appartementen en huizen in diverse wooncomplexen. U woont dan tijdelijk onder de Spaanse bevolking. Wij hebben een kantoor in Estepona met Nederlands sprekende begeleiding. Bij aankomst wacht ik op u bij het meeting point (1) en breng u naar het appartement.

Waarom uw appartement of vakantiewoning huren bij Estepona Vakantiehuizen?
Wij beheren meer dan 30 appartementen en/of vakantiewoningen in en om de haven van Estepona. Dit zijn appartementen en huizen in diverse wooncomplexen. U woont dan tijdelijk onder de Spaanse bevolking. Al deze appartementen zijn bij ons in beheer en onderhoud, wij verhuren deze appartementen alleen als ze conform onze hoge normen zijn ingericht en onderhouden. U betaalt hier niets voor aan ons, wij worden betaald door de eigenaren. Wat is uw voordeel: u hebt één aanspreekpunt in Estepona. Mocht er onverhoopt iets stukgaan (koelkast of koffiezetmachine, TV) u belt ons en wij repareren of vervangen datgene wat stuk is. U hoeft niet met Nederland, België of Engeland te bellen. Wij hebben een eigen onderhoud- en schoonmaakdienst, dus het is vertrouwd. Wij spreken ook uw taal. Ook kunt u altijd even bij ons kantoor in de haven van Estepona langs gaan voor een toeristische tip, of als u hulp nodig heeft (taal) voor arts of apotheker. Uw contactpersoon in Estepona is voor 90% Walter Aertsen, hij spreekt Nederlands (Vlaams) Engels en Spaans en is altijd mobiel bereikbaar. Mocht hij even niet aanwezig zijn, krijgt u altijd een Nederlands/Engels sprekende medewerker van ons aan de lijn. U betaalt altijd (tenzij anders overeen gekomen) naar een Nederlandse bankrekening en van daar wordt ook uw borg binnen één week na vertrek weer terug gestort op uw eigen rekening. Het enige wat u zelf moet doen is genieten van uw vakantie.

Onze appartementen en vakantiehuizen bevinden zich voornamelijk rond de gezellige jachthaven en zijn op loopafstand van strand en centrum en in de volgende complexen: Puerto Alto, Montemayor, Almontes, Madrid.

plattegrond Estepona, Costa del Sol

Plattegrond van Estepona. De woensdagmarkt is naast het nieuwe stadium (helemaal rechtsbovenaan).
De zondagmarkt is in de jachthaven.

Pootje baden aan de Costa del Sol

Zelfs in november is de temperatuur heerlijk en kunt u pootje baden in de zee.

 

 

De Costa Del Sol beschikt over honderden kiliometers kust en prachtige stranden, een naturistenstrand in Estepona en een 100 tal golfbanen. Estepona en Marbella spannen de kroon wat betreft luxe en gezellig uitgaansleven. In Estepona kunt u uitstekende appartementen of vakantiehuizen huren. Deze liggen alle centraal in de directe omgeving van het strand en/of golfbanen en bij uitgaan centra's. Er is een uitstekende vliegverbinding vanaf Amsterdam naar Málaga met Vueling, Transavia, Ryanair. Vanaf Eindhoven en Rotterdam: Transavia.

 

 

 

 

 

Costa del Sol, vakantiehuizen en appartementen
Voor meer informatie neem contact op met info@estepona-vakantiehuizen.nl