Estepona, haven
Estepona, plattegrond 2
appartementen en vakantiehuizen
huurvoorwaarden
tips autoverhuur
tips vliegtickets
over costa del sol
links
gastenboek
route
contact
Estepona, plattegrond 14
1kamerappartement 2 kamerappartement 3 kamerappartement
 

 

Reacties van onze huurders in 2009:

Belgravia Club BC37 van 26-12-2009 tot 01-01-2010
Hallo Johanna,
Natuurlijk mag je onze mail in het gastenboek vermelden.
Leuk om de verhalen even te lezen, je komt er nu zoveel herkenbaars tegen en de overwegend lovende verslagen (waar ik eerst mijn twijfels over had) kunnen wij nu echt bevestigen! (6-1-2010)

Goedemiddag Johanna,
Allereerst willen we jullie een gezond en voorspoedig 2010 toewensen!
We zijn afgelopen vrijdag weer teruggekomen uit Estepona en kunnen terug kijken op een zeer geslaagde vakantie. Het appartement was echt top, we hebben nog nooit zo'n luxe vakantieverblijf gehad. Het was allemaal netjes en schoon en echt alle voorzieningen waren aanwezig. De weersomstandigheden waren niet echt geweldig (we hebben een paar dagen regen gehad en een paar zonnige dagen) de temperatuur was altijd aangenaam en de omgeving is prachtig.
We hadden bij aankomst wat problemen om Adrie te vinden (was onze fout want we stonden bij een verkeerd tankstation te wachten) maar ook dat was verder prima geregeld.
Vriendelijke groeten, P.&G. R. uit Dronten

Montemayor AE24 van 18-11-2009 tot 20-12-2009
Hallo Johanna,
We hebben een fantastische 5 weken gehad in jullie penthouse in Estepona. Alles wat we maar wilden gebruiken is aanwezig dus het penthouse is zeer kompleet en het ziet er keurig uit. Het strand is op 10 minuten lopen en ook 's avonds is het erg prettig om nog even over de boulevard (ca 7 km heen en weer) uit te kunnen waaien. Om de andere dag deed ik dit joggend om onze Bourgondische levensstijl enigszins in toom te houden. Het was in onze 5 weken prachtig weer en we hebben maar drie regenachtige dagen gehad. We hebben diverse daguitjes gemaakt naar Sotogrande, Gibraltar, Ronda, Marbella, Casares, Granada enz. en in combinatie met golfen op diverse betaalbare banen in de directe omgeving dus een perfecte vakantie. De TV met Nederlandse zenders en de internetaansluiting om te kunnen skypen met de kleinkinderen is ook zeer geslaagd als je zo lang weg bent. Volgend jaar zijn we van plan weer terug te komen en mogelijk 'n jaar later met onze kinderen en kleinkinderen als we 40 jaar getrouwd zijn. Walter die ook tijdens onze vakantie zeer dienstverlenend en behulpzaam was heeft ons enkele geslaagde suggesties hiervoor gedaan. Johanna bedankt voor alle informatie vooraf en de uitgebreide documentatie in het penthouse en de snelle afwerking van de borg. Tot in het nieuwe jaar met hopelijk veel gezondheid.
Groeten
25-11-09:
Hallo Johanna,
We zijn inmiddels ’n week in jullie penthouse in Estepona. Dankzij Walter doet Internet het weer met “een nieuw Kastje” en kunnen we skypen met de kleinkinderen. Alles wat we afgelopen week maar wilden gebruiken was aanwezig, dus het penthouse is zeer compleet en het ziet er keurig uit. Het bevalt ons hier uitstekend en tot op heden is het lekker zonnig weer.
Groeten, Familie J. uit Gilze

Belgravia Club BC34 van 29-09-2009 tot 13-10-2009
Beste Johanna,
We hebben het geweldig naar ons zin gehad. Het weer was helemaal geweldig en het leven in Spanje begint ons vreselijk goed te bevallen. We zijn nu aan het afkicken. Estepona beginnen we ook stukje bij beetje te verkennen. Ik heb mijn sportschool daar gevonden terwijl mijn reisgenoten veelal bij Reinaldo op het terras zaten. Dit jaar zijn we er ook regel matig uitgeweest. Casares hebben we bezocht, een prachtig dorpje. Zelf heb ik de oversteek naar Marokko gemaakt.
Een minpunt, in de eerste 3 nachten, was de waterleiding. Deze maakte vooral als het nacht was een vreselijk irritant
geluid. Dat heeft ons wel wakker gehouden. Later kregen we door dat het de waterleiding was, eerst bedenk je allerlei
scenario’s. Maar goed, ’s nachts de hoofdkraan dicht en het was stil. Stil waren niet de jeugdigen uit Estepona met name in het weekeinde. Wij maakten ons er niet druk om. Je wist toch dat je een siesta tegoed had de volgende dag.
Het huis is geweldig, evenals de locatie. Groot en vooral veel privacy als je met meerdere personen bent. ’s Morgens sta je op en kijk je uit over de zee. Dat waardeer je overigens pas goed als je thuis bent en je bekijkt je foto’s nog eens.
Belgravia Club is voor een ieder aan te raden vanwege het unieke karakter en ligging van de huizen.
Wij hopen ons definitief te vestigen in Estepona over een aantal jaren. Het rustige leven en natuurlijk het klimaat zijn heerlijk.
Familie J. uit Dordrecht

Puerto Alto PA VI 11 van 25-09-2009 tot 09-10-2009
Hoi Johanna,
Sorry voor onze late reactie. De borg is inderdaad binnen. Snel hoor, bedankt!
We hebben een heerlijke vakantie gehad in Estepona. Het is een gezellig knus plaatsje met een leuk haventje waar je heerlijk kunt zitten en lekker kunt eten. Het heeft eigenlijk alles te bieden. Het is maar net wat je zoekt. Gezien wij er buiten het seizoen verbleven was het er lekker rustig, maar nog heerlijk weer.
Het appartement is top. Het ziet er netjes/schoon uit, het is ruim en van alle gemakken voorzien. Ook is alles nog nieuw en dat is wel prettig. Het balkon heeft een heerlijk uitzicht op de zee en de haven.
Het enigste minpuntje was de airco, die lekte water. Zowel in de huiskamer als in de slaapkamer en dat was lastig. Zo gingen de handoeken er snel doorheen en 's nachts natte voeten! Maar Walter is hiervan op de hoogte dus dat zal wel een keer verholpen worden.
Johanna & Walter, hartelijk dank voor de uitstekende service!
R. & C. uit Eersel

Montemayor AE24 van 18-09-2009 tot 02-10-2009
We hebben een heerlijke vakantie gehad in Estepona. Een prima appartement, met alles er op en er aan. Heel attent het welkomstasje met o.a. water en vaatwastabletten. Door de ligging van het appartement heel mooi om elke ochtend de zon op te zien komen vanaf het terras. Onze complimenten voor de service en klantvriendelijkheid van zowel Walter als Johanna. We konden bij aankomst gelijk in het appartement en de laatste dag langer blijven totdat wij weer terugvlogen naar Nederland. Voor ons was het heel plezierig dat er een internetverbinding in het appartement te huren is.

Boulevard Estepona                    Estepona Puerto Deportivo

Voor toekomstige gasten de volgende tips: leuke Spaanse markt elke woensdag in Estepona, heerlijke en goedkope tapasbars (2) schuin aan de overzijde van het appartement. Verder aan de haven zit supermarkt Opencor, welke 365 dagen per jaar van ’s morgens 8 uur tot ’s nachts 2 uur geopend is. Kortom een aanrader: dit plaatsje en zeker het appartement. Johanna, hartelijk dank voor al je service.

Montemayor AE24-2 uitzicht


Met vriendelijke groet, T., N., P. & J. uit Scheveningen en Rijswijk

Puerto Alto PA VI 11 van 12-09-2009 tot 25-09-2009
Hallo Johanna,
Vrijdagavond zijn wij goed thuis gekomen na een fantastisch verblijf in Estepona. Wij hebben echt genoten. Het appartement voldoet volledig aan de omschrijving op de jullie site: ruim, van alle gemakken voorzien, ook erg fijn dat er een wasmachine aanwezig is, heerlijk ruim balkon, met de ochtendzon en zicht op de haven en de zee. Ligging van het appartement is prima; ca. 5 minuten lopen van het gezellige strand (los christianos?/Playa del Cristo), supermarkt onderaan het complex. Estepona zelf heeft een mooi en gezellig oud centrum (ca. 15 -20 min. lopen). Het verkennen van de omgeving met een huurauto is zeker een aanrader. Plaatsen als Ronda, Arcos de la Frontera, Jerez de la Frontera zijn de moeite waard. Kortom een heerlijke vakantie om zon, zee, strand en wat culturele uitstapjes te combineren. Wij hadden een auto gehuurd via Espacar. Voordeel is dat je het eigen risico voor een kleine bijbetaling kan afkopen, voor een tweede bestuurder hoef je niet bij te betalen, auto was zo goed als nieuw en ook handig dat je de auto op de luchthaven in Málaga kan inleveren.
A. & G. uit Hoofddorp

Montemayor AE24 van 29-08-2009 tot 17-09-2009
Hallo Johanna,
Dit komt recht uit het hart,... wat een geweldig appartement is dit!!! Centraal gelegen en van alle luxe voorzien. Wij waren al eerder in Estepona geweest maar nu voor het eerst in het hoogseizoen (t/m september) en er ging een wereld voor ons open. Estepona is dan in één woord G E W E L D I G !!!!
Langs de altijd boeiende boulevard, maar ook in de stad is het enorm gezellig uitgaan van cappuccino tot uitgebreide menu`s. Natuurlijk ook vanwege de prijzen van de restaurants. Voor € 20,00 kun je al uitgebreid dineren aan tafeltjes, heerlijk buiten, op gezellige pleintjes en in smalle straatjes. Vanaf 22:00 uur wordt het pas gezellig druk.
De service is er ouderwets en men spreekt er prima Engels (soms Spanglish!).
We zijn ook in Casares geweest, maar dat is een momentopname.

Casares

Eén ding is zeker:.. we komen beslist weer terug! R. & T. uit Hoofddorp

Montemayor AE24 van 29-08-2009 tot 10-09-2009
Beste Johanna,
Wij hebben vakantie gevierd in appartement Montemayor, AE24-2 van 29-08-09 tot 10-09-09 samen met R. & T.
Het juiste woord ‘gevierd’, want we hebben in Estepona een heerlijke tijd gehad. Het is er allemaal; veel strand, een boulevard met vertier, een haven, een gezellig centrum met leuke restaurantjes en ook nog 2 markten. Wij hebben met veel plezier van al deze dingen gebruik gemaakt. Leuk vonden wij dat we vooral Spanjaarden daarvan zagen genieten, bv. bij het ’s avonds nog even een boulevardje pikken. We hebben ook genoten van de nabije omgeving, zoals Marbella, Ronda (vonden we echt prachtig!), Gibraltar (hartstikke leuk), Casares enz.
Het appartement is met liefde ingericht; hier is over nagedacht! Twee balkons, het ene (grote) kijkt uit op de zee, het andere op de berg. Wij waren met z’n vieren en dat paste prima. Het huis ligt vlakbij de haven in een wooncomplex met voornamelijk Spaanse mensen. In het centraal gelegen zwembad wordt ook gezwommen en gespeeld door de buurtkinderen, heel gezellig. Onder het appartement is een goede supermarkt, de Lidl is op loopafstand. Kortom, ik kan dit appartement iedereen aanraden!
Veel groeten, A. & S. uit Zuidlaren

Puerto Alto PA V 24 van 17-08-2009 tot 31-08-2009
Hallo Johanna, leuk dat je nog even komt informeren, het zit er inderdaad helaas weer op en we zijn sinds verleden week maandag weer terug. Ik heb net nog even naar mijn afschrift gekeken en gezien dat de borg inderdaad is teruggestort, bedankt hiervoor.
Met de autohuur is alles echt prima verlopen, we werden aan het einde van de aankomsthal inderdaad opgewacht door een vertegenwoordiger van het autoverhuurbedrijf met een A4'je waarop mijn naam stond. Na afhandeling papierwerk is die man nog even met ons meegelopen naar een ander deel van de luchthaven waar onze auto's geparkeerd stonden. Het waren weliswaar geen nieuwe wagens maar ze waren beide absoluut in orde met een prima werkende airco! (heel belangrijk daar).
Verder een duidelijke reisbeschrijving van luchthaven naar Estepona alwaar een prima ontvangst door Walter die ons naar ons appartement heeft gebracht.
Appartement was werkelijk schitterend en voldeed helemaal aan onze verwachting. Het terras was royaal met veel privacy, echt geweldig. Het eet- en lounge gedeelte lag van 's ochtends tot 's avonds in de schaduw, echt heerlijk na een dagje strand. Mooi uitzicht trouwens en een prima locatie. Het viel ons wel op dat het extreem rustig was, een groot deel van de appartementen stond leeg of was niet verhuurd waardoor we min of meer 2 privé zwembaden voor ons zelf hadden die inclusief de onderwaterverlichting ook de gehele avond tot onze beschikking stonden als we dat wilden. De rust had dus vele voordelen, nadeel was dat het voor onze 2 jongens van 14 en 16 jaar wel iets drukker had mogen zijn met wat meer leeftijdgenoten.
Een minpunt was dat de wasmachine kapot ging (geen monteur gezien ondanks twee eerdere beloftes waarna we na iets meer dan een week de sleutels hebben gekregen van een ander appartement even verderop om daar gebruik te kunnen maken van de machine).
Een verder ongemak was dat wij constateerden dat er een lek moest zitten in de separate badkamer boven op de overloop omdat we op een keer na gebruik een behoorlijk natte plek op het plafond in de woonkamer zagen ontstaan. Er moest op het plafond in de woonkamer op een gegeven moment zelfs een plasje zijn ontstaan want we hoorden het er gewoon op druppelen. Ik heb hier melding van gemaakt bij Walter, hij heeft het ter kennisgeving aangenomen maar is verder niet wezen kijken. Wij hebben vervolgens om extra schade te voorkomen maar besloten om die douche niet meer te gebruiken en een douche te delen.
Verder heeft er in een van de andere appartementen op de etage een soort van verbouwing plaatsgevonden wat gepaard ging met wat hak- en breekwerk maar aangezien we toch veel tijd hebben doorgebracht op het strand e.d. hebben we hier uiteindelijk ook niet zoveel last van gehad.
Al met al echt een prima vakantie met een heel prettig contact met jullie (Johanna & Walter, top!) en het is zeker een adres waar we in de toekomst nog eens gebruik van zullen maken,
met vriendelijke groet, familie G. uit St. Jansteen

Belgravia Club BC24 van 08-08-2009 tot 22-08-2009
Hallo.
Ik wil even kwijt dat het huis wat we gehuurd hadden in Estepona in Belgravia Club BC24 zeer goed was.
Maar de plaats Estepona is voor ons een gesloten boek. De reden is, er is niks te doen, bedienend personeel in de horeca, en supermarkt branche zeer arrogant en brutaal, de plaats ziet er smerig uit en vervallen.
Dus de verhalen die op zoover staan vermeld vind ik nogal wazig, omdat ik de indruk krijg dat deze verhaaltjes door Nederlandse ondernemers zelf geschreven worden om een positieve indruk achter te laten van deze plaats. Wij vinden daarom ook dat het niet voor herhaling vatbaar is, het is weggegooid geld. Volgend jaar gaan we weer terug naar Honolulu op Hawaii, kost wel wat maar dan heb je ook wat!!
Familie v. W. uit Valkenswaard

Jammer dat u Estepona vond tegenvallen, smaken verschillen. De reacties op Zoover worden echt door gasten, die in de appartementen in Estepona zijn geweest, zelf op deze website geplaatst.
Johanna


Puerto Alto PA IV 5 van 11-08-2009 tot 18-08-2009

Beste Johanna,
We hebben een geweldige vakantie gehad. Estepona hebben we als gezellig ervaren en het appartement vonden we fantastisch. Jullie aandeel daarin mag zeker niet onopgemerkt blijven. We zijn zeer zeer te spreken over de service en begeleiding, zowel voorafgaand aan de vakantie als ter plaatse.
Vriendelijke groet, I. & F. W. uit Den Haag

Puerto Alto PA IV 16 van 01-08-2009 tot 15-08-2009
Belgravia Club BC37 van 15-08-2009 tot 22-08-2009

Johanna,
Je had gevraagd of we onze ervaringen in Estepona nog op papier wilden zetten. Wij gaan al jaren in de zomer met de auto naar Spanje, op deze manier zie je het meest van het land en kom je ook op de echte Spaanse plekjes. Voor sommige mensen klinkt het ver, maar je moet de reis als vakantie beschouwen, ruim de tijd er voor nemen en er van genieten. Dit jaar wilden we 3 weken in Andalusië zijn. Na wat uitzoekwerk kwamen we bij Estepona. Estepona, is een heel leuke niet te drukke badplaats met een leuke haven, een mooi strand, leuke winkeltjes en een mooie boulevard met veel Spanjaarden en het is niet te massaal. Vanuit Estepona kan je heel makkelijk leuke plekjes in de omgeving bezoeken. Van echte Spaanse dorpjes en steden tot. de toeristische plaatsen. Ronda, Cádiz, Málaga,Tarifa, Casares, Gibraltar en het mondaine Marbella, natuurlijk kun je ook nog naar de echte toeristische kust met Fuengirola en Torremolinos gaan maar dat is niet ons Spanje. Als je dan de plaats hebt uitgezocht, dan moet je een leuk appartement vinden. Via Montemayor Holidayrental lukte dat prima. Een goede site en als er vragen waren dan werden ze snel en accuraat beantwoord, door Johanna die vanuit Nederland werkt. Al daar aan gekomen is daar DE Vlaamse Walter, die daar al jaren woont en wanneer er een vraag of een probleem is dit snel op lost.
Wij zaten eerst 2 weken in appartementen complex Puerto Alto PA IV 16, een mooi nieuw complex rustig gelegen, waar vandaan je in 10-20 minuten weer overal bent. Dit appartement ligt wel op een heuvel, dus mensen die slecht ter been zijn of mensen met kleine kinderen moeten hier wel rekening mee houden. De laatste week zaten we in de Belgravia Club een heel mooi aangelegd park. Wij zaten in appartement BC37, 4 verdiepingen hoog, dus wel trap lopen, een mooi uitzicht over de haven en de kust. Jammer dat de achter ingang gesloten is, omdat je nu om moet lopen om bij de haven en het strand te komen. Alleen in het weekend is het ’s nachts rumoerig omdat er op de parkeerplaats voor de deur wat Spaanse bijeenkomsten waren. Het appartement is wel wat ouder, daar mee ook de huisraad, vooral de pannen en de afzuiger, mogen wel eens vervangen worden.
Wij mistten ook de airco die wel in Puerto Alto zit, maar er zijn in de Belgravia Club ook appartementen met airco, dus daar moet je zelf beter op letten. In de zomermaanden is het om goed te slapen, wat ons betreft, een must om airco te hebben.
Al met al een prima vakantie gehad, bedankt voor de begeleiding en wie weet tot ziens.
Groeten familie B. uit Amersfoort

We hebben de eigenaar van huis BC37 jullie bericht doorgestuurd, zij gaan nieuwe pannen kopen en in de slaapkamers worden ventilatoren opgehangen. Dus de volgende keer is er meer comfort.
Johanna

Montemayor AE24 van 16-07-2009 tot 24-07-2009
Hallo Johanna,
Even een indruk van ons verblijf in jullie appartement in Estepona: Er zijn geen woorden voor, de indeling van het appartement was gewoon schitterend, alles wat je maar wilde was er. Dit was voor ons de derde keer in Estepona (al eerder in Belgravia Club) en meerdere keren zullen volgen. Zon, strand, zee, lekker eten en drinken, de tapasbar “Candela” aan de overkant is zeer aan te bevelen, lekker en niet duur. Het is zeker een aanrader en het mooie is dat alles op loopafstand is. Een beoordeling willen wij geven, een dikke 9! Groeten familie H. op Urk

Puerto Alto PA VI 13 van 05-07-2009 tot 23-07-2009
Hoi Johanna,
We hebben het uitstekend naar onze zin gehad. Het appartement was geweldig. Mooi, ruim, schoon, van alle gemakken voorzien en een geweldig balkon. Ideaal met kleine kinderen. We hebben ons heel goed vermaakt aan en in het zwembad en verder in de haven op de terrasjes, op de markt en op het strand. Alles is op loopafstand, dat is ideaal. Kortom, dit is voor herhaling vatbaar.
Groeten, familie V. uit Werkendam

Belgravia Club BCIII3A van 13-07-2009 tot 20-07-2009
Ja, we hebben een goede vakantie gehad. U mag ons als referentie noteren in uw gastenboek. Het appartement was conform de beloften: "what you see is what you get". Het was clean, modern en funktioneel. En we hebben het ook clean achtergelaten. De no-nonsense ontvangst door Walter duidelijk professioneel: veel ervaring. Wij zullen in de toekomst zeker nog gebruik maken van uw service.

BCIIIA uitzicht3                    BCIIIA uitzicht 4
Vriendelijke groeten, J. M. & F.J. uit Halle, België



Montemayor E24 van 13-06-2009 tot 30-06-2009

Hallo Johanna,
De vakantie in Estepona was helemaal gezellig, ontzettend gaaf vooral het appartement was ook helemaal fantastisch echt top. Het wandelen in de omgeving de tweede week was ook helemaal leuk, de volgende dag wel spierpijn maar dat gaat voorbij. Helen en ik hebben heel erg genoten, het weer was ook geweldig. Ik ben echt van plan volgend jaar terug te komen, is het mogelijk om voor volgend jaar een optie te nemen voor dezelfde periode? Hartelijke bedankt voor alles en tot gauw.
Groetjes Ria & Helen

Puerto Alto PA IV 16 van 06-06-2009 tot 20-06-2009
Beste Johanna,
Wij hebben twee heerlijke weken gehad in het mooie en smaakvol ingerichte appartement. Hebben leuke uitstapjes gemaakt oa Gibralter, Ronda en even gesnuifd aan de kauwe kak van Puerto Banus. Estepona zelf heeft ook een leuk en gezellig centrum en een mooie wandelboulevard. Al met al hebben wij het reuze naar ons zin gehad.
Met vriendelijke groet familie A. uit Scheveningen

Belgravia Club BC34 van 06-06-2009 tot 13-06-2009
Beste Johanna,
We hebben een fijne vakantie gehad. Het appartement is goed bevallen; het was ruim met 3 slaapkamers, 3 badkamers/toilet, 2 terrassen en zeer volledig ingericht. De locatie is prima en het uitzicht vanaf de terrassen over de haven en de zee is heel mooi. Het was een goede uitvalsbasis voor onze uitstapjes naar o.a. Tarifa, Marbella, Ronda, Puerto Banus, Granada, etc. Verder hebben we genoten van een aantal heel mooie en uitdagende golfbanen in de directe omgeving. Het was ook aangenaam verpozen bij het zwembadje op het middenterrein.
Nogmaals dank voor de prettige behandeling.
Met vriendelijke groet,
Familie L. uit Noord Nederland

Puerto Alto PA VI 11 van 02-06-2009 tot 13-06-2009
We hebben een prima vakantie gehad. De verwachtingen die we vooraf hadden over het appartement en Estepona zijn volledig uitgekomen. We zijn goed ontvangen door Walter en ook over het appartement kunnen we alleen maar positief zijn. Het was groot en volledig ingericht met een fantastisch uitzicht. Het is op loopafstand van het strand en de restaurants in de haven. Vanuit Estepona heb je de mogelijkheid voor diverse dagtrips naar bijvoorbeeld Ronda, Gibraltar, Granada, enz.
Johanna, jij ook bedankt voor alle informatie vooraf en het correct en snel afhandelen van de boeking.
Met vriendelijke groet, familie P. uit Kampen


Montemayor AE24 van 02-05-2009 tot 30-05-2009
Hallo Johanna,
Dit is onze laatste avond in Estepona. Het mag gezegd worden, dit is voor ons een uitzonderlijk mooie vakantie geweest. Het appartement is helemaal top. Met weemoed nemen we morgenvroeg afscheid van Estepona.


Estepona, strand                 AE24 gasten

We zijn van plan het volgend jaar weer te komen, maar dan 5 weken! Vanaf begin mei.
Is het mogelijk dat we die periode in optie nemen? We zijn vandaag nog op het kantoortje bij Walter geweest om afscheid te nemen, maar hij was er niet. Wil je hem namens ons van harte bedanken en de vriendelijke groeten overbrengen?
Met vriendelijke groet, familie H. uit Arcen

Belgravia Club BC24 van 09-05-2009 tot 23-05-2009
Hallo Johanna,
Dank voor het terugstorten van de borg. We hebben een heel fijne vakantie gehad in Estepona!
Onze ervaringen:
Het huis was prachtig. Het was erg fijn om met twee kleine kindjes de ruimte te hebben en in een huis te verblijven dat van alle gemakken is voorzien (magnetron, wasmachine, televisie enz). Wat ons ook opviel was dat het huis heerlijk koel bleef.
Estepona is niet een heel bruisende stad, maar het haventje is erg leuk. En ook de markt op zondag in de haven is een aanrader. Wij vonden het kleine strandje (rechts van de haven) erg leuk.
Al met al hebben we een hele leuke tijd gehad in Estepona en we zullen zeker nog een keer terugkomen!
Familie van L. uit Zwijndrecht

Puerto Alto PA VI 11 van 30-04-2009 tot 07-05-2009
Dag Johanna,
Wij hebben een heerlijke tijd in Estepona gehad. Het appartement overtrof onze verwachtingen ruimschoots. Het was ruim, licht, luxe, mooi en smaakvol ingericht, had geweldig zeezicht, een heerlijk balkon met mooie planten, voorzien van alle gemakken (de wasmachine die er staat wast schoner dan degene die we thuis hebben!) en alles wat je nodig hebt aan winkels en restaurants is op loopafstand aanwezig. Voeg daarbij het heerlijke weer dat wij hadden en dan krijg je vanzelf een topvakantie.
Hartelijke groet en tot ziens!
Familie B. uit Hilversum.

Montemayor AE24 van 10-04-2009 tot 24-04-2009
15-5-09:
Hallo Johanna,
Wij hebben een heerlijke tijd gehad in Estepona: een appartement met alles erop en er aan. Ook hebben we erg genoten van het ruime balkon aan de voorzijde en konden we 's avonds nog lekker in de zon op het balkon bij de keuken zitten.
En dat alles op loopafstand van haven, restaurants en het bijzonder gezellige oude gedeelte van Estepona. Kortom Perfect!!
11-04-09:
Hallo Johanna,
Wij zijn inmiddels aangekomen in dit heerlijke appartement. Ontbijt op het terras, een heerlijk zonnetje. Walter heeft ons geweldig geholpen met het installeren van internet. Het was een hele klus, maar het werkt nu.
Hartelijke groeten, Jacqueline

Puerto Alto PA IV 16 van 16-04-2009 tot 23-04-2009
Dit is ZEKER een aanrader! Het appartement was echt van alle gemakken voorzien, schoon, groot en goed gelegen ten opzichte van de haven. Als je niet goed te been bent is het wel lastig om het appartement te bereiken vanwege de heuvel waar je tegen aan moet lopen. Maar dat was voor ons geen probleem. Estepona is ook zeker de moeite waard. Wij hebben een auto gehuurd via Malagacar.com en ook dit was goed en goedkoop. En een fijne manier om de mooie omgeving te verkennen. Als ik weer richting Málaga ga, ga ik zeker een appartement bij jullie boeken! Bedankt!
Familie v. B. uit Rotterdam

Montemayor AE24 van 10-01-2009 tot 30-01-2009
Het is ons weer goed bevallen in dit appartement, al voor de 4e keer zijn wij terug in Estepona. Deze keer hebben wij voor Estepona Vakantiehuizen in Estepona en omgeving gefilmd. Wij houden u op de hoogte wanneer de film te zien is op de website.
Familie N. uit Hoofddorp

Puerto Alto PA VI 11 van 13-01-2009 tot 20-01-2009
Beste Walter en Johanna,
Dit appartement was precies wat wij wilden: mooi uitzicht op de zee en de haven, mooi ruim terras op het zuiden. Een deel van het terras is overdekt en dat is bij regen prettig (regent het er wel eens?). Ook het appartement zelf was prima, mooi modern en licht van kleur. Zeer ruim.
We hebben genoten van de omgeving: 's morgens liepen we even naar de haven en gingen daar vier van de zeven keer gezellig in het zonnetje ontbijten. 's Avonds diverse tappas bars en restaurants. Het oude centrum ligt op 15 minuten lopen en dat is goed te doen en nog gezellig ook langs de ruime boulevard. Alhoewel een wandeling door het oude gedeelte naar het centrum ook heel mooi en verrassend is.
Ik wil niet onvermeld laten dat Walter ons prima heeft ontvangen zo laat op de avond. Hij stond ook meteen klaar toen wij onszelf opgesloten hadden op het terras. Achteraf wel goed dat wij de sleutel niet in het slot van de voordeur hadden doorgeduwd, anders had Walter nog op zoek moeten gaan naar een slotenmaker voordat hij ons kon "redden".
Wij komen zeker via jullie weer terug.
De allerbeste groeten van familie S. uit Gennep

Belgravia Club BC29 van 03-01-2009 tot 23-01-2009
Johanna en Walter,
Wat een genot om in dit "Spaanse huis" te kunnen verblijven, jullie hebben niets te veel beloofd. Het is net thuiskomen, je gaat ervan houden. ook onze kinderen, die een weekje geweest zijn, vonden het hier fantastisch.
Wij hebben heerlijke weken gehad, mede door het mooie weer en hopen nog eens in dit fijne huis te mogen verblijven.
Nogmaals bedankt voor alles !!!!
Bea, Rien en de kinderen uit Oudenkerk a/d IJssel

   

Terug naar het gastenboek !

Gastenboek 2014 !

   

 

Gastenboek 2013 !
   

Gastenboek 2020 !

Gastenboek 2012 !
   

Gastenboek 2019 !

Gastenboek 2011 !
   

Gastenboek 2018 !

Gastenboek 2010 !
   

Gastenboek 2017 !

Gastenboek 2009 !
   
Gastenboek 2016 ! Gastenboek 2008 !
   

Gastenboek 2015 !

Gastenboek 2007 !

 

sand sculpture aan het strand in Estepona


omgeving dagtrips attracties golf

 

Gastenboek, reacties van huurders in 2009
Estepona, Costa del Sol, Malaga, Andalusië, Spanje

Voor meer informatie neem contact op met info@estepona-vakantiehuizen.nl