Estepona, haven
Estepona, plattegrond 2
appartementen en vakantiehuizen
huurvoorwaarden
tips autoverhuur
tips vliegtickets
over costa del sol
links
gastenboek
route
contact
Estepona, plattegrond 14
1kamerappartement 2 kamerappartement 3 kamerappartement
 

 

Reacties van onze huurders in 2013:

Puerto Alto PA VI 3
Van half december 2013 tot half januari 2014 hebben wij via Estepona vakantiehuizen een appartement gehuurd in
Estepona PA VI 3-1.
Wij hebben het geweldig getroffen met het weer, maar wat ons vooral beviel was "dat alles was zoals op de foto's te zien was."
Wij hebben genoten van het appartement, vooral het geweldige terras maakte het verblijf zeer aangenaam, heerlijk terrasmeubilair, fijne kussens en mooi uitzicht.
Alles was even comfortabel, een kleine min, het bed was wel erg hard................dat kan beter.
De zorg van Johanna was geweldig, geen moeite was haar te veel.
Wat ik bijzonder aardig vond was dat er al een klein (kunst) kerstboompje in het appartement geplaatst was.
Ons verblijf is zeker voor herhaling vatbaar, misschien de volgende kerstperiode?
Y. & J. uit Amsterdam

Belgravia Club BC42-2 van 21-12-2013 tot 05-01-2014
Traditioneel brachten we Kerst en Nieuwjaar door in Estepona. Dit keer kozen we voor een verblijf in Belgravia Club, waar Johanna ons naar goede gewoonte bij aankomst stond op te wachten. We kwamen terecht in een ruim huis met adembenemend uitzicht op de jachthaven. Het huis maakt deel uit van een gezellig en verzorgd domein, waar het in de wintermaanden erg rustig toeven is. De ligging vlakbij de "Puerto Deportivo" is een grote troef. Estepona blijft voor ons de ideale uitvalsbasis voor een fijne fietsvakantie. Bedankt Johanna voor de goede zorgen en tot december!
I. & P. uit Arendonk

Puerto Paraiso PPIbC van 19-10-2013 tot 18-11-2013
In oktober en november 2013 troffen wij fantastische weersomstandigheden. Op één dag regen na bleef de zon stralen. De gemiddelde temperatuur was 24 C,zeewater 22C. Wij wilden boeken voor drie weken, maar we kregen de vierde week er gratis bij en dat laten we niet lopen. Vooraf vonden wij vier weken erg lang, maar achteraf was het wéér te snel voorbij.
 
Voor diegenen, die al eerder in Estepona waren, wachten veel nieuwe ontdekkingen. Estepona is afgelopen jaar prachtig gerenoveerd. De straatjes zijn plaatjes geworden met leuke bloembakken en bloempotten in diverse kleuren met geraniums.
Maar ook minstens tien nieuwe muurschilderingen luisteren het stadsbeeld indrukwekkend op.

pasen y vean

De boulevard is grondig gerenoveerd. De bloemperken zijn er stukken mooier geworden en worden nu erg goed onderhouden.
De lelijke fonteinbaden zijn verdwenen en prachtige mozaïek-plantenbakken komen er voor in de plaats (wordt momenteel nog druk aan gewerkt).

Estepona_boulevard_2013

 
Wij hebben ook prachtige foto's en film gemaakt in Fuengirola, Benalmadena, San Pedro en Sotogrande (binnenkort te zien op de nieuwe DVD, te ontvangen bij reservering van een appartement).
 
De verzorging van Johanna was, zoals gebruikelijk, weer van uitzonderlijke klasse. We hoefden maar te kikken en Johanna en Frans stonden voor de deur. Kortom het werd weer de "mooiste" vakantie die we hebben meegemaakt. In mei 2014 komen we terug en we hebben weer voor vier weken geboekt, helaas is dit appartement al verhuurd dus verblijven we dan in appartement PPIbB.
R. & T. uit Hoofddorp

Puerto Alto PA VI 3 van 28-10-2013 tot 7-11-2013
We zijn van 28 oktober tot 7 november in appartement PA VI 3 van Puerto Alto geweest. Een super vakantie gehad. Mooi appartement met groot balkon. Parasols voor de zon en heerlijke ligstoelen.
Het haventje van Estepona is vlakbij. Veel langs de boulevard gewandeld richting stadje. Leuk opgefleurd met gekleurde bloembakken in de straatjes en aan de gevels. Wel mazzel gehad met het weer. Alle dagen zon.
Groetjes J. & K. uit Hoogland

Puerto Alto PA VI 3 van 28-09-2013 tot 05-10-2013
Hoi Johanna,
Bedankt voor de fijne service. Alles was echt helemaal super!
Het appartement overtrof onze verwachtingen: vrijwel compleet uitgerust (magnetron ontbrak), verzorgd en rustig gelegen.
Nederlandse televisie en WIFI aanwezig, wat ook grote pluspunten zijn. Ook was er uitgebreide documentatie over Estepona en omliggende bezienswaardigheden en horecagelegenheden aanwezig.
Het enigste minpuntje is het feit dat de weg naar het appartement vrij steil is, waardoor het voor mensen met lichamelijke beperkingen iets moeilijker te bereiken is.
Wij hebben een topvakantie achter de rug en ik wilde eigenlijk niet terug naar huis. Dit is voor de 2e keer dat mij dit overkomt in al die jaren dat ik op vakantie ben gegaan.
Eén ding weet ik zeker: ik ga terug naar Estepona en zal zeer zeker dit appartement de voorkeur geven.
Met vriendelijke groet, familie P. uit Zaandam

Puerto Alto PA IV 16 van 24-09-2013 tot 04-10-2013
We hebben een leuke tijd gehad in Estepona en in jullie appartement. Het appartement was heel gezellig en compleet en voelde direct goed aan, ook het balkon had een mooi uitzicht op de tuin. De ontvangst was erg hartelijk en de uitleg uitgebreid en compleet. Ook de Nederlandse zenders op de TV is door ons zeer gewaardeerd. Verder alle leuke, handige  en gezellige zaken op loopafstand zoals restaurants, supermarkt, haven en markten. Hartelijk bedankt voor de goede zorg en een volgende keer zit er zeker in. De borgsom is op onze rekening ontvangen.
Familie S. uit Almelo

Puerto Paraiso PPIbB van 03-09-2013 tot 01-10-2013
We hebben 4 weken genoten in het fantastische appartement. Voor ons de 1e keer in Estepona, prachtige plek voor uitstapjes, iets dat we vaak gedaan hebben. Onze aankomst was wat vertraagd maar na contact met Johanna stond ze toch op de afgesproken plek. Die vrouw verdient een standbeeld.
De keuken was wennen met al die laden, maar alles went. Het terras leek wel een voetbalveld zo groot. Het uitzicht was prachtig, er is altijd wel iets te zien, vooral de boten. Gibraltar (ook bezocht) was vaak zichtbaar en soms ook de Afrikaanse kust, in het donker de vuurtoren van een Spaans eilandje voor de kust van Marokko. Estepona was een verademing vooral het Plaza de las Flores, lekker zitten bij de bijzondere bomen die er staan. Ook de museums 2 stuks, vooral niet overslaan. Een aanrader is de overtocht van Algeciras naar Ceuta, met de snelboot over in ca. 35 minuten, ‘s morgens heen, late middag weer terug kosten ca. € 130,00 voor 2 personen. Boeken langs de snelweg. Aan winkels geen gebrek in de stad. Telegraaf op de hoek (Open Cor), evenzo de restaurantjes.
Dank aan de echtgenoot van Johanna, dacht Frans, hij heeft ons geholpen met de internet-mail verbinding.
Verder een ieder op kantoor bedankt voor de goede service.
M. & B. de G. uit Lochem

Ronda . Ceuta Afrika

Ceuta Algeciras

 

Puerto Alto PA IV 13 van 20-09-2013 tot 23-09-2013
We hebben weer een fantastische tijd gehad in Estepona.
Mooi weer en een mooi appartement.
En Johanna heeft weer goed voor ons gezorgd .
Tot gauw, groetjes van F. de J. en vriendinnen uit Vlissingen

Puerto Paraiso PP8-1 van 12-09-2013 tot 21-09-2013
Fijne dagen gehad in Estepona we hebben getroffen met het weer en ervan genoten. Wij verbleven in het appartement PP8-1 deze was pas opgeknapt en zag er netjes en goed uit.
De ontvangst van Johanna was hartelijk en alles had zij goed verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Familie de R. uit Culemborg

Puerto Alto PA VI 3-1 van 10-09-09-2013 tot 18-09-2013
Hallo Johanna,
Wij hadden een prima vlucht gehad en zijn inmiddels weer begonnen met onze dagelijkse werkzaamheden. Fijn dat alles gesmaakt heeft. De borg heb ik inmiddels retour ontvangen. Bedankt.
Wij waren erg tevreden over het verblijf in ons mooie appartement, waar je echt alle dagelijkse dingen bij de hand hebt. Enige kanttekening is de klim naar boven en onderhoud aan de gebouwen. Als voorbeeld achterstallig onderhoud aan het zwembad (losse tegeltjes) en de buitenmuren kunnen wel wat schoonmaak of nieuw kwastje verf gebruiken. De tuin is in prima staat en keurig onderhouden. Tevens is het een zeer schoon complex.
Verder zijn wij ZEER TEVREDEN over het appartement en de luxe van twee (bijna niet in gebruik) zwembaden en iedere dag het schitterende uitzicht. Tevens de fijne ontvangst, uitgebreide en enthousiaste uitleg van jou.
Estepona is een geweldig lief plaatsje en zeer betaalbaar, wanneer je in het centrum gaat eten en drinken. Op de boulevard en haven ben je het dubbele kwijt. Het mooie aan Estepona is dat het minder toeristisch is als omliggende badplaatsen en is ieder opgeknapt straatje weer een nieuwe verrassing.
Voor ons staat vast dat de vakantie die wij hebben gehad voor herhaling vatbaar is.
Johanna, bedankt voor de goede opvang en je ziet ons zeker nog eens terug.
A. & C. H. uit Groningen

Momenteel zijn ze in het complex aan het schilderen en er is ons toegezegd dat van de winter het zwembad wordt herstelt. Johanna

Puerto Alto PA IV 16 van 05-09-2013 tot 13-09-2013
Wij wilden graag naar Spanje op vakantie en kregen het Estepona Vakantiehuizen adres van een paar vrienden welke hier al eens geboekt hadden.
Normaal gesproken boeken wij via een reisbureau maar hadden nu besloten om het appartement, reis en huurauto afzonderlijk te boeken en was voor ons de eerste keer om het zo te regelen.
Na de eerste contacten met Estepona Vakantiehuizen kregen wij een vertrouwd gevoel en dat hebben zij dan ook zeker waargemaakt, voor, tijdens en ook na onze heerlijke vakantie in zuid Spanje.
Duidelijke informatie over de betalingen, adressen, land informatie enz. kregen wij keurig op tijd en hebben dit dan ook zeer gewaardeerd.
Bij aankomst werden wij op de van te voren afgesproken plaats in Estepona ontvangen en begeleid naar het appartement waar wij van alle informatie werden voorzien.
Normaliter zijn wij zeer kritisch maar in dit geval hadden wij echt niets te klagen en willen dan ook Estepona Vakantie huizen mede bedanken voor een heerlijke vakantie.
Wij kunnen en durven het iedereen aan te raden om de vakantie op deze manier te boeken.
Familie B. en familie L. uit den Hoorn

Punta Plata Beach PPB III 3B van 02-09-2013 tot 12-09-2013
In de periode 2 t/m 12 september voor de derde keer in Estepona geweest. De ontvangst door Johanna was weer erg hartelijk bij het busstation. Vervolgens zijn we door Johanna naar het appartement gebracht, waar we vanwege de schoonmaak nog niet in konden. Gelukkig konden we wel alvast de koffers achterlaten en ondertussen even een broodje eten. Later in de middag spraken we af om elkaar weer te ontmoeten bij het appartement. De vorige keren verbleven wij in het appartement Montemayor AE24 en nu voor het eerst in PPB III 3B. Dit appartement is nieuw in de verhuur en erg mooi met een zeer ruim dakterras. De ligging is perfect, direct aan het strand en de Carrefour zeer dichtbij. Binnen 10 minuten lopen zit je al in het centrum en het haventje is ca. 20 min lopen (geen straf langs de boulevard). De (nieuwe) verhuurder zal nog moeten wennen aan huurders in zijn huis. Met name in de keuken was het bestek en serviesgoed wat karig. Dit was na een belletje met Johanna echter voor deze periode weer snel opgelost. Verder weer een heerlijke vakantie gehad in Estepona. Ook het gemeentebestuur van Estepona heeft door dat stilstand achteruitgang is. Er zijn veel straatjes opgeknapt en erg gezellig ingericht met bloempotten in een door de bewoners gekozen kleur. Ook zijn er veel muurschilderingen terug te vinden op de diverse appartementsgebouwen. Dit, in combinatie met de gezellige terrasjes en restaurants, zal er zeker voor zorgen dat we kunnen zeggen: Hasta luego.
Familie D. uit Maassluis

Belgravia Club BC40b van 19-08-2013 tot 02-09-2013
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in estepona, in Belgravia, bungalow BC40b.
Na aankomst in Málaga hebben we Johanna gebeld om te zeggen dat we vertrokken vanaf het vliegveld. Ze stond ons op te wachten toen we er aankwamen. Het was voor ons erg prettig om in het Nederlands verwelkomd te worden. Zij heeft ons toen rondgeleid en informatie gegeven over de omgeving, strandjes en de diverse restaurants. Allemaal in de nabije omgeving. Het appartement was echt heerlijk, zoveel luxe en dan niet te vergeten het uitzicht over de jachthaven en de zee. Wij vonden het geweldig.
Daarna hebben we Johanna nog één keer gebeld over het verschonen van de bedden en de televisie die geen Nederlandse zenders meer uitzond. Dat is dezelfde dag nog geregeld.
Wij zijn veel op het strand Playa de Rada geweest omdat wij de golfslag daar erg leuk vonden, gezellig strandtentje daar gevonden, Palm Beach genaamd, waar we een heerlijk hapje en drankje konden nuttigen.
Met onze huurauto uitstapjes gemaakt naar o.a. Gibraltar, Tarifa en Marbella. Allemaal even leuk. Maar Estepona zelf vonden we ook erg leuk. De omgeving is veelzijdig, je kunt er voor iedereen wel wat vinden.
Kortom een fijne plek om je vakantie te vieren, het enige minpunt vonden wij het ontbreken van een lekker balkon met zitje. Maar daar gaat aan gewerkt worden hebben wij begrepen van Johanna. Er komt een balkon! Misschien tot ziens Johanna.
Familie van M. uit Haarlem

Puerto Alto PA IV 3 van 15-08-2013 tot 23-08-2013
Voor de 2de keer dit jaar in Estepona.
Wederom appartement PA V1 3 gehuurd. Dit appartement bevalt ons erg goed, zeker gezien het uitzicht.
Ook dit keer werden wij weer opgewacht door Johanna, en was alles weer keurig in orde.
Je kunt bij haar met al je vragen terecht, en zij zorgt dat je krijgt wat nodig is.
Johanna nogmaals bedankt voor je gastvrijheid, en we hopen elkaar volgend jaar weer te zien.
J. & L. de V. uit Odijk

Puerto Alto PA IV 15 van 13-08-2013 tot 21-08-2013
Dit was onze 3e vakantie in Estepona via Estepona Vakantiehuizen. Wederom werden we zeer vriendelijk ontvangen door Johanna. We verbleven in een prachtig 4-persoons appartement in Puerto Alto. De keuken is van alle gemakken voorzien en er is een tv met Nederlandse zenders. Het appartement ligt lekker dicht bij het zwembad. Ideaal voor onze kinderen van 9 en 5. Vanaf het terras konden we beide zwembaden goed bekijken. De huurauto parkeerden we in de kelder gelegen garage. We hebben diverse avonden genoten in de restaurantjes en bij Reinaldo aan de jachthaven. Verder zijn we met een huurboot de zee op geweest om de kust van een andere kant te bekijken. Kortom het was een fijne vakantie.
Familie V. uit Werkendam

Puerto Alto PA V 24 van 25-07-2013 tot 17-08-2013
Na een goede reis naar Nederland zijn we weer thuis aangekomen.
Dit jaar voor de derde keer via jullie een huis gehuurd, dit jaar weer PAV24, het was weer thuiskomen in Estepona vooral door jullie gezellige ontvangst. Het huis was en is nog steeds super mooi en compleet ingericht en nog steeds de mooie uitzichten op de diverse terrassen. We waren er dit jaar bijna drie en halve week (waarvan 1 week met kinderen). Nog steeds vinden we het hier erg gezellig en ontdekken we (samen met jullie) weer nieuwe tentjes. La Pampa was heerlijk, Robbies moet je een keer meemaken, La medora aan het strand heerlijk gegeten, El Patio ook heerlijk gegeten. De straatjes in de stad zijn mooi opgeknapt en heel gezellig geworden met alle kleuren bloempotten. De rondleiding van Shonia, de vissersvrouw was ook leuk en leerzaam, volgende keer met de boot mee. En ook de optocht in de stad was leuk om eens mee te maken. Het was lief dat jullie ons van, vanmorgen vroeg nog even kwamen uitzwaaien, nogmaals bedankt voor de gezelligheid en we komen zeker terug, want jullie service is nog steeds top en van grote klasse die je zelfs bij grote reisorganisaties niet meemaakt.
Groetjes D. & I. V. uit Delft

Belgravia Club BC42 van 02-08-2013 tot 16-08-2013
Deze zomer voor de 2e maal vakantie gevierd in Estepona, ditmaal de 1ste twee weken van augustus. We waren al eerder in Estepona in juli 2011. Deze keer was het wat drukker aan het strand en in het centrum, vanwege de vakantie van de Spanjaarden. Estepona is echt een heel gezellige, leuke, bruisende authentieke Spaanse badplaats. Ook dit keer logeerden we weer in Belgravia Club en wel in BC42, een prachtig ruim vakantiehuis, voorzien van alle gemakken. We waren met z'n zessen: ouders 50 plus en vier jongeren van 21/22 jaar en hebben elkaar geen ogenblik in de weg gezeten. Johanna is echt een fantastische gastvrouw, welke je bij aankomst op staat te wachten en je meteen rondleidt in je vakantieverblijf. Voor problemen of vragen kan je haar altijd bellen, of per e-mail, what's up contact leggen. In het huis is WI-FI, dus gemakkelijker kan haast niet. Toen we last hadden van de buurjongens of een ventilator boven kapot ging, werd het meteen opgelost. Helaas vergat ik mijn bril, toen we naar huis gingen. Meteen merkte ze het op en belde me op, waarna ze de bril heeft opgestuurd naar Nederland . Fantastisch, werd je zo maar overal ontvangen. Echt een aanrader om je vakantie via haar in Estepona te boeken. Het zit er wel in dat we in de toekomst nog wel eens Belgravia Club aandoen.
Familie K. uit H.I. Ambacht

Puerta los Reales PR32 van 27-07-2013 tot 10-08-2013
Beste vakantie planner,
Waar ben je naar opzoek als je een appartement of villa wilt boeken - in ons geval waren dat de navolgende zaken:
• Betrouwbaarheid op hetgeen wat je boekt of te wel wat je ziet krijg je ook ! 
• Professionele en een leuke begeleiding tijdens het boeken maar ook tijdens de ontvangst !
• Uitleg ter plekke van het gehuurde !
• De nodige zaken aanwezig in het appartement of villa die je verblijf aangenamer maken !
• Direct een oplossing als er iets is 
Op al deze punten konden wij alleen maar een "uitstekend" als rapportcijfer geven. Waar het met name in zat was de persoonlijke en warme benadering van Johanna en Frans - wat een leuke mensen die het geluk in zuid Spanje op geheel eigen wijze aan het invullen zijn. Je kunt merken dat ze hun ziel en zaligheid erin brengen. Voor hun is het geen noodzaak maar meer een hobby om mensen een prettig verblijf te geven tijdens hun welverdiende vakantie. Deze aanbeveling is kort en krachtig en dat verdient het ook - niet aarzelen maar boeken zou ik zeggen.
Familie G. en familie van L. uit Eindhoven  

Belgravia Club BC19 van 25-07-2013 tot 08-08-2013
Wij, 2 moeders met 4 kinderen hebben enorm genoten van onze vakantie in casa 19. Het zag er allemaal keurig netjes uit en het huis was gezellig ingericht. De kinderen vonden het erg fijn dat er WI-FI in het huis was. Voor de deur een heerlijk zwembad, en de achterdeur uit ben je zo op het strand!! Zalig gewoon! We hebben nog heerlijk gebruik gemaakt van de bbq bij het zwembad, het was een feest. Wie weet tot een volgende keer.
Bedankt voor de gastvrijheid, E. & D. & kinderen

Belgravia Club BC36 van 25-07-2013 tot 08-08-2013
Hoi Johanna,
Wij hebben erg genoten van het huis BC36 in de Belgravia Club. In eerste instantie hadden wij voor het huis BC43 gekozen, aangezien die airco in het huis had. Jammer genoeg wilden de eigenaren dit huis niet meer verhuren en bood jij huis BC36, zonder airco aan ons aan. Gelukkig is de warmte in het huis erg meegevallen er waren genoeg ventilatoren in de kamers aanwezig, zodat het toch aangenaam was in het huis. Wat een luxe bood huis BC36, een riante keuken met alles erop en er aan. Een prachtige woonkamer, we hebben daar niet veel gezeten, omdat het terras een heerlijk plekje was om te eten en te genieten van het uitzicht op zee, (Marokko en Gibraltar) en de haven. Wij waren met vier meiden en zij hadden de 1e verdieping, 2 slaapkamers en iedere slaapkamer een eigen badkamer, dit is wel nodig met vier meiden in de leeftijd van 15 tot en met 22 jaar. Het dakterras was ook riant, dit was mijn plekje aan het begin van de avond, nog even genieten van de zon en de wind op het dakterras. En ja dan het souterrain dat was riant, met een goed 2 persoonsbed. En voor mijn man en mij ook nog eens een kleine badkamer. Estepona is een mooi Spaans dorp, wij hebben veel geluncht bij de haven bij bar Restaurante La Escollera. Heerlijk al die verse vis en al die Spaanse families, die daar zitten te lunchen. Een echte aanrader. Het strand is ook goed te lopen vanaf de Belgravia Club.
Wij gaan eigenlijk nooit ieder jaar naar de zelfde plek, maar de Belgravia Club in Estepona zullen we zeker onthouden.
Familie v.d. L. uit Den Haag

Belgravia Club BC42 van 18-07-2013 tot 02-08-2013
Het was de 4de maal dat wij hier in Estepona waren en voor de 2de maal in Belgravia Club. Dit prachtige huis met 3 verdiepingen, super terrassen met uitzicht op jachthaven en zee.
Johanna stond ons op te wachten, hebben heerlijk even bijgepraat, er was geen nee, gewoon geweldige service, wat was alles netjes en schoon.
Wij waren met 4 volwassenen en 3 kinderen 4, 8 en 10 jaar. Zij hadden meteen vriendjes, vonden het in één woord super, mooi strand en even nog lekker in het zwembad, prachtige boulevard, supermarkt, eetgelegenheden, of je nou Spaans of Hollands eten wilt, alles is er. Wat wil je nog meer, verder niets toe te voegen, gewoon een geweldige plek om op vakantie te gaan. Wij hadden wat problemen met het huren van de auto, geen nood, het werd door Johanna en Frans opgelost, wat prettig als je daar op terug kunt vallen, geweldig!
Johanna en Frans, heel hartelijk bedankt voor alles. Wij komen zeker terug, dan voor de 4de keer. Walter en Lidie ook heel hartelijk bedankt.
Lieve groeten van P.&J., A.&J. en de 3 kinderen uit Urk.

Puerto Alto PA VI 11 van 27-06-2013 tot 15-07-2013
Van 27 juni t/m 15 juli een heerlijk verblijf gehad in appartement VI 11 in het complex Puerto Alto.
Bij aankomst zijn we zeer gastvrij ontvangen door Johanna, die ons naar ons appartement bracht.
Mooi appartement en een geweldig uitzicht op het zwembad en de zee!! Super restaurantjes op loopafstand en niet ver van het centrum. We hebben ontzettend genoten van deze vakantie & komen graag nog een keer terug! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen Johanna!!!
Groetjes familie M. uit Goirle

Belgravia Club BC19 van 25-05-2013 tot 05-07-2013
Van 25 mei tot 5 juli weer heerlijk vertoefd in dit prachtige huis. De nieuwe eigenaar heeft weer veel aanpassingen gedaan om het huis nog gezelliger te maken Estepona is zoals altijd een heerlijke plaats om te zijn. Je bent hier met de Spanjaarden en niet zoals in veel andere plaatsen met alleen maar toeristen.
De Belgravia Club heeft alles wat je nodig hebt om je vakantie door te brengen, het zwembad is super, het strand en de restaurants op loopafstand. Volgende keer zeker weer terug naar Estepona en de Belgravia Club en ook naar huis BC19. Misschien wel met de hele familie, want het is ook mogelijk om in de zomerperiode het appartement beneden er bij te huren. Op deze manier kunnen er twee mensen heerlijk beneden in hun eigen appartement zitten en toch binnendoor met elkaar die dingen doen die je gezamenlijk zou willen doen.
Groet familie H. uit Rotterdam

Puerto Paraiso PPI3I from 25-06-2013 till 03-07-2013
Dear Johanna,
Just wanted to say thank you and how much we enjoyed staying in this lovely apartment for the last week.
Thank you for your help + guidance on our arrival, it was invaluable. We love staying in Estepona and hope to return very soon.
Kind regards Julia & Gary from England

Puerto Alto PA IV 13 van 12-06-2013 tot 03-07-2013
Afgelopen juni 2013 hebben we 3 weken lang een heerlijke tijd gehad in appartement PA IV 13. Johanna is erg hulpvaardig! We kregen voor onze kleine kindjes een grote tas met buitenspeelgoed te leen (inclusief badje) en ook bood ze een buggy te leen aan (tegen kleine vergoeding). Het appartement is ruim, schoon, licht en voorzien van alle gemakken. Echt een luxe met zo'n mooie keuken en twee badkamers! De slaapkamers zijn ruim en ook stijlvol ingericht. Wij vonden persoonlijk het tweepersoonsbed erg hard, maar smaken verschillen natuurlijk! Het terras is heerlijk groot en er zijn genoeg stoelen/ligstoelen om te zonnen of om in de schaduw van de het overdekte stuk terras te zitten. Het uitzicht is mooi. De klim vanaf beneden aan de straat naar boven is erg steil en voor onze kleintjes lastig, vooral met buggy!! De zwembaden zijn heerlijk en schoon en ook voorzien van ligbedden en parasols. De tuinen in het park zijn zeer mooi aangelegd.
Estepona zelf is een erg leuke badplaats en echt Spaans! De boulevard is sfeervol evenals het oude centrum. Echt een aanrader! Vanuit Estepona kun je leuke uitstapjes maken. Een auto is wel echt een must vonden wij. We hopen nog eens terug te komen!
Groeten, familie K. uit Den Haag

Punta Plata Beach PPB IV 3A van 24-06-2013 tot 02-07-2013
Een man een man, een woord een woord.
Wij zijn redelijk verwende vakantiegangers en verwachten dat wanneer wij afspraken maken voor de huur van een appartement deze ook worden na gekomen. Nadat we een appartement hadden gehuurd in Estepona via Montemayor en daarbij de nadruk hadden gelegd dat, naast een goed appartement voorzien van alle gemakken en conform de opgave  op de website van Montemayor, het feit dat WI-FI een absolute must voor ons is, bleek bij aankomst alles te kloppen alleen de WI-FI werkte niet. 
Bij het overhandigen van de sleutel ontvingen wij direct de privé "dongel" van Johanna en Frans zodat we in ieder geval op de laptop WI-FI hadden. Van de WI-FI in het appartement werkte namelijk de toegangscode niet. Binnen 24 uur werd door Frans een nieuwe router geplaatst zodat laptop, Ipad en Iphone gebruik konden maken van WI-FI. Complimenten !!
Appartement is perfect gelegen. Voorzijde direct aan de zee (150 meter in de schaduw lopen over een goed begaanbare weg naar het rustige) en achterzijde kijkt uit over de supermarkt Carrefour. Je hebt hier absoluut geen last van (en wij zij redelijk kritisch !), zelfs wanneer je op het schitterende dakterras bent. Boodschappen doen en het karretje van Carrefour gewoon mee naar het appartement (wel terug brengen wanneer je weer vertrekt). Slenteren naar het centrum van Estepona ongeveer 15 minuten en wanneer je de dat te veel vindt kun je met de auto (vanuit je overdekt privé parkeerplaats) in 2 minuten de goedkope parking onder  de promenade van Estepona in duiken (gaat inderdaad vrij stijl naar beneden) kosten ongeveer euro 1,20  per uur.
Kortom, het zou een perfect appartement zijn ware het niet dat na ons vertrek Montemayor Holidayrental en de eigenaar dit appartement uit de verhuur hebben gehaald. Gelukkig heeft Montemayor nog een appartement in het zelfde complex in de verhuur. Absoluut een aanrader !! Niet allen de locatie en het appartement, maar ook de service met hoofdletter S van Johanna en Frans.
Familie v. Z. uit Den Haag

Punta Plata Beach PPB III 3B van 21-06-2013 tot 02-07-2013
Just arrived back in The Netherlands early due to illness. If one had to describe the care, attention and support that Johanna and her husband offered to us during our stay in Punta Plata Beach, then it is without a doubt a '10'. We will definitely book with them again! Thank you. A. & G. uit Voorburg

Belgravia Club BC29b van 09-06-2013 tot 17-06-2013
Van 9 tot 17 juni huurden wij een appartement in Belgravia Club. Wij deden dat telefonisch en via email-contact met Johanna en alles was binnen no-time geregeld. Bij aankomst bij Belgravia Club stond Johanna al op ons te wachten. Nadat we de auto op het terrein van de Club hadden geparkeerd leidde zij ons naar het prima gelegen appartement met uitzicht op zee en op de ingang van de jachthaven van Estepona. Het appartement was van alle gemakken voorzien en de bedden waren van prima kwaliteit. Ook was er voldoende informatie over Estepona aanwezig o.a. over de restaurants in de omgeving. We hebben het er prima naar ons zin gehad en het is zeker voor herhaling vatbaar.
Johanna, nogmaals bedankt voor de goede zorgen! Y. en A. uit Bleiswijk

Puerto Paraiso PPIbC van 08-06-2013 tot 16-06-2013
Dank je, we hebben een goede terugvlucht gehad.
We hebben een fantastische vakantie gehad, het appartement was geweldig met een schitterend uitzicht en voorzienvan alle comfort. Het was vooral zo fijn dat we dicht bij de supermarkt, gezellige terrasjes en restaurants zaten (en de openCor open tot 2 uur 's nachts en de zondag). Het oude centrum is een aanrader en het binnenland is prachtig. Tot september!!!
Familie de J. uit Vlissingen

Balcones del Mar BMI7D van 08-06-2013 tot 15-06-2013
Hoi Johanna,
Wij hebben een heerlijk rustig verblijf in Estepona gehad. Het appartement was netjes en op een prima locatie. We konden zowel de stad als de jachthaven snel te voet bereiken.
Het zandstrand was 5 minuten lopen en vanaf ons appartement hadden we vrij uitzicht op dit strand en de zee.
De ontvangst was prima geregeld, en de extra service bij ons vertrek om 6 uur in de ochtend was helemaal super.
Nogmaals bedankt en tot een volgende keer! A. & W. uit Arnhem

Puerto Paraiso PPIbC-1 van 11-05-2013 tot 08-06-2013
Voor diegene die deze recensie lezen en nog steeds twijfelen, niet verder zoeken….gewoon boeken! Wij waren van 11 mei t/m 9 juni 2013 in appartement PPIbC-1. Een bijzonder gezellig en heel compleet appartement met een zeer ruim balkon, pal aan de jachthaven. De service die Johanna, Walter en ook Frans bieden is uniek te noemen. Ook de appartementen die ze in de verhuur hebben, zijn allemaal top1 klasse. Wij hebben het genoegen gehad er verschillende te mogen bekijken. Estepona heeft het afgelopen jaar een flinke upgrade gehad. De straatjes zijn zeer fotogeniek geworden met allemaal bloemen en bloembakken, elke straat een eigen kleur. Een feest om er doorheen te wandelen. En natuurlijk hebben wij ook genoten van het (meestal) mooie weer en de prachtige stranden met nog betaalbare voorzieningen. De bijzonder gezellige jachthaven met de vele barretjes en restaurants, de kleurrijke vissersbootjes die af en aan varen van en naar de visafslag. Estepona is voor ons een klein paradijsje. Waar de toeristen nog niet massaal de boel verzieken met luidruchtige disco’s en “frietje van pietje” eettentjes. Wij gaan zeer zeker nog eens terug (voor de 5de keer dan), maar dan voor een nóg langere periode.
Aan alle lieve mensen die deze vakantie voor ons onvergetelijk hebben gemaakt, bedankt en tot gauw!
T. & J. H. uit Arcen

Estepona Estepona Estepona

 

Belgravia Club BCIII2B van 17-05-2013 tot 24-05-2013
Wij hebben het goed naar onze zin gehad in het appartement. Het heeft zeer fijne balkons wat voor een appartement een must is
daar je s'morgens dan heerlijk buiten kunt onbijten. De tips van Johanna voor de tapas waren zeer welkom, de tapasbar
La Taberna del Puerto aan de haven was super, echte kunstwerken, heerlijk en aardige bediening met een echte Spaanse sfeer.
Estepona is ook een leuke stad met veel cultuur en kunst, een geweldige boulevard en een schitterend strand.
Voor de aanpassing van ons appartement was Johanna niets te veel het was zo geregeld, nogmaals dank.
R. & A. v. N. uit Oirschot

Belgravia Club BC43 van 12-05-2013 tot 20-05-2013
12 t/m 20 mei hebben we weer een appartement gehuurd via Estepona Vakantiehuizen, en weer werden we niet teleurgesteld. 3 verdiepingen, heerlijk ruim, mooie keuken, woonkamers, en super terrassen met mooi uitzicht op de haven en de zee.
Johanna stond ons weer op te wachten bij aankomst, en gezellig bijgepraat en de informatie en sleutels overhandigd van het appartement. Jammer genoeg hebben we niet geboft met het weer, (niet alleen zuid Spanje, ook de rest van zuid Europa had er last van,..) veel wind, bewolking en regen.
Gelukkig nog wel zonnige dagen gehad, en je kunt met slechter weer veel doen in de omgeving.
Dat is wel fijn. Er ligt in het huis ook een map met activiteiten te doen in de omgeving. We hebben weer veel aan Johanna gehad, paar keer gebeld voor informatie, ze belt altijd meteen terug. Fantastische service.
In september gaan we waarschijnlijk weer, het is erg fijn om een goede plek te hebben op je vakantie, en Estepona Vakantie huizen is absoluut een goed adres.
De dag van de terugreis, staat ze vroeg op om ons speciaal uit te zwaaien,
en de borg terug te geven. Super service en ook lief, het geeft je een speciaal gevoel. We hebben het weer heerlijk gehad, ons prima vermaakt en weer heerlijk gegeten, want in estepona zitten fantastische eetgelegenheden. En de supermarkt openCor, die heel lang open is, is echt ideaal. Echt een leuke badplaats.
Johanna en Frans, bedankt weer voor alles. Jullie zien ons weer terug.
Lieve groeten van E. & N. uit Vleuten

Puerto Alto PA VI 3-1 van 10-05-2013 tot 18-05-2013
We hebben een hele fijne week gehad, mooi appartement met een schitterend terras en uitzicht op de haven van Estepona waar vele leuke terrasjes en restaurants zijn.
Alles is aan te lopen, ook naar het stadje zelf.
Groetjes P. & M. uit Delft 

Puerto Paraiso PPIbC van 23-04-2013 tot 11-05-2013
Johanna, Frans, Walter en Lidie
Wederom hebben wij een zeer prettig verblijf in Estepona gehad. Wij hebben genoten van het zeer mooi appartement, vooral de ligging is geweldig. Alle comfort was aanwezig !  Ook de zeer goede ontvangst van Johanna en Frans en al hun ‘goede zorgen’ maakte het tot een zeer prettig verblijf. Estepona is een leuk stadje met veel voorzieningen en een zeer mooi  ‘oud’ stadscentrum met veel leuke winkeltjes en restaurantjes. Een mooi zandstrand wat ook zeer goed onderhouden wordt, een mooie jacht- en vissershaven, kortom een prima omgeving.
Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en veel groeten, J.& M. uit Arcen

Almontes AL4b van 19-12-2012 tot 01-05-2013
Hallo Johanna,
Bedankt voor alle goede zorgen en service die jij ons weer gegeven hebt. Het verblijf in appartement Almontes was erg fijn.
Heel dichtbij het prachtige strand van Estepona en in het centrum van Estepona. De straatjes met alle bloemen zijn prachtig geworden in het centrum en het is heerlijk om hier te wandelen. Veel restaurants en barretjes met heerlijke tapas. Een echte aanrader. Tot volgend jaar. Familie G. uit Antwerpen

Belgravia Club BC29b van 22-04-2013 tot 29-04-2013
We zijn weer veilig op de thuisbasis, kregen gelijk een gigantische bui tijdens de terugreis ;-)
“We hebben met plezier een week vakantie gehouden in het appartement. Het appartement is ruim genoeg voor 2 personen, (badkamer wel wat klein) ligt lekker centraal, haven gebied is zeer dichtbij, mooi strand ook zeer dichtbij. Ook het centrum is goed te belopen.
Wat we wel jammer vonden is dat er op het terras amper zon te zien is. Dit is in de zomer ongetwijfeld een voordeel, in het voorjaar voor ons een gemis. Boeking en reservering, terugstorten borg is keurig geregeld. Borg al teruggestort voor wij thuis waren.”
Hartelijk dank voor de goede zorg. W. & J. B. uit Elst

Puerto Alto PA VI 3-1 van 28-03-2013 tot 28-04-2013  
Via de site estepona-vakantiehuizen.nl appartement PA VI 3 geboekt voor 4 weken van 28-3 tot 28-4. Al direkt een zeer adequate en snelle bevestiging van Johanna. Het appartement was groot en goed ingericht en van alle gemakken voorzien. Op het enorme terras met veel bloeiende planten was het  heerlijk toeven en mede dankzij het mooie weer hebben we hier iedere morgen ontbeten met uitzicht op zee !
We hebben diverse leuke uitstapjes gemaakt met lokaal vervoer – bussen en treinen zijn van een uitstekende kwaliteit en rijden zelfs op tijd.
De vele restaurantjes aan de jachthaven bieden een scala van mogelijkheden. Onze voorkeur had het visrestaurant aan de jachthaven (La Escollera), met veelal alleen maar Spanjaarden en een uitstekende keuken!
Kortom het was een fijne vakantie en zelfs de steile klim terug naar ons appartement namen we de laatste week fluitend.
Johanna, hartelijk dank voor de goede zorg en het snelle terugstorten van de borg. Ook voor Frans een woord van dank voor de snelle reparatie van de parasol.
We hopen volgend jaar weer te komen. Een hartelijke groet, A. & J. uit Doorwerth

Puerto Alto PA IV 13 van 19-04-2013 tot 27-04-2013
Afgelopen april hebben wij voor de 4e maal bij jullie een appartement gehuurd. Voor de 2e keer was dit appartement PA VI 13. Een prachtig groot, compleet ingericht appartement. Net als de vorige keren was alles weer perfect geregeld. Deze keer waren wij met vrienden en ook zij vonden het helemaal af.
Dit jaar hadden we voor het eerst Wifi in en om het appartement, prima geregeld en een goed bereikt.
Nogmaals bedankt en tot de volgende keer. Groetjes J. en M. uit Ede

Estepona, Costa del Golf

Puerto Alto PA IV 13 van 15-04-2013 tot 22-04-2013
Wij verbleven een week in het appartement PA IV 13 in Estepona. De ontvangst was allerhartelijkst en er werd uitgebreid aandacht geschonken voor een rondleiding door het appartement en tips over de omgeving en wat er te doen is. Het appartement zelf zag er erg mooi uit en was zeer ruim. Het appartement was ruim voorzien van zaken zoals handdoeken, wasmachine, afwasmachine en televisie met schotel zodat alle Nederlandse zenders prima te ontvangen waren. De aanwezigheid van de WI-FI is door ons zeer gewaardeerd. Ook het terras was bijzonder ruim en mooi gelegen voor de zon en uitzicht. Er was voldoende informatie aanwezig over de omgeving, de diverse restaurants en de stad. De tip van La Taberna del Puerto, de Tapasbar
in de buurt, was een zeer goede. We hebben er vaak gegeten en inderdaad, de beste tot nu toe. Het kleine probleempje met het kunnen afsluiten van de terrasdeuren werd adequaat opgelost. Het appartement was dichtbij de haven gelegen waar veel
te doen was met restaurants, bars en op zondag een gezellige markt. Het oude centrum van Estepona ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand, maar de loop er naar toe is aangenaam langs de boulevard. En met de Chiringuitos langs de route was er voldoende mogelijkheden voor een drankje met gezellige zit en uitkijk over de zee. We hebben genoten van ons verblijf in Estepona en het appartement en de week is omgevlogen. De volgende keer blijven we langer want er is nog meer dan
voldoende te ondernemen. Johanna bedankt voor de gezellige ontvangst en uitgeleide en voor de snelle terugboeking van de borg die de dag na ons terugkomst weer op de rekening stond.
Met vriendelijke groet, O. & G. uit Grootebroek

Puerto Alto PA IV 16 van 28-02-2013 tot 31-03-2013
Puerto Alto PA IV 5 van 01-02-2013 tot 28-02-2013

Hallo Johanna en Frans,
We hebben 2 maanden in Estepona doorgebracht om de winter in Nederland te ontvluchten. En wat denk je 31 maart weer terug en nog steeds hartje winter. De eerste maand verbleven we in appartement IV 5, een mooi en licht appartement met een heel groot terras van zeker 50 m² op het zuiden.Voor de tweede maand had Johanna een appartement op de eerste verdieping voor ons geregeld, IV 16. Ook weer smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Jullie geven een ongekende service, een kik van onze kant en er werd direct actie ondernomen.
Ook kregen we veel waardevolle tips waardoor we Estepona en omgeving beter hebben leren kennen. En natuurlijk niet te vergeten de restaurants en vele tapasbarretjes waar je prima kunt eten. Favoriet bij ons was La Taberna del Puerto waar ze heerlijke tapas serveren, en ook een aanrader La Escollera dichtbij de visafslag waar ze superverse vis hebben. Vooral op zondagmiddag erg gezellig.
Johanna en Frans jullie hebben er zeker toe bij gedragen dat we genoten hebben van een paar mooie maanden in Estepona.
Jullie zien ons zeker weer terug! De hartelijke groeten van A. & A. uit Meppel.

Puerto Alto PA VI 13 van 01-01-2013 tot 31-03-2013
Hallo Johanna, inmiddels zijn wij weer terug in het koude kikkerlandje, maar wij kunnen het niet nalaten om je langs deze weg nogmaals heel hartelijk te bedanken voor de zeer goede service die wij van je hebben gekregen. Het was echt geweldig dat wij op elk moment van de dag een beroep op je hebben mogen doen, in en woord SUPER. Als wij weer in Estepona willen terug komen zullen wij zeker contact met je opnemen en je vragen om ons te willen bijstaan in het zoeken naar wederom een heel mooi appartement. Met hartelijke groetjes en hopelijk tot weerziens, familie A.

Belgravia Club BC29b van 19-02-2013 tot 19-03-2013
Hallo Johanna,
Na vier weken vakantie waarvan drie weken regen, zijn wij toch zeer tevreden over Spanje, Estepona en ons appartement. Juist door jullie tomeloze inzet (prima team) is het een onvergetelijke vakantie geworden. Alles is erg goed geregeld door jullie, vanaf de boeking, de adviezen, de ontvangst, het verblijf, tot en met het afscheid. Jullie maken meer waar dan jullie beloven en dat hebben wij nooit eerder meegemaakt. Ons appartement was groot genoeg voor twee personen, heeft een perfecte ligging en heeft een werkelijk uitstekend bed. Wij komen zeker weer terug.
Bedankt, I. & J. uit Goirle

Puerto Paraiso PPIbC van 28-02-2013 tot 11-03-2013
Als 65+ers en even genoeg hebbend van het kwakkelende winterweer in Nederland vielen wij terug op het bekende adres in Estepona (estepona-vakantiehuizen.nl).
Ons e-mail contact met Johanna en Frans had tot gevolg dat binnen een week een prachtig appartement gehuurd kon worden. Een vliegreis boeken is tegenwoordig gelukkig erg gemakkelijk.
Wij werden met open armen ontvangen en voelden ons gelijk helemaal thuis.

R&T


Het was weer genieten van de dagelijkse wandeling over de boulevard, ons heerlijke restaurantje, het bezoek aan de omliggende dorpen, waarbij de opgestuurde DVD van onschatbare waarde bleek te zijn.
Frans vertelde dat er weer een nieuwe aangepaste DVD aankwam.
Zonder meer vermeldenswaard was de inzet van Johanna, die na een klacht van één van ons een afspraak met een Engels sprekende arts maakte en zelfs de medicijnen van de apotheek ophaalde.
Kortom Johanna en Frans het was fantastisch verzorgd en voor de vijfde keer weer een feest!!
Kun je ons alvast voor 4 weken boeken in het najaar. Jullie weten wel welk appartement voor ons geschikt is.
R. & T. uit Hoofddorp

Puerto Alto PA VI 3 van 05-02-2013 tot 05-03-2013
Via de site in Puerto Alto het appartement PA VI 3 geboekt van 5 februari tot 5 maart 2013.
Alles is snel en prima geregeld vanaf het eerste tot en met het laatste contact. De borgsom al binnen enkele dagen na thuiskomst teruggestort.
Een mooi royaal appartement met een supergroot terras met uitzicht op de haven en de zee. Op loopafstand 2 supermarkten en vele gezellige restaurantjes.
We werden opgewacht door Johanna. Zij heeft ons naar het appartement gebracht en ons daar het een en ander verteld over Estepona en omgeving. Tevens was er een informatiemap, zodat je het nog eens op je gemak kon nalezen. Ook was er gezorgd voor koffie en thee en flessenwater
De Nederlandse TV en radio was goed te ontvangen. WI-FI rond het zwembad heeft wat problemen gegeven.
We hebben 3 van de 4 weken heerlijk van het mooie weer kunnen genieten helaas hebben we de laatste week veel regen gehad.
Met onze huurauto verschillende mooie tochten gemaakt.
Johanna willen wij bedanken voor de goede zorgen en het prettige contact.
Familie O. uit Joure

Puerto Paraiso PPIbJ van 19-02-2013 tot 28-02-2013
Hoi Johanna,
Allereerst willen wij jullie bedanken voor de goede ontvangst tijdens ons verblijf in Estepona. We kregen er ondanks de ontzettende regen in Estepona  toch weer een warm gevoel van, zodat het leek of de zon weer ging schijnen.
Jullie hebben daar ter plekke alles goed voor elkaar. Bij het minste of geringste gepiep van onze kant, werd door jullie meteen actie ondernomen en naar een afdoende oplossing gezocht.
We zullen jullie in ieder geval niet snel vergeten, het voelde als een beetje thuiskomen. Ook wat betreft de borg, deze was dezelfde avond alweer bijgeschreven op onze bankrekening.
Nogmaals bedankt voor het mogen vertoeven in een van jullie vakantieappartementen, en we zullen het zeker niet nalaten om positieve reclame voor jullie te maken.
Wie weet zien we elkaar weer een keer in Estepona. Heel veel groetjes, M. K. & P.B. uit Horst

Belgravia Club BC29b van 18-01-2013 tot 08-02-2013
Bedankt voor het snelle terugstorten van de borg. Wij hebben 3 mooie weken gehad in het appartement, vrijwel altijd zon, waarvan we van "s morgens 9 tot "s avonds 6 uur op het balkon konden genieten. Ook hebben we met onze huurauto veel gezien van de omgeving, met name Casares vonden wij heel mooi. Ook het appartement zag er netjes uit en voorzien van vele gemakken, zoals internet en Nederlandse tv-zenders. Een minpuntje vonden wij de slaapkamer, de bedden kraakten en doordat er geen raam naar buiten was vonden wij het bedompt. Verder was het prima in orde en hebben wij een fijne vakantie gehad, bedankt. Familie v. S. uit Herten

Puerto Paraiso PPIbC-1 van 01-01-2013 tot 08-02-2013
Hoi Johanna,
Van 1-1-2013 tot 8-2-2013 heb ik genoten van mijn verblijf in PPIbC-1, Puerto Paraíso in Estepona. Ondanks de korte voorbereidingstijd van 1 week was alles perfect geregeld! Het uitzicht van dit appartement met zijn riante terras over de haven en natuurlijk de zee is formidabel! Zelfs in deze wintermaanden heb ik daar volop kunnen genieten van de zon, het leek af en toe wel zomer! Het appartement is van alle gemakken voorzien en goed onderhouden. Dankzij de goede zorgen van Johanna, Frans en Walter had ik de beschikking over Nederlandse TV, internet en niet te vergeten een eigen parkeerplaats in de parkeergarage, erg fijn! De jachthaven met de gezellige terrasjes en restaurantjes, 2 heerlijke stranden en natuurlijk het prachtige centrum, alles is op loopafstand, zelfs voor een ongeoefend wandelaar als ik. Winkels, supermarkten, alles is aanwezig om een vakantie in Estepona onvergetelijk te maken. En dat was deze vakantie voor mij zeker! Ik kom zeker nog eens terug en zal dan ook zeker weer gebruik maken van de uitstekende en persoonlijke service van Estepona Vakantiehuizen.
Johanna, Frans en Walter….jullie zorgden ervoor dat ik binnen een heel korte tijd een geweldige verblijfplaats had, alle noodzakelijke informatie voor boeking en verblijf (geweldige DVD), en dat ik me erg welkom voelde! Dank jullie wel!
Met vriendelijke groet, S. v.d. H. uit Wijk bij Duurstede

Puerto Alto PA IV 13 van 19-01-2013 tot 26-01-2013
We hebben het hier goed naar ons zin gehad, mooi appartement ruim opgezet en een fantastisch terras met uitzicht op zee.
Lekker dichtbij de haven waar zich vele gezellige restaurantjes bevinden, en niet te vergeten het marktje op zondag ochtend.
Verder is de stad goed bereikbaar zowel langs de mooie boulevard, of vanuit het appartement binnen door ongeveer twintig minuten lopen en echt de moeite waard met veel gezellige pleintjes en straatjes.
Wij komen wel vaker in Estepona en vinden het echt de moeite waard. Familie L. uit Delft

Puerto Alto PA IV 16 van 22-12-2012 tot 05-01-2013
Voor het tweede jaar op rij konden wij dankzij jullie genieten van een fantastische vakantie in Estepona. Het appartement is ideaal gelegen nabij de Puerto Deportivo, we waren verliefd van het eerste moment dat we deze haven zagen... Ook het oude stadscentrum is beslist de moeite waard, oudjaar tussen de Spanjaarden is een mooie belevenis. Daarnaast is Estepona de ideale uitvalsbasis om Andalusië te gaan verkennen, in ons geval met de racefiets. De flanken van de Sierra Bermeja, Ronda, Castellar de la Frontera, Casares, inmiddels kennen we de weg op ons duimpje.
De appartementen zijn perfect in orde en voor de kerstdagen zelfs sfeervol voorzien van een heuse kerstboom. We kwamen weerom niets tekort en met een vaatwas en wasmachine in de buurt wordt alle werk uit handen genomen. Als dan ook de transfer van en naar de luchthaven voor je geregeld wordt, is het helemaal ideaal. Dus Johanna, je leest het al, volgend jaar zijn wij gewoon weer van de partij! I. & P. R. uit Arendonk

Puerto Alto PA IV 13 van 23-12-2012 tot 04-01-2013
Voor het eerst geboekt via een particuliere site, vond ik wel een beetje eng. Maar alles is geweldig geregeld van het eerste tot het laatste contact. Een super groot appartement van alle gemakken voorzien. Met een mooi uitzicht over de haven en de zee, op loopafstand een supermarkt en de haven met zijn vele restaurantjes. Op onze aankomstdag was het te mistig in Malaga om te landen en moest ons vliegtuig uitwijken naar Granada, Johanna gebeld. Deze avond/nacht hebben we haar nog regelmatig gebeld om dingen door te geven en te vragen, ikzelf vond dit erg vervelend. Om kwart voor drie ’s nachts komen we eindelijk in Estepona aan en staat bij het meeting point Johanna op ons te wachten. We worden naar ons appartement gebracht en Johanna heeft voor ons cola, sap, koeken en koffie neergezet zodat we nog even wat kunnen drinken na deze uitputtende reis. De volgende dag komt Johanna om informatie over Estepona en omgeving te geven, dit vonden we erg prettig en we hebben er zeker wat meegedaan. Met de auto hebben we vele mooie plekjes bezocht in Andalusië. Johanna bedankt voor je goede zorgen en misschien tot ziens.
Familie W. uit Son

   

Terug naar het gastenboek !

Gastenboek 2014 !

   

 

Gastenboek 2013 !
   

Gastenboek 2020 !

Gastenboek 2012 !
   

Gastenboek 2019 !

Gastenboek 2011 !
   

Gastenboek 2018 !

Gastenboek 2010 !
   

Gastenboek 2017 !

Gastenboek 2009 !
   
Gastenboek 2016 ! Gastenboek 2008 !
   

Gastenboek 2015 !

Gastenboek 2007 !

 

omgeving dagtrips attracties golf

 

Gastenboek, reacties van huurders in 2013
Estepona, Costa del Sol, Malaga, Andalusië, Spanje

Voor meer informatie neem contact op met info@estepona-vakantiehuizen.nl