Estepona, boten
Estepona, plattegrond 2
appartementen en vakantiehuizen
huurvoorwaarden
tips autoverhuur
tips vliegtickets
over costa del sol
links
Gastenboek
route
contact
Estepona, plattegrond 14
1 kamerappartement 2 kamerappartement 3 kamerappartement
 

De huurvoorwaarden van Estepona Vakantiehuizen

Dit is de bindende overeenkomst tussen de huurder en Estepona Vakantiehuizen, hierna genoemd `de verhuurder'.

De verhuurder en de huurder komen een korte termijn verhuurperiode overeen voor het volgende appartement: Ref

Zoals het appartement getoond wordt op de websites van de verhuurder is de staat waarin het nu wordt aangeboden. De foto's die op de website worden getoond zijn de foto’s van het appartement.

De huurperiode die is overeengekomen tussen huurder en verhuurder valt in de periode van: 0-0-0 (aankomst) en 0-0-0 (vertrek).

De huurder kan op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur in het appartement en verlaat het huis/appartement op de vertrekdatum voor 10.00 uur (tenzij dit anders wordt afgesproken). De verhuurder verzorgt twee sets sleutels van het huis/appartement (inclusief afstandbediening van de garage of hek indien van toepassing) en de huurder laat de sleutels achter in het appartement op de dag van vertrek/Johanna komt u gedag zeggen en zal dan de sleutels in ontvangst nemen.

De huurder betaald een borg van € 200,00 aan de verhuurder (dit is inclusief de borg voor de elektronische afstandsbediening van toegangshek en/of parkeergarage), welke terug gestort wordt op bovengenoemde rekening zodra het appartement is gecontroleerd, er geen schade is ontdekt en de huur volledig is betaald. In geval van schade, worden de reparatiekosten betaald van de borg en alle meerdere kosten worden verhaald op de huurder. De borg wordt per bank betaald aan de verhuurder 4 weken voor aankomst.

Voorafgaand aan de huurperiode, moet de huurder de totale overeengekomen huurprijs volledig hebben betaald. Om uw reservering te bevestigen vragen wij een aanbetaling van 30% van de totaal overeengekomen huurprijs per omgaande over te maken. Dit is een bedrag van € ,00. Dit kan door middel van een overschrijving per bank op rekening .....

Annuleringskosten: Bij annulering tot 6 weken voor aankomst, zijn de annuleringskosten 30%. Daarna 90% bij annulering tot 30 dagen voor aankomstdatum en 100% korter dan 30 dagen (de huurder kan zelf hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten).

De totale huur is € 0,00, wat overeenkomt met een weekhuur van € 0,00. Nadat de eerste 30% is betaald, dient de resterende 70% van de huurprijs € 0,00, 4 weken voor aankomst betaald te worden door overschrijving per bank op rekening ... .

Als de minimum aanbetaling van 30% en/of de totale huurprijs binnen de overeengekomen termijn niet is voldaan, wordt de reservering als ontbonden beschouwd.

De verhuurder mag een ander appartement aanbieden in geval van onvoorziene omstandigheden of een noodsituatie, echter wel van dezelfde grootte en zelfde voorzieningen. De verhuurder doet in dit geval zijn best een gelijkend appartement te verzorgen. De afgesproken huurprijs zal niet veranderen.

Het meeting point is de rotonde met de grote boot bij de ingang van de jachthaven van Estepona.
Onze contactpersoon is Johanna,+3150227568 of +349677445489 en Arwen +34682874846. Bel a.u.b. als u uit Malaga vertrekt zodat zij weet hoe laat wij u ongeveer bij het meeting point kunt zijn.

Het verwisselen van beddengoed is niet inbegrepen (linnengoed aanwezig in het appartement). De eind schoonmaak vindt plaats na het vertrek van de huurder. Als het appartement ongewoon smerig is na vertrek van huurder worden de extra kosten van deze eind schoonmaak verrekend met de borg. De huurder gaat akkoord met bovenstaande door ondertekening van deze overeenkomst. Uw eigen bijdrage in deze eindschoonmaakkosten is € 0,00, deze dient uiterlijk 4 weken voor aankomst te worden betaald per bank.

Beddengoed, handdoeken en alle normale huishoudelijke voorwerpen, nodig voor eenvoudig verblijf, worden verzorgd door de verhuurder. De handdoeken mogen niet buiten het appartement of anders dan voor huishoudelijke hygiëne worden gebruikt. Strandlakens zijn soms aanwezig of kunt u huren à € 6,00 per stuk, contant te betalen bij aankomst. Deze mogen worden meegenomen naar het strand.

Elektriciteit, gas, water en alle belasting is inbegrepen in de huurprijs. Alle extreme verbruiken van elektriciteit komen ten laste van huurder. De huurder moet zo verantwoord mogelijk omgaan met licht, verwarming en airconditioning, deze uitschakelen bij afwezigheid of als de deuren en ramen open zijn.

Het appartement kan alleen bewoond worden door de met de verhuurder afgesproken groep/aantal mensen. Elke extra persoon moet toestemming hebben van de verhuurder om te overnachten, mits er slaapruimte is. Het is niet toegestaan om op de bank, vloer of tafels te slapen.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

De verhuurder heeft ten alle tijden het recht iedereen de toegang te ontzeggen en de huurovereenkomst te beëindigen als blijkt dat de huurder het huis/appartement niet naar behoren bewoont of gebruikt voor andere doeleinden dan vakantieverblijf.

De verhuurder is niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van waardevolle voorwerpen in appartement of anders. Huurders worden geadviseerd waardevolle voorwerpen veilig op te bergen in een kluis (indien aanwezig) of deze bij zich te houden. Er is geen verzekering tegen verlies en diefstal van persoonlijke eigendommen, alleen de dekking via de verzekering die de huurder zelf heeft afgesloten bij de creditcard, huisverzekering of reisverzekering. In geval van diefstal, wordt de huurder gevraagd onmiddellijk de contactpersoon te waarschuwen per telefoon. Kluisjes zijn ook beschikbaar bij banken of postkantoren.

Het appartement is verzekerd tegen brand, storm, waterschade uit leidingen en regenwater via het dak. Schade aan het huis/appartement of eigendommen van de huurder moet u meteen melden bij de contactpersoon.

De huurder wordt gezien als de huiseigenaar tijdens zijn verblijf. Deze huurder heeft elders een hoofdverblijfplaats. De verhuurder is niet aansprakelijk voor om het even welke schade die wordt toegebracht aan de huurder door bouwkundig mankement in welke vorm dan ook.

De verhuurder verzorgt een logeerbed / babybedje / kinderstoel, buggy, hiervoor betaald de huurder een bedrag van € 0,00.

De huurder bevestigd dit contract zorgvuldig te hebben gelezen en het totaal mee eens te zijn. Door terugsturen als bijlage (word document en geen PDF) per e-mail verplicht de huurder zich aan de bovenstaande voorwaarden.

Datum: . . . . . . . . . .
Naam: . . . . . . . . .info@estepona-vakantiehuizen.nl

 

 

 

 

 

Huurvoorwaarden, Estepona, Costa del Sol, Malaga, Andalusië, Spanje
Voor meer informatie neem contact op met info@estepona-vakantiehuizen.nl