Estepona, haven
Estepona, plattegrond 2
appartementen en vakantiehuizen
huurvoorwaarden
tips autoverhuur
tips vliegtickets
over costa del sol
links
gastenboek
route
contact
Estepona, plattegrond 14
1kamerappartement 2 kamerappartement 3 kamerappartement
 

 

Reacties van onze huurders in 2012:

Puerto Alto PA IV 16 van 22-12-2012 tot 05-01-2013
Voor het tweede jaar op rij konden wij dankzij jullie genieten van een fantastische vakantie in Estepona. Het appartement is ideaal gelegen nabij de Puerto Deportivo, we waren verliefd van het eerste moment dat we deze haven zagen... Ook het oude stadscentrum is beslist de moeite waard, oudjaar tussen de Spanjaarden is een mooie belevenis. Daarnaast is Estepona de ideale uitvalsbasis om Andalusië te gaan verkennen, in ons geval met de racefiets. De flanken van de Sierra Bermeja, Ronda, Castellar de la Frontera, Casares, inmiddels kennen we de weg op ons duimpje.
De appartementen zijn perfect in orde en voor de kerstdagen zelfs sfeervol voorzien van een heuse kerstboom. We kwamen weerom niets tekort en met een vaatwas en wasmachine in de buurt wordt alle werk uit handen genomen. Als dan ook de transfer van en naar de luchthaven voor je geregeld wordt, is het helemaal ideaal. Dus Johanna, je leest het al, volgend jaar zijn wij gewoon weer van de partij! I. & P. R. uit Arendonk

Belgravia Club BC29b van 20-12-2012 tot 05-01-2013
Goedenavond Johanna en Walter,
In de eerste plaats nog de beste wensen voor 2013 en hopen dat jullie hele gezellige kerstdagen hebben gehad.
Via deze weg willen we even laten weten dat wij de afgelopen weken  enorm hebben genoten van onze vakantie in Estepona! Onze dank hiervoor. Alles was keurig verzorgd en het appartement was gezellig en leuk (en dat kwam o.a. ook door de kerstboom hoor!).
Met onze huurauto zijn we veel op pad geweest en hebben we veel van de omgeving gezien. Dat is uiteraard het fijne van deze tijd van het jaar, niet te warm maar wel een geweldige tijd om op pad te gaan.
Omdat we het zo naar ons zin hebben gehad willen we graag Estepona ook een keer in de zomer beleven.
Wij zouden graag in de periode half september tot eind september  (woensdag 11 september tot zaterdag 28 september) weer komen (uiteraard dit jaar!). Als hetzelfde appartement niet meer beschikbaar is hebben jullie dan een vergelijkbaar appartement met hetzelfde uitzicht, graag in het zelfde complex (met name de hoek met het balkon vonden wij super!)
Wij zijn heel benieuwd naar jullie reactie. Alvast bedankt voor de moeite en hopelijk tot ziens.
Met vriendelijke groeten, C. en P. A. uit Vlissingen

Puerto Alto PA IV 13 van 23-12-2012 tot 04-01-2013
Voor het eerst geboekt via een particuliere site, vond ik wel een beetje eng. Maar alles is geweldig geregeld van het eerste tot het laatste contact. Een super groot appartement van alle gemakken voorzien. Met een mooi uitzicht over de haven en de zee, op loopafstand een supermarkt en de haven met zijn vele restaurantjes. Op onze aankomstdag was het te mistig in Malaga om te landen en moest ons vliegtuig uitwijken naar Granada, Johanna gebeld. Deze avond/nacht hebben we haar nog regelmatig gebeld om dingen door te geven en te vragen, ikzelf vond dit erg vervelend. Om kwart voor drie ’s nachts komen we eindelijk in Estepona aan en staat bij het meeting point Johanna op ons te wachten. We worden naar ons appartement gebracht en Johanna heeft voor ons cola, sap, koeken en koffie neergezet zodat we nog even wat kunnen drinken na deze uitputtende reis. De volgende dag komt Johanna om informatie over Estepona en omgeving te geven, dit vonden we erg prettig en we hebben er zeker wat meegedaan. Met de auto hebben we vele mooie plekjes bezocht in Andalusië. Johanna bedankt voor je goede zorgen en misschien tot ziens.
Familie W. uit Son

Belgravia Club BC19 van 05-12-2012 tot 04-01-2013
Onlangs weer op de Belgravia Club in Estepona geweest in huis BC19. Het huis is van eigenaar veranderd en dat is goed zichtbaar. De woonkamer is al helemaal aangepakt. Nieuwe meubels, alles opnieuw geverfd, een keuken die past bij het huis, helemaal super. Er is ons beloofd dat als wij de volgende keer terugkomen ook de slaapkamers als nieuw zullen zijn. Op de benedenverdieping wordt een geheel zelfstandig appartement gecreëerd, dat straks ook het gehele jaar in de verhuur gaat. Het wordt een appartement dat voorzien is van alle gemakken en specifiek toegespitst is voor twee personen. En indien je slecht ter been of invalide bent, alles wordt daarvoor aangepast! Voor ons nog niet echt noodzakelijk maar voor onze (schoon)ouders ideaal. Het huis en appartement kan ook als één geheel gehuurd worden en dan kan je er met 10 mensen vertoeven. Voor ons schept dit mogelijkheden om onze (schoon)ouders mee te nemen.
Wij kunnen niet wachten en terugkomen doen wij zeker! Estepona is leuk, de Belgravia Club is leuk en het huis BC19 is een echte villa voor vakantieplezier.
Familie H. uit Rotterdam

Puerto Alto PA V 24 van 21-12-2012 tot 29-12-2012
Van 21 t/m 29 december hebben wij, zijnde 6 fietsvrienden, in Estepona een fietsvakantie gehouden. Het appartement lag op een heuvel, vlakbij de jachthaven van Estepona. Dit is een perfecte uitvalsbasis om als geoefenend fietser Andalusië te leren kennen. Vanuit Estepona, kan je zo het heuvelend binnenland te verkennen (zoals plaatsje Ronda), maar ook nog Marbella hebben wij per fiets verkend. Het appartement zelf was super, 3 ruime slaapkamers met elk een aparte badkamer, grote keuken & ruime woonkamer. Het terras was fantastisch: ruim, zicht op zee & plaats te over om te zitten en onze fietsen te plaatsen. We kwamen niets te kort ! Met dank aan Johanna die voor ons het vervoer regelde en tevens een goed Chinees restaurant buiten de stad wist aan te bevelen.
Vriendelijke groeten vanuit België

Belgravia Club BCIII3A van 24-11-2012 tot 01-12-2012
We hebben een uitstekende week doorgebracht in BCIII3A; heel charmant en compleet ingericht 2-persoons penthouse met een spectaculair uitzicht!
De hartelijke begeleiding van Johanna gedurende de week is uniek in Spanje; een echte VIP-vakantie..

Familie v. W. uit Almelo

Belgravia Club BC42 van 06-11-2012 tot 16-11-2012
6 November kwamen wij aan in Estepona. Belgravia 42-2 was voor 10 dagen ‘ons’ huis. Nooit eerder waren we in november in Spanje. Bij aankomst regen!. Aan de autoverhuurder natuurlijk vragen hoe het de andere dag zou zijn. Hetzelfde antwoordde hij. Lekker vooruitzicht dan;-)
Een paar dagen regen in de periode van 6 t/m 16 november, maar vooral heerlijke dagen. DE onbewolkte dagen, qua temperatuur rond 22 graden zijn heerlijk. Dan denk je dat Estepona rustig of zelfs uitgestorven is in November, niets is minder waar. In het schilderachtige plaatsje zijn de winkel ’s en terrasjes gewoon open. Heerlijk om niet door de massa heen te  hoeven schuiven maar overal zonder problemen binnen te kunnen gaan.

Het huis is geweldig, Nederlandse tv-zenders, internet, vaatwasmachine, terras met zeezicht en een prachtige blik over de jachthaven van Estepona. Als je de tips van Johanna en Frans doorleest m.b.t. de vele leuke en betaalbare restaurantjes dan kom je tijd tekort.
Estepona is leuk, authentiek en vooral de moeite waard om doorheen te lopen. Middenin het dorp, waar de locale Spaanse mensen wonen, kom je de wonderlijkste winkeltjes tegen. Zeer de moeite waard om eens te kijken.
Natuurlijk rijden we met de gehuurde auto naar Marbella, Puerto Banús of Sotogrande. Daar zijn hele leuke plekjes om, tegen normaal tarief, een heerlijk kopje koffie te nuttigen. Voor de huurders die de omgeving nog niet zo goed kennen; Gebruik het boek wat in het huis aanwezig is, of kijk op de site www estepona-vakantiehuizen.nl  voor de leukste tips.
Nee, wij zijn geen familie van Johanna en Frans. Wij huren ook maar en zijn heel tevreden met het huizenaanbod en met hun geweldige hulp. Tot maart Johanna en Frans!  
Met vriendelijke groet, C. & A. J. uit Dordrecht

Puerto Alto PA IV 13 van 13-10-2012 tot 20-10-2012
We hebben de herfstvakantie heerlijk relaxt doorgebracht in appartement PA IV 13. Wat op de website staat is inderdaad precies wat je krijgt, beter nog. Een enorm balkon met prachtig uitzicht over zee en een luxe en smaakvol ingericht, zeer ruim appartement met alles wat je nodig hebt. De ontvangst door Walter was ontspannen en prettig, hij legde de belangrijkste weetjes helder uit. Hoewel we met ons vieren waren, mochten we de extra slaapkamer toch gebruiken toen hij zag dat onze kinderen de puberleeftijd hadden – een onverwachte verrassing voor ze: toch een eigen kamer. De ligging is prima, de zee is vlakbij, twee supermarkten liggen om de hoek, het oude centrum is op loopafstand en goede restaurantjes zijn in de buurt. Natuurlijk hebben we de eerste avond moe en verreist de verkeerde keuze gemaakt en in een veel te duur restaurant helemaal niet zo lekker gegeten. Daarna gingen we naar restaurantjes die in de map in het appartement staan aanbevolen en toen bleek vlakbij een heel gezellig, lekker en niet duur eettentje te zitten. Zelf koken in de goed uitgeruste keuken is echter ook geen straf (alleen een oven ontbrak nog aan ons geluk, maar dat durf ik bijna niet te zeggen met alle voorzieningen die er wél waren). Jammer is alleen – maar daar kan Estepona niets aan doen – dat veel appartementen in het blok leeg staan. Dat gaf een wat desolaat gevoel. Maar het voordeel was weer dat we de grote, goed onderhouden zwembaden in het complex zo ongeveer voor onszelf hadden.
Familie S. uit Zutphen

Puerto Paraiso PPIbB van 15-09-2012 tot 17-10-2012
In 2012 heb ik weer twee lange vakanties doorgebracht in Estepona, nl. in mei/juni en september/oktober en het was weer heerlijk.
Beide keren in appartement PPIbB (Puerto Paraiso) en ook dat was een groot succes. Het is een geweldig appartement, heel ruim en smaakvol ingericht, met een groot terras op 't zuidwesten. Een aanrader !
De grote keuken is modern en van alle gemakken voorzien. Helaas heb ik die niet veel gebruikt (behalve de koelkast en vriezer natuurlijk), want de restaurantjes in de jachthaven en omgeving waren ook weer erg aanlokkelijk, met name de strandtent Lolailo op het Cristo strand waar het gezellig en lekker eten is.
Over Estepona zelf hoef ik niets te zeggen. Het feit dat ik daar in 2013 voor de vijfde keer naar toe ga zegt genoeg.
Verder is het fijn om te weten dat je altijd kunt rekenen op hulp van Johanna, Walter en Lidie wanneer dat nodig is.
L.S. uit Rotterdam

Puerto Paraiso PPIbJ van 09-10-2012 tot 15-10-2012
Hallo Johanna,
We hebben sinds jaren weer eens met z'n tweeën vakantie gehad.
In het begin was het weer wennen de overgang van het koude kikkerland naar het warme Spanje. We zijn vanuit Malaga zelf gaan rijden naar Estepona toe. Via de tolweg is het makkelijk rijden. In Estepona was het toch even zoeken we waren te vroeg afgeslagen, het was de tweede afslag. Maar gelukkig kwam Walter ons tegemoet om ons verder te begeleiden.
We konden vlakbij het appartement de auto in de garage parkeren. Het appartement is huiselijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Wel hadden we een klein mankement met de douche, Walter heeft dit met monteur snel opgelost, zodat we dagelijks na het wandelen van de Marbella4daagse konden douchen. We genoten van deze actieve vakantieweek, wellicht voor herhaling vatbaar.
Groeten R. & M. P. uit Schiedam

Puerto Alto PA IV 6 van 05-09-2012 tot 03-10-2012
4 weken  van 05-09 t/m 03-10-2012 vakantie gehad in appartementen complex Puerto Alto: een keurig appartement en van alle gemakken voorzien, tevens netjes en schoon.
Wij hebben genoten van ons verblijf en bedanken Johanna voor de goede service.
Met vriendelijke groet, familie v.d.K. uit Spijkenisse

Belgravia Club BC40b van 10-09-2012 tot 17-09-2012
Wat hebben wij een heerlijk weekje vakantie gehad in het mooie Estepona, en met name door het super appartement en de goede zorgen van Johanna, dat we alles wisten en waar we moesten zijn in Estepona.
Op het vliegveld Málaga perfect opgevangen door de taxi chauffeur, zoals afgesproken met Johanna, en bij het Belgravia complex stond Johanna ‘s avonds laat ons op te wachten om de sleutels te overhandigen en formaliteiten door te nemen.
Wij zaten in BC40 b met een prachtig uitzicht op de haven en de zee en een werkelijk groot 2 slaapkamer appartement, 2 badkamers, 3 toiletten en een mooie keuken met alles voorzien en een eindeloze woonkamer met prima tv er bij.
Het is een rustig en beschaafd appartementen complex en er is een mooi zwembad aanwezig.
Wij hebben er geen gebruik van gemaakt, aangezien we veel op het Playa del Cristo strand vertoefden. Zeer dichtbij het complex, binnen 5 minuten ben je er. Heel erg knus strand, met een gezellige strand tentje er bij, waar je overigens erg lekker kunt eten.
De verse sardientjes met zeezout waren onze favoriet, en een supervriendelijke bediening.
De week vloog voorbij, Johanna was er om ons uit te zwaaien en meteen kregen we de 200 euro borg weer terug en ze had weer voor ons een taxi geregeld terug naar Málaga airport. Helemaal perfect.
Ik heb een echtgenoot die gevoelig is voor service gerichtheid en hij voelde zich zeer content met Johanna en Frans (die even kwam  om te kijken naar de afstandsbediening die het niet deed en te vervangen). Een aanrader, Estepona Vakantiehuizen, ze zorgen dat het allemaal voor mekaar komt als je via hun bureau een appartement/ huis wilt huren. Mensen waar je op kunt bouwen en hun woord nakomen. Ik was zo oliebollerig om mijn i pod en oplader te vergeten daar in het huis, meteen een mail naar Johanna en meteen ook antwoord (heel fijn..). Komt allemaal voor elkaar, ze stuurt het me op.
Wij komen volgend jaar weer, Estepona, een SUPERLEUKE echt authentieke Spaanse badplaats, de moeite waard.
Alles is binnen handbereik, een fantastische supermarkt dichtbij het complex, openCor die 20 uur per dag open is. Geweldig!
Een leuke aanrader is ook shoppingmall La cañada in Marbella, leuke bekende winkels van Massimo dutti, Zara, Top shop en je kunt er ook lekker eten. Genoeg leuke eettentjes aanwezig.
Kortom, wij gaan volgend jaar weer, misschien voorjaar of najaar.
Blijft een heerlijk klimaat daar, wij waren er van 10 tm 17 sept en echt super weer gehad. Elke dag temperaturen van 28 tot 30 graden, voelde zelfs warmer. We zijn net 1 dag thuis, maar missen het nu al het loopje naar het strand en terug naar het fijne appartement..
Dank je wel, Johanna. Je ziet ons volgend jaar weer, en nemen waarschijnlijk toch weer BC40b. Heerlijke ruimte en veel privacy.
Lieve groetjes van E. & N. uit Utrecht!

Puerto Alto PA IV 16 from 01-09-2012 till 10-09-2012
My stay in the flat PA IV 16 - Puerto Alto, Avenida Reina Sofia, 36, Estepona - was very pleasant. The flat is well furnished, the rooms are large and bright, the kitchen is fully equipped with really all you need, the terrace is very big, the underground parking surprisingly spacious. The flat is ideally located in a lovely, quiet garden and just about 150 meters from the sea, the port and a large supermarket. I really enjoyed my holidays in Puerto Alto. Johanna and Walter who helped me moving in (and out) were very agreeable, very helpful and very well-organized. My first and good impression of them, when I contacted their agency, was totally confirmed when I was in Estepona.
Thanks for everything! Greetings, E. from Luxembourg

Puerto Alto PA V 24 van 10-08-2012 tot 24-08-2012
Van 10-8-2012 tot 24-08-2012 verbleven wij in Estepona in PA V 24. Onze verbazing was enorm toen we zagen wat een mooi appartement dit was. We verbleven daar met 6 volwassenen en 2 kinderen maar we hadden alle ruimte. Mooie grote slaapkamers met grote badkamers en een super luxe keuken en een enorm terras wat heel veilig is voor kleine kinderen. Ze konden er naar hartenlust spelen. Verder waren de zwembaden heel fijn, ook weer fijn voor kleine kinderen en omdat niet alles bezet was hadden we soms het zwembad voor ons zelf. Estepona zelf heel gezellig, ook zaten we vlak bij de haven met z'n barretjes en z'n eettentjes. Op de boulevard veel aandacht voor kinderen met heel veel speeltoestellen. Super leuk. Verder hebben we een heel hartelijk ontvangst gehad, Johanna stond ons op te wachten nadat de taxi, wat overigens ook heel goed geregeld was door Johanna, ons afgezet had. Ook de terugreis verliep, mede door Johanna, heel voorspoedig. Het appartement lag wel op een steile berg, wat wel een hele klim was, maar er waren wat maniertjes om de steile berg te omzeilen.
Al met al hebben we een super vakantie gehad en denken er met heimwee op terug. Complimenten voor Estepona Vakantiehuizen voor hun betrouwbare website en het super leuk contact en de verzorging.
Bedankt en mochten we terug gaan dan zeker via Johanna.
Familie van H. uit Beuningen

Belgravia Club BC33 van 08-08-2012 tot 15-08-2012
Geweldig genoten van het uitzicht en de ligging van appartement BC33 (Belgravia Club). Zwembad vlak voor de deur (ideaal voor onze kinderen van 8 en 4) en op korte afstand van het strand (waar we veelvuldig een drankje en maaltijdje hebben genuttigd) en vlak bij de gezellige haven (met verschillende soorten restaurants zodat iedereen iets naar zijn gading kon kiezen). Ook 2 supermarkten op loopafstand zodat het ons aan niets ontbrak. Het appartement is zeer ruim en door de ventilatoren en de luiken konden we het koel houden met de tropische temperaturen! De badkleding en handdoeken waren zo droog op het dakterras.
Bedankt voor de goede zorgen en tot ziens.
Groeten, familie V. uit Werkendam

Belgravia Club BC29b van 28-07-2012 tot 11-08-2012
Hi Johanna,
We waren pas maandagnacht terug en allebei weer dinsdag aan het werk. Dus volop in de drukte alweer.
Bedankt voor het terugstorten van de borg, inmiddels ook al ontvangen.
Je moet weten dat we het super hebben gehad, prachtig appartement met alles er op en eraan. Prachtige locatie enz. enz.
Groet A. & S. uit Zeist

Puerto Alto PA VI 12 van 25-07-2012 tot 07-08-2012
Na een prima vlucht op Malaga en het ophalen van de huurauto vertrokken wij naar Estepona.
Onderweg vast met Johanna gebeld en de tijd doorgegeven waarop wij bij het appartement konden zijn.
Johanna stond ons al op te wachten en na een heel hartelijk ontvangst heeft ze ons rustig het appartement laten zien
en uitleg gegeven over hoe alles werkt en informatie gegeven over het complex en over Estepona zelf.
Bovendien kende Johanna veel heerlijke restaurantjes die wij natuurlijk allemaal moesten uit proberen haha.
Wij hebben 2 weken genoten van zon, zee, het heerlijke eten/drinken en het prachtige appartement.
De enkele keer dat we Johanna en haar echtgenoot Frans nodig hadden, bv doordat de Nederlandse zenders haperde
of doordat de stroom een keer uitviel, stonden ze direkt voor ons klaar.
Mede dankzij Johanna en Frans was het een topvakantie.
Wat ons betreft komen we graag nog een keer die kant op.
Hele fijne dag en de groetjes aan Frans!
S. & H. uit Uithoorn

Puerto Alto PA V 24 van 12-07-2012 tot 04-08-2012
Beste Johanna en Frans,
Voor de tweede keer een appartement gehuurd via Estepona Vakantiehuizen en dit jaar waren we met 6 personen in jullie appartement in Puerto Alto, het was eenstemmig een super vakantie.
Het "penthouse" appartement was zoals op de foto's, alles was aanwezig van wasmachine tot kaasschaaf en alles wat daartussen zit. Het grote balkon met zoveel zitplaatsen en mooie uitzichten, er was altijd wel een plekje in de zon of schaduw, voor ieder wat wils. Zonder te vragen kwamen er extra ligbedden voor het het terras, extra handdoeken, badlakens en een extra sleutel en elke week schone bedden (opgemaakt en wel).
De SERVICE van Estepona Vakantiehuizen mag wel in hoofdletters worden geschreven, die is echt top, dat vind je nergens!
Zoals verwacht heeft iedereen het reuze naar zijn zin gehad en zich zeer goed vermaakt bij het zwembad, het strand, het stadje, de boulevard en de gezelligheid bij de haven (te zien vanaf het balkon).
Graag willen wij jullie hierbij nogmaals bedanken voor alle goede zorgen, de gezelligheid en de nieuwe eettentjes die we weer hebben geprobeerd dit jaar. Wij komen terug volgend jaar met of zonder (grote) kids om verder te genieten in Estepona.
Ook nog bedankt voor het snelle terugstorten van de borg. Zaterdagmiddag thuis en zaterdagavond de borg alweer teruggestort, over service gesproken.
Groetjes van D. & I. L. & S., M. & T. uit Delft

Puerto Alto PA VI 11 en PA VI 13 van 27-07-2012 tot 03-08-2012
We zijn weer thuis na een heerlijke vakantie in Andalusië. Na een 1e week in Fuengirola reden we door naar Estepona. Heel fijn dat Johanna en haar man Frans ons bij de rotonde op stonden te wachten. Zo kun je het appartement toch wat makkelijker vinden. Wij hadden twee appartementen gehuurd de PA VI 11 en de PA VI 13. Beide prachtige appartementen, schoon met een mooi uitzicht. Door Johanna is alles zeer goed uitgelegd en het boek wat is gemaakt helpt je ook om de juiste restaurantjes, markten en leuke steden te bezoeken. Er is genoeg te doen in deze omgeving en een week is eigenlijk wel iets te kort. Estepona heeft een leuke haven en een knus Spaans centrum. Tevens zijn de stranden mooi en de strandbedden goed betaalbaar. Ook onze kinderen (17 en 19 jaar) konden zich in deze stad goed vermaken. Kortom wij hebben  een heerlijke vakantie gehad en komen zeker nog een keer terug. Dat de borg gewoon binnen 5 dagen weer op je rekening staat is echt top! Complimenten voor Johanna.
Familie G. uit Amstelveen en Familie van D. uit Uithoorn

Puerto Alto PA IV 16 van 13-07-2012 tot 26-07-2012
We zijn van 13 t/m 26 juli in het appartementencomplex Puerto Alto in Estepona verbleven. Bij aankomst op het vliegveld stond de taxi voor ons klaar en bij aankomst bij het appartement stond Johanna ons al op te wachten, wat erg fijn was. Het appartement zelf zag er prima uit: netjes, schoon, van alle gemakken voorzien en groot genoeg voor 4 volwassenen. Het grote balkon was erg fijn om na een uitstapje of strand nog lekker van de buitenlucht te kunnen genieten. Tijdens onze vakantie zijn we goed geholpen door Estepona Vakantiehuizen. We konden ze overal voor bellen, bijvoorbeeld als we een dagje ergens naartoe wilden, maar niet precies wisten hoe we er konden komen. Verder werd op vraag een taxi voor ons geregeld wanneer we dat wilden, perfect! We hebben kortom echt een top vakantie gehad, mede door de goede service! 
Familie H. uit Venlo

Puerta los Reales van 07-07-2012 tot 21-07-2012
2 weken vakantie in Villa Puerta los Reales = 2 weken genieten!
Onze vakantie startte met een warm welkom van Johanna & Frans. Zij lieten ons kennis maken met een prachtig huis met meer dan voldoende ruimte voor onze 3 kinderen. 
Vooral hun eigen benedenverdieping met ontspanningsruimte viel zeer in de smaak. Maar de meeste tijd werd toch buiten doorgebracht in de zeer mooie tuin met fantastisch uitzicht. 
De villa is rustig gelegen maar toch heel dicht bij het centrum, 5 minuutjes rijden tot aan het strand.  Wij zijn 's avonds dan ook heel dikwijls nog een terrasje gaan doen of een lekker ijsje gaan eten. En toch overdag weg van alle drukte zoals wij het graag hebben.
We hebben ook tal van uitstappen gedaan: Casares (een prachtig bergdorpje), Tarifa, Jerez de la Frontera (lekkerste sherry ooit geproefd), Sierra Bermeja (de wandeling op de Penas Blancas rijgt prachtige uitzichten aan elkaar), Cádiz en Selwo Adventure Park (de zoo in Estepona en absoluut niet te vergelijken met de dierentuinen die wij kennen in België).
Het is voor ons de 3de keer dat wij Andalusië bezoeken, de streek blijft ons verbazen en Villa Puerta Los Reales was veruit het beste verblijf!  Wij hopen hier zeker nog terug te keren.
Johanna en Frans, bedankt voor alle goede zorgen! 
Groetjes familie B. uit Hever in België

Puerto Alto PA IV 15 van 04-06-2012 tot 18-06-2012
Hallo Johanna,  
Zoals ik beloofd heb, nog even een stukje voor in het gastenboek,
Het was voor ons dit jaar de derde keer dat we onze vakantie door brachten in Puerto Alto. En dit was onze tweede keer in appartement PA IV 15. Eigenlijk zegt dit al genoeg maar we hebben wederom genoten. Het appartement is nog steeds perfect onderhouden en de service was, net zoals andere jaren perfect.
Je kwam zelfs op de vroege ochtend bij ons vertrek nog even persoonlijk afscheid nemen.
Verder waren er nu in het appartement ook 2 ligbedden en een parasol aanwezig. Fijn voor op het strand.
Bij het zwembad stonden, dit jaar voor het eerst, in juni, de ligbedden ook al buiten.
Hebben de parasol voorzien van een hulpstuk, voor hem vast te zetten, zodat ook met wat wind hij netjes blijft staan.
Nogmaals bedankt voor alles, de groetjes aan Frans, Liddie en Walter en we komen zeker terug.
Groetjes J. & M. P uit Ede

Belgravia Club BC42 van 09-06-2012 tot 16-06-2012
The townhouse was fantastic - very spacious, light and airy. Kitchen was well equipped and had more than we expected.  Very comfortable property. Views of sea and the marina were great so made it very pleasurable to sit out on any of the balconies.  Location was brilliant hence why we returned to the Belgravia Club two years running. Within a 5 minutes’ walk are all the bars, restaurants, cafes and supermarkets however the Townhouse itself is in a quiet area. Swimming pool is lovely and clean and those using it respect the pool and surrounding area. The gardens are extremely well kept so the place feels very well maintained and safe. Johanna was fantastic from the time of booking the Townhouse to meeting and greeting us in person at the entrance of Belgravia Club. It was very reassuring to have her meet us and make sure we got settled in. Johanna is extremely accommodating and make the whole process seamless. So impressed with the service we are planning to return again next year'.
S. & R. & C. & M. uit Brighton, Engeland

Almontes van 05-01-2012 tot 11-06-2012
Hallo Johanna,
Bij deze wil ik je graag bedanken voor je goede ontvangst en service gedurende onze vakantie in Estepona.
Het Almontes appartement was netjes en nieuw. Heerlijk dichtbij het strand en de winkeltjes. Zeker een aanrader voor mensen die overal dichtbij willen zitten. Bedankt voor alle hulp en tot gauw.
B. & I. uit Antwerpen

Puerto Alto PA V 24 van 21-04-2012 tot 05-05-2012
We verbleven met ons vijfen (2 volwassenen en 3 kinderen) eind april begin mei 2012 in appartement PA V 24 in Estepona.
De ontvangst was keurig geregeld; we werden opgewacht op het afgesproken punt en alles werd goed uitgelegd. Bedankt ook nog voor de waardevolle restaurant en “to-do” tips voor de nabije omgeving.
Het appartement is ons prima bevallen: erg ruim, netjes, en werkelijk alles wat je maar kon verzinnen was aanwezig. Erg makkelijk waren vooral de vaatwasser en de wasmachine.
Mooie ruime woonkamer, prima bedden en dito badkamer(s). Ook het gigantische terras en de strandstoelen die er stonden vielen goed in de smaak: op werkelijk elk moment van de dag was er wel ergens een zonnestraal te “pikken”. Voor wat betreft de omgeving: de ligging van het appartement is ideaal: supermarkt dichtbij, strand playa del Cristo op loopafstand, restaurants in overvloed op enkele honderden meters bij de jachthaven. Vooral restaurant “De la Mar” nabij de jachthaven is een echte aanrader! En dan het uitzicht: we keken zo op de middellandse zee.
Het gebruik van jullie USB stick voor internet was ideaal en niet duur. Kortom: een goede oplossing voor mensen die niet te lang “offline” willen zijn of geen gebruik willen maken van (het dure) roaming.
Onze kinderen hebben ook genoten: er was een voetbalkooi vlakbij waar onze jongens regelmatig te vinden waren. Ook hebben we leuke uitstapjes gemaakt naar Marbella, Torremolinos, de Selwo parken en Gibraltar – allemaal binnen redelijke afstand en met de auto heel goed te doen.
Het is dat we – althans tot nu toe – nooit twee keer naar dezelfde plek op vakantie gaan, maar als we dat wel zouden overwegen, dan zou dit zeker een vakantie zijn om te herhalen. Aan de kinderen zal het niet liggen: die vragen nu al of we volgend jaar weer naar Estepona gaan ;-)
Nog maar net drie dagen thuis, en ik zie op mijn rekening dat de borg al is teruggestort. Bedankt voor alle goede zorgen en de geweldige afhandeling van alles. Wellicht tot ziens.
familie R. te Utrecht

Belgravia BC42 van 02-04-2012 tot 30-04-2012
Hoi Johanna en Frans,
De gehele maand april hebben wij gebruik mogen maken van BC42. Estepona ligt prachtig centraal. Belgravia Club is een oase van rust. Prachtig zwembad binnen handbereik. Een keurig bijgehouden resort waar een ieder geniet van zijn of haar privacy. BC42 is een prachtig huis. Nederlandse zenders, internetverbinding en een view over zee.
Een tripje naar Gibraltar is een ontzettende belevenis: op 40 minuten rijden sta je aan de grens van dit schiereiland. Wandelen over een start- en landingsbaan waar 5 minuten daarvoor een vliegtuig opsteeg is heel apart. Een aanrader dus.
Johanna heeft een boekwerk in het huis liggen met alle aanraders, qua eten en tripjes. Als je op tv de vakantieprogramma’s bekijkt ( Alberto Stegeman) en je ziet de ellende dan ben ik blij dat ik Belgravia Club heb gevonden.
Johanna en Frans het was ontzettend gezellig met jullie bij Reinaldo en de tapas smaakten prima). Bedankt ook voor het snelle omruilen van het koffiezetapparaat. Walter, onze Belgische vriend, bedankt voor het snel installeren van de Nederlandse zenders. Walter mag je altijd raadplegen. Hij spreekt Nederlands, Spaans en Engels…heel handig als je even van zijn expertise gebruikt wilt maken.
Een aanrader voor een zorgeloze vakantie. Heerlijk klimaat, en mensen die er voor je zijn. Tip: kijk op de site voor het huren van een auto, Malagacar.com is een betrouwbare autoverhuurder. Ik heb er nu 3x een auto mogen huren. Prima auto’s en een prima prijs.
Frans en Johanna, Walter en Lidie, bedankt voor jullie zorg en tot snel.
Familie J. te Dordrecht

Belgravia BC29b van 14-04-2012 tot 21-04-2012
We hebben half april een week mogen doorbrengen in het appartement BC29b. Het is ons uitstekend bevallen. Een goed ingericht appartement gelegen op een mooie locatie met een schitterend uitzicht op Gibraltar. Estepona is een leuke stad met veel mogelijkheden en een prachtige boulevard.
Familie W. uit Egmond aan Zee

Puerta los Reales van 23-02-2009 tot 15-03-2012
Een zeer bijzondere periode is afgesloten. Wij hebben met onze familie een aantal fijne, zonnige jaren mogen hebben in deze fantastische omgeving.
Dit luxueuze, complete huis is ondanks de soms wat mindere toegangswegen, zeer de moeite waard.
Bedankt voor deze mogelijkheid die wij hebben gehad. Wij zullen Spanje en in het bijzonder Estepona heel erg gaan missen.
Familie D.

Belgravia Club BC29b in februari 2012
Sedert enkele jaren hebben wij gedurende langere en kortere tijden in de winter en voorjaarsperiode kunnen genieten van dit heerlijke appartement. Nooit hebben wij ons vermoeid met het schrijven van een aanbeveling omdat wij anderen niet op dit spoor wilden brengen waardoor wij dan wellicht zouden moeten gaan wedijveren met andere enthousiastelingen om hier te mogen verblijven. Onze situatie is nu zodanig veranderd dat wij die concurrentie niet meer te vrezen hebben.
Over de attractiviteit van het authentieke Estepona als middelpunt van Andalusië met zijn vissers- en jachthaven en restaurants met heerlijke terrassen en golfclubs zal ik hier niet uitwijden. Voor de kenners is het de parel van alle Costas.
Het appartement heeft, en dat was voor ons erg belangrijk, een magnifiek uitzicht op de in- en uitgang van de vissers- en jachthaven. Het zeezichtterras op het zuiden biedt naast dit uitzicht genoeg schaduw mogelijkheid om ook hoogzomer buiten te genieten. Een trap naar beneden geeft direct toegang tot het strand en omhoog naar de riante tuin met zwembad. In de winterperiode blijft de watertemperatuur van dit bad aan de frisse kant. Ik begrijp echter dat er binnenkort misschien een verwarmingsinstallatie wordt aangelegd. Het appartement zelf is van alle gemakken voorzien en heeft satelliet TV met Nederlandse zenders en een Wifi verbinding voor onze notebooks/laptops. Er is een ruime slaapkamer met voldoende inbouwkastruimte en een badkamer met douche. Ook de wasmachine heeft hierin zijn plaats gevonden.
De ruime zitkamer/eetkamer met open keuken is gezellig ingericht en zorgt voor een behaaglijk verblijf wanneer het ruime overdekte balkon bij uitzondering door slechtere weersomstandigheden niet toegankelijk zou zijn. De open keuken is eenvoudig maar effectief. Een punt van kritiek is de werking van de afzuigkap. Daar zou iets aan gedaan moeten worden. Enfin, wij hebben hier met onderbrekingen zo’n 10 jaar van deze plaats en dit appartement kunnen genieten ook zonder doelmatige werking van de afzuigkap.
Een ieder die in dit prachtige resort “Belgravia Club” zal verblijven, mag rekenen op de
nooit aflatende steun en toeverlaat van de Nederlands/Spaans/Frans/Engels sprekende beheerder Walter en zijn vrouw die op het park wonen. Voor ons een geruststelling en gemak daar zij vele zorgen wegnemen. Ook is Walter immer bereid geweest ons van het vliegveld op te halen en daar naartoe weg te brengen. Een geweldige service. Daar wij wegens omstandigheden minder frequent dit heerlijke resort kunnen bezoeken,
kunnen wij dit appartement en het resort nu met een gerust hart warm aanbevelen aan anderen.
Familie van O.

Puerto Alto PA IV 5 van 04-02-2012 tot 03-03-2012
Hallo Johanna, Frans en Walter,
Op de eerste plaats mijn excuses voor een te late reactie.
Ik heb alles goed mogen ontvagen zowel teruggaaf financiën als het versturen van diverse appartement gegevens.
Toevallig vanmorgen nog even op jullie site gekeken aangaande reactie bewoners div. appartementen.
Het waren er een hele hoop en ik vroeg mijn eigen af wat kan ik aan al het positieve wat er stond nog aan toevoegen.
Mocht je toch nog een reactie van ons willen hebben, misschien aangaande ons appartement, dan wil ik dat als nog gaarne doen.
In ieder geval onze hartelijke dank ook namens onze zoon voor de goede adviezen en goede zorgen.
Ik heb onze bevindingen aan een van de twee families al gerapporteerd.
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnn als het aan mij ligt tot volgend jaar.
Vele groeten van Tonnie en Gerard

Belgravia BC29b van 15-12-2011 tot 19-01-2012
In december en januari 2011/12 heb ik 5 weken doorgebracht in het kleine, maar knusse appartement van Johanna en Walter. Zij zijn niet de eigenaars, maar bemiddelen bij de verhuur. En dat doen ze met een warm hart. Omdat ik alleen reisde, was het appartement groot genoeg. Zelfs voor een stelletje zou er weinig te wensen over zijn. De ligging was perfect. Een groot, deels overdekt terras, pal op zuid met vrij uitzicht op de zee en de haven van Estepona. Wat wil je nog meer! En de temperatuur was eveneens zeer aangenaam. Warm genoeg om op het terras uitgebreid te kunnen zonnen en zonder inkijk. Bij aankomst werd ik al door Johanna opgevangen en naar het appartement gebracht. Er stonden bloemen, een lekkere fles wijn en bier en hapjes in de koelkast. Walter bemoeide zich vooral met technische zaken, zoals de afstelling van de tv met Nederlandse zenders en de andere apparatuur, zoals de wasmachine en de stereo-installatie.
Estepona is een leuk kust/vissersdorp, waar ook buiten het toeristenseizoen veel bars en restaurants zijn geopend. De omgeving is ook zeer de moeite waard voor mensen die van natuur en leuke dorpjes en prachtige steden houden. Het is dan wel aan te raden om een auto te huren, maar die zijn in Spanje aangenaam goedkoop. Voor mij is het zeker een plek om nog een keer terug te gaan. Want zelfs 5 weken was niet voldoende om alles te zien wat op mijn wensenlijstje stond.
Groet J. B. uit Nuenen

Hallo Jo, de bloemen, drankjes en hapjes waren verzorgd door de eigenaar van dit appartement!
Johanna

 

   

Terug naar het gastenboek !

Gastenboek 2014 !

   

 

Gastenboek 2013 !
   

Gastenboek 2020 !

Gastenboek 2012 !
   

Gastenboek 2019 !

Gastenboek 2011 !
   

Gastenboek 2018 !

Gastenboek 2010 !
   

Gastenboek 2017 !

Gastenboek 2009 !
   
Gastenboek 2016 ! Gastenboek 2008 !
   

Gastenboek 2015 !

Gastenboek 2007 !

 

 


omgeving dagtrips attracties golf

 

Gastenboek, reacties van huurders in 2012
Estepona, Costa del Sol, Malaga, Andalusië, Spanje:

Voor meer informatie neem contact op met info@estepona-vakantiehuizen.nl