Estepona, haven
Estepona, plattegrond 2
appartementen en vakantiehuizen
huurvoorwaarden
tips autoverhuur
tips vliegtickets
over costa del sol
links
gastenboek
route
contact
Estepona, plattegrond 14
1kamerappartement 2 kamerappartement 3 kamerappartement
 

 

Reacties van onze huurders in 2014:

Puerto Alto PA VI 3 van 17-12-2014 tot 13-01-2015
Your home away from home. Zo noemen Amerikanen wel eens de hotels die ze in reclames aanbieden. Dat gaat zeker ook op voor het appartement in Estepona, waar wij rond de jaarwisseling vier weken verbleven. Werkelijk alles waar je normaal gesproken in het buitenland op misgrijpt was hier wel aanwezig: van Nederlandse satelliettelevisie tot een wasmachine, een vaatwasser, een strijkplank, strijkijzer. Zelfs een grill/bakplaat, voor een heerlijk avondje gourmetten. Tel daarbij het prachtige uitzicht op de binnentuin en een schitterend vergezicht op de zee, waar elke ochtend de zon opkwam.
De garage op loopafstand onderin: veilig en makkelijk. En dan hebben we het nog niet gehad over de bijna bovenmenselijke service van Frans en Johanna.
Hulde!
H. & C. v.d. H. uit Maasdriel

Almontes AL4b from 27-12-2014 till 05-01-2015
We felt at home very easily. The flat is cosy and comfortable. The view from the windows is amazing, looking out over the roofs of the old town, very memorable. There is good supply of kitchen equipment, towels and beach towels. This is a great location for Estepona, in the old town so lots of restaurants but also nice walk to the port. Plenty going on in January. It was easy to get and return the keys. A true welcome all round.
A. & D. from England

Belgravia Club BC42 van 22-12-2014 tot 04-01-2015
Het is een traditie geworden, Kerst en Nieuw vieren we onder een stralend blauwe Spaanse hemel... Naar goede gewoonte werden we op 22 december opgewacht door Johanna, die ook nu weer had gezorgd voor een fleurig kerstboompje. Het huisje zag er zoals altijd erg netjes uit en onze aandacht ging dan ook meteen naar het grote terras met adembenemend uitzicht op de Puerto Deportivo. Aangezien het niet ons eerste verblijf was in Belgravia Club, was er niet veel uitleg nodig en waren we snel geïnstalleerd. Na een lekker hapje op het terras konden we dan ook meteen de fiets op voor een rondje in de zon. De jaarwisseling vierden we op de Plaza del Reloj, waar we genoten van een glaasje cava met de locals en een kleurrijk vuurwerk.
In de 15 dagen dat we in Estepona verbleven, werden we getrakteerd op een heerlijk zonnetje en zachte temperaturen. Dit in grote tegenstelling tot de fikse sneeuwbuien in eigen land. Met spijt in ons hart trokken we op 4 januari dan ook de deur van het huisje achter ons dicht. 's Avonds aangekomen in de Lage Landen ruilden we de T-shirts weer in voor een dikke winterjas.
Maar geen nood, wij zakken snel weer af naar Estepona voor meer zon en zee. Het aftellen naar de volgende vakantie is begonnen..
I. & P. uit Arendonk

Puerto Alto PA VI 3 van 01-11-2014 tot 29-11-2014
Na  een aantal weken weer in het natte Lelystad te zijn kwam weer het heerlijke verblijf in Estepona naar boven:
„Ons verblijf in PAVI 3 van 1 t/m 28 november 2014”
Wat te doen met 2 hondjes op leeftijd en toch naar Spanje te willen gaan, een goede vriend van ons vertelde over Estepona en hoe mooi het daar is en dat het daar goed toeven is in het late najaar. Zo gezegd zo gedaan en een vakantie geboekt voor 4 weken in Estepona. Onze eerste verrassing kwam met de DVD die wij in de zomer ontvingen over ons appartement maar ook over de omgeving, festiviteiten, markten in en rondom Estepona. Wat een mooi gebaar om je op deze manier alvast in vakantiestemming te brengen. Bij de boeking aangegeven dat wij met 2 hondjes zouden komen en dat was gelukkig geen bezwaar.
Ondanks de voortreffelijke routebeschrijving krijgen wij al een berichtje van Johanna met de vraag hoe laat wij zouden arriveren dan zou zij ons opvangen en uitleg geven. Na het welkom van Johanna en de goede uitleg over het appartement konden wij ons installeren, wat een fantastisch uitzicht van het ruime zonnige balkon. Het goed ingerichte appartement bied voldoende ruimte en privacy voor 4 personen. Het appartement is volledig ingericht en heeft een mooie ligging. Voor elke vraag konden wij bij Johanna terecht, wat een geweldige gastvrouw is zij. Petje af!
Van Estepona hebben wij een goede indruk gekregen het is gastvrij naar de toerist, het heeft prachtige bloemenstraatjes met bloemen in verschillende kleuren en soorten, een kind vriendelijk en vooral een schoon strand, de zeer mooie muurschilderingen en de beeldenroute maken Estepona bijzonder.
Ons verblijf was mede dankzij de gastrol van Johanna en Frans een heerlijke vakantie waar wij nog dikwijls aan terug zullen denken.
H. & S. van B. uit Lelystad

Puerto Paraiso PPIbB van 08-11-2014 tot 22-11-2014
Voor het eerst naar Estepona, eerste twee weken in november 2014. We zijn fantastisch opgevangen door de verhuurster Johanna en haar man. Het appartement was boven verwachting en we voelden ons direct thuis. Gezellig ingericht en alles was aanwezig. Het weer was gevarieerd, af en toe een bui, maar ook in badpak op het ruime balkon gelegen. De gemiddelde temperatuur was 20°. Het uitzicht was geweldig en een ruim aanbod van restaurants maakte dat je niet ver weg hoefde om lekker te eten. Johanna geeft bij aankomst een goed advies waar wat en het beste te eten is en waar het gezellig is. We hebben zelfs een stadswandeling gemaakt langs de muurschilderingen, die her en der in Estepona zijn aangebracht op saaie flatgebouwen. Kortom een heerlijke vakantie gehad.
Familie E. uit Zaandam

Altos del Guadalobon AdG52 in oktober 2014
Oktober jl. dit prachtige nieuwe huis gehuurd met vriendin en 2 jonge kinderen.
Het huis beschikt over een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en 2 badkamers.
De benedenverdieping en de slaapkamers zijn voorzien van airco, de slaapkamers hebben daarbij ook nog ventilatoren.
Er zijn 2 terrassen, waarvan 1 overkapt. Op het overdekte terras staat een heerlijke loungebank waar we ’s ook avonds nog hebben genoten van een heerlijk glas Rioja met Manchego kaas en Spaanse ham! Het huis biedt veel privacy, een ook niet onbelangrijk aspect!
De inventaris van het huis is kompleet. In de woonkamer staat een grote flatscreen TV, voorzien van Nederlandse zenders en er is WI-FI.
In de tuin bij het huis is een zwembad waar we lekker hebben gerelaxt op de aanwezige ligbedden, terwijl de kinderen zich vermaakten in het zwembad.
Het huis, met mooi uitzicht op zee, ligt op loopafstand van een leuk strand. Op het strand zijn 2 strandpaviljoens waar je kunt lunchen en ook ’s avonds kunt eten.
Het huis is gesitueerd nabij het haventje van Estepona, de oude opgeknapte dorpskern van Estepona ligt op een paar minuten rijden verwijderd. Hier zijn diverse leuke restaurantjes en winkeltjes te vinden.
Wij hebben diverse tripjes met de auto gemaakt. Er is heel veel te zien in de directe omgeving.
Ook is het mogelijk om een dagtrip te maken naar o.a. Casares, Ronda en Sevilla. Bij het huis is overigens een eigen parkeerplaats aanwezig.
Estepona en het huis zijn ons uitstekend bevallen. Wij komen daarom zeker nog een keer terug!
D., O. Z. & C. uit Rotterdam

Belgravia Club BC39 en BC39b van 13-10-2014 tot 20-10-2014
Met een divers gezelschap van 3-94 jaar verbleven in huis BC39 en BC39b. Super goede info vooraf en een warm welkom. Zwembad had iets warmer gemogen, maar was schoon en gezellige ambiance. Leuk met een bbq plaats.
Appartement was super! Komen graag een keer terug.
Dank Johanna! Familie van Z. uit Kortenhoef

Belgravia Club BC40b from 30-09-2014 till 07-10-2014
Dear Johanna,
Thank you very much to you and Walter for the lovely week we had at the Belgravia. It was a great location and lovely base for both our best friend’s wedding. The living area, bedrooms and kitchen were excellent and we have absolutely zero negatives from our week. Best Wishes, E. & friends from Cork in Ierland

Puerto Paraiso PPIbB van 04-09-2014 tot 02-10-2014
Hebben het 4 weken zeer goed naar ons zin gehad in dit appartement, de ligging is prachtig (aan de jachthaven) met uitzicht op zee. Aan de inrichting en de inventaris van deze woning ontbrak niets. Ook de service die Johanna besteed aan haar huurders is uitstekend. Dit is de 2e keer dat wij via haar een appartement huren in Estepona, het is echt een aanrader.
Met vriendelijke groet, familie v.d. K. uit Spijkenisse

Belgravia Club BC39 van 23-09-2014 tot 30-09-2014
Dag Johanna,
Namens H., T., J., R. en mijzelf wil ik je nog bedanken voor het prachtige appartement waar we onlangs een fijne vakantie hebben gehad.
Eind september waren we voor een golfvakantie in Estepona met 5 personen, 2 echtparen, 1 single.
Via internet hebben we gezocht naar een geschikt appartement met 3 slaapkamers. Niet eenvoudig, want er zijn voldoende appartementen met 2 slaapkamers én een logeerbed, maar als 60 plusser wil je daar niet meer op slapen als je met vakantie bent.
Het appartement Belgravia 39 had 3 slaapkamers én 3 badkamers, dus dat was super de luxe voor ons.
Elke morgen hebben we tijdens ons ontbijt op het terras kunnen genieten van het uitzicht op de haven en de terugkerende vissersboten met in hun kielzog honderden zeemeeuwen. Het was een fantastisch huis en we kunnen het iedereen aanbevelen.  Golfvrienden Sint Anthonis.

Puerto Alto PA V 24 van 16-09-2014 tot 30-09-2014
Bij aankomst  stond Johanna ons al op te wachten op de afgesproken locatie, zij heeft ons uitgebreide info gegeven over Estepona . Het appartement is uitstekend ,grote slaapkamers, mooi balkon en een heerlijke loungeset. Enig minpunt is dat het boven aan een steile helling ligt, om de helling op te lopen is even wennen. Wel een mooi uitzicht op de haven. Estepona heeft genoeg goede restaurantjes met redelijke prijzen en voor ieder wat wils, tapas, vis, enz. En allemaal op loopafstand. Wij hebben het prima naar ons zin gehad, een echte aanrader.
Familie van B. uit Buitenkaag

Puerto Alto PA III 13 van 31-08-2014 tot 21-09-2014
Voor de tweede keer naar Estepona geweest via Estepona Vakantiehuizen, dit keer in het grote en luxe appartement  PA III 13. Wederom een heerlijk verblijf gehad. Het appartement heeft een heel mooi groot terras en is verder van alle gemakken voorzien. De appartementen liggen vlak bij de haven en de restaurantjes. Net even buiten de drukte en dat vinden wij erg prettig. De twee zwembaden bij het appartementencomplex zijn heerlijk rustig, maar je bent zo in de bedrijvigheid van de haven en je loopt zo naar de oude stad van Estepona. Geweldig leuk stadje, leuk om te wandelen in allerlei kleine straatjes met mooie muurschilderingen en overal andere gezellige bloemenpotten aan de muur, te winkelen en heerlijk te eten. Een bezoek aan Tarifa, meest zuidelijke puntje van zuid Spanje, kunnen we zeker aanbevelen. De Marokkaanse invloeden zijn hier goed zichtbaar. Ook Benahavis is een leuke plaats, mooie route via de bergen. Wij komen zeker terug. Los van mooie appartementen en een mooie omgeving is het ook heel prettig zoals je wordt ontvangen door Johanna. Ze ontvangt je hartelijk, geeft veel informatie en voor al je vragen kun je bij haar terecht. Echt geweldig! Hartelijke groet, familie K. uit 't Harde

Puerto Alto PA VI 3 van 29-08-2014 tot 12-09-2014
Van 29 augustus t/m 12 september verbleven wij in Estepona. De ontvangst was weer ouderwets door Johanna. We verbleven in een mooi appartement in Puerto Alto met een ruim terras en een complete inboedel. Op de eerste dag werd weer duidelijk hoe fijn het is om te maken te hebben met Johanna en Frans. We hadden ons zelf buitengesloten (sleutel aan de binnenkant) en na een telefoontje stonden Johanna en Frans al weer bij ons voor de deur om ons met dit probleem te helpen. De gezellige lunch daarna was toen ook meer dan welkom.
Ook de uitnodiging voor gerookte zalm op Urkse wijze was geweldig. Dat was een gezellige avond met een heerlijke zalm. Als je dan ook nog eens op de laatste dag de hele dag gebruik kan maken van het appartement, maakt dat het weer een zeer geslaagde vakantie was. We hebben de smoes voor ons volgende bezoek al weer klaar........we zijn nog niet in restaurant La Pampa geweest !
Tot ziens!! C. & K. D. uit Maassluis

Puerto Alto PA IV 15 en PA IV 16 van 29-08-2014 tot 12-09-2014
We hebben een heerlijk verblijf gehad met zijn zessen in appartement 15 en 16 in het complex Puerto Alto.
Je had het allemaal super geregeld voor ons en lief dat er een flesje wijn koud stond bij aankomst.
De appartementen waren mooi zuiver en het huren van de strandlakens was perfect, dat gaf ons meer ruimte in de koffers.
En wat is het fijn om 2 van die mooie en schoone zwembaden op 50 meter loopafstand te hebben.
We hebben super genoten maar dat lukt altijd in Estepona. Volgende vakantie gaan we zeker weer contact met je opnemen.
Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen, groetjes de gezinnen T. uit Tilburg

Bahia de la Plata BdlP van 19-08-2014 tot 31-08-2014
Wij hebben van 19 augustus tot en met 31 augustus onze vakantie doorgebracht in appartement BdlP in het 5 sterren appartementenhotel Bahia de la Plata in Estepona te Spanje. Het is een prachtig en luxe appartement met een eigen zwembad op terras, 2 ruime slaapkamers en een mooie woonkamer. We hadden smart TV, snelle WI-FI verbinding wat natuurlijk heel belangrijk was. We hadden een overdekt terras met een stuk van het terras dat uitsteekt, zodat je daar lekker kan zonnen. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op het strand en zee. Binnen het complex is er van alles te doen: er zijn 3 zwembaden: 2 buiten en 1 binnen zwembad, een jacuzzi, een fitnesszaal en een overdekte tennisbaan, kortom alles wat een 5 sterren hotel hoort te hebben! Het is een minuut lopen naar het strand.
De medewerkers waren heel vriendelijk en behulpzaam, het complex zag er heel schoon en verzorgd uit. Het complex wordt 24 uur beveiligd.
Wij hebben Puerto Banus, Marbella en Estepona centrum bezocht. Het waren hele mooie en gezellige plekken. In Estepona centrum waren er veel historisch wijken en gebouwen. Al met al hebben we een heerlijke vakantie gehad in een super mooi en luxe appartement! Er is van alles te doen binnen het complex. Hopelijk volgend jaar weer!
Familie P. uit Holland

Belgravia Club BC19 van 16-08-2014 tot 30-08-2014
We hebben een fantastische vakantie gehad, van 16 augustus tot 30 augustus 2014. Dit jaar waren we met zijn zessen, 2 kinderen + aanhang. Het huis is zo heerlijk ruim en luxe ,ook met wifi en tv, wat de kids en man heel fijn vonden.
Na wat technische problemen, een rolluik ging kapot op de 2e ochtend na aankomst zodat we niet meer op ons terras konden komen, hebben we Johanna gebeld, die heeft contact gehad met Walter en die heeft provisorisch de rolluik gerepareerd, zodat we gelukkig weer op ons terras konden. Op dag 3 de klusjesman, hoera een Nederlander, hij had het binnen no-time gefixed. Waarvoor dank Johanna, Walter en klusjesman.
Estepona is nog heerlijk Spaans en gezellig in de avonduren aan de boulevard, gezellig druk in alle winkelstraatjes en de restaurantjes die wij bezocht hebben waren heel goed! En op loopafstand.
Het grote strand nog heerlijk rustig en het water heerlijk. De bestemming is zeker aan te raden en wij willen dolgraag nog eens teruggaan naar Estepona. Al dan niet in dit 6 persoons huis of wanneer samen, in het 2 persoonsapartement, dat er ook heel mooi uitziet.
Familie van W, uit Ridderkerk

Belgravia Club BC37 van 08-08-2014 tot 22-08-2014
In augustus hebben we met 5 volwassenen en twee kinderen onze vakantie doorgebracht in Belgravia Club. Het huis (BC37) was fantastisch! Mooier en completer dan verwacht. De keuken was super en bijna overcompleet ingericht. Mooie kamers en badkamers met meer dan genoeg handdoeken. Verder alles wat je je maar wensen kunt. Voor de kinderen stond er een tas met schepjes en emmertjes. Het huis ligt lekker dicht aan het strand en het stadje Estepona voldeed ook aan alle verwachtingen. We hadden vanaf het terras een prachtig uitzicht over de haven. Geweldig, wij komen zeker terug!
Johanna, we willen jou nogmaals bedanken voor de goede zorgen en misschien tot volgend jaar!
Groetjes van ons allemaal Y., P., R. & D. uit Zoetermeer
en
Heerlijke vakantie gehad in een heerlijk huis! Groot, luxe, volledig ingericht, super! Keuze uit 2 stranden op loop afstand en een lekker zwembad in de tuin! Wij, en zeker de kinderen, hebben heel erg genoten! Tot ziens!
S., D. & C.

Puerto Alto PA VI 3 van 05-08-2014 tm 19-08-2014
Vanaf het begin tot het eind was alles heel goed geregeld. Appartement was ruim en schoon en het uitzicht was prachtig met een ruim balkon op het zuiden, dus de hele dag zon. Maar met 2 grote parasollen, ging het prima. We hebben een heerlijke vakantie gehad in Estepona. Je kunt met de auto alle kanten op zoals naar: Gibraltar, Fuengirola, Benalmádena en Marbella.
Johanna bedankt voor de goede zorgen en wie weet tot ziens.
Familie J. uit Elst

Puerto Alto PA VI 13 van 05-08-2014 tot 19-08-2014
We hebben een heerlijke tijd gehad is ons appartement (PA VI 13). Het was allemaal mooi schoon en precies zoals op de foto's. Ook het ruime balkon met zowel schaduw als zon de hele dag, was ideaal. Johanna, bedankt voor je goede zorgen en de keurige ontvangst. We hebben veel gehad aan de uitgebreide informatiemap en je tips op het gebied van restaurants. Het enige minpunt wat ons betreft was de enigszins omslachtige manier om bij het zwembad te komen. Jammer dat er vanuit ons blok geen doorgang was.
Familie P. uit Elst

Puerto Estepona PE II 6A van 18-07-2014 tot 02-08-2014
Voor het eerst besloten we ook deze zomer af te reizen naar Estepona, intussen zowat onze tweede thuis. Wat een verschil met de wintermaanden, de stad leeft en elke dag is er wel wat te beleven, gaande van dansvoorstellingen op de Paseo Maritimo tot een heus reggae festival in de vissershaven.
Daar waar we in de winter kiezen voor wat meer luxe en ruimte, kozen we dit keer voor een kleiner appartement, de warme zomerdagen breng je immers toch buiten door. Elke ochtend ontbijt met zicht op zee en de rots van Gibraltar, daar kunnen we thuis alleen maar van dromen. Het enige wat we wel misten tijdens de zwoele nachten was een airco, want de temperatuur in juli en augustus kan aardig oplopen en ook 's nachts koelt het niet echt af.
Ook nu weer genoten we twee weken van het prachtige Andalusië. Dat Johanna ons zelfs om 3 uur 's nachts kwam uitwuiven voor onze roadtrip terug naar België, was een mooi gebaar.
Onze reis voor komende winter ligt alweer vast!
I. & P. R. uit Arendonk

Almontes AL4B from 18-07-2014 till 02-08-2014
Very nice. The best service and location! Thanks!) Recomended for best vacation from all our family)!
Family A. from Moskou

Puerto Paraiso PPIbB van 18-07-2014 tot 01-08-2014
Hola Johanna
Ik ga nu voor de derde keer (met kerstmis) een appartement huren bij jou, ik kan niet anders zeggen dat alles tot in puntjes geregeld is. En elke keer erg fijn ontvangen. En mocht er iets zijn of we willen wat weten staat er gelijk iemand voor je klaar. Perfect gewoon, De ligging is ook geweldig dichtbij leuke restaurantjes, dichtbij het strand !
Zoals jullie op de site vermelden zo is het ook. Alles keurig verzorgt.
Bedankt voor de goede zorgen en de service !!!
Groetjes J. uit Zwijndrecht

Puerto Alto PA IV 16 van 18-07-2014 tot 01-08-2014
Ons appartement PAIV 16 in Estepona was exact zoals het op de site staat. Alles is aanwezig, je kunt zo gek niet bedenken of het ligt in de keukenlade. TV makkelijk bedienbaar, en alles goed werkend.
Aan Puerto Alto (zo heet het complex) is het wel van belang dat je goed ter been bent. Alles is een klim van trappen of verhogingen. Dit is wel belangrijk als je hier bent.
Een extra bijkomend voordeel was de beheerster Johanna. Zij is makkelijk bereikbaar via de Whatsapp, en daardoor voor alles en nog wat direct in staat om dingen te melden (zoals de markt) en/of eventuele onduidelijkheden op te lossen. Binnen no time staat ze op de stoep.
De diversiteit aan restaurants tussen de haven en het oude dorp is aanzienlijk. Wij hebben het allerlekkerst gegeten in de haven bij de Italiaan Rosatti. Deze is werkelijk van hoge kwaliteit.
Als met al een heerlijke vakantie geweest, mede dankzij Johanna.
Familie A. uit Naarden

Puerto Alto PA III 13 van 04-07-2014 tot 18-07-2014
"We hebben net een heerlijke vakantie achter de rug in Estepona". Het is een mooi, ruim en huiselijk ingericht appartement met alle gewenste accommodatie én een groot terras met zeezicht ! Ook de ligging is precies wat we zochten: rustig gelegen en toch op wandelafstand van alles wat je nodig hebt (en van het strand). Dit in combinatie met het heerlijke weer en het lekkere eten in de talrijk aanwezige restaurantjes is voor ons de ideale formule voor een fijne vakantie. Kortom: wij komen zeker nog eens terug!!
Familie B. uit Dilsen Stokkem, België

Puerto Alto PA VI 13 van 09-07-2014 tot 17-07-2014
Beste Johanna,
We hebben genoten van ons verblijf in Estepona. Het appartement ligt op een zeer goede locatie, zowel voor wandelaar, fietser als voor "culinaire genieter".
Zeker een aanrader!
Van harte bedankt voor alle goede zorgen. 
P. & R. uit Hoboken

Puerto Alto PA V 24 from 05-07-2014 till 15-07-2014
We used Montemayor Holidayrentals for our lovely stay in Estepona. We stayed in Puerto Alto penthouse apartment PA24, we were met by Johanna who showed us round. The apartment was fabulous, huge space with the 3 bedrooms, and the huge terrace balcony with the most beautiful view of the sea was so nice.
I would recommend Montemayor Holidayrentals, they were efficient and most helpful, and Estepona itself is a nice spanish resort with lots of restaurants within walking distance of the apartment complex.
Thank you again, the O. Family from Helensburgh, Scotland.

Almontes AL4B from 29-06-2014 till 12-07-2014
Bram and Johanna are a great "hosting-team". Bram is very responsive and so helpful making the stay as pleasant as possible and Joanna welcomed us with a lot of information about Estepona and surroundings. The apartment is super clean and comfy and just a short walk to supermarket, ATM, restaurants and the beach. Thank you Johanna and Bram for the pleasant stay in this wonderful apartment in the middle of Estepona!
D. & H. from Germany

Puerto Paraiso PPIbB van 24-06-2014 tot 05-07-2014
Just returned home from another fabulous holiday in Estepona, this time in Puerto Paraiso!
The apartment was super - everything was there to ensure a stress free holiday.
Many thanks again to Johanna & Frans for their care and kindness. All round super!
Hoping to repeat the experience in October
Thanks again!
A. & G. B. uit Voorburg - The Netherlands

Belgravia Club BC29b van 23-06-2014 tot 02-07-2014
Beste Johanna,
Evenals vorig jaar hebben we van 23 juni tot 2 juli een appartement (BC29b) in Belgravia Club gehuurd en hebben we het weer erg naar ons zin gehad. De aankomst was weer goed geregeld en we kregen van Johanna veel informatie over nieuwe restaurantjes in de omgeving. Met het mooie weer en het van alle gemakken voorziene en perfect gelegen appartement was het weer een bijzonder fijne vakantie.
Johanna, nogmaals bedankt voor de goede zorgen!
Vriendelijke groet van Y. en A. uit Bleiswijk

Puerto Alto PA VI 3 van 02-06-2014 tot 30-06-2014
Hallo Johanna, hier eindelijk een verslagje voor jullie site, ik heb er een paar foto’s bijgezet. Een van een gevonden koraal, landschap met koeien en stieren en een fantastische tonijn salade in Manilva.
Hier het verhaal: M. & B. de G. uit Lochem.
We waren voor de tweede maal in het fraaie Estepona en hadden wederom bij Johanna gehuurd. Wel een ander appartement, niet aan de jachthaven, maar goed ook want daar werd volop gewerkt. Hoewel het bij ons ook niet zo stil was, 3 dagen drilboren van het terras boven ons, daar kan niemand iets aan doen, dus er op uit! In het appartement was alles aanwezig. Alleen ons bed was niet te beslapen zo hard (zijn we niet gewend). Johanna wist wel een oplossing, ze ging er op uit en kwam met een nieuwe topper terug, geweldig wat een service. Haar man Frans hebben we niet ontmoet, die heeft ernstige knie problemen, dus Frans van harte beterschap, nog even doorbijten.
Over onze trips: Baelo Claudia een echte aanrader voor lieden welke van oudheid houden. Op weg naar Punta Paloma het surfersparadijs kwamen we in een zandvallei terecht, hier waren ze met shofels de duinen aan het ruimen, net als de sneeuw in Oostenrijk. Geweldig om te zien. Verder is Gibraltar een aanrader, vanwege de drukte (file) beter met de bus gaan. Nog een dagje Gaucin in de bergen, hebben gegeten in een nieuw geopend restaurantje "La Granada". Heerlijke Iberico spijzen. Hier ook nog Gordon Ramsey ontmoet, die was er voor film (tv) opnames. Voor mensen die van geologie houden een pracht streek. Ik heb vele fossielen gevonden. We zijn er vier weken geweest en de tijd is om gevlogen, veel gezien maar te veel om op te schrijven. Een auto is onontbeerlijk voor ons deze werd gehuurd bij Malagacar, goed bedrijf. Verder stond de borg 2 dagen na thuiskomst al op onze rekening. Johanna nogmaals bedankt voor de goede service.
Groeten van ons beide uit Lochem. P.S. aan je standbeeld word gewerkt.

PAVI3 PAVI3 PAVI3

Puerto Paraiso PPIbC van 01-05-2014 tot 30-06-2014
Wij hebben weer genoten van de 2 maanden die we in Estepona hebben doorgebracht. Het stadje kent een ongekende ontwikkeling, haar uitstraling neemt per jaar toe. De straten veranderen in een bloemenpracht en ook de bestratingen zijn ware kunstwerken. Dit jaar is het grote “marktplein” voltooid en met de nodige festiviteiten geopend. Je ziet dat er een frisse wind waait in bestuurlijk opzicht. Grootse plannen worden voorbereid of staan aan de vooravond van uitvoering. Alle lof!
Toch blijft het een Spaans stadje waar weliswaar toerisme aanwezig is maar niet domineert. De sfeer blijft behouden en het is te hopen dat dit zo blijft.
In het voorjaar was het weer genieten van mooie temperaturen, de dagelijkse bedrijvigheid in het centrum, de gezellige boulevard, het mooie strand en het heerlijke Spaanse eten.
Extra aandacht verdient de service die door Estepona-vakantiehuizen wordt geboden. We kunnen deze het beste samenvatten in de volgende slogan:
 
“Johanna vragen, altijd slagen!”
 
Dit bedoelen we letterlijk zo. Wat was het weer een genot om te ondervinden wat het woord: service en ondersteuning, betekent. Was er een vraag, een probleem, altijd vond zij er wel een oplossing voor. In een woord: geweldig. Dit was een van de hoofdredenen voor ons om voor het 5de jaar weer onze vakantie door te brengen in het mooie Zuid-Spanje, dat daarnaast zo veel te bieden heeft aan gezelligheid, historie en cultuur. Je raakt nooit uitgekeken en de omgeving blijft steeds verrassen.
J. en T. uit Arcen (Limburg)

Puerto Alto PA IV 13 van 15-06-2014 tot 29-06-2014
Vanaf 15 juni 2014 genoten van een heerlijke vakantie in Estepona.
We hadden via Johanna appartement PA IV 13-3 gereserveerd voor 2 weken.
Prima appartement, alles is in werkelijkheid ook zoals op de foto's van de website.
Jammer dat niet alle appartementen bewoond zijn, zonde van het prachtige complex Puerto Alto.
De ligging is aan een steile weg omhoog, maar via de trappen in de tuin goed te doen om naar beneden te lopen, naar de haven, waar veel gezellige restaurants zitten, onze favoriet was Bistro El Puerto.
Naar het strand gingen we naar het eind van strand La Rada bij Beachclub Palm Beach, van Nederlanders, erg gezellig en prima prijzen.
Estepona is een gezellige plaats, waar het goed toeven is.
E., R., C. & A. van B. uit Leidschendam

Belgravia Club BC19b van 16-06-2014 tot 26-06-2014
Hallo Johanna,  
Bedankt dat je ons zo fijn hebt ontvangen bij Belgravia Club!
Ondanks dat het al 22 uur was. Je hebt ons uitgebreid de omgeving uitgelegd en de praktische zaken. Wij waren erg tevreden over ons appartement. Perfect voor 2 personen! Wij vonden Belgravia Club een fijn complex omdat het niet grootschalig is.
Het zag er netjes en goed onderhouden uit. Het zwembad was groot genoeg en er waren fijne ligbedden. Dus we geven een dikke 9 voor het geheel.
Ook fijn was dat jij er was om ons uit te zwaaien! 
Bedankt voor alles, A. & S. uit Bornerbroek

Belgravia Club BC33 van 04-06-2014 tot 21-06-2014
Hallo Johanna,
We hebben een leuke vakantie gehad. Estepona is over de jaren steeds leuker geworden en heeft veel te bieden. Het stadje wordt heel mooi gerestaureerd en je kunt er heerlijk eten. De omgeving leent zich voor leuke uitstapjes en het is een Mekka voor mensen die willen golfen.
Jouw service vonden we heel goed en efficiënt. Het was zeer plezierig om zaken met je te doen. Het huis vonden we prima (ligging, indeling en zeer volledige inrichting). Het enige minpunt vonden we de hardheid van de matrassen. Daar hebben we niet lekker op geslapen.
Ik wens je heel veel succes toe in Estepona en wellicht een keer tot ziens!
Familie L. uit Assen

Puerto Paraiso PPIbB van 03-06-2014 tot 17-06-2014
Hoi Johanna,
De koffers zijn weer uitgepakt en de wasmachine draait op volle toeren.
Het was onze vijfde keer dat wij via jullie site een appartement huurden. En wederom is het ons uitstekend bevallen.
Alles wat op jullie site staat komt compleet overeen met de werkelijkheid. Deze keer hadden we appartement PPIbB met een prachtig uitzicht over de haven en voorzien van alle luxe die je maar kunt bedenken.
Dicht bij alle gezellige restaurantjes en barretjes maar totaal geen geluidsoverlast ervan.
Nogmaals bedankt voor jullie uitnodiging om mee te gaan naar de hotelschool in Benahavis. Het was erg gezellig en we hebben heerlijk gegeten. We komen dan ook zeker weer terug.
Groetjes aan iedereen, J. & M. uit Ede

Belgravia Club BC40b van 16-05-2014 tot en met 13-06-2014
Van vrijdag 16 mei tot en met vrijdag 13 juni verbleven wij in Belgravia Club appartement BC40b.
Dit appartement is een uitstekend appartement met alles wat nodig is en net een nieuwe keuken met alle benodigde apparatuur en ook meer dan voldoende bestek, servies en borden. Op het terras met loungeset is het goed toeven met een leuk uitzicht op de jachthaven en de Middellandse Zee en als het helder is op Gibraltar. Een minpuntje is dat er geen zon op het terras is, wat met heel warm weer een voordeel kan zijn. Dit kan opgelost worden door beneden bij de slaapverdieping in "het straatje" te gaan zitten. De bedden zijn erg goed, dus lastig met opstaan 's morgens.
Als je een auto hebt is het een heel mooie omgeving om deze te verkennen, qua natuur en luxe huizen die overal in de omgeving te zien zijn (Puerto Bánus, Sotogrande etc).
Na eerdere recensies gelezen te hebben bij een verblijf in de winter of het vroeg voorjaar verbaast het ons enigszins dat er wordt gesproken over een levendig gebeuren bij de haven en in het centrum. De eerste 2 weken van ons verblijf was het heel erg rustig, later was het gelukkig drukker.
In eerdere recensies werd al melding gemaakt van de uitstekende service van Johanna, Walter en Frans en daar kunnen wij ons absoluut bij aansluiten. Wj hebben twee maal een probleem(pje) gemeld met ontvangst van Nederlandse zenders en een toilet en dit werd binnen no-time opgelost.
Tot slot wensen wij Johanna en Frans weer een zonnige wandeling over de boulevard als de problemen met het been van Frans zijn opgelost.
Bedankt voor alle goede zorgen.
P. & J. uit Capelle a/d IJssel

Altos de Guadalobon AdG52 van 27-05-2014 tot 10-06-2014
Wij hebben met ons dochtertje van 4 jaar, 2 weken mogen logeren in deze mooie vakantiewoning. De woning is van alle gemakken voorzien, een ruime keuken waarin de benodigde apparatuur, servies en bestek ruim voldoende aanwezig is. Een zitkamer met eettafel, tv met Nederlandse zenders en een heerlijk ruim overdekt terras. Boven zijn 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers, alles is schoon en netjes. Op de tweede etage bevindt zich een dakterras met een prachtig uitzicht naar de zee en de bergen.
De tuin aan de voor- en achterkant is af te sluiten, wat ideaal is met kinderen. Ook hebben we uiteraard gebruik gemaakt van het bijbehorende zwembad. Het zwembad wordt gedeeld met een aantal andere woningen, heel kindvriendelijk met allerlei speelapparatuur op de ligweide!
De woning zelf ligt heel centraal, je bent zo bij de uitvalswegen naar andere dorpen en binnen een paar minuten bij het strand. Het dichtstbijzijnde strand is Playa del Cristo, ook weer ideaal voor kinderen; de zee is niet diep en loopt geleidelijk af. Daarnaast is er een speeltoestel op het strand en komt er elke dag een ijscowagen langs ;-).
De service van Johanna is ook super, zij staat direct klaar met raad en onderneemt indien nodig direct actie. Heel prettig!
Kortom wij hebben heerlijke genoten van onze vakantie en komen zeker nog een keer terug!
Hartelijke groet, E., M. & M. uit Zwijndrecht

Puerto Alto PA IV 16 van 24-05-2014 tot 09-06-2014
In een woord geweldig! Estepona is een leuk plaatsje en Puerto Alto is een heerlijk complex. Het was de eerste keer dat wij e.e.a. zelf geregeld hebben oftewel niet via een reisbureau. Vanaf het eerste moment dat we informatie hebben opgevraagd bij Estepona Vakantiehuizen kregen we informatie van Johanna. Werkelijk geweldig zo snel als ze reageerde en ons van de benodigde informatie voorzag. Nadat we geboekt hadden kregen we uitgebreide info via de mail en ook nog een CD met info over Estepona en omgeving. We werden heel hartelijk ontvangen en van alle informatie voorzien. Het appartement was prachtig en was volledig zoals we ons hadden voorgesteld op basis van de foto’s . Johanna is echt goud waard, elke vraag wordt direct beantwoord, heel klantvriendelijk en oprecht belangstellend. Hier kan geen reisorganisatie tegenop.
Wij komen zeker terug, mooie appartementen en een gezellig havenplaatsje met heerlijke restaurantjes. Omgeving ook zeker het bekijken waard. Y., J. & M. uit 't Harde

Puerto Alto PA VI 3 van 20-05-2014 tot 01-06- 2014
Net terug van twee weekjes vakantie in Estepona, in een ander appartement dan de afgelopen jaren en in een andere periode dan normaal, kunnen we alleen weer positief zijn. Het voelde weer als thuiskomen. Het appartement was weer top en zeer compleet, van de eerste tot en met de laatste dag was de service weer super. Het weer was af en toe wat minder, maar als de zon scheen was het goed warm. Heerlijke nieuwe bedden bij het zwembad. Nog steeds nieuwe plekjes in de omgeving te bekijken en nog steeds weer nieuwe eettentjes te ontdekken en de kennismaking met de oude (Blauwe deuren, La Pampa) te hervatten. Kortom het was weer heerlijk en we komen zeker weer terug. We kijken uit naar de volgende keer (reserveer de hotelschool in Benehavis) maar alvast. Johanna en Frans bedankt voor de gezellige tijd en de goede service. Estepona wordt met het jaar mooier en wij blijven ervan genieten. Hasta la vista!
I. & D. uit Delft

Puerto Paraiso PP8-1 van 01-04-2014 tot 31-05-2014
Hallo Johanna en Frans,
We hebben het wederom 2 maanden prima naar ons zin gehad in Estepona, en niet in de laatste plaats dankzij jullie.
We hadden bij aankomst een vertraging van maar liefst 4 uur, zodat jullie nachtrust danig door ons werd verstoord.
Maar 's nachts om 2:45 uur stonden jullie ons keurig op te wachten bij het meeting point. Echt super!! Dat was dus toch nog een heel warm welkom.
Het appartement zag er prima uit, met een paar kleine mankementen die zoals gewoonlijk weer direct werden opgelost.
Een fijn terras op het zuiden waar je 's morgens al heerlijk kan ontbijten.
Ook Estepona is sinds vorig jaar weer erg veranderd, veel nieuwe muurschilderingen, straatjes die weer opgeknapt zijn en de boulevard met mooie 'Gaudí ' achtige plantenbakken.
Frans en Johanna hartelijk dank voor jullie geweldige service en gastvrijheid.
We komen zeker terug!!
Groetjes A. & A. uit Meppel

Puerto Alto PA VI 3 van 05-05-2014 tot 15-05-2014
Even een berichtje over ons verblijf in het mooie stadje Estepona. Wat hebben we een prachtig appartement gehad met mooi uitzicht en een supergroot terras met heerlijke lig en zitstoelen. Alles aanwezig om lekker te kokkerellen (daar waren we ook blij mee). We zijn al eerder in Estepona geweest en dat bevalt ons erg goed. Wij hebben veel gelopen en dat kan je hier ook goed. Johanna is ook altijd aanwezig als je een vraag hebt. We zijn erg tevreden en willen graag volgend jaar terugkomen. Vooral in Puerto Alto, het is ook goed voor onze conditie, berg op en berg af. Even op een terrasje of tapasje nemen. We zijn ook naar San Pedro geweest, waar de Hollandse bakker en slager zijn, een erg leuk dorpje. We hebben in voorgaande jaren al veel gezien, Cádiz, Ronda, Gibraltar, Benalmádena, en we hebben ook in 2011 de vierdaagse in Marbella gelopen (was best pittig).
Het was allemaal heel fijn, bedankt eigenaars en natuurlijk Johanna en Frans voor de goede zorgen.
J. & I. S. uit Lelystad

Almontes AL4B van 01-05-2014 tot 07-05-2014
Hello B.,
Thank you for all. Your appartment was great and the situation too. Thank you to Johanna for her hospitality. Perhaps next time.
N., B., C. & M. uit Frankrijk

Puerto Alto PA VI 3 van 18-04-2014 tot 02-05-2014
Wij hebben genoten van twee weken in Estepona. De locatie van het appartement, nabij de jachthaven, is ideaal. Rondom de jachthaven zijn er genoeg plekken om lekker te eten en te drinken. Ook zijn er twee supermarkten waar je al je boodschappen kan doen. Over de boulevard loop je in 20 minuten naar het centrum van Estepona. Wij waren blij verrast door de schattige straatjes en leuke restaurantjes en barretjes. Het appartement zelf is ruim en netjes, alles is aanwezig voor een zeer comfortabel verblijf. De ligbedden op het grote terras zijn heerlijk maar ook bij een van de twee zwembaden kan je goed verblijven. Iets waar je voor de vakantie eigenlijk niet zo over nadenkt maar wat heel prettig is gebleken was de service en gastvrijheid van de beheerder van het appartement, Johanna. Zij heeft alle tijd genomen om ons alles te vertellen over de omgeving en er stonden twee tassen met speelgoed klaar voor onze dochter. Toen onze dochter een allergie bleek te hebben voor het babymatrasje, stond Johanna binnen tien minuten voor onze deur om met ons een nieuw matrasje en medicijnen te kopen. Geweldig!
S., K. & D. uit Amsterdam

Belgravia Club BCIII3B van 13-04-2014 tot 22-04-2014
Wij waren in Estepona van 13 t/m 22 april  2014. De foto’s van het appartementencomplex waren mooi, maar de werkelijkheid was nog mooier. Het appartement was meer dan volledig ingericht en bovendien voorzien van twee balkons, zodat je altijd in de zon kan zitten. Het ontbijt in de zon was een heerlijk begin van de dag. Het complex is kleinschalig en rustig.
Het dorp Estepona was via de boulevard makkelijk te voet bereikbaar. Johanna heeft ons enthousiast geïnformeerd over restaurantjes, tapas-bars etc. Het is onmogelijk om ze allemaal te proberen. Ook in de haven is veel gezellige horeca te vinden. Je hebt geen woord teveel gezegd, Johanna. We hebben een supervakantie gehad.
Het mailcontact met Johanna verliep soepel en de borg was snel teruggestort. De vooruitgestuurde dvd gaf ons al een aardig beel van Estepona. De taxiservice van en naar Málaga Airport was uitstekend geregeld. Wat ons betreft is estepona-vakantiehuizen.nl een echte aanrader!
H. & V. uit Rotterdam

Puerto Estepona PE II 6A van 30-03-2014 tot 10-04-2014
Hi Johanna,
Yes, I had a good flight back thank you and also for the swift deposit re-payment which is already on my bank account. I had a very enjoyable 11 day stay in the complex Puerto Estepona in the 1 bedroom apartment PE 2 6A. The welcome bottle of wine was also appreciated and enjoyable. The apartment location was fine and peaceful, with the balcony facing south enabling both views of the sea to the left and on the right is the main road. There was always something to see and the port only a few minutes walk away. Ideal!  The sun was directly on the balcony from mid afternoon to sunset, in March and early April. 
Thankyou to both Johanna and Frans for the excellent service in both the booking process and attention to ensuring the stay itself was enjoyable. I also found the information pack covering restaurants and cafes also extremely useful and visited many of the places recommended, and with total satisfaction.
And to finish, it was very much appreciated to be met and returned to the Estepona bus station by Johanna and Frans for my travel from and to Malaga Airport. Thankyou.
I will be back!
J. W. uit Blaricum

Belgravia Club BC19b van 01-04-2014 tot 08-04-2014
Goedenavond Johanna,
Bij aankomst in Estepona werden wij gastvrij ontvangen door jou en naar het appartement gebracht. We hebben de hele week genoten van de leuke omgeving en het gezellige en vooral comfortabele appartement! Op loopafstand heerlijke restaurantjes en een mooi strand! Het is zeker de moeite waard om nog een keer bij jullie terug komen.
Dus...... tot ziens!!
Groetjes I. en L. R. uit Rotterdam 

Puerto Alto PA VI 3 van 20-03-2014 tot 02-04-2014
Het verblijf in Estepona is ons zeer goed bevallen. Johanna stond s'avonds op ons te wachten en maakte ons wegwijs in het appartement en gaaf ons veel info over de omgeving.
Het appartement is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtig groot balkon met een fantastisch uitzicht (en de gehele dag in de zon)
Voor uitstapjes is dit een goede uitvalsbasis.Voor iedereen wat wils, zee, strand, bergen, sneeuw, wandelen, autotochten, winkelen, etc.
Estepona is wat rustiger als andere grotere plaatsen in de omgeving, heeft een leuke haven, goede restaurants en een fleurig centrum.
De reservering, mails, betaling, etc verliepen zeer soepel, de info DVD en E card waren verrassend en attent.
Deze vakantie is zeker voor herhaling vatbaar en hierbij willen wij Johanna dan ook zeer hartelijk bedanken voor haar gastvrijheid.
T. K. A. uit Eindhoven

Puerto Alto PA VI 3 van 06-03-2014 tot 16-03-2014
Na een prettige mailwisseling met uitgebreide informatie werden wij vriendelijk ontvangen door Johanna op de afgesproken plek. Wij hadden appartement PA VI 3 gereserveerd van 6 t/m 16 maart 2014.
Het appartement was ruim, gezellig, voorzien van alle gemakken met een heerlijk, zeer groot terras. Daar hebben wij dan ook volop gebruik van gemaakt. Ontbijten op het terras met vers brood van de SuperSol. Estepona is een gezellige en mooie plaats en aan de haven is het altijd levendig met volop terrasjes. Op korte afstand met de auto zijn er uitstapjes te maken door mooie bergen met leuke witte dorpjes. Wij hebben volop genoten!
J. & F. uit Zoetermeer

Puerto Paraiso PPIbB van 16-02-2014 tot 16-03-2014
Wij hebben met 4 personen in de periode van 16 februari t/m 16 maart 2014 het prachtige appartement in Puerto Paraiso type PPIbB gehuurd in Estepona. Het was een heerlijk huis met alle apparatuur die je maar nodig had.
Een prachtig uitzicht op de haven vanaf het grote zonnige terras. Alles was bij aankomst prima voor elkaar en Johanna stond ons met allerlei tips en info terzijde om onze vakatie tot een succes te maken.
Wij komen zeker terug en willen Johanna hartelijk bedanken voor haar altijd enthousiaste en snelle hulp bij het afhandelen van al onze vragen.
Johanna hartelijk bedankt  en tot ziens.
Groetjes T., J., M. & E. uit Nieuwerkerk a.d. IJssel

Belgravia Club BC40b van 14-02-2014 tot 24-02-2014
Bedankt Johanna voor de perfecte organisatie!
In februari verbleven wij 10 nachten samen met vrienden in het appartement BC40b van Belgravia Club te Estepona en hebben het erg naar ons zin gehad.
Het appartement was smaakvol ingericht met een ruime goed uitgeruste keuken. Er waren twee slaapkamers met grote boxspring bedden en elke slaapkamer had een eigen badkamer, daar we er verbleven met vrienden, was dit ideaal.
Het grote overdekte terras was prachtig, eettafel met zes stoelen en ook een heel mooie loungeset en uitzicht op de vissershaven.
Maar wat ons vooral positief verbaasde was de organisatie, na onze vraag via Estepona-vakantiehuizen.nl of het appartement beschikbaar was kregen we meteen een mailtje van Johanna met de bevestiging, daarna een volledige beschrijving van het appartement, de reisweg, de omgeving enz. er werd ons zelfs een DVD toegestuurd met alle informatie! Wij ontvingen zelfs e-cards met eindejaar wensen, de week voor onze afreis om onze goede reis toe te wensen, mailtjes om ons te informeren over het weer ginder enz.
Bij aankomst stond Johanna ons op de wachten en gaf ons een rondleiding in het appartement, op het einde van ons verblijf kwam Johanna ons uitlaten, kortweg prima service.
Het was zo perfect dat wij er over denken terug te gaan in oktober!
Nogmaals bedankt Johanna.
N. & J. uit Dinant

en

Bonjour Johanna,
Nous tenons tout particulièrement à vous remercier pour votre professionnalisme et ceci depuis de début de notre réservation (Appt. BC40b Belgravia Club).
Une organisation impeccable, du jamais vu nous concernant. Tout d'abord un contact via email rapide et efficace. Nous avons particulièrement apprécié l'envoi du DVD avec toutes les infos nécessaire dès notre arrivée à Malaga, location de voiture et toutes les excursions à faire dans la région.
Un merci tout particulier pour votre accueil lors de notre arrivée. 
Bref tout était au rendez-vous pour que nous puissions passer un agréable moment en Andalousie. Nous pensons déjà à revenir peut-être au mois d'octobre.
A bientôt, C. & C. uit Chaumont-Gistoux

Puerto Alto PA IV 13 van 17-12-2013 tot 11-02-2014
Hallo Johanna,
Bedankt voor de snelle afwikkeling van de borg.
Wij hebben een leuke tijd gehad in Estepona. Het appartement zag er goed uit. De voorzieningen zoals internet en Nederlandse tv waren zeer goed.
We hebben af en toe wel enig overlast gehad van de bovenburen, met name het schuiven van stoelen.
Estepona is een leuk spaans vissersdorp. Niet zo hektisch als Marbella of Torremolinos, daar waan je je in Amsterdam.
Helaas ook een minpuntje. Persoonlijk vonden wij het 2 persoonsbed te smal en het matras te hard. Hierdoor hebben wij apart geslapen.

S. & W. uit Groningen

Belgravia Club BC29b van 26-01-2014 tot 09-02-2014
Wij zijn in Estepona geweest van 26 januari tot 9 februari. Per mail had Johanna ons al geadviseerd een auto te huren bij Malagacar, wat inderdaad prima lukte. Met een uurtje rijden kwamen wij aan bij Belgravia Club, waar Johanna ons opwachtte en naar appartement 29b bracht. Wij hebben daar een fijne tijd gehad, het weer had beter gekund, maar dat risico loop je nu eenmaal rond deze periode.
Appartement was prima, met name ook de bedden. Douche was wat minder en mengkraan zou geen overbodige luxe zijn. Mooi ruim balkon met goed uitzicht en goed meubilair. 
Onze vlucht terug was pas in de avond, wij konden het appartement tot die tijd gebruiken. Al met al een heel fijne vakantie met een goede service!
D. & G. uit Hilversum

Leuk zo'n berichtje, tja het weer was inderdaad niet best en aan de douche gaan we wat doen. Voorlopig een nieuwe kraan en nieuwe douche wand gekocht en volgende winter gaan we verbouwen want nu is het voorlopig bezet, de eigenaar van BC29b.

Puerto Alto PA VI 3 van 29-01-2014 tot 05-02-2014
We hebben weer genoten van alle moois in en rondom Estepona, zoal in de stad de mooie muurschilderingen en de mooie verzorgde straatjes met elk hun eigen kleur bloempotten met uitbundig bloeiende plantjes, dit is echt genieten.
Ook de vele leuke pleintjes met daarop gezellige terrasjes, zijn zeker de moeite waard en niet te vergeten de tapas restaurantjes waar je kunt genieten van allerlei kleine hapjes van de streek, echt super.
Even lekker genieten op het terras van ons appartement met uitzicht op de haven van Estepona is ook zeker de moeite waard.
Aan alles is gedacht in het appartement, we kunnen het iedereen aanbevelen het is echt top.
Johanna heel erg bedankt voor alle goede zorgen en de hartelijke ontvangst.
Groetjes P. & M. uit Delft

Puerto Paraiso PP8-1 van 25-12-2013 tot 31-01-2014
In september 2013 hebben wij besloten voor een wat langere periode in Spanje te verblijven. De eerste contacten werden gelegd met Estepona Vakantiehuizen waarvan Johanna ons aanspreekpunt was. Om welke reden dan ook de gesprekken waren bijzonder positief en kwamen ook zeer vertrouwelijk over. Johanna stelde voor een appartement  in de jachthaven van Estepona te nemen, dit appartement was recent opgeknapt en zag er echt mooi uit en was van alle gemakken voorzien.
Vanaf de eerste dag tot de laatste dag hebben wij genoten van ons verblijf in dit appartement en Estepona zelf. Iedereen die je tegenkomt is overvriendelijk en de service in de restaurants en drinkgelegenheden was ook super. Wat betreft de bereikbaarheid voor bezoekjes of trips is Estepona zeer gunstig gelegen. Er zijn schitterende jachthavens in een straal van 25 km, mooie bergdorpen en niet te vergeten Gibraltar waar je gerust meerdere bezoeken kunt brengen. Als je van bergweggetjes houd is een trip met de auto langs Casares richting Marbella een schitterende ervaring, Je moet geen last hebben van hoogtevrees want je kijkt wel een 400 meter de diepte in. Wat betreft de prijzen in de supermarkten liggen zeker 30% lager dan in Nederland, dat is ook niet verkeerd.
Ik kan onze ervaringen natuurlijk allemaal op papier zetten maar ik adviseer deze zelf te ervaren in een heel relaxt tempo, dus alles lekker rustig aan. Wat betreft het weer, er werden vanuit Nederland temperaturen gegeven voor Spanje van gemiddeld 17 graden. Ik heb een dagboek bij gehouden en de gemiddelde temperatuur was 22 graden en bijna altijd schijnt de zon. Alle dagen ontbijt op ons balkon in de zon. Heerlijk. Oh, ik vergeet te vermelden dat wij nog niet een vlieg hebben wij gezien in de weken dat wij in het appartement waren.
Onze conclusie is dat wij een perfecte vakantie hebben gehad ook mede door de goede verzorging van Johanna o.a. voorbespreking, financiële afwikkeling, ontvangst in Estepona en begeleiding vertrek.
Hopende jullie een beeld te hebben kunnen geven van ons verblijf bij Estepona Vakantiehuizen.
Groeten A. & L. uit Breda

Belgravia Club BCIII3B van 04-01-2014 tot 25-01-2014
Dag Johanna,
We hebben een goede vlucht gehad. Tijdens de daling gingen we door een stevige sneeuwbui. De houtkachel brandt inmiddels weer.
We hebben genoten van de afgelopen 3 weken: het weer, het eten, het appartement, de boulevard, de vissers- en jachthaven, de restaurants, Estepona, het relaxte leven en niet te vergeten jouw gastvrijheid en zorg voor de gasten. Chapeau!
Bedankt en geniet van het Spaanse leven!
J. & J. K. uit Bunnik, PS. de borgsom is inmiddels al ontvangen, waarvoor onze dank!

Puerto Alto PA VI 3
Van half december 2013 tot half januari 2014 hebben wij via Estepona vakantiehuizen een appartement gehuurd in
Estepona PA VI 3-1.
Wij hebben het geweldig getroffen met het weer, maar wat ons vooral beviel was "dat alles was zoals op de foto's te zien was."
Wij hebben genoten van het appartement, vooral het geweldige terras maakte het verblijf zeer aangenaam, heerlijk terrasmeubilair, fijne kussens en mooi uitzicht.
Alles was even comfortabel, een kleine min, het bed was wel erg hard................dat kan beter.
De zorg van Johanna was geweldig, geen moeite was haar te veel.
Wat ik bijzonder aardig vond was dat er al een klein (kunst) kerstboompje in het appartement geplaatst was.
Ons verblijf is zeker voor herhaling vatbaar, misschien de volgende kerstperiode?

Y. & J. uit Amsterdam

Belgravia Club BC42-2 van 21-12-2013 tot 05-01-2014
Traditioneel brachten we Kerst en Nieuwjaar door in Estepona. Dit keer kozen we voor een verblijf in Belgravia Club, waar Johanna ons naar goede gewoonte bij aankomst stond op te wachten. We kwamen terecht in een ruim huis met adembenemend uitzicht op de jachthaven. Het huis maakt deel uit van een gezellig en verzorgd domein, waar het in de wintermaanden erg rustig toeven is. De ligging vlakbij de "Puerto Deportivo" is een grote troef. Estepona blijft voor ons de ideale uitvalsbasis voor een fijne fietsvakantie. Bedankt Johanna voor de goede zorgen en tot december!
I. & P. uit Arendonk

   

Terug naar het gastenboek !

Gastenboek 2014 !

   

 

Gastenboek 2013 !
   

Gastenboek 2020 !

Gastenboek 2012 !
   

Gastenboek 2019 !

Gastenboek 2011 !
   

Gastenboek 2018 !

Gastenboek 2010 !
   

Gastenboek 2017 !

Gastenboek 2009 !
   
Gastenboek 2016 ! Gastenboek 2008 !
   

Gastenboek 2015 !

Gastenboek 2007 !

 

zandsculpture 2014


omgeving dagtrips attracties golf

 

Gastenboek, reacties van huurders in 2014
Estepona, Costa del Sol, Malaga, Andalusië, Spanje

Voor meer informatie neem contact op met info@estepona-vakantiehuizen.nl