Estepona, haven
Estepona, plattegrond 2
appartementen en vakantiehuizen
huurvoorwaarden
tips autoverhuur
tips vliegtickets
over costa del sol
links
gastenboek
route
contact
Estepona, plattegrond 14
1kamerappartement 2 kamerappartement 3 kamerappartement
 

Reacties van onze huurders in 2015:

Altos de Guadalobon AdG52 van 18-12-2015 tot 03-01-2016
Met de feestdagen genoten van dit fijne huis. Heerlijk om met prachtig weer de kerstsfeer in Estepona en omgeving te ervaren. Huis is een echte aanrader, in een rustige en gezellige Spaanse woonwijk. Ruim, nieuw en kompleet huis met heerlijk terras. Luxer dan thuis :) Veel leuke uitjes gedaan: Sevilla, strand Playa del Cristo, El Torcal, Marbella, Selwo parken. Wij komen graag terug met onze kinderen.

Familie W. uit Rotterdam

Bellavista del Puerto BdPIB van 20-12-2015 tot 02-01-2016
Na al de positieve commentaren over Estepona, vond ik het stilaan tijd om zelf een kijkje te gaan nemen. En inderdaad, het is een prachtig plaatsje, een mooie mix tussen authentiek Spanje en toerisme. Het uitgestrekte Playa de la Rada is een absolute plus om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte in een grootstad.
Het appartement waar ik verbleef is erg modern ingericht en voorzien van alle comfort. Aangezien ik met de auto kwam, is de ondergrondse garage zeker een pluspunt. De ontvangst door Johanna was tip top in orde, zo kon ik me rustig installeren, zonder meteen naar de winkel te hollen.
De ligging van het appartement is perfect, zowel het strand, de haven als het dorp zijn makkelijk te voet bereikbaar. Zelfs winkelen deed ik te voet in de haven en het centrum, de auto bleef dus twee weken 'op stal' staan. Veel relaxter kan je het niet hebben.
Dat Johanna en haar man Frans me na afloop van deze zalige vakantie vroeg in de ochtend kwamen uitwuiven, getuigt maar weer van hun grote gastvrijheid.
K.R. uit Sevilla

Familie S. uit Zevenbergen van 24-12-2015 tot 02-01-2016
We verbleven van 24-12-2015 t/m 02-01-2016 in appartement PA VI 2. Het was de eerste keer dat we in de wintertijd in Spanje waren en dit is zeer goed bevallen.
Het appartement ziet er precies uit zoals op de foto’s is te zien. Voorzien van alle gemakken, een zeer groot terras, leuke inrichting, goed uitgeruste keuken, snelle internet verbinding, alle Nederlandse en Vlaamse televisiekanalen d.m.v. internettelevisie met zelfs de mogelijkheid om programma’s terug te kijken, en heerlijke comfortabele bedden!
Wanneer de zon opkomt lekker op het terras ontbijten en tot laat in de middag heerlijk relaxen op de ligbedden in het zonnetje.
Het enige wat we eigenlijk misten was iets van een schemerlamp o.i.d in de woonkamer, je hoeft dan niet het “grote licht” te laten branden. In de zomer wanneer het in de avond langer licht is en buiten kunt zitten, zal je hier geen last van hebben maar met de lange winteravond is dit eigenlijk wel een must.
Estepona centrum ligt op een 20-25 minuten stappen van het appartement maar dit is heerlijk om te doen langs de mooie wandelboulevard of langs het strand.
Normaal gesproken gaan we nooit ergens voor een 2e keer naar toe maar dit appartement en Estepona krijgen waarschijnlijk nog een keertje bezoek van ons.
Boeken doen we dan natuurlijk via Johanna van Estepona Vakantiehuizen

Hallo familie S., ik heb van de week net bijzettafeltjes en schemerlampjes in de huiskamer erbij gezet.

Puerto Paraiso PPIbB van 17-10-2015 tot 14-11-2015
Voor de tweede keer naar Estepona afgereisd voor een vakantie in het najaar. Vorig jaar twee en nu vier weken en dat is ons goed bevallen. Van half oktober tot half november heerlijke temperatuur en ja dit jaar toch ook flinke regenbuien en harde wind, maar de volgende dag is het alsof er niets is gebeurd. Leuke trips gemaakt naar Torremolinos, Fuengirola, Marbella en Mijas. De ontvangst was weer geweldig en ook het afscheid wordt tot aan de poort begeleid. Johanna hoef je maar te bellen en ze staat voor je klaar.
Heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen en we hopen volgend jaar weer terug te keren.

Familie E. uit Zaandam

Bellavista del Puerto BdPIB van 06-11-2015 tot 15-11-2015
Begin november verbleven we voor het eerst in dit pas gerenoveerde appartement. Er is een prachtige nieuwe keuken, voorzien van alle nodige snufjes. Het luik met zicht op de woonkamer geeft meer licht in de keuken en is handig om eten door te geven naar de eetkamer.
Ook de woonkamer is erg modern ingericht, vanuit de sofa konden we 's avonds genieten van onze favoriete Vlaamse series. Ondanks dat het november was, konden we nog heerlijk genieten van het najaarszonnetje op het terras.
's Ochtends was het zalig ontwaken in het grote bed. Meteen in pyjama het terras op om de zeelucht op te snuiven en te genieten van het uitzicht op de haven.
Dat de badkamer voorzien is van een douchewand in plaats van een douchegordijn, is voor ons zeker een pluspunt. Aan opbergruimte is ook hier geen gebrek.
Na een verkwikkende douche meteen op pad, marktjes bezoeken, wandelen op de boulevard, naar onze favoriete restaurantjes... De week was weer veel te snel om...
Kortom, het was weer een fijn verblijf met de goede zorgen van Frans en Johanna!
Tot binnenkort, I. & P. W. uit Arendonk

Puerto Alto PA VI 2 van 03-11-2015 tot 13-11-2015
Wij willen graag even melden dat ons verblijf in het appartement uitstekend bevallen is. Het was echt compleet, er ontbrak aan de inrichting helemaal niets. Ook de ligging is fantastisch overal lekker dicht bij en een heerlijk uitzicht. Wij kunnen het iedereen aanraden om daar te vertoeven, bij ons volgende bezoek aan Estepona zullen we zeker op dit adresje terug keren. Heel hartelijk dank voor de spontane begeleiding.

P. & A. A. uit Venlo

Puerto Alto PA VI 3 van 21-10-2015 tot 02-11-2015
Voor ons de 2e keer dat we Puerto Alto bezoeken alleen nu in een ander appartement.
Na een hartelijk ontvangst in een sfeervol appartement met de nodige uitleg door Johanna begonnen we jammer genoeg met een valse start door een vervelende val. Het gevolg was een aantal blessures die ons een aantal dagen beperkten in de vakantievreugde. We zijn geweldig geholpen door Johanna en haar partner en konden ondanks de blessures ons verblijf voortzetten.
Het appartement met al z'n gerief gaven voldoende mogelijkheden om de vakantie op een prettige manier te voltooien. Vooral de Nederlandse TV kanalen en de perfecte Wi-Fi  waren hierbij zeer welkom.
Estepona geeft een scala aan mogelijkheden om leuke dingen te doen waarbij Johanna als adviseur zeer nuttig kan zijn. Een bezoek aan Gibraltar, Ronda en Marbella zijn zeer aan te bevelen en al met al hebben we een hele leuke tijd gehad.
Johanna en Frans nogmaals hartelijk bedankt en tot een volgende keer.
Groeten J. & R. S. uit Almelo (Pensionada)

Puerto Alto PA VI 2 van 23-10-2015 tot 30-10-2015
Weer een heerlijke week gehad in Estepona! Een bijzonder hartelijk welkom door Johanna in het appartement VI 2 in Puerto Alto. Een heerlijk appartement, alles uitstekend verzorgd en een flesje wijn als welkom, erg leuk! Het appartement heeft een prachtig uitzicht, is rustig gelegen en heeft een riant balkon. Deze week een auto gehuurd, wat echt aan te raden is. De omgeving is prachtig en naast de haven en het gezellige oude centrum heeft de regio nog zoveel meer te bieden. Met de huur van een auto heeft ook de hogere ligging van het appartement geen nadeel voor ongeoefende lopers (zoals ik) en parkeerplaats is er voldoende, ook in het centrum, gratis. Estepona is nog authentiek Spaans, met al zijn terrasjes en barretjes, smalle straatjes en vriendelijke bewoners. De laatste jaren is er enorm veel verbeterd en in oude glorie hersteld waardoor de sfeer nog beter tot zijn recht komt. Kortom, Estepona is een aanrader voor iedereen die houdt van de ongedwongen, relaxte sfeer van Zuid-Spanje. Kies dan wel voor een appartement beheerd door Estepona Vakantiehuizen, prachtige appartementen, redelijk geprijsd en een geweldige service!
S. v.d. H. uit Amsterdam

Puerto Alto PA VI 3 van 03-10-2015 tot 17-10-2015
Afgelopen oktober zijn we via Googlen in Estepona beland. De plaats en locatie zagen er goed uit, maar wat de doorslag gaf waren de beoordelingen over de beheerster van de appartementen. Het is toch altijd een gok om via internet iets te boeken. Nou, het wordt allemaal perfect voor je geregeld. Wil je 4 ligbedden op het terras, geen probleem. Na een week komt Johanna de bedden verschonen, hadden we ook nog niet meegemaakt. Het complex waar wij zaten is goed onderhouden. Alles op loopafstand, markten, haven, oude centrum en restaurantjes. Het is ons zo prima bevallen dat 2016 alweer is geboekt.

Familie K. & familie S. uit Rotterdam

Puerto Estepona PE II 6A van 26-09-2015 tot 08-10-2015
We hebben een super vakantie gehad in appartementen complex Puerto Estepona!
Het ontvangst was super geregeld, kregen een mapje met bezienswaardigheden en er werd uitgelegd wat waar te doen was. Ook het babybedje stond klaar en de kinderstoel was geregeld.
Super accomodatie. Het is schoon, van alle gemakken voorzien, erg ruim en ook de airconditioning was erg fijn!
Het appartement gaf ook een heel huiselijk gevoel.
Zeker een verblijf dat voor herhaling vatbaar is.
Groetjes C., M. & S. uit Tilburg 

Belgravia Club BC19b from 19-09-2015 till 26-09-2015
“Our stay at Prachtig apartment couldn't have been any better. Communication was fantastic; Hans, Johanna and her husband were amazingly flexible and extremely helpful. We were given advice on places to visit and eat then offered to be dropped off at the bus station at the end of our stay. The apartment was perfect with everything we could need. It was a 5 min walk from the beach, supermarket, bars, restaurants and only a short taxi ride or blissful walk to Estepona's vibrant Old Town. The pool is lovely and the Belgravia Club complex in which the apartment is situated is very beautiful. I would highly recommend staying here for all of these reasons and more. We had such a perfect experience. Thank you Hans, Johanna and husband (we're sorry we missed your name) we shall return.”
S. & L. from England

Belgravia Club BC19b van 13-09-2015 tot 19-09-2015
Onwijs leuk appartement, perfecte ontvangst door Johanna die ons gelijk allemaal leuke adresjes mee gaf voor een top verblijf. Zeker een aanrader!
Familie B. uit Rotterdam

Puerto Paraiso PP8-1 van 04-09-2015 tot 11-09-2015
Wij zijn erg positief. Het appartement was schoon en van alle gemakken voorzien.
Jouw inzet als “gastvrouw” was uitmuntend. Voor ons was het een gerust stellende gedachte dat we je altijd konden bereiken. Ook fijn dat je dingen voor ons regelde zoals de taxi voor de terugweg.
Je was echt begaan met ons en dat voelde goed aan. De gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen.
Fijn dat je tips gaf over bezienswaardigheden en lekkere eettentjes.
Wat moet ik nog meer schrijven? We hebben genoten en denken met plezier terug aan onze vakantie.
Het enigste minpuntje was  het lawaai soms ’s nachts van de cafés. Maar daar hadden wij geen probleem mee hoor.
Met vriendelijke groeten T. & N. V. uit Kapelle

Almontes AL4B from 31-08-2015 till 09-09-2015
We really enjoyed our holiday in Estepona. This is a lovely clean apartment located 5-10 minutes from the beach, shops, cafes, bars, restaurants, supermarkets and small local food shops. Although you are close to these amenities, the apartment is still very quiet. There is also easy access to the A-7/AP-7 should you plan on visiting other towns and resorts in the area. Johanna, who meets you on arrival, is really helpful. We were an hour late in arriving but she waited to hand over the keys and still spent time recommending local restaurants and sites in and around the town. It gave us a great start to our holiday. I would highly recommend this apartment to others looking for either a relaxing beach holiday or as a base to tour the region. ”
R. & H. from England

Belgravia Club BC19b van 27-08-2015 tot 06-09-2015
Wij zijn in de periode van 27 augustus t/m zondag 6 september 10 dagen in dit appartement BC19b geweest aan de Costa del Sol. We waren in de plaats Estepona.
We hebben daar een zeer netjes onderkomen gehad met zelfs een vaatwasser en wasmachine. Heerlijk overdekt buiten kunnen zitten te eten. Ook de Nederlandse TV is daar standaard aanwezig.
De ontvangst door Johanna was zoals het ook hoort. Alles keurig geregeld door haar zoals was afgesproken. Tevens goed advies gekregen waar je wat kunt krijgen en waar je goed kunt eten
Vanuit dit appartement ben je binnen 5 minuten op het strand en het zwembad is binnen een minuut bereikbaar.
Ook hebben wij lekker kunnen golfen (er zijn er wel 40 golfbanen binnen 30 kilometer).
Een airco zal nog iets toevoegen aan de appartement i.p.v. de ventilator (piepend) vooral als het in juli en augustus vaak rond de 35 graden is, maar voor de rest alleen maar positief.
Wij komen zeker terug in de mooie plaats Estepona. Leuke stad met goede restaurants aan de kust. Gunstige prijsstelling wat je er voor krijgt. Dit geldt voor het eten en drinken maar ook zeker voor het appartement.
Al met al een echte aanrader!

Omgeving
 9,5
 
Appartement BC19b 
 9
 
Strand/zwembad
8,5
 
Prijs/kwaliteit eten
9,5
 
Prijs/kwaliteit appartement
9
 
Vriendelijkheid  
9
 
 
 
Eindoordeel 
9

Familie H. uit Westerbork


Aan de ventilator wordt gewerkt, Johanna!

Puerto Alto PA VI 2 van 25-08-2015 tot 05-09-2015
Wij zijn nu een week terug van een heerlijke vakantie in Estepona.We hadden een 1 slaapkamer appartement in het complex Puerto Alto.
Het appartement voldeed volledig aan de verwachting. Pas verbouwd en wat je ziet op de foto's is precies wat je verblijf wordt. Alles aanwezig voor een fijne ontspannen vakantie. Heerlijk!
Johanna brengt je vanaf een afgesproken plek rechtstreeks naar het appartement en geeft uitgebreid tekst en uitleg over gewoontes en bijzonderheden van Estepona. Zij staat altijd klaar voor de gasten en zelfs bij ons vertrek 03:30 in de ochtend is ze aanwezig om de sleutels in ontvangst te nemen en een goede terugreis te wensen. Geweldig! Correspondentie en informatie vooraf is prettig en uitgebreid.
Wij hebben een hele fijne periode gehad en is zeker voor herhaling vatbaar.
H. & F. uit Almelo

Puerto Alto PA III 13 van 15-08-2015 tot 29-08-2015
Hartelijk dank voor de zeer goede service van jullie kant tijdens ons 2 weken verblijf in het mooie appartement PA III 13.
Ik had voordat wij het appartement geboekt hadden al verschillende positieve referenties over jullie gelezen
en het klopt allemaal. Het is erg fijn om te weten dat er altijd iemand bereikbaar is voor als er iets onverwachts gebeurd of voor als je gewoon extra informatie wilt ontvangen.
De locatie bij het haventje is echt super (lekkere tapatje’s)
Het appartement was perfect onderhouden, net zoals de locatie waar de appartementen zijn gelegen.
Ga zo door!! Hartelijke groeten, Familie S. uit Tilburg.

Belgravia Club BC19 van 21-08-2015 tot 28-08-2015
Wij hebben weer erg genoten van ons verblijf in Estepona. Onze ervaring van een aantal jaar geleden heeft ons doen besluiten weer een appartement in Belgravia Club te boeken. Vooraf hadden wij al wat mailcontact gehad met Johanna en heeft zij voor ons een taxi gereserveerd, inclusief autostoeltje, die ook netjes op ons stond te wachten op de luchthaven. Nu er ook een kleintje meeging, was het erg prettig dat Johanna ook een kinderbedje en -wagen te huur had. Het huis was wederom conform de omschrijving op de website en een uitstekend appartement voor onze groep (4 volwassenen en een baby). Het ontvangst door Johanna was erg goed en ze gaf ons wat nieuwe (restaurant)tips aangezien er sinds ons laatste bezoek in 2011 een en ander was veranderd in Estepona. Daarnaast had zij, gezien onze late aankomst, ook wat drankjes in de koelkast klaargezet. Toen wij een dagje met de auto naar Marbella wilde, had Johanna ook nog een autostoeltje voor ons te leen. Wat een service! Voor ons is dit dé locatie om te verblijven als wij in Estepona zijn en wij komen graag nog een keer terug!
M., M., J., E. & D. uit Amstelveen

Almontes AL4B van 14-08-2015 tot 28-08-2015
L'appartamento era esattamente come nelle fotografie..
Al nostro arrivo ci ha accolti Joanna che è stata gentilissima e disponibile (siamo rimasti chiusi fuori casa poco dopo il nostro arrivo ed in tempo quasi immediato è tornata indietro per aprirci nuovamente).
L'appartamento è como poiché a meno di 100 mt dalla spiaggia.
Molto ben fornito di tutti gli utensili necessari per poter soggiornare.
Consigliatissimo!!!!

E. en vrienden uit Italië

Belgravia Club BC19b from 22-08-2015 till 27-08-2015
We had a great time at the apartment. Our host was very welcoming and met us when we arrived and told us lots of places to see and go out for food in Estepona. The apartment was clean and the free WI-FI was great. We would highly recommend this apartment!
Family P. from Glasgow

Puerto Alto PA IV 13 van 12-08-2015 tot 26-08-2015
Gelijk bij de ontvangst door Johanna kregen we al direct een duidelijke uitleg van hetgeen er in Estepona allemaal te doen is en waar we o.a. lekker konden gaan eten of naar het strand konden gaan etc.
Ook van te voren hadden we al contact gehad en hadden we al het gevoel alsof we de omgeving al goed kenden, terwijl het voor ons de 1e keer was.
Het appartement was zeer luxe en voorzien van alle gemakken. Zelfs op het ruime terras met de ligstoelen en het aangrenzende zwembad op het complex was het goed vertoeven en parkeren in de garage van het appartementencomplex was ideaal.
Onze kinderen (14 en 16 jr) waren ook heel erg in hun nopjes met de gratis wifi en de Nederlandse tv zenders.
’s Avonds lekker uit eten in de idyllische haven met haar vele restaurantjes of in de gezellige oude stad wat op loopafstand prima te doen is.
Wij hebben het ontzettend naar onze zin gehad en is voor ons zeker voor herhaling vatbaar!
Johanna, bedankt voor de goede zorgen en service, je bent een voortreffelijke gastvrouw!
Familie van P. uit Tilburg

Puerto Alto PA VI 2 van 09-08-2015 tot 25-08-2015
Wij kijken terug op een heerlijke periode in het gehuurde appartement in Puerto Alto in Estepona. Het appartement voldeed aan al onze vakantiewensen: het ligt in een zeer prettig complex met een mooi zwembad erbij, het uitzicht is prachtig en het appartement zelf is goed ingericht, voorzien van alle gemakken en het heeft goede bedden. We hebben veel gelopen vanaf het appartement naar Estepona, een stad met een leuk centrum met veel goede eetgelegenheden. Het appartement is een mooie uitvalsbasis voor allerlei dagtripjes met de auto.
De voorafgaande telefonische contacten met Johanna, die het appartement aanbeval, waren duidelijk. Zij gaf aan wat we zouden aantreffen en dat kwam helemaal overeen met de werkelijkheid. De ontvangst en verdere zorg van Johanna was prima en zorgvuldig.
Kortom: een fijne vakantie in Estepona.
R. & H. O. uit Lunteren

Puerto Alto PA I 14 van 08-08-2015 tot 22-08-2015
Beautiful appartment. Very neat, all kinds of kitchen equipment available. Such luxury!
The view (of the sea) from the balcony is great.
Everything close at hand (swimming pool, shops, markets, restaurants, the beach).
We had a very relaxing time there, and will return there for sure. We can recommend it to everyone who is longing for a true vacation!
Familie T. uit Rosmalen

Puerto Alto PA VI 3 van 07-08-2015 tot 20-08-2015
Wij verbleven  in het appartement PAVI 3. Het is een ruim appartement dat volledig en gezellig is ingericht. Het teras is zeer ruim, met een goed zonnescherm, waardoor er voldoende schaduw is. Je kan dan genieten van een mooi uitzicht op zee.
De zwembaden op het park zijn aangenaam en voorzien van ligbedden. Daarnaast is het appartement centraal gelegen met de supermarkt en restaurants op loopafstand en ook het strand is vlakbij. Kortom, alle ngrediënten voor een goede vakantie. Daarnaast is Johanna een uitstekende beheerder, die je tips geeft en waar je met je vragen terecht kan.
Familie R. uit Houten

Almontes AL4B from 07-08-2015 till 14-08-2015
Good morning Bram (eigenaar),
We have some great days spent in your apartment, thanks for the Champagne, Johanna is very nice.
V. & M. from Madrid

Belgravia Club BC33 van 19-07-2015 tot 09-08-2015
Voor de eerste keer hebben wij met de vakantie een huis gehuurd en wel in Belgravia Club. Van 19-07-15 t/m 09-08-15, 3 weken lang eerst met 4 personen en de laatste 1,5 week met 6. En ik moet zeggen, het is ons zeer goed bevallen. De ontvangst door Johanna was zeer prettig en duidelijk. Van te voren ook al het nodige contact gehad en alles heeft ze voor ons  geregeld, waaronder taxi enz.
Ook tijdens het verblijf goed contact met Johanna, voor vragen of advies.
Het huis was van alle gemakken voorzien en zeer luxe. Erg groot en voor de kids (leeftijden 19, 18, 15 en 12) WI-FI en tv, wat wil je nog meer.
Het uitzicht was geweldig, links de haven en recht voor je de zee!! Het strand (waar wij voor komen) was lekker dicht bij en daarna nog even in het zwembad.
's Avonds lekker uit eten, de restaurantjes en het dorp waren  allemaal op loopafstand. Voor ons een hele fijne vakantie geweest en zeker voor herhaling vatbaar!!
Familie M. uit Sliedrecht

Puerto Alto PA VI 2 van 31-07-2015 tot 07-08-2015
Dear Johanna, Thank you for making our stay in Estepona so pleasant. We'll make sure to tell everybody about Estepona and the beautiful apartment.
N., I. & L. from Oslo

Almontes AL4B from 22-07-2015 till 04-08-2015
“Es war ein fantastischer Aufenthalt in Brams Apartment. Johanna hat uns sehr freundlich empfangen und keine Mühe gescheut, uns über alles zu informieren. Das Apartment war super ausgestattet und sehr modern. Wir waren mit 2 kleinen Kindern dort und es war absolut passend. Jeder hat sein eigenes Bett, Joanna wechselt nach 1 Woche die Bettwäsche, es sind genug Handtücher vorhanden und vieles mehr. Die Lage der Wohnung ist perfekt. 5 Minuten zum Strand am Rande der Altstadt gelegen. Einkaufsmöglichkeiten um die Ecke. Ebenso der Bäcker und viele Restaurants. Wir können dieses Apartment jedem weiterempfehlen und waren bestimmt nicht das letzte Mal da. Vielen Dank Bram und Johanna. ” Familien H. aus Deutschland

Puerto Estepona PE II 6A van 16-07-2015 tot 03-08-2015
We kunnen Estepona zo stilaan onze tweede thuis gaan noemen, en dankzij de ontvangst van Johanna voelt het ook elke keer weer als thuiskomen. Werkelijk aan alles had ze gedacht, zelfs een flesje bubbels om ons te feliciteren met ons huwelijk... Bubbels die extra lekker smaken op een zonovergoten terras met zicht op de rots van Gibraltar. Een uitzicht dat een kleine drie weken ook standaard werd bij ons ontbijtje.
Wij kozen weerom voor hetzelfde appartement, omwille van de wandelafstand van de idyllische haven en het gezellige dorpje. De gloednieuwe airco is een plus in deze hete Zuiderse zomer. Estepona doet er alles aan om zijn naam als gezelligste stad van de Costa del Sol waar te maken. Gratis festivals op het strand, dansoptredens, een prachtige orchideeëntuin en tal van andere activiteiten maken dat je je geen dag verveelt.
Kortom, wij beleefden een heerlijke vakantie en komen zeker terug...

I. & P. R. uit Arendonk

Puerto Alto PA IV 13 from 11-07-2015 till 25-07-2015
Hello Johanna, 
We made it back well and we have already received the money into our bank account. 
We enjoyed our vacation at Puerto Alto in Estepona. Excellent apartment with a good location in walking distance of beaches, pools, shopping, restaurants and bars. 
We can strongly recommend using this agency. Well organized and good communication.
Regards family H. from Denmark

Puerto Paraiso PPIbB van 14-07-2015 tot 23-07-2015
Het appartement PPIbB is een zeer mooi en aangenaam appartement. De ligging aan de jachthaven is bijzonder mooi. Parkeren in de garage is ideaal.
De keuken is waarschijnlijk bij de best ingerichte keukens van vakantiehuizen in Spanje, een aanrader.
De ontvangst door Johanna was prima, een goede routebeschrijving, vertraging door een probleem met de huurauto was geen enkel probleem en ook een heel vroeg vertrek was geen reden om de sleutels niet te komen afhalen bij het appartement. Johanna, nogmaals dank voor de service, perfect geregeld.

Familie de F. uit Turnhout, België

Puerto Alto PA VI 3 van 12-07-2015 tot 22-07-2015
Wij verbleven van 12 juli tot en met 22 juli in appartement Puerto Alto VI-3.
Het appartement is mooi ingericht en voorzien van voldoende servies en bestek in de keuken. De slaapkamers zijn ruim en netjes ingericht, tevens voorzien van voldoende kastruimte. Er zijn 2 badkamers, één met een douche en de andere met een bad. De slaapgedeeltes zijn afgescheiden van de woonkamer, dat was erg handig omdat wij op vakantie waren met 2 jonge kinderen (2 en 5 jaar).
Er was een ruim buitenterras voorzien van eettafel met voldoende stoelen zodat je ook gasten kon ontvangen. Daarnaast ook ligstoelen en een parasol en gedeeltelijke zonwering. Op het terras was voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen, Johanna had zelfs wat speelgoed en een badje gebracht voor de kinderen zodat zij zich in het appartement en op het terras konden vermaken. 
De huiskamer is van voldoende omvang om ook bij slecht weer (wat wij gelukkig niet gehad hebben) lekker te kunnen vertoeven. Er is Nederlandse TV, wij hebben er echter geen gebruik van gemaakt omdat we iedere avond lekker buiten konden zitten en van het uitzicht konden genieten. Vanaf het terras heb je uitzicht op het zwembad en kijk je verder over het complex dan zie je de zee.
Het complex heeft 2 zwembaden. Wij hebben steeds van hetzelfde zwembad gebruik gemaakt. Volledig in de zon en voorzien van ligbedden. Er is helaas geen kinderbad maar de trap is groot genoeg om op te spelen. De temperatuur van het water was heerlijk, wij hebben er hele middagen in doorgebracht. 
Estepona zelf is een leuk stadje, er is genoeg te zien en er zijn ontzettend veel eettentjes waar je heerlijk kunt eten of een ijsje kunt halen. 
Er is voldoende strand aanwezig zodat je niet iedere keer op hetzelfde stuk strand hoeft te zitten. Je kunt kiezen voor strandje met rustig ondiep water (Playa del Cristo, met kleine kinderen heeft dit ons inziens de voorkeur) of het strand Playa la Rada, waar meer golven zijn.
Dus voor onze een dikke 10, wat een heerlijke vakantie.
Groeten C., R., L. en C. uit Lelystad

Almontes AL4B from 05-07-2015 till 19-07-2015
Great location on top floor in new building. We loved the view over the roofs of the old town, very memorable. Short distance to supermarket, shops, old town and beach. The apartment is clean, modern and comfortable with own parking spot in basement. A/C in all rooms. Good supply of kitchen equipment and towels. Easy to get and return the keys.”
Family H. from Norway

Puerto Alto PA VI 2 van 25-06-2015 tot 09-07-2015
Hallo Johanna,
We hebben een heerlijke vakantie gehad in dit splinternieuw ingerichte appartement.
Het appartement heeft een heerlijk terras met uitzicht op het zwembad en op zee. Alles was super geregeld, vanaf de dag van boeken tot aan de thuisreis. We mochten zelfs twee weken de Tom Tom van Johanna gebruiken in onze huurauto.
Alles is op loopafstand, al moet je bij de terugkomst wel steeds een behoorlijke klim maken.
Johanna bedankt voor de goede zorgen en de prima service, waardoor we een heerlijke vakantie hebben gehad.

Vriendelijke groeten, H. & J. S. uit Westerbork

Puerto Paraiso PPIbB from 23-06-2015 till 04-07-2015
Just got back from another fabulous holiday in Puerto Paraiso!
Everything for a wonderful holiday was there.
Thank you, Johanna and Frans, for all your kindness and thougtfulness in making our vacation so enjoyable!
Look forward to seeing you you again in the near future.
All the best A. & G. B. from Voorburg, The Netherlands

Belgravia Club BC19 van 31-05-2015 tot 02-07-2015
Heb 4 heerlijke weken doorgebracht in casa 19 op de Belgravia Estepona. Een heerlijk dorp: culinaire en culturele hoogstandjes. Het dorp is geweldig met alle muurschilderingen en fantastische dorpsstraatjes. Een mooie nieuwe aanwinst de orchideeëntuin. Mooie (berg)wandelingen in de  omgeving voor iedereen te doen. En natuurlijk niet te vergeten de mooie stranden. Het huis is zeer volledig en gezellig ingericht met een nieuwe keuken. We zijn zeer professioneel ontvangen door gastvrouw Johanna. Ook tijdens onze vakantie hebben we goede interessante tips gekregen via de sms van activiteiten ter plaatse. Ik ga volgend jaar weer!
Familie H. uit Rotterdam

Puerto Alto PA VI 13 van 21-06-2015 tot 29-06-2015
Van 21-06-2015 tot en met 29-06-2015 in Estepona geweest in appartement PA VI 13.
Weer een fantastische week geweest met zonnig warm weer.
Het is nu voor de 4de keer dat we in Estepona geweest zijn.
Voor ons de eerst keer dat we een appartement via jou gehuurd hebben en dit zal niet de laatste keer zijn.
Het is een heel mooi, schoon en compleet ingericht appartement. Er ontbreekt echt niets. We waren met 5 personen.
Een heel groot terras, waar je kunt kiezen om in de zon of schaduw te gaan zitten met een uitzicht op de mooi verzorgde tuin en zwembaden en niet te vergeten de haven en de zee.
Het ligt wel aan een behoorlijk steil weggetje, maar als je via het zwembad omhoog gaat is het goed te doen.
Gaan meteen die extra kilootjes eraf die we eraan hebben gegeten in 1 van de leuke restaurantjes beneden in de haven.
Voor mensen die wat moelijker lopen, zoals mijn moeder van 84 jaar, is het beter om een taxi te pakken als je vanuit de haven of vanuit het centrum terug naar het appartement gaat. Kost ook maar een  euro of 5.
Estepona wordt steeds leuker, nu weer met die muurschilderingen, de nieuwe orchideeëntuin, de mozaïeken bankjes en straatjes met bloempotjes. En natuurlijk het centrum met de gezellige pleintjes.  
Dit verblijf is ons super bevallen en we komen zeker nog een keer bij je terug.
Johanna bedankt voor al je goede tips en goede ontvangst.
Groetjes van ons allemaal. Tot de volgende keer.
J. & B. uit Diessen

Puerto Alto PA VI 3 van 14-06-2015 tot 26-06-2015
Lieve Johanna,
Op zondagmiddag rond half zes vertrokken wij opgetogen van Schiphol voor een lekkere vakantie naar een van onze favoriete vakantie landen, Spanje en dan met name het zuiden, de Costa del Sol.
Eenmaal op Malaga geland hadden wij aldaar een auto gehuurd en reden in één uur tijd naar Estepona waar jij, zoals besproken, keurig op ons stond te wachten op de rotonde met de vissersboot.
Je begeleidde ons naar het appartement en gaf naar de rondleiding met veel enthousiasme tal van nuttige tips over Estepona en haar vele lekkere restaurantjes.
In het appartement voelden wij ons meteen thuis. Werkelijk alles was aanwezig, de bedden waren goed en het balkon was breed met prachtig uitzicht op de zwembaden en de Middellandse zee, voorzien van 4 ligstoelen, een nuttige parasol en een mooie eettafel met 4 aanschuifstoelen.
Wij waren 2 jaar geleden al eens in Estepona geweest, maar J. & M. nog niet en wat hebben zij genoten van de vele trips, Marbella, Puerto Banus, Ronda, Gibraltar, de witte dorpjes en wat al niet meer.
De Bikini bar werd onze favoriete standtent, maar ook Palm Beach is een aanrader.
Heerlijk geluncht en zelfs gezwommen hoewel het water door de Alantische zee invloed nog behoorlijk aan de koude kant was.
In de oude stad wordt nog volop gewerkt maar wat worden de straatjes mooi met name door de gekleurde hang bloembakken. Wat is het heerlijk om door deze straatjes te slenteren.
Het weer was prachtig, de zwembaden waren top en met de nabijheid van verschillende supermarkten konden wij zo op zijn tijd de benodigde boodschappen doen.
Kortom wij hebben een geweldige vakantie gehad en komen vast nog eens terug in appartement PA VI 3.
Speciale groet van G. & H. en J. & M. uit Nieuw-Vennep

Puerto Paraiso PPIbC van 26-05-2015 tot 23-06-2015
Beste Johanna en Frans,
Toen we onderweg waren vanaf de luchthaven Malaga naar Estepona zei mijn man “we zijn bijna thuis”. Hij bedoelde dat letterlijk. Want we waren al voor de 6e keer in Estepona.
En we zien het stadje ieder jaar groeien. De prachtige muurschilderingen, de kleurrijke en pittoreske straatjes in het centrum. En niet te vergeten de laatste aanwinst, het orchideeën paviljoen. Elk jaar zien we weer nieuwe dingen, ook in de omgeving. Onvergetelijk was ook de “jeepsafari” met Marco, die wij samen met jullie hebben gemaakt. Ook was deze vakantie voor ons een culinaire reis. We hebben zoveel bijzondere restaurantjes met jullie ontdekt! Voor ons is Estepona een tweede thuis. 4 Weken waren veel te kort, volgend jaar wat langer.
Ook bedankt voor de bijzonder goede service die jullie leveren. Estepona Vakantie huizen blijft voor ons een topper.
J. & T. H. uit Arcen

Puerto Paraiso PP8-5 van 14-06-2015 tot 21-06-2015
Hallo Johanna,
Bedankt voor je mailtje, we hebben zeker een goede reis terug gehad, alles lekker op tijd.
Ik ben niet zo goed in stukjes schrijven, maar we hebben een fantastische week bij jullie in het appartement gehad. Alles was goed verzorgd en fijne koele slaapkamers.
Als we weer die kant op komen en niet de hele periode bij onze familie gaan logeren, komen we zeker terug.
M. , J. & T. D. uit Veenendaal

Almontes AL4B from 14-06-2015 till 21-06-2015
Great week in this wonderfully located apartment in the heart of Estepona. Spacious, modern, easy parking. Estepona's old town, the nearest supermarket and the beach are all within a 5 mins walk. Bram was incredibly responsive to our messages and Johanna was brilliant upon arrival.
E. & R. from London

Belgravia Club BC29 van 08-06-2015 tot 19-06-2015
De thuisreis is prima verlopen en we hebben ons in Estepona goed geamuseerd.
Beetje golfen, hapje eten of even naar de markt en dat alles tegen alleszins schappelijke prijzen.
De restaurantjes zijn er echt goed en erg gezellig rond de haven.
Jouw organisatie verdient echt een pluim en als beheerder van een vakantiepark in Frankrijk weet ik echt wel waar ik het over heb.
Bij betaling ontvang je direct een bevestiging en daarna een DVD met info over de omgeving om alvast in de stemming te komen.
Voor vertrek van huis een mailtje om goede reis te wensen en bij terugkomst een berichtje of alles goed is gegaan; waar vind je deze service nog.
Het appartement was uitstekend, niets op aan te merken.
Last but not least (in goed Frans) jouw glimlach doet ook veel goed!
Als we die kant opkomen neem ik zeker contact met je op.
H. & G. R. uit Roussine, Frankrijk

Puerto Alto PA III 13 van 03-06-2015 tot 19-06-2015
Hallo Johanna, 
Inmiddels is thuis het gewone leven weer in volle gang. Toch wil ik jullie nog even bedanken voor alle goede zorgen.
Het appartement PA III 13 was top ( op die ene kakkerlak na die de eerste nacht over mijn hoofd liep).  Gelukkig bracht jij snel doosjes en er stond een spuitbus dus de rest van ons verblijf geen levende huisdieren meer aangetroffen. Dit was onze zesde keer dat we via jullie boekte,maar zeker niet de laatste keer. Komt ook omdat jullie alles top verzorgen en het ook echt is zoals op de site staat aangegeven.
Tot de volgende keer, J. & M. P. uit Ede

Belgravia Club BC19b van 12-06-2015 tot 17-06-2015
Het appartement was top: alles wat we nodig hadden was aanwezig, het was schoon en leuk ingericht. De locatie vlak bij de haven en het strand was ook ideaal en met  een half uurtje lopen ben je in het centrum van Estepona. We zijn hartelijk ontvangen door Johanna, de beheerder, die ons veel nuttige tips gaf over restaurantjes en bezienswaardigheden in de buurt. Hans, de eigenaar, was goed bereikbaar en behulpzaam als we een vraag hadden. Een enorme aanrader! Familie S. uit Den Haag

Puerto Paraiso PPIbB van 31-05-2015 tot 16-06-2015
Voor de derde keer naar Estepona via Estepona Vakantiehuizen c.q. via Johanna…en dat is zeker niet de laatste keer. Estepona heeft een rustgevende werking op ons. Het is een leuk plaatsje, niet te toeristisch maar wel genoeg te doen. Het heeft een leuk haventje, de boulevard is heel geschikt voor een ochtendwandeling en de oude stad is erg gezellig… al die straatjes met vrolijke bloempotten en muurschilderingen, leuke pleintjes en eettentjes. Je moet het beleven! Het is een prima uitvalsbasis voor uitstapjes naar Ronda, Tarifa,  Benahavis , Marbella en nog veel meer als je wilt.
We zaten dit keer in PPIbB in Complex Puerto Paraíso. Een heel gezellig en sfeervol appartement met een top terras en een heel mooi uitzicht over de haven en de zee. De uitrusting van het appartement was top… vooral als je zelf wilt koken en dat doe ik graag.
Maar wat wij vooral elke keer weer enorm waarderen is de hartelijke ontvangst van Johanna en haar goede zorgen….. wat kan ik voor jullie doen…. jullie komen laat aan… wat kan ik voor jullie regelen? En dat is dan ook geregeld!
Het benoemen van leuke eettentjes, nieuwe attracties en ontwikkelingen in Estepona…. ze noemt het allemaal. Maar bovenal… als je haar nodig hebt… dan is ze er.
Wij komen in het najaar weer en waarschijnlijk volgend voorjaar ook weer. Johanna bedankt!
Groet, J., Y. & M. K. uit 't Harde

Puerto Estepona PE II 6A van 31-05-2015 tot 12-06-2015
Super leuke vakantie gehad in appartement PE II 6A in Puerto Estepona.
Prima bedden, prima douche, fijn balkon, airco en verder alle nodige zaken aanwezig. Overdag veel verkeer langs doorgaande weg, maar ‘s nachts heerlijk rustig.
Jammer dat er geen zonnebedjes aan het zwembad beschikbaar waren, maar het leuke strand was dichtbij.
Vele leuke restaurantjes, zowel aan de haven als in het oude, mooie centrum.
Johanna, we hebben genoten en jouw ontvangst en service is top!
We komen zeker nog een keer terug!
Groetjes, C. & M. B. uit Riel

Belgravia Club BC19b from 01-06-2015 till 05-06-2015
Beautiful hidden little gem in Estepona Marina. Meet by Hans, the owner, on arrival, very helpful with details of his property & grounds also the local area. We found the apartment to be done to a high spec, & very comfortable. Belgravia club has easy acess to the beach. Pool on site was very quite. All clean & well kept. Estepona Marina less than 5min walk from Belgravia has plenty of bars & resturants to cater for all tastes.
Would deffininitly return. J.A.

Puerto Alto PA VI 3 van 21-05-2015 tot 04-06-2015
Hallo Johanna en Frans, 
Alweer een week thuis na onze vakantie in Estepona. Het was voor ons weer een thuiskomen toen we aankwamen, zoals altijd opgewacht door jullie in ons "eigen huisje" voor twee weken. Het was weer genieten met hoofdletters, het stadje Estepona wordt er steeds mooier op, het nieuwe orchideeën complex, de nieuwe muurschilderingen, de nieuwe en oude restaurantjes. Het appartementencomplex Puerto Alto is mooi opgeknapt en het het appartement zelf blijft heerlijk, compleet uitgerust met wat je maar kunt wensen, schoon en dan het uitzicht, fantastisch. We zijn nu 5x geweest met en zonder kids maar Estepona is voor ons een blijvertje. Johanna en Frans alweer bedankt voor de service en gezelligheid, we spreken elkaar weer. Hasta la Vista tot de volgende keer. D. & I. V. uit Delft

Puerto Paraiso PP8-1 van 01-04-2015 tot 31-05-2015
Wederom geweldige maanden in Estepona gehad, en daar hebben jullie zeker aan bijgedragen.
Bij aankomst in het appartement werd ik weer door Johanna verwelkomt, en het voelde gelijk als 'thuiskomen'.
En mocht het me ook maar aan iets ontbreken,in no-time was het weer gefixt.
Estepona wordt er ook steeds mooier op,met als nieuwste aanwinst het orchideeën complex. Ook zijn er weer gezellige trapasrestaurantjes bij gekomen waar je heerlijk kunt eten. En dan al die kleurrijke fotogenieke straatjes waar je rustig door kan slenteren. Kortom Estepona is levendig en toch authentiek gebleven.
Johanna en Frans hartelijk dank voor jullie gastvrijheid,en volgend jaar zie je ons weer terug.
Groetjes A. & A. L. uit Meppel

Puerto Alto PA I 14 van 16-05-2015 tot 23-05-2015
Van 16 t/m 23 mei 2015 hebben wij een fantastische week gehad in "Casa Ballering" Puerto Alto in Estepona.
Een geweldig mooi appartement met een groot terras en super fijne Auping bedden.
2 minuten lopen van de haven, waar je lekker kan eten in diverse restaurantjes.
Een heerlijk zwembad, wat bij de appartementen hoort.
Alles was top! Een aanrader. Wij komen zeker terug.
De zussen I., T. & P. uit Rijswijk en Den Haag.

Puerto Paraiso PPIbC van 20-04-2015 tot 20-05-2015
Wij willen jullie  bedanken voor de hele fijne tijd die wij in Estepona hebben doorgebracht, deze keer zelfs een hele maand!!! Wij hebben wederom genoten van het appartement wat schitterend gelegen  en zeer goed verzorgd is. Deze keer hebben wij ook weer ‘nieuwe ‘ dingen ontdekt in de omgeving die het bezichtigen zeer de moeite waard zijn.
Nogmaals hartstikke bedankt voor jullie goede zorgen en hopelijk tot een volgende keer!!!!
Veel groeten J. & M. H. uit Arcen

Puerto Alto PA VI 3 van 25-04-2015 tot 16-05-2015
Onze meivakantie kon bijna niet beter dit jaar. 3 weken prachtig weer in het geweldige plaatsje Estepona. We zijn hier vaker geweest, maar nu voor het eerst in Puerto Alto. Ik kan niets anders zeggen: een Top appartement! Alles, echt alles is aanwezig en daardoor zeer comfortabel.  En als er iets niet in orde bleek te zijn, werd door Johanna of Frans direct geregeld en opgelost. Dank daar voor en tot een volgende keer. Want dit wordt “ons” vaste stekje in zuid Spanje!
J. & A. B. uit Alkmaar

Puerto Paraiso PPIbB van 01-04-2015 tot 29-04-2015
Voor de 2e keer onze vakantie geboekt via Estepona Vakantiehuizen – nu appartement PPIbB van 01-04-15 tot 29-04-15.
Het appartement was werkelijk fantastisch van alle gemakken voorzien en prachtig ingericht. De paar minder warme dagen was het geen straf binnen te zitten aan de eettafel met een krantje en genietend van het uitzicht met de vele meeuwen. We hebben zelfs met de verrekijker dolfijnen gespot op zee! Op het enorme terras met veel bloeiende planten was het heerlijk toeven en de levendigheid van de boulevard en haven maakten het extra gezellig.
Het visrestaurant aan de haven had gelukkig nog dezelfde uitstekende keuken. Ook de tapasbar hebben we veelvuldig bezocht.
Het leuke stadje is prachtig gerenoveerd met muurschilderingen en de vele bloembakken in de nauwe straatjes en alles stralend wit geschilderd.
Wij kijken terug op een heerlijke vakantie.
Johanna, hartelijk dank voor de goede zorg en het terugstorten van de borg.
We hopen volgend weer te komen en dan 6 weken.
A. & J. H. uit Doorwerth

Puerto Alto PA III 13 van 13-04-2015 tot 26-04-2015
Van 13 april tot 26 april 2015 hebben we met vier volwassenen en een kind appartement PAIII-13 gehuurd. We hebben een hele leuke tijd gehad. 
Estepona is een leuke stad met een hele mooie oude binnenstad, met veel leuke en goede restaurants. De gezellige "marina" van Estepona, met ook veel restaurants en bars, en Playa del Cristo, heel geschikt voor kleine kinderen, zijn op loopafstand van het appartement.  
Het appartement is ruim en compleet. Goede bedden, Nederlandse tv en een groot terras met uitzicht op zee en de "marina". 
We zijn heel erg tevreden over de service van Johanna en Walter. Ze stonden voortdurend klaar om ons met raad en daad bij te staan. Toen de koelkast het opgaf stond er binnen een uur of drie een splinternieuwe!
Familie Z. uit Almere

Puerto Paraiso PP8-5 van 14-04-2015 tot 24-04-2015
Beste Johanna & Frans,
14 april mochten wij weer aanlanden in Estepona. Dit keer in appartement PP8-5 Puerto Paraiso. Het appartement ziet er geweldig  uit van binnen. Moderne inrichting van alle gemakken voorzien. Wij kennen jullie al een poosje dus daar is geen twijfel over.
Na een aantal malen binnen Belgravia vakantie te hebben genoten dit keer dus Puerto Paraiso. Het appartement bevindt zich in een levendige omgeving. Vanaf je terras heb je zeezicht en zicht op een deel van de haven/horeca gelegenheden.
Het is er gezellig druk en er is vanaf je terras altijd wat te zien. Mensen die van serene rust houden moeten dit niet boeken. Je hoort muziek in de avonduren, hetgeen je moet waarderen. Zelf hebben we de Shazam app gebruikt om sommige nummers te taggen;-). De slaapkamers zijn voorzien van nieuwe bedden hetgeen heerlijk slaapt. Niets mis mee;-)
Wij kennen Estepona Vakantiehuizen al een tijdje en met name de mensen erachter. Johanna en Frans staan klaar voor de vakantievierende mensen. Wij willen het niet te klef maken maar huren bij Estepona Vakantiehuizen is een feest.
C. & A. J. uit Dordrecht

Puerto Alto PA VI 3 van 09-04-2015 tot 23-04-2015
Wat waren we verrast toen we het appartement de eerste dag binnenkwamen Wat een ruimte en prachtig uitzicht en super compleet. Ook de uitleg en toewijding van Johanna o.a. hulp i.v.m. medicijnen en mankement aan de huurauto, uitdraaien van de boarding pass, niks was te veel. Prachtige trips gemaakt, lekker gegeten, kortom om over te doen! Johanna en Frans, bedankt voor alle goede zorgen.
Familie H. uit Stampersgat

Belgravia Club BC19b from 24-03-2015 till 02-04-2015
I said I would be back in Estepona during my previous stay in the spring of 2014. And here I am writing another review exactly one year later, this time in Belgravia Club, also in the spring time of 2015.
Having a holiday booked in Estepona for the end of March/beginning of April always seems to ensure the Dutch Winter months pass more quickly. And this time I also hit extremely luckily with all blue skies and temperatures of around 25°C, higher than the normal for this time of the year.
BC19b is a well equipped, 1 bed room apartment, the only item missing (or that I couldn't find) was a Tea Pot, essential equipment for an Englishman!
I found that Belgravia Club is extremely well maintained and quiet!
I will be back (seem to have heard that before).
And last but certainly not least, a big thank you to Johanna and Frans for their help and service in ensuring that my stay was, like last year, a very memorable holiday. I should also add that their advice on places to eat out was extremely valuable, Highlight restaurants for me, among others, being La Escollera for the fish and La Pintoresca for tapas and fish, both in the harbor area.
J. W. uit Blaricum

Puerto Alto PA VI 3 van 18-02-2015 tot 25-03-2015
Heel tevreden zijn we 1 april 2015 na een verblijf van 5 weken in Estepona terug gegaan naar Rosmalen. Behalve een paar dagen met regen was alles conform de beste verwachtingen. Een goed appartement met een groot op het zuiden gelegen terras. Het appartement was voorzien van alles wat je maar kon bedenken. Goed uitzicht op zee, goede (lig)bedden, goed sanitair. Kortom geen klachten, wel complimenten. De Costa del Sol kenmerkt zich niet door schoonheid. Foei lelijk door alle bebouwing. Estepona heeft daarentegen een mooie oude binnenstad, een lange boulevard en vele terrassen en restaurants  die in tegenstelling tot b.v. vele plaatsen aan de Costa Blanca wel open waren. Ook het binnenland is de moeite waard.
Conclusie: alles nodigt uit om weer terug te komen.
Een woord van dank voor de gastvrijheid van Johanna en Frans. Perfecte gastvrouw en -heer.
D. & J. K. uit Rosmalen

Puerto Paraiso PP8-1 van 24-01-2015 tot 17-02-2015
Opnieuw een kleine vier weken doorgebracht in Estepona en opnieuw via Johanna een appartement geregeld. Na vorig jaar nog in het prachtige park (wel met uitzicht op de haven) te hebben gezeten hadden we nu een appartement in het 1e blok aan de haven. Tot onze verrassing bleek het appartement niet in de hoogbouw te zitten doch in het lager gelegen tussengedeelte. Behalve dat het appartement leuk en volledig was ingericht bleek vooral het terras een schot in de roos. Door de beschutte ligging op het zuidoosten konden we ook bij wind lekker op het terras ontbijten en "zonnen".
Omdat de avonden toch wel fris waren en wij de warmte die via de airconditioning geproduceerd werd niet aangenaam vonden heeft Johanna voor electrische kacheltjes gezorgd!
Afgezien van een beroerde WiFi-verbinding hebben wij geweldige weken gehad waartoe de fraaie oude stad met de vele leuke terrassen en de fraaie golfbanen ook hebben bijgedragen.
Zijn zeker nog niet uitgekeken op Estepona dus tot de volgende keer.
C. & D. L. uit Bilthoven

Puerto Alto PA VI 3 van 19-01-2015 tot 14-02-2015
Ons verblijf in een appartement in Puerto Alto in januari / februari 2015 was een waarlijk succes, we kwamen met de naweeën van de  Amerikaanse griep aan maar waren door zon en juiste sfeer er zo weer overheen.
De locatie was perfect, mooi uitzicht, auto op de zelfde hoogte en goede training door het hoogte verschil met de haven.
Fantastisch achterland, Estepona stad mooi gerenoveerd met gezellige terrassen en uitstekend restaurantjes/bars.
Maar bovenal een perfecte service gegeven door Johanna en Frans, onze dank.
Ook Malagacar is ons goed bevallen, zeer snelle afhandeling.
Gezien het succes reeds een optie genomen voor 2016 zelfde periode.
Johanna en Frans bedankt en tot ziens, I. & H. de B. uit Rosmalen

Puerto Paraiso PP8-5 van 18-01-2015 tot 08-02-2015
We hebben de borg gisteren ontvangen.Dank u wel. We hadden een leuke vakantie.
K. & G. J. uit Deurne België

Belgravia Club BC42 van 13-01-2015 tot 27-01-2015
Hoi Johanna, wij hebben nu voor de tweede keer bij jullie in Estepona gehuurd en het was weer geweldig.
Ons tweede deel van de vakantie was in Benalmádena, prachtig appartement maar we misten Estepona waar je zo heerlijk overal naar toe kunt wandelen. Zeker weten, Estepona is een heerlijke locatie. Y. & J. van W. uit Amsterdam.

Puerto Alto PA VI 3 van 17-12-2014 tot 13-01-2015
Your home away from home. Zo noemen Amerikanen wel eens de hotels die ze in reclames aanbieden. Dat gaat zeker ook op voor het appartement in Estepona, waar wij rond de jaarwisseling vier weken verbleven. Werkelijk alles waar je normaal gesproken in het buitenland op misgrijpt was hier wel aanwezig: van Nederlandse satelliettelevisie tot een wasmachine, een vaatwasser, een strijkplank, strijkijzer. Zelfs een grill/bakplaat, voor een heerlijk avondje gourmetten. Tel daarbij het prachtige uitzicht op de binnentuin en een schitterend vergezicht op de zee, waar elke ochtend de zon opkwam.
De garage op loopafstand onderin: veilig en makkelijk. En dan hebben we het nog niet gehad over de bijna bovenmenselijke service van Frans en Johanna.
Hulde!

H. & C. v.d. H. uit Maasdriel

Almontes AL4b from 27-12-2014 till 05-01-2015
We felt at home very easily. The flat is cosy and comfortable. The view from the windows is amazing, looking out over the roofs of the old town, very memorable. There is good supply of kitchen equipment, towels and beach towels. This is a great location for Estepona, in the old town so lots of restaurants but also nice walk to the port. Plenty going on in January. It was easy to get and return the keys. A true welcome all round.
A. & D. from England

Belgravia Club BC42 van 22-12-2014 tot 04-01-2015
Het is een traditie geworden, Kerst en Nieuw vieren we onder een stralend blauwe Spaanse hemel... Naar goede gewoonte werden we op 22 december opgewacht door Johanna, die ook nu weer had gezorgd voor een fleurig kerstboompje. Het huisje zag er zoals altijd erg netjes uit en onze aandacht ging dan ook meteen naar het grote terras met adembenemend uitzicht op de Puerto Deportivo. Aangezien het niet ons eerste verblijf was in Belgravia Club, was er niet veel uitleg nodig en waren we snel geïnstalleerd. Na een lekker hapje op het terras konden we dan ook meteen de fiets op voor een rondje in de zon. De jaarwisseling vierden we op de Plaza del Reloj, waar we genoten van een glaasje cava met de locals en een kleurrijk vuurwerk.
In de 15 dagen dat we in Estepona verbleven, werden we getrakteerd op een heerlijk zonnetje en zachte temperaturen. Dit in grote tegenstelling tot de fikse sneeuwbuien in eigen land. Met spijt in ons hart trokken we op 4 januari dan ook de deur van het huisje achter ons dicht. 's Avonds aangekomen in de Lage Landen ruilden we de T-shirts weer in voor een dikke winterjas.
Maar geen nood, wij zakken snel weer af naar Estepona voor meer zon en zee. Het aftellen naar de volgende vakantie is begonnen..
I. & P. uit Arendonk

 

   

Terug naar het gastenboek !

Gastenboek 2014 !

   

 

Gastenboek 2013 !
   

Gastenboek 2020 !

Gastenboek 2012 !
   

Gastenboek 2019 !

Gastenboek 2011 !
   

Gastenboek 2018 !

Gastenboek 2010 !
   

Gastenboek 2017 !

Gastenboek 2009 !
   
Gastenboek 2016 ! Gastenboek 2008 !
   

Gastenboek 2015 !

Gastenboek 2007 !

 

 

Estepona zandsculpture 2015


omgeving dagtrips attracties golf

 

Gastenboek, reacties van huurders in 2015
Estepona, Costa del Sol, Malaga, Andalusië, Spanje

Voor meer informatie neem contact op met info@estepona-vakantiehuizen.nl