Estepona, haven
Estepona, plattegrond 2
appartementen en vakantiehuizen
huurvoorwaarden
tips autoverhuur
tips vliegtickets
over costa del sol
links
Gastenboek
route
contact
Estepona, plattegrond 14
1 kamerappartement 2 kamerappartement 3 kamerappartement

Estepona Vakantiehuizen en appartementen

Waarom staan er geen appartementen op onze website?
Door de COVID-19 zijn er diverse urbanisaties waar er door de vereniging van eigenaren besloten is geen verhuur voor vakantie doeleinden toe te staan. Men kan niet vaststellen of de huurders zich in het thuisland aan de corona regels hebben gehouden

Mocht u uit een veilige regio komen, toch op vakantie willen naar Estepona, stuur ons dan een mail met de datum van aankomst en vertrek en met hoeveel mensen u wilt komen. Wij zullen dan onze best doen u een passende aanbieding te maken.

U hoeft geen aanbetaling te doen, u betaald bij aankomst in Estepona! Op deze manier is er geen gedoe mocht de vlucht toch geannuleerd worden en hoeven we geen voucher voor later tijdstip te geven.

 

 

Coronavirus-release 7 september 2020.
Het ministerie van Volksgezondheid en Gezin meldt dat momenteel 698 bevestigde patiënten met COVID-19 nog steeds zijn opgenomen in Andalusische ziekenhuizen, waarvan 110 op de IC.

Per provincies: in Almería (84 ziekenhuisopnames, waarvan 18 op de IC), Cádiz (94 ziekenhuisopnames, waarvan 17 op de IC), Córdoba (85 ziekenhuisopnames, waarvan 11 op de IC), Granada (77 ziekenhuisopnames, waarvan dan 14 op de ICU), Huelva (3 ziekenhuisopnames, waarvan 1 op de IC), Jaén (27 ziekenhuisopnames, waarvan 6 op de IC), Malaga (212 ziekenhuisopnames, waarvan 30 op de IC) en Sevilla (116 ziekenhuisopnames, waarvan 13 op de IC).


 

playa de la rada

Kijk voor meer informatie op: www.spanjenieuws.com of www.standaard.be.

Zodra we van de Spaanse overheid nieuws krijgen over de voorwaarden en veiligheidseisen die we moeten handhaven om de appartementen te mogen verhuren, zullen wij dit melden op onze website.

Daarom zijn we nu bezig met het onderhoud van onze website. Maar als u al een appartement gehuurd heeft, dan blijft de reservering bestaan of u kunt doorschuiven naar volgend jaar.
Neem bij vragen contact op met Johanna.
+31650227568 of +34677445489
info@estepona-vakantiehuizen.nl

 

 

 

 

 

 

 

plattegrond Estepona, Costa del Sol

Plattegrond van Estepona. De woensdagmarkt is naast het nieuwe stadium (helemaal rechtsbovenaan).
De zondagmarkt is in de jachthaven.

Pootje baden aan de Costa del Sol

Zelfs in november is de temperatuur heerlijk en kunt u pootje baden in de zee.

 

 

De Costa Del Sol beschikt over honderden kiliometers kust en prachtige stranden, een naturistenstrand in Estepona en een 100 tal golfbanen. Estepona en Marbella spannen de kroon wat betreft luxe en gezellig uitgaansleven. In Estepona kunt u uitstekende appartementen of vakantiehuizen huren. Deze liggen alle centraal in de directe omgeving van het strand en/of golfbanen en bij uitgaan centra's. Er is een uitstekende vliegverbinding vanaf Amsterdam naar Málaga met Vueling, Transavia, Ryanair. Vanaf Eindhoven en Rotterdam: Transavia.

 

 

 

 

 

Costa del Sol, vakantiehuizen en appartementenEstepona, Costa del Sol, Malaga, Andalusië, Spanje
Voor meer informatie neem contact op met info@estepona-vakantiehuizen.nl
Estepona Vakantiehuizen is onderdeel van MSDOS REALTY SPAIN SL / EasyEstepona