Estepona, haven
Estepona, plattegrond 2
appartementen en vakantiehuizen
huurvoorwaarden
tips autoverhuur
tips vliegtickets
over costa del sol
links
gastenboek
route
contact
Estepona, plattegrond 14
1kamerappartement 2 kamerappartement 3 kamerappartement
 

Reacties van onze huurders in 2020:

Puerto Alto PA 6 4 van 23-08-2020 tot 02-09-2020
Hoi Johanna,
Hoe is het bij jullie. Bij ons is alles goed. Hebben na thuiskomst braaf 10 dagen in quarantaine doorgebracht.
Het heeft even geduurd maar hier ons stukje over onze vakantie:
23 augustus wederom op vakantie naar Estepona in het ons vertrouwde Puerto Alto appartement 6-4 waar we al jaren 2x per jaar 5 weken vertoefden.In eerste instantie hadden we voor 5,5 week geboekt, maar dat hadden we door Corona teruggebracht naar 3 weken.
Bij aankomst was de ontvangst nu anders, de vertrouwde gastvrijheid van Johanna werd nu gedaan door een Engels sprekende schoonmaakster van EasyEstepona. Gelukkig had Johanna nog wel een aantal zaken op haar vertrouwde manier geregeld.
Het appartement is geheel gerestyled en aangepast naar deze tijd. We waren aangenaam verrast. De vakantie kon beginnen echter op de volgende dag werd Spanje door Nederland op code oranje gezet. Dit hield in dat we op korte termijn naar huis moesten. Tickets om geboekt naar 2 september en ook EasyEstepona heeft het netjes met ons geregeld tot die datum. We hebben nog 10 dagen kunnen genieten, wel met in acht neming van Corona, van het mooie weer en het heerlijke eten in de ons vertrouwde restaurants. Reserveren voor volgend jaar is nu veel moeilijker dan andere jaren bij Johanna. De beschikbaarheid van het ons vertrouwde appartement is zeer beperkt.Hopende dat je voor volgend jaar nog een appartement kan verzorgen voor ons in een dan Corona vrije wereld, zeggen we nu tot ziens in 2021
I. & R. B. uit Druten

CJA5 van 15-08-2020 tot 22-08-2020
“The location is incredible! Nice and quiet but 5 steps away from bunch of bars, terraces, restaurants etc. Also literally 1 minute walk from a great beach. The house is lovely, having a little pool on the roof a great bonus! Best stay we ever had on the Spanish coasts!”
“Mil gracias por todo, hemos disfrutado mucho MUCHO!”
Family v. E. from Spain

Kai Alde KA2-2A van 08-08-2020 tot 22-08-2020
We hebben een heerlijke vakantie gehad, ondanks de corona.
Mooie woning met een nette inrichting. je mag alles gebruiken van de verhuurder. Fijn ontvangst door Johanna met duidelijk uitleg waar we wat konden vinden zowel in de woning als in het uitgaansleven.
Je hoeft niet naar het oude centrum om lekker te kunnen eten, op nog geen 10 minuten afstand ben je in de haven met diverse restaurantjes.
Kortom een fijn appartement met alles erop en eraan en alles op loop afstand.
Het appartement was heel compleet en verzorgd, goede locatie, vlak bij het strand.
Super, een aanrader!
A. & W. H. uit Beuningen

El Coral ECI1 van 07-08-2020 tot 21-08-2020
Wij hebben een hele fijne en ontspannen vakantie gehad in dit appartement. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door Johanna en konden we (heel fijn) de auto onder het complex parkeren. Het appartement is ruim, grote woonkamer met twee fijne banken, twee grote slaapkamers en ook de badkamers waren prima qua formaat. Er zijn ruim voldoende handdoeken en wat we ook erg prettig vonden zijn de aanwezige strandstoeltjes, ideaal! De ligging is perfect, je loopt het appartement uit en zit direct op het strand. Omdat we twee kleine kinderen hebben (3 en 5 jaar) was dit ideaal, we hoefden niet ver te lopen (en sjouwen). Het zwembad is ruim en genoeg ruimte om omheen te liggen. Doordat het strand zo dichtbij is gingen wij vaak de ochtend naar het strand en de middag naar het zwembad (of andersom). Het stadje is erg gezellig (leuke winkeltjes en terrasjes) en indien het een keer bewolkt is, zijn er ook nog winkelcentra op max een half uur rijden. Al met al hebben wij ons heel goed vermaakt en gaan we zeker kijken of we nog een keer terug kunnen!
M., M., Y. & E. D. uit Harderwijk

Don Pedro DP17 from 05-08-2020 tilll 12-08-2020
Ha sido una semana genial, la casa es perfecta para compartir con familia y amigos.
Familia G. from Spain

Puerto Alto PA 7 8 van 26-07-2020 tot 09-08-2020
Wij hebben een heerlijk rustig verblijf gehad in Puerto Alto 7 8 van 26 juli t/m 9 augustus 2020. Een erg mooi en heel compleet ingericht appartement!
2 slaapkamers met badkamer en toilet. Ideaal als je, net als wij, met 2 stellen bent. Dit was ons 1e jaar in Estepona en hebben genoten van deze mooie plaats en omgeving! Het dragen van mondkapjes vanwege het coronavirus hebben wij niet als probleem ervaren.
Op onze 1 na laatste dag om 11 uur ‘s avonds kwamen wij helaas plotseling zonder stroom te zitten en omdat het weekend was, is dit pas de volgende dag om 6 uur ‘s avonds verholpen.
Beetje jammer, maar hebben daarom maar in de haven een lekkere bak koffie gedronken, heerlijk geluncht bij Theresa en nog wat fijne laatste uurtjes doorgebracht op het strand.
De volgende ochtend stond Johanna al om half 8 voor de deur om ons uit te zwaaien!
Bedankt en wie weet tot een volgend jaar!
Familie P. & familie van P. uit Breda

Kai Alde KA2-2A van 28-07-2020 tot 01-08-2020
Zeer fijn appartement om te verblijven. Comfort, rustig en schoon. Ook prettig dat gebruik kunt maken van het zwembad. Ook is het stadje Estepona erg leuk. Veel eetgelegenheden en fijne sfeer. Wij waren er tijdens de recente Corona periode, dus het was rustig en weinig toeristen. Dus hoe normaal gesproken is weten we niet.
M. S. uit Enschede

Madrid M22 en El Coral ECI1 van 07-07-2020 tot 23-07-2020
We hebben een heerlijke vakantie gehad in jullie beide appartementen en ik zou zo nog langer blijven.... Helaas moet mijn man weer aan het werk. Volgend jaar komen we graag terug!
Een groot compliment naar beide appartementen. MC22 hadden wij eigenlijk geboekt voor de volledige vakantie. Maar later bleek dat we konden wisselen naar ECI1 met zwembad. De combi vond ik heel fijn. Vooral ivm de kinderen en het zwembad. Ik vind de ligging van MC22 heel fijn. Aan de levendige boulevard en op loopafstand van alle winkeltjes en mooie straatjes in Estepona. Ook de parkeerplek was ideaal. Het appartement van alle gemakken voorzien en een prachtig balkon met nog prachtiger uitzicht. Alles schoon, nieuw en werkelijk niets ontbrak. ECI1 was ook fantastisch. Een mooi complex, alles keurig netjes, ruime kamers, prima balkon. Voor ons wel net steeds een beetje schuiven omdat we met z'n vijven waren. Dan is het vierkante tafeltje wat klein bij bijvoorbeeld het ontbijt. Maar we redden ons er prima mee. Het zwembad was geweldig. Nu was het natuurlijk ook rustig, ivm weinig bezetting. Dus dat was voor ons een gelukje. We hadden het zwembad soms voor ons alleen. Een wandeling naar de haven was ook goed te doen met de kinderen en de ligging in de baai was fijn qua zee. De zee is daar minder wild en fijn ivm minder stenen. Volgend jaar is MC22 bezet als wij vakantie hebben. Dus hebben we ECI1 in optie voor 2,5 week. Maar ik zie ons met kerst of meivakantie ook nog wel die kant op gaan. Als alles verder een beetje binnen de perken blijft qua Corona. Ik kan iedereen aanraden wel te gaan en gewoon te genieten. Alles is keurig geregeld qua hygiëne als je daar al bang voor zou zijn. Ook het vliegen gaat prima. Het is een korte vlucht met mondkapje. Jammer dat men zich vooral laat leiden door angst. Ik vind de berichtgeving in Media hier in Nederland ook slecht. Ze maken je nog net niet uit voor crimineel als je richting buitenland gaat. Al helemaal als je gaat vliegen. Angst wordt gezaaid. En verdeeldheid gecreëerd. We zullen zien wat de toekomst brengt. Ik hoop op betere tijden voor jullie! Zolang er geen lockdown is komen wij in ieder geval terug volgend jaar. Dan als laatste een compliment voor Johanna. Wat een topper is dat! Mede zij heeft er voor gezorgd dat wij gekomen zijn en een fantastische vakantie hebben gehad. Ze geeft leuke tips en is heel betrokken. Goud waard! Familie E. uit Emmen

Kai Alde KA2-2A van 04-07-2020 tot 14-07-2020
Wat een mooi appartement, alles is nieuw en overal is aan gedacht! Het balkon is heerlijk om op te ontbijten, lezen en zonnen. Bij aankomst word je hartelijk ontvangen door Johanna. Estepona is een prachtig, goed onderhouden stadje met veel bloemen, leuke restaurantjes, terrassen en winkeltjes en niet te vergeten de aardige bewoners. Ook de haven is de moeite waard om te bezoeken. Het is lekker wandelen over de lange boulevard. Fijne brede stranden. Als je er op uit wilt is er veel te zien in de omgeving, om er een paar te noemen: Gibraltar en Casares. Kortom Estepona is echt een aanrader en het appartement ook! Zeker voor herhaling vatbaar.
B. & R. v.t. Z. uit Nieuwleusen

Don Pedro DP17 from 28-07-2020 till 04-08-2020
Todo perfecto.
Familia M. from Spain

Puerto Paraiso PPIbB van 22-02-2020 tot 21-03-2020
We hebben weer een fantastische 3 weken gehad met mooi weer, veel wandelen en tussen de middag lekker lunchen met een glaasje Spaanse wijn. Het einde van ons verblijf werd natuurlijk overschaduwd door alle commotie rond het coronavirus, alles dicht, geen mens meer op straat en strenge controles. Het appartement was natuurlijk erg vertrouwd en het terras was met dat mooie weer geweldig. De ontvangst en het afscheid waren zoals altijd goed en bij aankomst een lekker flesje wijn.Ook voor het volgend jaar hopen we weer een optie te krijgen voor in principe dezelfde periode.
P. & H. H. uit Maastricht

Puerto Alto PA 3 2 from 22-02-2020 till 01-03-2020
With reference to the apartment PA 3-2, we are pleased to recommend this apartment. We found it very comfortable, clean and very well equipped with good quality, modern facilities, in the lounge, kitchen and the bathroom fittings. We would hope to return and stay again in the near future. We were most grateful for your help and assistance during our stay.
W. & J. M. from Great Britain

Madrid M22 van 24-01-2020 tot 21-02-2020
Wat hebben wij een fantastische maand gehad in dit appartement. Natuurlijk hadden we prachtig weer, wat we als een cadeautje erbij kregen, maar het is dubbel genieten met het uitzicht op zee en op de boulevard. Het appartement is geweldig ingericht en van alle gemakken voorzien. Je hebt meteen het goede vakantiegevoel. Dicht bij het centrum met de winkeltjes en dichtbij de golfbanen maakt het geheel compleet. We komen al jaren in Estepona en het is genieten. Zeker ook door de goede zorgen van Johanna. Heb je een vraag, ze reageert heel snel en adequaat. Ze probeert het voor iedereen naar de zin te maken.Heel goed geregeld allemaal dus we komen heel graag volgend jaar weer terug.
G. & C. B. uit Valkenswaard

Kai Alde KA2-2A from 20-01-2020 till 17-02-2020
Hello Johanna
We just wanted to let you know how much we have enjoyed our stay in Estepona and how impressed we are with the apartment. So much so that we are thinking of returning next year.
S. & A. R. from United Kingdom

Puerto Alto PA 3 2 van 14-01-2020 tot 16-02-2020
Van 14 januari 2020 t/m 16 februari 2020 hebben wij, voor de tweede keer, onze vakantie doorgebracht in Puerto Alto,nu in appartement PA 3-2. Het appartement is gerieflijk en compleet ingericht met een groot terras. De grote tv bevat alle Nederlandse zenders plus vele buitenlandse en ook Fox betaal zenders zodat alle sport te volgen is.
Wel schijnt de zon in januari pas later in de ochtend op het terras.Voor wie dit niet deert is dit een perfect appartement.
Estepona is met recht de tuin van de Costa del Sol: zowel de kleurrijke bloemenpracht langs de boulevard alsook de straten en parken in de hele stad.
Sinds kort is ook de lange winkelstraat in het oude deel autovrij en voorzien van bloembakken en perken.
Verder zijn er rondom de jachthaven en in de hele stad vele goede restaurants en leuke barretjes te vinden.
Tenslotte mag niet onvermeld blijven dat Johanna er alles aan doet om het de gasten optimaal naar de zin te maken. Vooral bij een langer verblijf gebeurt er altijd wel iets en dan is het een gerust gevoel dat je op elk moment op haar kunt rekenen. Kortom: Puerto Alto is een aanrader.
E. & J. v.d B. uit Etten-Leur

Puerto Alto PA 6 3 van 03-01-2020 to 31-01-2020
Wij hebben in die periode appartement PA 6 3 1 gehuurd. Dit was voor ons de eerste keer in die tijd van het jaar. Wat hebben wij genoten van het weer, het appartement en de gastvrijheid. Dat laatste gaf ons een goed gevoel. Johanna heeft ons r.i.p. gegeven over waar je lekker kunt eten en bezienswaardigheden. Estepona is sfeervol met zijn vele witte huizen en vele bloemen. We hebben dan ook besloten om volgend jaar in dezelfde tijd weer terug te komen. Wij kijken er nu al weer naar uit.
Johanna en Sylvia bedankt en tot dan.
Groet A. & F. v. S. uit Berlicum

Puerto Alto PA 2 1 van 13-11-2019 tot 13-01-2020
We hebben genoten van het verblijf in puerto Alto. Het appartement was zeer goed in orde. Alles was aanwezig en zeer netjes. We waren er rond kerst, en de kerstboom werd niet vergeten door de medewerkers, wat we zeer attent vonden. We hebben reeds een aantal verhuur agentschappen gehad en deze is top. Komen zeker nog terug.
Familie R. uit Kalmhout

Kai Alde KA2-2A from 30-12-2019 till 06-01-2020
Mycket trevligt boende med ett bra bemötande i samband med ankomst

A. F. from Gothenburg, Sweden

 

 

   

Terug naar het gastenboek !

Gastenboek 2014 !

   

 

Gastenboek 2013 !
   

Gastenboek 2020 !

Gastenboek 2012 !
   

Gastenboek 2019 !

Gastenboek 2011 !
   

Gastenboek 2018 !

Gastenboek 2010 !
   

Gastenboek 2017 !

Gastenboek 2009 !
   
Gastenboek 2016 ! Gastenboek 2008 !
   

Gastenboek 2015 !

Gastenboek 2007 !



 

 

Estepona zandsculpture 2015


omgeving dagtrips attracties golf

 

Gastenboek, reacties, reviews van onze huurders in 2020
Estepona, Costa del Sol, Malaga, Andalusië, Spanje
Voor meer informatie neem contact op met info@estepona-vakantiehuizen.nl