Estepona, haven
Estepona, plattegrond 2
appartementen en vakantiehuizen
huurvoorwaarden
tips autoverhuur
tips vliegtickets
over costa del sol
links
gastenboek
route
contact
Estepona, plattegrond 14
1kamerappartement 2 kamerappartement 3 kamerappartement
 

Reacties van onze huurders in 2018:

Puerto Alto PA 1 6 van 15-12-2018 tot 12-01-2019
Costa del Sol oftewel Kust van de Zon, lijkt ver weg maar is dichtbij per vliegtuig. Je bent al met nog geen dag onderweg zowel heen als terug. Met de auto andere koek, de eerste dag tot Bordeaux zo’n 1000 km. Dag twee tot voorbij Madrid ook zo’n 1000 km. Daarna dag drie nog 600 km om rond de middag in Estepona te zijn. De reis terug gaat meestal sneller dus: Tot voorbij Barcelona 1200 km en daarna nog een lange dag van 1600 km om thuis te komen. Kosten inclusief brandstof, tolgeld en overnachtingen ongeveer 1000 euro v.v. Dit is niet negatief bedoeld maar gewoon om aan te geven dat het relaxter en goedkoper kan. Wij verbleven in het complex Puerto Alto in een modern en schoon appartement met alle denkbare voorzieningen. De locatie is super met alles dichtbij zoals restaurants Iers, Hollands, Chinees, etc. winkels, haven en boulevard op 200 meter. Fietsen gaat prima aan de kustlijn zowel in Estepona als Marbella, Fuengirola en Mallorca. Landinwaarts is fietsen meestal te steil en met al het autoverkeer te gevaarlijk. Heerlijke tijd gehad tussen half December en half Januari waardoor geen drukte in de trekpleisters zoals Gibraltar, Cadiz, Cordoba etc. met temperaturen van 20plus en geen regen. Gaan zeker de volgende keer van februari tot april naar Estepona maar wel per vliegtuig. Johanna bedankt voor de goede zorgen en de service. Wij zijn erg tevreden over het verblijf en is van harte aanbevolen door: G. & F. K. uit Emmen

Madrid M22 van 24-12-2018 tot 08-01-2019
We were now for the 2nd time in this beautiful apartment and Johanna even decorated it festively. We liked it very much again. The marvellous view, beautiful bed linen, towels abundantly and really everything which makes the stay comfortable. If you have any questions, Johanna is immediately available to help you. It couldn't be better. We will be there again in October and are already looking forward to it today.
U. & H. H. from Dusseldorf

Not I but the owner decorated for the christmas.
Johanna

Madrid M22 van 24-11-2018 tot 08-12-2018
Wat een leuk appartement. We kunnen de vorige reviews zeker beamen en gaan niet te zeer in herhaling vallen. Je merkt gewoon aan de inrichting en de voorzieningen dat de eigenaars hun huurders een aangenaam verblijf willen geven.
Het appartement ligt zeer centraal t.o.v. het oude Centrum waardoor alles op wandelafstand ligt. 's Morgens je Belgische krant halen bij de kiosk en vers brood of pistolets halen bij je favoriete bakker. Top !
De keuken is super uitgerust. Iets wat wij bij andere appartementen al anders hebben ervaren. Je kan dus gerust zelf aan de slag om iets op tafel te toveren. In het gastenboek op het appartement heb ik enkele aanbevelingen hierrond genoteerd.
Tijdens ons verblijf konden we ontbijten/lunchen op het terras. Zon van zodra ze opkomt tot ongeveer 15u30, wat vooral in de winter super is (aangenaam temperaturen).
Ik wil ook zeker Johanna en partner niet vergeten en bedanken. Zij behartigen je boeking en staan in voor ontvangst en vertrek. Gezien het onze 3de keer was in Estepona hebben we hen niet hoeven lastig vallen tijdens ons verblijf. Van begin tot einde werd alles correct en vriendelijk afgehandeld. Heel snelle reactie op je mails en/of berichten. In mei zijn we er weer !!!

S. & J. uit Sint-Truiden (België)

Puerto Alto PA I 11 van 12-10-2018 tot 09-11-2018
We zijn weer thuis na een heerlijke vakantie in Estepona. We verbleven van 12 oktober tot 9 november in het appartement PA I 11. Het is er schitterend, het gebouw maakt deel uit van een prachtig complex, geheel afgesloten. Op het binnenterrein bevinden zich 2 zwembaden en in de tijd dat wij er waren waren er constant een paar tuinmannen bezig met onderhoud. Het ligt er dan ook keurig bij.
Ook op het appartement is niets aan te merken. Alles wat je nodig hebt is er, van strijkbout tot grilplaat, niets ontbreekt. We hadden ook een zeer ruim balkon met een eethoek (we aten meestal buiten) en een paar heerlijke luie zonnestoelen.
De stad Estepona is ook een aanrader. De binnenstad is nog echt Spaans, je kunt er uren door de typisch Spaanse straten dwalen, in elke straat hangen gekleurde bloempotten, elke straat een andere kleur pot. Verder een mooie boulevard met leuke terrassen.
Kortom, het is ons geweldig bevallen, komen zeker nog een keer terug.
H. & G. K. uit Rosmalen

Puerto Alto PA VI 3 van 11-10-2018 tot 25-10-2018
We zijn weer helemaal thuis, het regent en het is 10 graden.Ondanks de regen in Estapona was het absoluut een prima temperatuur, wat een groot verschil is met hier.
We kregen een tip van mijn nicht en wandelvriendin, om eens te kijken waar zij was geweest en die tip was heel goed.
We hebben twee weken genoten in het perfecte appartement, alsof je thuis bent. Ontvangen door Johanna, wat een leuke ontmoeting is. Zij beschrijft allerlei leuke eethuisjes en bezienswaardigheden/wetenswaardigheden van Estepona.
Het appartement bestond uit van alles wat je maar kunt bedenken. Van afwasmachine tot wasmachine. In de keuken is al, wat je graag zou willen, aanwezig. Van kruiden en keukenspullen, met een oven, koffieapparaten naar keuze, heerlijk!
Broodrooster, gewoon teveel om op te noemen, prima. Bedden gelukkig met lengte! Lekkere badkamer(s).
Er is zelfs een parkeerplaats onder het gebouw, als je besluit een auto te huren.
Het is geweldig om te wandelen aan het strand/boulevard of naar het oude centrum, prachtige rustige stad.
Vrolijk met bloemen/planten in de straatjes en geweldige muurschilderingen en mooie gedichten/poëzie ook op de muren. Absoluut de moeite waard om eens te gaan zien!

T. & G. v. B. uit Spijkenisse

Puerto Alto PA VI 4 van 07-10-2018 tot 21-10-2018
7 oktober was het weer zover, we mochten voor 2 weekjes naar Estepona. Laat in de avond, dat was een bewuste keuze, kwamen we aan bij het complex Puerto Alto. Johanna hadden we al een seintje gegeven. Zoals bij alle gasten stond ze ons op te wachten. De lampjes in het appartement branden al (dat doet ze vantevoren) hetgeen direct een heerlijk gevoel geeft.
Zoals gebruikelijk hebben we weer een heerlijke vakantie achter de rug. Estepona Vakantiehuizen heeft prachtige appartementen en huizen. Koppel daar de interesse aan van Johanna naar haar klanten en het lijkt me duidelijk dat we de eerstvolgende gelegenheid weer benutten om bij haar te huren. Tot snel.
M. & C. J. uit Dordrecht

Puerto Alto PA VI 3 van 24-09-2018 tot 11-10-2018
Uiteindelijk bereikten we het einde van onze roadtrip in Zuid Spanje; Estepona! Onderweg contact met Johanna gehad en die stond zoals afgesproken onderaan het Puerto Alto complex, waar we dit keer een appartement hadden gehuurd, op ons te wachten. De parkeergarage was voor onze nieuwe grote auto een uitdaging. Het appartement lag op de onderste etage en zag er gezellig en schoon uit. Het terras was echt ‘wauw’! Super groot, uitzicht over de zwembaden en prachtige tuinen helemaal naar de zee toe. In het appartement is echt alles aanwezig. Je kan het niet zo gek bedenken of het is er. Estepona blijft voor ons een super plek. De mix van lokale bewoners en toeristen is in evenwicht. Alles is schoon en netjes, de restaurant medewerkers zijn vriendelijk en het eten is super lekker en goed. De sfeer op en in de straatjes voelt goed en de boulevard is prachtig.
En, ook fijn, er is bijna geen echte hoogbouw. Dank je wel weer, Johanna en Frans en tot de volgende keer!

J. & R. v.d. P. uit Velserbroek

Puerto Alto PA IV 17 van 22-09-2018 tot 07-10-2018
Beste Johanna,
We willen je hartelijk bedanken voor de gastvrije ontvangst in het appartement Puerto Alto, je nam de tijd om
ons naar het appartement te brengen, onze parkeerplek aan te wijzen, hoe de T.V werkt, de wasmachine werkelijk alles!!!
Voorts werden we gewezen waar je lekker kan eten, wat drinken, kortom het was heerlijk om naar je informatie te luisteren en jouw plezier werd Ons plezier.
We hadden een superschoon appartement en heerlijke bedden alles aanwezig. We gaan elkaar zeker snel weer zien.
Nogmaals bedankt mede door jullie hebben wij een heerlijke vakantie gehad.
Veel liefs, R. & L. K. uit Willemstad

Almontes AL4B from 13-09-2018 till 05-10-2018
“My husband and I stayed 3 weeks in Bram's place. We played 13 different Golf courses during that time. The location of the apartment couldn't be any better. Besides the courses, everything is in withing walking distance. The apartment is in the heart of Estepona's old town, very pretty with all the white houses with flower pots at the walls. Plenty of tapa bars, restaurants and chiringuitos all in walking distance. Markets and a french bakery a couple block away. The apartment itself is well equipped and good internet. It even had a printer. There is nothing I didn't like.”

A. from Costa Rica

Puerto Alto PA 1 11 from 04-09-2018 till 18-09-2018
“Another splendid holiday as we returned to Puerto Alto”
A second visit to Estepona and yet again, another fantastic memorable holiday staying in Puerto Alto. The apartment was exactly as described and expected - fantastic, spacious, well furnished, impeccably clean, and extremely well equipped and with terrace and view of the port and sea beyond, a simply perfect location for relaxing and dining. The apartment is located in a brilliant location with easy access to the Port for drinks, meals and people watching. From here you are led onto the the La Rada beach-side promenade which guides you into town, giving you a true feel of Spain as you mix with the locals and witness the hustle and bustle of people of all ages enjoying the beach or simply taking a stroll into town.
Johanna is a fantastic hostess: delivering everything you could think of to ensure a hassle-free holiday. She is informative, knowlegable, kind and good company. All in all – the perfect choice of location, accommodation and rental agent to guarantee you a memorable time in Estepona. Very highly recommended.

J. & A. J. from Hull, England

Puerto Alto PA VI 4 van 30-08-2018 tot 04-10-2018
Voor de 4de keer in dit appartement.
Het was weer super. Het ontvangst door Johanna, het appartement met het grote terras en ook het weer was fantastisch. We hebben deze keer weer een aantal nieuwe restaurants ontdekt, die zeker een aanrader zijn om daar een keer te gaan eten. Lunchen bij Casa Dona Jeronima, ’s avonds heerlijk eten bij la Tienda del Rey, reserveren is daar wel nodig want het zit altijd vol en verrassend lekker was het bij Pato de Pekin aan de haven.
Estepona is een gezellige plaats om te vertoeven. Volgend jaar april weer voor 5 weken geboekt.
I. & R. B. uit Druten

Puerto Estepona van 11-09-2018 tot 21-09-2018
Het was weer super de ontvangst het appartement en niet te vergeten het weer, we hebben er van genoten het appartement lag heel centraal met een heerlijk zwembad en uitzicht op de haven, vandaaruit kun je overal heen langs de boulevard de oude stad in waar je volop kunt genieten van mooie muurschilderingen en heerlijke terrasjes ook het Estepona orchidarium is zeker de moeite waard om heen te gaan. Wwe komen zeker weten weer terug naar deze mooie veelzijdige streek. Met vriendelijke groet M. & P. L. uit Delft

Madrid M22 from 06-09-2018 till 20-09-2018
This really beautiful apartment pleased us directly. We felt very comfortable. It is very beautifully furnished and nothing is missing. The beach directly before the door and the situation to the city centre is unbelievably super. Many thanks to Johanna for her great support.
U. & H. H. from Dusseldorf

Puerto Alto PA IV 17 van 02-09-2018 tot 16-09-2018
Voor de 2e keer in Estapona geweest. En we hebben weer 2 heerlijke weken gehad. Bij Johanna weer een appartement geboekt. Dat was ook van alle gemakken voorzien en we hadden een vaste parkeerplek in de garage dat was heel fijn. Bedankt Johanna en tot ziens.
T. & B. uit Eygelshoven

Puerto Alto PA VI 2 van 25-8-2018 tot 12-09-2018
Van 25 augustus tot en met 12 september verbleven wij (voor de 7e keer alweer) in Estepona, en voor de tweede keer al weer in appartement PA VI 2.
De ontvangst was weer ouderwets hartelijk door Frans en Johanna en het appartement geweldig met een zeer ruim terras. Het voordeel van terugkomen in deze plaats, is dat je gelijk weer “thuis” bent. De meeste straatjes zijn bekend (hoewel tijdens een nachtelijke wandeling met Johanna en Frans bleek, dat wij nog niet overal bekend waren), en de barretjes en restaurants ook. Hoewel er jaarlijks weer nieuwe barretjes bij komen. Dit jaar hebben wij met Johanna de Caminito del Rey gelopen. een absolute aanrader als je in deze regio verblijft. Voor de volgende keer staat er nog de wens om een safari met Marco Safari te maken. Je moet ten slotte ook een excuus hebben om terug te komen. Frans en Johanna, bedankt weer voor de goede zorgen en wellicht weer tot volgend jaar. De optie staat in ieder geval!!!

C. & K. D. uit Maassluis

Bellavista del Puerto BdPIB van 23-08-2018 tot 06-09-2018
Wij hebben 2 heerlijke weken doorgebracht in het appartement, geboekt via Johanna, op advies van vrienden.
Voor ons was het de eerste keer in Estepona, waren wel bekend met Marbella en Puerto Banus.
Estepona is een heerlijk, gezellig en lieflijk plaatsje met alles wat je in een vakantie zoekt.
Het 1-slaapkamer appartement is voorzien van alle gemakken, was brandschoon in een rustig complex en met een eigen parkeergarage. Uitzicht op de gezellige jachthaven en zee en een klein wandelingetje naar het strand.
Restaurants in overvloed zowel bij de jachthaven als in het gezellige centrum van Estepona.
Wat ons betreft een aanrader, wij komen zeker volgend jaar weer terug naar Estepona!

H. & H. C. uit Barendrecht

Puerto Alto PA I 11 van 24-08-2018 tot 03-09-2018
Wij hebben een super leuke tijd gehad! Ontvangst kon niet beter, echt! Veel info gekregen van dat is leuk om te zien en daar kan je lekker eten! Geweldig appartement met uitzicht op zee. Zo lekker om wakker te worden, een Nespresso maken en opdrinken op het terras met uitzicht op zee, pffff ik heb nu al weer heimwee. Mijn Fitbit heeft overuren gedraaid, zoveel hebben wij gelopen, heerlijk! Lekker gegeten, zelfs zo dat wij tegen elkaar zeiden van waar zullen wij nu weer gaan eten, zoveel keus aan restaurantjes. Estepona heeft ons hart gestolen en we komen zeker volgend jaar terug! Thanks Johanna voor alles. Een dikke pluim!
H. & L. K. uit Heenvliet

Puerto Alto PA IV 17 van 09-08-2018 tot 22-08-2018
Voor de derde keer in Estepona. Ons eerste bezoek was in de maand december, de tweede keer in mei en nu een keer in augustus. De verschillen tussen deze perioden zijn niet heel erg groot. Natuurlijk is het in augustus warmer en veel drukker, maar toch behoud Estepona haar eigen uitstraling. Veel Spaanse toeristen en zeker geen “kermis” zoals je helaas in veel andere Spaanse badplaatsen ziet. Naast Moraira is dit onze favorieten plek aan de kust in Spanje.
Van de drie vakanties in Estepona zijn we voor de tweede keer bij Johanna. Na PA VI 3-2 hadden we nu een ander appartement: PA IV 17. Een prima appartement met alles er op en er aan. Er ontbreekt werkelijke helemaal niets. Fijne ruimtes en een heerlijk bed. Zeer schoon en alles in een nette staat. De twee airco’s zijn super stil en doen hun werk prima. De service van Johanna (terecht al veel genoemd hier) is meer dan TOP! Dank je wel, we komen vast en zeker terug!

J. & A. B. uit Alkmaar

Puerto Alto PA VI 2 van 04-08-2018 tot 18-08-2018
Begin augustus hebben wij twee weken doorgebracht in appartement PA VI 2. Een heerlijk appartement, van alle gemakken voorzien, met een ruim terras. Het prachtige uitzicht is de dagelijkse klimmetjes na een stranddagje of een bezoek aan een van de talloze restaurantjes en barretjes meer dan waard.
De service van Johanna was geweldig, dus jullie zien ons zeker nog een keer terug.

R. & P. R. uit Oosterhout

Belgravia Club BC37 van 04-08-2018 tot 18-08-2018
Deze periode hebben we huis BC37 gehuurd. De communicatie met Johanna liep vanaf het begin zeer goed. Ze dacht altijd met ons mee en was zeer behulpzaam. We hebben met 4 volwassene en 2 kinderen genoten van onze vakantie.
Het huis overtrof onze verwachtingen. Wat een ruimte en tot in de puntjes verzorgd. Vers water in de koelkast was ook zeer welkom na onze reis! We grepen nooit mis handdoeken en keuken artikelen in overvloed. Een baby bedje, kinderstoel en zelfs extra traphekjes aan alles is gedacht.
Ook de verschoning van de bedden halverwege ons verblijf hebben wij als zeer prettig ervaren. Het zwembad met ligbedden en genoeg schaduwplekken was 2 weken lang favoriet. Bij ons zeer vroege vertrek stond Johanna alweer klaar om de sleutels in ontvangst te nemen en ons uit te zwaaien! Alle reden om dit fijne huis nog eens te huren in de toekomst!

Familie K. uit Zoetermeer

Almontes AL4B from 11-08-2018 till 16-08-2018
Excellent apartment in the center, to the sea 5 minutes. Super!

V. from Russia

Puerto Alto PA I 11 from 31-07-2018 till 07-08-2018
The apartment was well maintained and equipped, light and airy and easy to live in. Johanna had a no fuss attitude when meeting and greeting. The grounds and pool were lovely. Thank you Hans and Johanna.
A. B. from England

Puerto Paraiso P8-5 van 26-07-2018 tot 06-08-2018
We hebben enorm genoten van ons verblijf in het appartement aan de haven. Prachtig uitzicht, ruim balkon, gezelligheid van vakantiegangers aan de haven. Het plaatsje Estepona voelt zo goed. Een prachtige wandelboulevard en een mooi oud plaatsje met genoeg spaanse eettentjes, leuke winkels en fijne strandtenten. En nog niet de echte touristische drukte. Er is altijd plek. Vele mooie witte dorpjes in de buurt.
Maar ook het appartement is ruim en lekker koel en alles wat je nodig hebt is aanwezig. We hebben echt 10 mooie dagen gehad. Mede door het fijne welkom door Johanna.
We komen zeker nog een keer terug.
Familie M. uit Helmond

Montemayor MMAE33 van 27-07-2018 tot 03-08-2018
Hallo Johanna,
We zijn weer veilig terug op Nederlandse bodem.
We hebben een hele fijne week gehad in het apartement van Frans en Tineke.
Nog heel erg bedankt voor je gastvrije ontvangst en je hulp met printen voor aqualand. De meiden hebben ervan genoten.
B., S., M. & C. B. uit Rotterdam

Almontes AL4B van 25-07-2018 till 30-07-2018
This place is amazing! My wife and I were blown away by the beautiful view from the living area (not to mention the view from the rooftop terrace). The location was perfect, parking space was wonderful. Can't reccomend this place enough. Loved it.”
D. from Singapure

Madrid M22 van 13-07-2018 tot 28-07-2018
We hebben genoten in/van appartement M22 van Estepona Vakantiehuizen. Alles wat we ons maar konden wensen was in het mooie appartement aanwezig: een wasmachine, droger, afwasmachine, strijkplank en ijzer, meer dan genoeg bad- en strandhanddoeken, etc.
Het was een luxe om 's morgens de schuifdeur open te doen en van het uitzicht over de zee te genieten. Ook het feit dat je maar een paar meter hoeft te lopen voor je op het strand staat is super. Verder is de privéparkeerplaats in de parkeergarage onder het appartement geweldig. Wat helemaal fantastisch is, is dat Johanna de spulletjes die niet meer in onze koffers pasten (halfvolle shampooflessen, etc.) tot volgend jaar gewoon voor ons bewaart.
Wij zouden dit appartement aan iedereen aanraden.
Tot volgend jaar! Groetjes J. & J. uit Zwijndrecht

Almontes AL4B van 16-07-2018 tot 25-07-2018
“Die Wohnung von Bram ist genauso wie auf den Bildern zu sehen. Einfach nur schön und vor allem sauber. Beim Check-In wurden wir von Johanna begrüßt und sie zeigte uns gleich den Fahrstuhl für das Auto, damit wir dieses in der Tiefgarage parken konnten. Mit unserem VW Touran haben wir gut in den Fahrstuhl gepasst, allerdings dürfte das Auto nicht viel länger sein. Wenn ihr euch wegen eures Autos unsicher seid, lieber nochmal bei Bram nachfragen. Vom Tiefgaragenstellplatz kommt man mit einem Aufzug in die 4. Etage zu der wunderschönen Wohnung. Beide Schlafzimmer waren schon mit Bettwäsche bezogen und sehr hübsch eingerichtet. Das Wohnzimmer hat 2 bequeme Couchen und verbindet den offenen Küchenbereich durch einen Esstisch mit vier Stühlen. Die Küche hat alles, was man so benötigt, selbst Spülmaschinentabs, einige Waschmaschinentabs, Tee, Gewürze, Zucker, Salz, alles war vorhanden. Die kleinen Details in der Einrichtung runden das Wohlfühlen ab. Selbst für den Strand gab es Sonnenschirme und Liegen. Es war einfach perfekt! Danke Bram für all diese kleinen Details! Estepona ist ein wunderschöner kleiner Ort, an dem es viel zu entdecken gibt. Es sind tatsächlich nur 3 Min zum Strand, Einkaufsmöglichkeiten sind auch in unmittelbarer Nachbarschaft und in wenigen Minuten zu Fuß erreichbar. Wir haben unser Auto in dieser Zeit nicht bewegt. Restaurants gibt es mehr als genug, entweder direkt in unmittelbarer Nähe oder z. B. beim Spaziergang zum Hafen finden sich auch tolle Restaurants. Wir können diese Unterkunft aus vollem Herzen weiterempfehlen.”

Z. uit Duitsland

Almontes AL4B from 08-07-2018 till 15-07-2018
We really enjoyed our stay and would recommend this apartment for a holiday in Estepona. It was great for exploring the old town and is close to the beach. We were met by Johanna who give us lots of tips for restaurants, bakery etc. Would definitely stay here again if visiting Estepona.”

R. from England

Almontes AL4B from 28-06-2018 till 07-07-2018
“Perfect apartment in a great location with very good communication with Bram and meet and greet with Johanna. We would definitely stay here again if we are in Estepona.”

S. from England

Belgravia Club BC19b from 27-06-2018 till 04-07-2018
“We've just returned from a fantastic stay at Hans apartment, location was second to none; located next to the marina with a 5 minute walk to central Estepona and the old town. Johanna was a great guide and recommended some great places to eat. The apartment was stylish and comfortable... really couldn't fault anything! Have already recommended to friends and family and will hopefully be back in the not so distant future. Thanks for a great stay Hans”.
J. from Eastwood England

Puerto Alto PA VI 2 van 03-05-2018 tot 28-06-2018
We verbleven van 03-05-2018 tot 28-06-2018 in appartement PA VI 2. Inmiddels voor het 7e jaar in Estepona, en wederom voelt het weer als ‘thuiskomen’. Het is ‘n heerlijk appartement met ‘n groot terras en uitzicht op zee. En zoals elk jaar worden we weer warm welkom geheten door Johanna en Frans, die ons weer allerlei nieuwe tips gaven, en niet geheel onbelangrijk met betrekking tot nieuwe ‘eettentjes’.
Ook de gerenoveerde markthallen zijn ‘n aanwinst voor Estepona, waar je heerlijk kan eten,of alleen voor ‘n drankje komt. Johanna en Frans jullie hebben er zeker toe bij gedragen, dat we weer ‘n paar fijne maanden in Estepona hebben doorgebracht,dus jullie zijn nog niet van ons af...

A. & A. L. uit Meppel

Puerto Paraiso PP8-5 van 12-06-2018 tot 26-06-2018
Wij verbleven in complex Puerto Paraiso appartement PP8-5, in de periode van 12-06-2018 tot 26-06-2018
Zoals Johanna al zei, het was voor ons een soort van thuis komen,omdat we de laatste jaren bij Estepona Vakantiehuizen huren. Dit geeft ook aan dat we zeer tevreden zijn over de service. Appartement was netjes verzorgd,en compleet en de bedden uitstekend! Het verzoek voor een grillplaat, werd direct geregeld TOP! Deze keer waren we met vier volwassenen, in het appartement, gezien de twee slaapkamers en badkamers, was het goed vertoeven. We hebben heerlijk genoten, in en om Estepona! Dank aan Johanna voor de goede zorgen en service.
Familie de R. uit Culemborg

Puerto Paraiso PPIbB van 05-06-2018 tot 19-06-2018
Net thuisgekomen en zoals gewoonlijk weer tevreden hoe Johanna en Frans alles weer perfect geregeld hebben
Werkelijk “A home away from home”

A. & G. B. uit Voorburg

Puerto Alto PA IV 17 van 16-05-2018 tot 13-06-2018
Voor het derde jaar een appartement gehuurd. Opnieuw is dit ons prima bevallen, niets op aan te merken hoe alles geregeld wordt door Johanna TOPPIE!!!!!!!!!
Tip: Auto huren via de link in de aanbieding van een appartement http://www.estepona-vakantiehuizen.nl/autoverhuur.html / Huren bij Malagacar (zeer klein prijsje).
Verzekeren voor 1 jaar bij insurance 4 car hire.

Tot ziens en bedankt, G. & E. v.d. K. uit Spijkenisse

Belgravia Club BCIII2B from 01-06-2018 till 09-06-2018
We stayed in Belgravia Club apartment BCIII2B in Estepona with Montemayor Holiday Rentals in June 2018. We had a great stay! The apartment was very nice and had everything we could need - the kitchen in particular was really well stocked, and there were lots of towels. We were very impressed with the service we received from Johanna. She was waiting for us when we arrived (about 11.30pm) to let us in and show us the apartment. The following day she dropped over a bag of beach & pool toys for our kids which was a nice touch and saved us buying brand new stuff for the week!
Family M. from Limerick Ireland

Puerto Alto PA VI 4 en PA VI 3 van 25-05-2018 tot 03-06-2018
We kijken terug op een prima vakantie. Overdag prima weer, in de avond een fris briesje, kortom heerlijk. We hebben wat leuke nieuwe tentjes ontdekt en met Johanna & Frans gegeten bij de Belg.
Eigenlijk komen we pas tot rust na 10 dagen, reden temeer om er een paar dagen aan vast te plakken de volgende keer. De eerste dagen rennen en vliegen we naar alles wat we kennen en tussendoor proberen we nog iets nieuws te ontdekken.
Het leven in Nederland bestaat voor ons uit veel werken. Als we in Spanje zijn moet je eerst de knop omzetten naar vrije tijd. Overal is ineens tijd voor en dat bevalt ons prima. In de ochtend ontbijten, de sportschool bezoeken, kortom we hebben een supertijd gehad. Het feest begint al vanaf Malaga waar we landen, de auto ophalen en op weg gaan naar Estepona. Je belt Johanna en geeft door om welke tijd je bij het complex aankomt.
Het appartement wat we van je huren is super. Er zit alles in wat je nodig hebt om een geweldige vakantie te vieren. Onze monden vielen open toen we de keukenkastjes opendeden. Alle kruiden, olijfolie, sambal en ga zo maar door stond gewoon in de voorraadkast. Nederlandse tv, prachtige ruimten en vooral het terras van 60m2 waar ligstoelen/bedden voor ons klaarstaan. Het klinkt als een overdreven wijze van appartement aanprijzen. Dat is het niet. Alles is piekfijn in orde.
Als je dan alles tot je beschikking denkt te hebben staat Johanna voor je neus: Ik heb voor jullie nog strandstoeltjes. Eigenlijk heeft ze maar een missie: de vakantieganger een onbezorgde vakantie aanbieden. Er is ook een nadeel; je moet je appartement ruim van te voren boeken, ook anderen hebben kennis gemaakt met Johanna en haar prachtige onderkomens. We zullen voor een stedentrip, een korte vakantie of wat, best nog wel eens ergens anders aanlanden. Wel in de wetenschap dat je nergens zoveel passie en geborgenheid voelt als bij Johanna in Estepona.
M. & C. J. uit Dordrecht

Puerto Alto PA I 11 van 24-05-2018 tot 01-06-2018
Op aanraden van kennissen hebben wij via Johanna een appartement in Puerto Alto gehuurd. Van tevoren een plezierig mailcontact met haar gehad, snel en accuraat. Ons appartement is een prima plek voor twee personen. Ruim, schoon en compleet ingericht. Een groot balkon met mooi uitzicht. Het complex heeft een mooie tuin en goed zwembad. Vanwege omstandigheden konden wij pas later vertrekken dan de bedoeling was. Zonder problemen of bijbetaling konden wij nog een halve dag extra blijven. Dat is pas service. Kortom, wij zijn erg tevreden en kunnen www.estepona-vakantiehuizen.nl van harte aanbevelen.
R.B. & J.W. uit Ootmarsum

Puerto Alto PA VI 3 van 14-05-2018 tot 28-05-2018
Van aanvraag tot inleveren van sleutels. Alles was perfect geregeld. Zelden in zo'n mooi appartement met een groot terras gezeten. Er ontbreekt hier werkelijk aan niets. Hiermee is de basis gelegd en kan iedereen zijn/haar vakantie een eigen invulling geven.
M. & R. K. uit Hengelo

Puerto Alto PA VI 4 van 18-04-2018 tot 23-05-2018
Voor de derde keer in “ons” appartement. Het voelde weer als thuis komen en hebben 5 weken met volle tuigen genoten, mede ook door de goede zorgen en weer leuke tips voor restaurantjes van Johanna hadden we wederom een heerlijke tijd. In september hebben we weer “ons” appartement voor 5 weken gereserveerd.
I. & R. B. uit Druten

Bellavista BdPIB van 01-04-2018 tot 30-04-2018
Terugkijkend hebben wij een leuke herinnering aan ons verblijf in het appartement van Estepona Vakantiehuizen.
Het warme welkom, de servicegerichtheid en persoonlijk afscheid van Johanna pasten geheel bij de fijne sfeer in het rustige plaatsje. Het appartement voldeed aan onze wensen; het was compleet ingericht.
Het is dan ook zeer aan te bevelen.

I. & F. E. uit Den Haag

Puerto Alto PA VI 3 van 31-03-2018 tot 28-04-2018
“The best there is!”
Ons verblijf in 2018 van 31 maart tot 28 april. Wederom hebben we vier weken achtereen genoten van ons veblijf in Puerto Alto Bloque VI. Deze keer was het net alsof we thuiskwamen, zo vertrouwd!
Eigenlijk hebben we niets toe te voegen aan onze vorige recensie: Het was weer fantastisch en het ging allemaal veel te snel voorbij. We zullen hier blijven terugkomen!
A. & M. V. uit Breskens

Madrid M22 van 21-03-2018 tot 18-04-2018
Wij verbleven van 21 maart tot 18 april in het appartement M22. Wat een heerlijk appartement, het was echt geweldig. Het uitzicht was om te genieten en wij hebben genoten van elke keer weer een andere zee en wolkenpartij.
Ook was alles in het appartement aanwezig, wat toch wel erg fijn is. Heerlijke bedden en luxe badkamer.
Wij hadden voortreffelijk weer en hebben veel gezien. Voor volgend jaar hebben wij weer geboekt. Johanna hartelijk bedankt voor de goede zorgen en wij vinden het leuk om jullie weer te ontmoeten.
Kortom, een fantastische vakantie gehad. Waar we met veel plezier naar terug kijken.
N. & F. V. uit Veghel

Puerto Alto PA VI 4 van 17-03-2018 tot 16-04-2018
Voor het tweede achtereenvolgende jaar hadden we een fijn appartement via Johanna van Estepona Vakantiehuizen gehuurd. Net als vorig jaar was alles tip-top in orde in het mooie, ruime en schone appartement.
Het appartement heeft een super groot, zonnig balkon met uitzicht op zee, heerlijk om buiten te eten of in het zonnetje te luieren. We verbleven hier ruim een maand, alles is dan ook aanwezig om er voor een korte of langere tijd te verblijven.
We arriveerden ‘s avonds vrij laat en nadat Johanna ons had verwelkomd bracht ze ons in de stromende regen nog snel met de auto naar een van de vele restaurantjes aan de haven. In de loop van de avond werd het gelukkig droog en na een lekkere maaltijd gingen we nog even naar de supermarkt (geopend tot 02.00 ‘s nachts) om wat broodjes voor de volgende ochtend te halen. Ideaal gelegen op loopafstand van het appartement en extreem lange openingstijden.
Estepona heeft ons hart gestolen, het authentieke stadje is goed te belopen vanaf het appartement. Er zijn veel winkels en winkeltjes. Er is een keur aan restaurantjes, een prachtige lange boulevard, een eindeloos lang strand, een mooie haven met vissershaven waar aan het einde van de dag de vissers met hun bootjes terugkeren om hun vis bij de visafslag aan te bieden. Goede voorzieningen qua gezondheidszorg zijn ook aanwezig, kortom: alle ingrediënten voor een onbezorgde vakantie.
Mede door dit alles en de goede zorgen, behulpzaamheid en tips over leuke plaatsen, restaurantjes etc. van Johanna hadden we weer een heerlijke tijd. We komen zeker terug Johanna!!

L. & K. D. uit Dordrecht

Puerto Paraiso PP8-5 van 15-01-2018 tot 08-04-2018
Onze terugreis is prima verlopen. We hebben een heerlijk tijd gehad in Estepona. Het appartement is goed bevallen.
De plek is top, je moet niet echt voor de rust gaan, maar wij genoten van de activiteiten overal als we op het terras zaten. Fijn dat de WIFI alsnog was aangesloten deze werkte prima. Heerlijk dat er overal restaurantjes en winkeltjes in de buurt zijn. ' s nachts, vooral,in het weekend is er wel veel geluid, maar met het slaapkamerraam dicht gaat het wel.
Met vriendelijke groet
, T. & L. C. uit Julianadorp

Puerto Alto PA VI 3 van 01-03-2018 tot 31-03-2018
Wat hebben we weer genoten in Estepona. Het weer was de eerste 2 weken wat minder. En ook was er weer Johanna die ons op stond te wachten bij het appartement. Wat een ruim appartement en een groot balkon. Alles was aanwezig wat een vakantie kan doen slagen. Weer veel van het openbaar vervoer gebruik gemaakt naar andere plaatsen in de omgeving. En ook een processie meegemaakt dankzij de informatie van Johanna. Al met al hele fijne weken en we hopen tot volgend jaar.
S. K. & G. d.B. uit Heenvliet

Puerto Alto PA IV 16 van 14-03-2018 tot 28-03-2018
Voor de derde keer reeds beleefden we terug een zeer gezellige tijd in Estepona. En ook al viel het weer ditmaal niet mee zoals gewenst, zowel Estepona als de streek bieden heel veel afwisselende mogelijkheden.
Een grote dank ook voor Johanna & Frans die ons op elk moment hielpen met calamiteiten. We kijken met veel genoegen terug op ons verblijf en laten dan ook niet na om vakantiehuizen Estepona aan te bevelen bij familie, vrienden en kennissen.
K. & C. V. uit Rekkem - Vlaanderen

Bellavista del Puerto BdPIB van 17-03-2018 tot 26-03-2018
Eindelijk was het dan zo ver, 17 maart 2018 van uit het koude Rotterdam -8 gr naar het betere +15 gr. In Estepona, hoewel dat ook niet echt warm is. Maar de ontvangst van Johanna maakte het wel tot een zeer warm welkom. Ze bracht ons naar het appartement, alles ziet er keurig en schoon uit en van alle gemakken voorzien.
Het complex ligt vlakbij de haven en wil je naar winkelstraatjes en restarantjes dan kan je heerlijk 15 minuten over de boulevard wandelen naar het centrum.
Johanna geeft je ook vele tips waar je lekker kunt eten, ook fijn is de SuperCOR supermarkt bij de haven die tot ‘s nachts open is.
26 maart zit het er weer op en gaan we naar huis, maar zondags hebben we eerst nog de processie meegemaakt voorafgaand aan de Pasen, heel indrukwekkend!
Johanna bedankt voor alles, de groeten aan Frans, we komen zeker terug.
We hopen dat onze vrienden, die in augustus komen het ook zo ervaren.
A. & J. H. uit Rotterdam

Puerto Alto PA I 11 van 08-02-2018 tot 20-03-2018
Na een verblijf van 6 weken in Estepona, zijn we weer terug in een regenachtig Nederland.
We zijn nu voor de tweede keer in hetzelfde appartement “Puerto Alto” verbleven, onder de goede zorg en attente Johanna.
Onze keuze voor dit appartement is de ideale ligging met terras op het zuiden, uitzicht op de jachthaven, de boulevard en de oude stad op loopafstand. Eethuisjes en supermarkt vlakbij, en niet te vergeten de toeristen-en weekmarkt in de buurt. Een verblijf wat de moeite waard was, en zeker aan te bevelen. We hebben hier een hele fijne periode doorgebracht en voor herhaling vatbaar. Enig minpuntje is dat na hevige regenval de afvoer wat ruikt, maar dat is alleen bij hevige regen.

N. & N. de J. uit Breda

Puerto Alto PA VI 4 van 01-03-2018 tot 15-03-2018
Het was voor ons de eerste keer in een appartement. Wij noemden het 2 weken proef overwinteren.
Het is ons zo goed bevallen dat we volgend jaar 6 weken gaan. We hadden dan ook wel een heel mooi appartement
Met een heel groot terras waar vanaf we zelfs dolfijnen hebben gezien. Alles was goed verzorgd en aanwezig zoals afgesproken en zelfs nog meer.
Johanna stond ons op te wachten om naar het appartement te brengen en alles uit te leggen. Ze heeft ook heel veel informatie en ideeën over wat er allemaal te doen is in Estepona.
Samen met haar man Frans staan ze altijd voor je klaar als er iets is en word het meteen geregeld en zo word het een onbezorgde vakantie. Johanna en Frans bedankt voor alles en tot volgend jaar.

H. S. & R. V. uit Helmond

Puerto Alto PA IV 16 van 09-02-2018 tot 10-03-2018
We zijn van 9 februari 2018 tot 10 maart in Estepona geweest! Een hele fijne omgeving, niet zo massaal, alles heel dichtbij, boulevard, markt, winkels, echt een aanrader. Een hele fijne tijd gehad en Johanna en Frans zijn geweldig! Als er iets is staan ze meteen voor je klaar!!

A. K. & B. C. uit Middelburg en Zuidland

Puerto Alto PA VI 4 van 08-12-2017 tot 01-03-2018
Wij hebben weer 3 maanden doorgebracht in Estepona in Puerto Alto.
Het is daar heerlijk, alles is aanwezig in het appartement en mis je iets, laat het Johanna weten en het komt er.
Estepona is een leuke plaats met veel gezellige restaurantjes, mooie boulevard, mooie stranden en de muurschilderingen kortom een bezoek waard.
F. & J. O. uit Hoogvliet

Puerto Alto PA VI 3 van 02-02-2018 tot 28-02-2018
Weer terug in het koude Nederland kijken wij terug op een zeer geslaagde vakantie in het prachtige appartement PA VI 3-1 in Estepona. Ondanks onze late aankomst werden wij prima ontvangen door Frans bij de Supercor alwaar wij nog wat boodschappen deden. Het appartement is groot en van alle gemakken voorzien.
Het is een luxe om zo vakantie te vieren. Een enorm terras met alle mogelijkheden voor zon of schaduw, liggen of zitten. Een geweldig vrij uitzicht over de prachtige tuinen met zwembaden en daarachter de haven en de zee. De auto veilig in de parkeergarage is een prettig idee. De wandeling naar de stad en de supersol is goed te doen, de weg terug is een “kuitenbijtertje” maar ook nog te omzeilen via de tuin of de auto beneden parkeren. De inrichting is gezellig en compleet. Een volledig ingerichte keuken met alles wat je nodig hebt.
Wij hebben mede door het geweldige weer en de hulp van Johanna een prima tijd gehad en komen zeker terug. Heel erg bedankt voor de goede zorgen.

R. & A. v.d. L. uit Arnhem

Puerto Alto PA IV 17 van 23-01-2018 tot 27-02-2018
Het is een mooi en geriefelijk appartement met balkon op het zuiden. Parkeerplaats in de kelder.
Door enorme vertragingen t.g.v. van mist in Malaga en uiteindelijk landing in Sevilla, arriveerden wij 's morgens om 5.00 uur in Estepona, waar Johanna ons keurig op stond te wachten.
Het is een mooie lokatie op loopafstand van het gezellige plaatsje Estepona. Wel een flinke klim elke keer vanaf de helling waarop het appartement is gelegen. Wij hebben een fijne vakantie gehad en komen beslist nog eens terug. J. & G. H. uit Waalre

Madrid M22 van 07-01-2018 tot 04-02-2018
Na veel zoeken op het internet kwamen we terecht op de site van Estepona vakantiehuizen.
Wat een gelukstreffer was dat. Nu weer bijna een week thuis na een verblijf van vier weken in het prachtig verbouwde appartement M22 in Estepona.
We hebben genoten van de meestal schijnende zon, het heerlijke eten en de mooie ligging van het appartement met uitzicht op zee.
Mooie uitstapjes gemaakt onder andere naar Ronda en Gibraltar en niet te vergeten het Picasso museum in Malaga, ook een mooie stad trouwens.
Bij deze willen we jullie bedanken voor de hartelijke ontvangst en het feit dat jullie altijd klaar staan om vragen te beantwoorden en jullie service. Tot ziens en bedankt voor alles.
J. & E. H. uit Ede

Puerto Paraiso PP8-5 van 02-01-2018 tot 09-01-2018
We zijn alweer een 2 weken thuis na ons heerlijke verblijf in Estepona. We verbleven met 2 volwassenen en 1 peuter in het app PP8-5 vlakbij de haven. Wat een heerlijke tijd hebben we samen gehad. Dit mede dankzij de goede zorgen van Johanna. Ze had werkelijk aan alles gedacht. Zelfs voor onze dochter strandspeelgoed en een kinderstoeltje.
De tip van de 3koningenstoet was ook lief. Het appartement was heel ruim en van alle gemakken voorzien.
Gelegen aan de haven, het strand, de terrasjes onder het gebouw en tegenover een supermarkt. ENORM handig als je met een peuter reis bent.
We hebben in estepona vooral veel gefietst, gewandeld en lekker gegeten. Dagje Selwo dierenpark en een voormiddag het locale zwembad met sauna bezocht. (wegens uitzonderlijk slecht weer).
We hebben meteen opnieuw geboekt en kijken uit naar ons volgende bezoek.
Tot snel, groetjes
S., W. & J. L. uit Velm België

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Terug naar het gastenboek !

Gastenboek 2014 !

   

 

Gastenboek 2013 !
   

Gastenboek 2020 !

Gastenboek 2012 !
   

Gastenboek 2019 !

Gastenboek 2011 !
   

Gastenboek 2018 !

Gastenboek 2010 !
   

Gastenboek 2017 !

Gastenboek 2009 !
   
Gastenboek 2016 ! Gastenboek 2008 !
   

Gastenboek 2015 !

Gastenboek 2007 !



 

 

Estepona zandsculpture 2015


omgeving dagtrips attracties golf

 

Gastenboek, reacties van huurders in 2018
Estepona, Costa del Sol, Malaga, Andalusië, Spanje

Voor meer informatie neem contact op met info@estepona-vakantiehuizen.nl
na