Estepona, haven
Estepona, plattegrond 2
appartementen en vakantiehuizen
huurvoorwaarden
tips autoverhuur
tips vliegtickets
over costa del sol
links
gastenboek
route
contact
Estepona, plattegrond 14
1kamerappartement 2 kamerappartement 3 kamerappartement
 

 

Reacties van onze huurders in 2008:

Montemayor AE24 van 17-10-2008 tot 31-10-2008
Dag Walter en Johanna, het appartement is prima voor elkaar. Wat een leuk ontvangst met het welkomstpakket. We genieten van het prachtige uitzicht, lekker ontbijten en kijken naar de opkomende zon. We gaan het er van nemen. Groetjes. R. & W. v. K.
Bijzonder goed ingericht en mooi appartement. Prachtig appartement met 2 grote terrassen. Zeer compleet ingericht. Uitzcht is mooi en de ligging vrij centraal, dicht bij het strand, jachthaven. De binnenstad iets verderop maar goed bereikbaar. De omgeving van Estepona is mooi en er is veel te doen (Granada, Gibraltar, Málaga, Cadiz, Marokko etc.) Een aanrader.
Familie van K. uit Lelystad

Montemayor AE24 van 04-10-2008 tot 16-10-2008
Even een reactie op ons verblijf in het zonnige Estepona. Voor mij was het al de 3e keer en voor mijn vriendin de eerste keer. We hebben genoten van de omgeving de gezellige terrasjes en het uitzicht vanuit het appartement. Je kijkt naar de zee en er zijn 2 heerlijke terrassen met een goede zonligging. In de morgen ontbijten in de zon dat is genieten. Het appartement is ons reuze goed bevallen. Heel gezellig ingericht en alles aanwezig voor een goed verblijf. Vanuit het appartement is het dorp en het strand in 10 min te lopen. Veel leuke winkeltjes dus vervelen is er niet bij. Ook leuke uitstapjes met de auto naar Casares en Ronda zijn een aanrader. Kortom we kunnen iedereen aanraden om naar Estepona te gaan.
Hartelijke groeten van M. & I.

Montemayor AE24 van 22-09-2008 tot 04-10-2008
Van alle luxe voorzien!
Wij zijn hier eind september 2 weken op vakantie geweest samen met een bevriend stel met baby. Het appartement is van alle luxe voorzien. De keuken is ontzettend uitgebreid ingericht, zelfs mijn eigen keuken heeft niet zoveel "gereedschap".
Vanaf het grote balkon heb je een geweldig uitzicht over zee. En je kunt er 's middags lekker zonnen en 's avonds heerlijk zitten. Dan zie je de zwaluwen op een paar meter afstand langs vliegen.
Beneden het appartement zit een supermarkt zodat de boodschappen makkelijk en snel in huis zijn. In de jachthaven zit ook nog een supermarkt die op zondag open is. Vanaf het appartement kun je heel makkelijk naar het strand, de jachthaven en de winkels wandelen.
Wij hebben een geweldige vakantie gehad.
Vincent & Angelique, René & Chantal

Montemayor AE33 van 17-09-2008 tot 01-10-2008
Hallo Johanna,
Eerstens bedankt voor het snelle overmaken van de borg.
Wij hebben een fantastische vakantie gehad in Estepona. Het appartement voldeed aan al onze verwachtingen. Het begon al met de prive parkeerplek en de automatische garagedeuropener !! Het appartement is mooi, groot, schoon en perfect uitgerust en voorzien van alle comfort. De haven is inderdaad op loopafstand en daar bevinden zich leuke restaurantjes. Het enige wat ik mensen niet zou aanraden is boodschappen doen bij de Supercor (superduur) beneden, maar bij de Lidl even verderop. We zullen en kunnen dit appartement aan iedereen aanraden.
Met vriendelijke groeten,
Familie P. uit Zoetermeer

Montemayor AE24 van 06-09-2008 tot 20-09-2008
Hoi Johanna,
Mooi appartement, prima naar ons zin.
Groetjes M.&M. uit Rotterdam

Belgravia Club BC37 van 30-08-2008 tot 13-09-2008
Hoi Johanna,
We zijn goed aangekomen en stellen het wel. Schitterende locatie
Groetjes C.&K. uit Haaltert, België

Marina Bay MBD10 van 02-09-2008 tot 09-09-2008
Beste Johanna,
Wij hebben een topweek gehad in Estepona. Het appartement was keurig netjes en verzorgd. We hebben ons prima vermaakt. Bedankt voor de goede service!
Groetjes J. & D. uit Lelystad

Puerto Alto PA IV 15 van 29-08-2008 tot 05-09-2008
Hi Johanna – we loved the apartment which is situated in a quiet, upmarket development with lovely gardens and pools – it is very comfortable being nicely decorated, immaculately clean and very well equipped making it a perfect spot to base oneself in for a sun week – walter was v helpful to us also – thanks again.
Familie S. uit Manchester, Engeland

Marina Bay MBD10 van 16-07-2008 tot 15-08-2008
Hallo Johanna,
We hebben een zeer leuke vakantie gehad. Zijn echter niet veel in het appartement geweest daar we deze als uitvalsbasis hebben gebruikt voor het rondreizen in Spanje. Er is ons aan het appartement echter 1 ding een beetje tegengevallen en dat is het feit dat er geen airco was, dat is alles.
Verder super vakantie gehad.
Mvrgr. Familie L. uit Grote Spouwen Bilzen, België

Belgravia Club BC33 van 29-07-2008 tot 08-08-2008
Beste Johanna,
Wij hebben enorm genoten van het ruime appartement. Is absoluut een aanrader voor gezinnen met kinderen!
Het enige nadeel vonden wij de omgeving. Het bouwen van het nieuwe appartementencomplex bracht geluidsoverlast met zich mee alsmede het braakliggende terrein aan de voorzijde van het appartement waar veel auto's rijden en met name ’s nachts veel geluidsoverlast bezorgde. (toeteren, harde muziek etc.). Dat vonden wij erg jammer.
Hartelijk dank voor de goede service en dienstverlening van jullie zijde!
Groeten, Familie H.S. uit Andel

Vergeet niet dat jullie in het hoogseizoen in Estepona waren, dan is het inderdaad drukker op "braakliggende terrein" (het is de doorgaande route vanaf Playa del Cristo naar de jachthaven).
Johanna

Belgravia Club BC19 van 19-07-2008 tot 02-08-2008
Beste Johanna, wij hebben een heel fijne vakantie gehad in Estepona, het appartement beviel ons prima. Het appartement was heel ruim met mooi terras de kinderen hebben zich heerlijk vermaakt in het zwembad. De omgeving was geweldig alles op loop afstand en openbaar vervoer, taxi, strand, restaurants, bars, voor de deur dat vonden de meiden helemaal te gek. Ik heb eigenlijk niet gekeken naar een koophuis omdat ik op dat moment net mijn vader heb verloren, ik heb alleen maar gerust en dat vond ik heel fijn in jullie appartement. Ik ga zeker volgend jaar weer terug. Walter was een heel aardige lieve man, heeft ons heel goed opgevangen en hij was altijd bereikbaar als wij iets te vragen hadden. Zijn vrouw heeft zelfs ons appartement schoongemaakt en de bedden verschoond, echt geweldig en bedank Walter namens ons en zeg maar dat wij zeker hem weer gaan opzoeken.
Vriendelijke groeten namens de hele familie B. uit Purmerend

Belgravia Club BC24 van 21-07-2008 tot 01-08-2008
Beoordeling van onze vakantie in Estepona: Het was geweldig. Mooi uitzicht op de haven en op de zee. Op loop afstand de haven, strand en de boulevard. Wat ons daar opviel waren de vele speeltoestellen voor de kinderen. Het appartement was ook werkelijk 5 sterren. Het was een lekkere temperatuur en goede restaurants.
Als wij een cijfer moesten geven is dat een 9.
Familie H. op Urk

Puerto Paraiso PPIbB van 07-07-2008 tot 20-07-2008
Beste Johanna,
Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf in Estepona, het appartement was een zeer ruime en nette woning. Met een schitterend uitzicht, waar we iedere ochtend van konden genieten.
We hebben Walter die zondag ochtend niet meer gezien, maar ook hem willen we bedanken voor de fijne vakantie en de hulp die we gehad hebben.
Met vriendelijke groet,
Familie van M. uit Terheiden

Puerto Alto PA IV 16 van 06-07-2008 tot 19-07-2008
Johanna,
We hebben een hele fijne vakantie gehad, veel te kort vonden we. Met gemak zouden we hier een paar maanden kunnen verblijven.
Het appartement is prachtig, alles lekker nieuw en fris, van alle gemakken voorzien en de ligging is heerlijk. Vlakbij de haven en het centrum zodat je niet ver hoeft te zoeken voor een leuk restaurantje of je dagelijkse boodschappen.
Het is behoorlijk toeristisch ingesteld maar als je dat niet wilt dan pak je de auto en rijd de bergen in. Daar vind je leuke witte dorpjes met nauwe straatjes en geen toerist te bekennen. Het landschap is prachtig als je de kust verlaat.
Mede door de Fam.Wullems die er al 4,5 jaar wonen hebben we veel gehoord over het Spaanse leven en zijn tradities.
Kortom we keren zeker nog eens terug naar Estepona.
We hebben Walter niet meer gesproken omdat we vroeg weg moesten maar ik hoop dat hij vond dat het netjes achtergelaten was.
Met vriendelijke groet, familie S. uit Bergen op Zoom

Belgravia Club BC37 van 30-06-2008 tot 09-07-2008
Hi Johanna
Thanks ever so much for a fantastic holiday. The location was great and the Town house was fantastic. With views over the harbour and sea it was ideal. The house could not have been better; spotlessly clean with everything you would want to make your stay complete. I would not have any hesitation in recommending this holiday to anyone.
Many thanks again
Familie P. uit Edenfield, Ramsbottom, Lancashire, England

Belgravia Club BC36 van 07-06-2008 tot 16-06-2008
Goede morgen Johanna,
Wij hebben genoten van het prachtige appartement met een schitterend uitzicht op de haven en zee.
Het appartement is werkelijk voorzien van alle denkbare apparatuur en een prachtige inrichting, er is volop ruimte, dus super. De slaapkamers beschikken over goede bedden, dat is heel belangrijk en ze zijn ook ruim. Het balkon is prachtig ruim zodat je heerlijk buiten kunt zitten en kunt genieten van het buiten gebeuren.
Er zijn voldoende eetgelegenheden voor elk wat wils.
Wij willen de eigenaar complimenteren, het totale appartement is goed onderhouden en voorzien van alle gemakken.
Ook willen wij een compliment geven aan Walter, een heel fijne man waar je met vragen terecht, zelfs voor golfbanen.
Wij zullen zeker nogmaals terug komen.
Familie de G. uit Bunschoten

Belgravia Club BC36 en BC37 van 01-05-2008 tot 14-05-2008
Je vroeg ons naar onze bevindingen over ons verblijf in de Belgravia Club.
Wel, ik viel als een blok voor appartement nr 37, 4 etages waarvan er 2 zijn ingericht als woonkamer, allemaal met uitzicht op zee en de jachthaven. Zeer smaakvolle inrichting met oog voor detail. Een keuken met alle denkbare voorzieningen, een zonnig balkon en een apart dakterras, mooie marmeren vloeren en zeer speciaal in nr 37: het trapgat/vide met bijzondere kroonluchterverlichting. Omdat mijn zwager nr 36 had gehuurd konden wij uiteraard de appartementen met elkaar vergelijken en sprong nr 37 er voor mij echt uit! Ik moet er wel bij opmerken dat nr 37 juist i.v.m. het trapgat/vide minder geschikt zal zijn voor gezinnen met kleine kinderen. Het enige minpuntje van het totale complex vonden wij het feit dat er geen directe uitgang is naar haven of strand en je altijd eerst even om moet lopen via het parkeerterrein. Het was voor mij persoonlijk de eerste kennismaking met het Spaanse vaste land en het was in een woord: geweldig.
Autoverhuur via Malagacar is ook een absolute aanrader: direct bij aankomst wordt je opgevangen en via een eigen busje naar het pand gebracht, binnen 15 minuten waren wij al met de huurauto op weg en terug ook heel snel weer naar de luchthaven gebracht, top!
Wij zijn zeer enthousiast over Belgravia Club en hopen er zeker nog eens terug te komen!
Met vriendelijke groet, familie v.d. K. uit Gorinchem en uit Papendrecht

Montemayor AE24 van 28-04-2008 tot 10-05-2008
29-04-2008: Wij zijn gisteravond aangekomen. Appartement uitstekend! Gezellig en zeer compleet. Uitstekende service.
Groet familie S. uit Ameide

Bermeja Beach BBII2 van 23-04-2008 tot 30-04-2008
Hallo Johanna,
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in het appartement BB112 in Estepona.
Het appartement is keurig netjes, van alle gemakken voorzien. Ook het ontvangst door Walter was heel hartelijk. Het strandje bij het appartement is heerlijk, ideaal voor de kinderen door het langzaam aflopende strand in zee. Een echte aanrader! Vandaar dat wij onze vrienden hebben gewezen op dit appartement.
Met vriendelijke groet,
Familie P. uit Made

Montemayor AE24 van 21-04-2008 tot 28-04-2008
Hallo Johanna,
We hebben een hele fijne vakantie gehad en vonden het appartement perfect, bedankt voor de goede service en gastvrijheid. We hebben genoten van alle luxe in het royale appartement, geweldig groot balkon met schitterend uitzicht op de zee en veel zon.
Enig minpuntje vonden we de harde matrassen, verder vonden we het jammer dat het zwembad zo ingesloten ligt en niet leuker is aangekleed met ligbedden of zitmogelijkheden, gelukkig was het weer perfect zodat we op het mooie strand van Playa del Cristo terecht konden (met leuke strandbar's en ligbedden).
Familie S. uit Baarlo

Montemayor AE24 van 16-02-2008 tot 15-03-2008
We zijn weer thuis. Gisteravond aangekomen. Het is prima te rijden (ca 2500 km) naar Estepona. Heen zijn we door Spanje (via Bilbao, Madrid enz) gereden en terug via de kust. De wegen zijn heel goed en opvallend rustig. Soms denk je dat je er alleen rijdt. Overnachten is ook geen probleem. Er zijn langs de weg genoeg hotels.
Wij hebben het erg naar onze zin gehad. Het is een heel mooi appartement en volledig uitgerust voor alle soorten weer. De eerste week was bar en boos maar daarna hebben we prachtig weer gehad (zie foto's). Ik heb zelfs nog gezwommen!
Familie v.d. L. uit Zutphen

regen in Estepona                                Playa del Cristo in de zon

regen met modderstroom                                                 mooi weer bij Playa del Cristo

Belgravia Club BC37 van 22-02-2008 tot 29-02-2008
In één woord fantastisch. We hadden niet verwacht dat het appartement zo mooi was. Het verdient echt een 10. Twee grote woonkamers. Een ruime keuken met alles er op en er aan. Prima slaapkamers met heerlijke bedden. Goed en voldoende meubilair binnen en buiten. De omgeving mooi en heerlijk dichtbij de haven met restaurants en cafés. We hebben echt een heerlijke week gehad. Dit kan ik namens mijn hele familie zeggen. We hebben na deze week weer energie voor tien. Vooral de dagen met die heerlijke zon. Echt genieten. Het complex is keurig verzorgd. Een mooie gezamenlijke tuin met zwembad. En natuurlijk wil ik jou en Walter bedanken voor de hartelijke contacten via de mail en bij aankomst en nu ook weer bij thuiskomst.
Groetjes en wie weet tot ziens, Nogmaals bedankt ook namens mijn moeder, mijn zus, mijn zwager en mijn vriend,
Familie C. uit Hoorn

Montemayor AE24 van 09-02-2008 tot 16-02-2008
Wij hebben genoten van het appartement en van Walter. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles onze verwachtingen heeft overtroffen. Wij zullen absoluut terugkomen.
Familie v. M. uit San Antoinio, Ibiza

Montemayor AE24 van 24-01-2008 tot 31-01-2008
Hallo Johanna,
We hebben weer genoten, het was prima. Vorige keer in AE33 nu in AE24.
Met vriendelijke groeten, familie v. D. uit Heeze

Montemayor AE24 van 29-12-2007 tot 12-01-2008
Wij huurden uw appartement vanaf eind december een 14-tal dagen. Het is prima meegevallen, het appartement bezit inderdaad een complete uitrusting en is prachtig gelegen voor zon, zee en shopping. Schoonheidssalon Las Brisas aan de overkant kan ik aanbevelen voor een heerlijke massage. Wij vonden het heel tof!
Familie D. uit België

   

Terug naar het gastenboek !

Gastenboek 2014 !

   

 

Gastenboek 2013 !
   

Gastenboek 2020 !

Gastenboek 2012 !
   

Gastenboek 2019 !

Gastenboek 2011 !
   

Gastenboek 2018 !

Gastenboek 2010 !
   

Gastenboek 2017 !

Gastenboek 2009 !
   
Gastenboek 2016 ! Gastenboek 2008 !
   

Gastenboek 2015 !

Gastenboek 2007 !

 

zand sculpture op strand in Estepona


omgeving dagtrips attracties golf

 

Gastenboek, reacties van huurders in 2008
Estepona, Costa del Sol, Malaga, Andalusië, Spanje

Voor meer informatie neem contact op met info@estepona-vakantiehuizen.nl