Estepona Vakantiehuizen
Estepona, plattegrond 2
appartementen en vakantiehuizen
huurvoorwaarden
tips autoverhuur
tips vliegtickets
over costa del sol
links
Gastenboek
route
contact
Estepona, plattegrond 14
1 kamerappartement 2 kamerappartement 2 kamerappartement
border
border

marbella4dayswalking

border
border

Wandelvierdaagse
in Marbella

marbella4dayswalking

20 of 30 km per dag!
In het najaar van 2017, van 13 tot en met 16 oktober 2017, kunnen wandelaars voor de zesde keer een heuse vierdaagse lopen in het Spaanse Marbella.
Maar 1 dag meelopen is ook mogelijk!

Dit zijn de foto's van 2011

  line
 
4days walking   4days walking   4days walking   4days walking   4days walking
spacer
4days walking   4days walking   4days walking   4days walking   Marbella 4days walking, Ingrid en Jan Sier
spacer
4days walking   4days walking   4days walking   4days walking   4days walking
spacer
4days walking   4days walking   Marbella 4days walking, Jan Sier halverwege   4days walking  

meer foto's van de vierdaagse

  line
 

Welkom bij Marbella 4Days Walking
Het idee voor een vierdaagse in Marbella, ontstond tijdens een bijeenkomst van de gemeente Marbella in samenwerking met een speciale denktank, die in het leven werd geroepen om een betere samenwerking tussen bedrijven te bevorderen.
De organisatie van de Vierdaagse in Nijmegen en de Nederlandse wandelbond KNBLO staan de organisatie in Marbella nu bij met hun kennis en ervaring. In maart zal een deel van de organisatie van de Vierdaagse in Nijmegen naar Marbella komen om daar praktische adviezen te geven. Het is ook de bedoeling dat er mensen uit Marbella naar Nijmegen afreizen in juli.

In oktober is het prima wandelweer in het zuiden Spanje, niet te warm en zeker niet te koud. We nodigen u uit om, samen met wandelaars uit de hele wereld, de onbekende kanten van Marbella te ontdekken tijdens de vierdaagse van Marbella.

De Terrazas del Puerto Deportivo, vlakbij het centrum van Marbella, is het vertrekpunt voor de routes van 20 en 30 kilometer die u door de stad, de natuur en langs het strand voeren. De laatste dag, ?? oktober, loopt u over de Vía Gladiolo weer terug naar de Terrazas del Puerto Deportivo waar u met luid gejuich begroet zult worden.

U kunt alle vier dagen meelopen maar het is ook mogelijk om zelf te kiezen welke dag u mee wilt wandelen. Kortom, een leuke gelegenheid voor een vakantie!

Routes

De zevende editie van de vierdaagse van Marbella vindt plaats op 12, 13, 14 en 15 oktober 2017. Wandelaars kunnen kiezen voor de route van 20 of 30 kilometer. Het is ook mogelijk om minder dan 4 dagen mee te lopen. Inschrijven vanaf 1 januari 2017.

Vooraf kunnen de deelnemers hun wandelkaart ophalen bij de registratietent op de Las Terrazas del Puerto Deportivo tussen 10 en 17 uur. Deelnemers die 1 of meerdere dagen meelopen kunnen zich op de door hen gekozen wandeldag bij de registratietent melden.
De start is elke dag tussen 9 en 9.30 uur en de wandelaars moeten zich voor 17 uur weer melden.

Op de laatste dag gaat het laatste deel van de route over de Via Gladiolo terug naar Las Terrazas del Puerto Deportivo. Mensen die alle 4 dagen hebben meegelopen ontvangen daar een medaille.

Voorbereiding
De routes van de vierdaagse gaan voor een deel over het strand en door de bergen. Het is dan ook verstandig om goed voorbereid van start te gaan. Als u op tijd met uw training begint kost het u minder moeite om vier dagen achter elkaar 20 of 30 kilometer te wandelen. Op diverse plaatsen langs de route en op het start- en finishplein zal een ambulance staan en kunt u rekenen op medische bijstand.

Onderweg
Zorg er voor dat u voldoende water en iets te eten bij u heeft opdat uw lichaam over voldoende energie beschikt om te presteren. Langs de routes zijn cafés en restaurants waar u terecht kunt om wat te eten, te drinken of van het toilet gebruik te maken. Bovendien zorgt de organisatie voor water en toiletten onderweg.

Over het algemeen is het goed weer in oktober, maar houdt u rekening met zon én regen. U loopt niet altijd in de schaduw, een pet en zonnecrème zijn absoluut geen overbodige luxe.

Verzekering
We raden u aan uw reis- en ziektekostenverzekering na te kijken en de pasjes hiervan mee te nemen opdat u in geval van nood altijd kunt rekenen op de juiste bijstand.

Meer informatie op: www.marbella4dayswalking.com

Estepona Vakantiehuizen zal van de opbrengst van elk verhuurd appartement waarvan één of meer huurders/personen mee lopen met deze 4 daagse, een donatie doen aan Triple A. Wij kunnen ons zeer verenigen met dit doel.


Voor meer info over deze vierdaagse kijk op: www.marbella4dayswalking.com/NL >

marbella 4 days walking

 

 

Estepona, Costa del Sol, Andalusië, Spanje: marbella4dayswalking
Voor meer informatie neem contact op met info@estepona-vakantiehuizen.nl