Estepona, haven
Estepona, plattegrond 2
appartementen en vakantiehuizen
huurvoorwaarden
tips autoverhuur
tips vliegtickets
over costa del sol
links
gastenboek
route
contact
Estepona, plattegrond 14
1kamerappartement 2 kamerappartement 3 kamerappartement
 

Reacties van onze huurders in 2016:

Puerto Alto PA VI 3 van 13-12-2016 tot 14-03-2017
We zijn alweer een paar weken thuis maar denken Met heimwee aan Estepona: het heerlijke weer, het mooie appartement en niet te vergeten de goede zorg en gezelligheid van Johanna en Frans. Het kerstboompje dat klaar stond de kaarsjes, Zo attent allemaal, waarvoor onze dank.
We missen de wandelingen over de boulevard naar Estepona wat een leuk stadje is. De mooie autoritten in de bergen, je hebt er zulke leuke uitstapjes. Geweldig. We zeggen tot ziens in december!
Hartelijke groeten van F. & J. van O. uit Hoogvliet

Madrid M22 van 23-12-2016 tot 20-01-2017
Wat een heerlijk appartement hebben jullie, héél smaakvol ingericht en je merkt gewoon dat tot in de kleinste details
is nagedacht over de inrichting, zodat elke vierkante meter optimaal is benut.
Wakker worden met het geruis van de zee, een kop koffie op het balkon met schitterend zeezicht, wat wil een mens meer.
Komt nog bij alle extra's die aan jullie appartement zijn verbonden, heerlijke keuken, mooie badkamer en separaat toilet, alle kamers Airco, T.V. aanbod, WI-FI en gratis parkeren.
Daar komt nog de geweldige ligging, aan het strand, de boulevard en op enkele stappen van het autovrije centrum van Estepona.
Wij hebben voor volgend jaar nu al geboekt.

Een groet en succes, N. S. & R. v. K.

Puerto Alto PA VI 2 van 19-12-2016 tot 30-12-2016
Ja, we hebben het heerlijk gehad in een prima appartement: 's morgens wakker worden met een kopje thee in de zon!!
En echt alles was aanwezig: wat een verzorging! En toen mochten we ook nog de sleutels via mijn broer inleveren: fijn om zo vertrouwd te worden.
In ieder geval waren/zijn wij erg tevreden; ik hoop tot in de toekomst!
P. & M. W. uit Rotterdam

Puerto Alto PA I 11 van 18-12-2016 tot 03-01-2017
Dat het ons in Estepona bevalt staat niet ter discussie. In 2016 zijn we liefst 3x keer geweest. En ook vooral omdat ons de service van Johanna en Frans zo goed bevalt. Het appartement waar we verbleven, had alles wat je maar kunt wensen. Heel centraal gelegen vlak bij de haven, zee en winkels, leuke inrichting en prima balkon met uitzicht op zee. Ook op loopafstand van het knusse centrum. Het blijft voor ons een klein paradijsje wat nog een eigen identiteit heeft. De gezellige boulevard waar jong en oud loopt te flaneren zodra het weer het toelaat, de prachtig opgeknapte speeltuinen waar ook de kleintjes aan hun trekken komen. Het bijzondere orchideeën paviljoen, de prachtige kleurrijke straatjes en de vele restaurantjes met hun gezellige terrasjes.
En natuurlijk de mooie stranden en een kustlijn van liefst 27 km lang.
Vervelen kan bijna niet, met steden zoals Malaga, Ronda, Cadiz, Cordoba, Granada, Jerez de la Frontera en Sevilla op minder dan 2 uur rijden. En niet te vergeten Gibraltar. Maar Estepona heeft ons hart gestolen. We hebben al weer geboekt in mei/juni 2017 en verheugen ons nu alweer op het volgende verblijf. Bedankt voor de gezellige tijd die we ook dank zij Johanna en Frans en andere vrienden die we hebben leren kennen in Estepona hebben gehad. Tot gauw!

J. & T. H. uit Arcen

Puerto Alto PA V 2 van 02-11-2016 tot 29-11-2016
Vi kom til et flott leilighetskompleks og en fin og velutstyrt leilighet med en flott utsikt over havet.Vi ble godt tatt i mot av Johanna som orienterte oss om bra spisesteder o.a.Hun tok oss også med på flamencodans oppvisning på teateret, flott opplevelse.I gamledelen av Estepona ruslet vi i trange gater med blomster på veggene.Store veggmalerier og koselige spisesteder med god mat fant vi også der. En fin opplevelse for oss å være i Estepona.
Takk til Johanna fra M. og G. N. from Karmsund Noorwegen

Puerto Alto PA 6 van 08-11-2016 tot 22-11-2016
Alweer voor de vierde keer in Estepona en weer heerlijk genoten van het Spaanse leven.
Bedankt Johanna voor de ontvangst in het mooie appartement.Alles perfect in orde en aanwezig.
Heerlijk balkon tot in de middag de zon.
Een perfecte ligging ten opzichte van het strand,gezellige haven met vollop keuze aan restaurantjes,
En supermarkt op loopafstand.
Komen zeker voor een vijfde terug!
Nogmaals bedankt en wie weet tot snel weer.
D. & L. B. uit Voorschoten

Bellavista del Puerto BdPIB van 04-11-2016 tot 17-11-2016
Wij hebben een super vakantie gehad in dit mooie en verzorgde appartement op een perfecte locatie. De warme ontvangst door Johanna alsook de goede tips voor restaurantjes hebben hier zeker toe bijgedragen!
V. & P. P. uit Overspelt België

Belgravia Club BC36 van 27-10-2016 tot 03-11-2016
Hoi Johanna,
Bedankt voor de goede ontvangst van 27 oktober in het vakantie huis BC36. Wij hadden een appartement geboekt maar de eigenaar ging er zelf in wonen.
Wat een prachtig huis kregen we in de plaats, groot genoeg voor een heel gezin, alles was er tip top in orde, van een prachtige keuken living slaapkamers alles tot in de puntjes in orde.
Waar we het meest van genoten hebben was het ontbijt s'morgens op het terras met de zee heel dicht bij, en ook de haven zalig!!!!!!
De wandelingen aan zee zo gezellig en dat eind oktober wat is Estepona mooi. En voor het eten hoef je niet ver te gaan alles dichtbij en lekker. Bedankt Johanna en tot volgend jaar.
J. & S. W. uit Arendonk, België

Puerto Alto PA I 11 van 21-10-2016 tot 27-10-2016
Het is voor ons de 2e keer in een  jaar tijd dat we naar Estepona zijn geweest, en dat betekent, dat we ons heel erg thuis voelen op deze plek. We werden opgewacht door Frans, die ons naar het appartement bracht en alles aan ons uitlegde, hij had instructies gekregen van Johanna die op dat moment in Nederland verbleef. Het ontbreekt je aan niets in dit appartement, er stonden gekoelde drankjes, water en jus 'd orange in de koelkast. Het is een goed onderhouden en schoon appartement, met een heerlijke bad/ douche een fijn bed een keuken waar alles op en aan zit, zelfs föhn en stijltang zijn aanwezig, internet tv, snelle WI-FI. Een groot terras met 2 zonnebedden een tuinset waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Aan de overkant van de straat zit een supermarkt, en je loopt binnen 20 minuten naar het stadje, waar je op elke hoek op een terrasje kunt gaan zitten. Vlakbij zit de marinehaven waar zowel eet- als drinkgelegenheden zitten. Wij hebben het super gehad en we komen zeker in 2017 weer terug.
Groetjes F. & J. van der M. uit Schiedam

Belgravia Club BC19b van 18-10-2016 tot 25-10-2016
We were welcomed by Hans's friend and she was very nice and if we had any problems they were looked after promptly by Walter. The apartment is very comfortable, well furnished and well equipped kitchen. Love the shower...its big and has a rain shower head. The bed is comfortable (it's two beds). The decor of the entire apartment is really eye appealing as well. It is on the ground floor, so it's only windows are the large patio front room door and deep window well windows in the bedroom. We were there in October and were very comfortable. Hans mentioned he was putting in an air conditioner which would we a great addition for the warmer weather. We enjoyed our stay in the lovely apartment and Estepona was a really nice seaside town to explore, eat and experience the sea. Loads of restaurants and a grocery store nearby. Hans was great to work with and I highly recommend his place. We are two women (50's) friends travelling together. We felt very safe at the apartment complex in and Estepona itself.
C. W. from Bonnyville Canada

Puerto Alto PA I 11 van 09-10-2016 tot 16-10-2016
Many thanks, Hans
We have had a brilliant holiday in Estepona. Your apartment was spotless and had modern, beautifully furnished, fittings. Could not fault it in any way, there was everything you would need and more for a great holiday. Good balcony with with qualitity furniture for relaxing or dining. Located only 5 mins from the marina with it’s plenty restaurants with all types of food, and large supermarkets close by.
We particularly enjoyed our evenings strolling along the promenade. Only a short walk to the town for many more restaurants and shopping
We would highly recommend your apartment
We had a great time, would definitely like to be back next year.
Family Mawson from England

Puerto Alto PA VI 3 van 22-09-2016 tot 29-09-2016
Beste Johanna, ons weekje Estepona zit er helaas op. Wat hebben we genoten van het perfecte appartement, het overwelgend uitzicht, de zee, het relaxte strand, de leuke en lekkere restaurants en de prachtige omgeving! We kunnen ons voorstellen dat je hier wilt wonen. Geniet van al het moois.
S. & M-J. M. uit Tilburg

Puerto Alto PA VI 4 van 20-09-2016 tot 13-10-2016
Hallo Johanna wat hebben wij een fijne vakantie gehad.Het appartement was geweldig.
Als we iets nodig hadden of de tv deed het niet goed geen probleem Johanna en haar man stonden altijd klaar.
Bedankt Johanna en wie weet tot volgend jaar.
Groeten J. & T. M. uit Hilvarenbeek

Puerto Alto PA VI 3 van 04-10-2016 tot 12-10-2016
Hallo Johanna,
Bedankt voor de gastvrijheid, de flexibiliteit en snelle afhandeling.
Wij hebben een prima vakantie gehad in een uitstekend appartement voorzien van alle gemakken. Daarnaast heeft het appartement een mooi en groot terras met een geweldig uitzicht over het tuincomplex met zwembaden en de haven en de zee. Wel moet men in staat zijn redelijk berg op te kunnen lopen want er zit wel wat hoogteverschil tussen strand, haven en centrum. Het is een prima uitval plek voor het bezoeken van Estepona of om naar het strand te gaan en er zijn veel restaurants/bars in de buurt. Ook ideaal om plaatsen in de buurt te bezoeken zoals Gibraltar, Marbella Ronda en evt. Sevilla, Cordoba en Jerez de la Frontera. Kortom een appartement om terug te komen en van harte aanbevolen.
Groeten, H. & J. de R. uit Maastricht

Belgravia Club BC19b from 24-09-2016 till 08-10-2016
The apartment was spacious very clean and covered every aspect from shopping trolly bags to beach chairs fully equipped kitchen with every utensil needed. Set in a great location for the port, beaches and town,with a beautiful south facing balcony.
On arrival we were met by Johanna who was extremely helpful on imformaton about appartment and surroundings area. We would certainly stop in the appartment should we return to estepona in the future.
T. & M. from Mechelen

Puerto Alto PA VI 3 van 22-09-2016 tot 29-09-2016
Beste Johanna, ons weekje Estepona zit er weer op. Wat hebben we genoten van het perfecte appartement, het overwelgend uitzicht, de zee, het relaxte strand, de leuke en lekkere restaurantjes en de prachtige omgeving. We kunnen ons voorstellen dat je hier in Estepona wilt wonen. Geniet van al het moois.

S. & M. uit Tilburg

Puerto Alto PA VI 2 van 14-09-2016 tot 22-09-2016
Mooi appartement geboekt via Johanna, keurig verzorgt, mooi uitzicht,schoon en een hartelijk ontvangst.
Helaas na een week startten er twee verbouwingen in het blok en dat werd ons wat veel van het goede.
Johanna had op dat moment geen ander appartement beschikbaar maar bood ons onmiddellijk aan, als we zelf iets konden vinden, wij het restant van ons betaalde bedrag terug konden krijgen.
Na een dag zoeken zijn we daarin geslaagd en verhuisd, jammer niet het mooie appartement wat we hadden maar in ieder geval rust. Dag later stond de restitutie op onze rekening. Keurig opgelost jammer alleen dat men deze verbouwingen niet vooraf had gemeld dan hadden we daar rekening mee kunnen houden tijdens onze boeking.
C. & C. V. uit Tilburg

Bellavista del Puerto BdPIB van 07-09-2016 tot 22-09-2016
Net terug van de vakantie in Estepona. Bij aankomst keurig opgewacht door Frans op de afgesproken plek en naar het appartement gebracht.
We haden een heel leuk 1 slaapkamer appartement in Bellavista, modern ingericht en voorzien van alle gemakken (vaatwasser, wasmachine, tv, internet, WI-FI, enz).
Estepona is een gezellige stad met veel restaurantjes, voor elk wat wils. Zeer de moeite waard om (weer) te bezoeken.
Johanna en Frans stonden immer paraat voor hulp en advies. Onze dank daarvoor.
M. & W. B. uit Assen

Almontes AL4B van 12-09-2016 tot 21-09-2016
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Mede dankzij het fijne appartement waarin we verbleven. Het appartement heeft een prima ligging en is van alle gemakken voorzien. Nog geen 5 minuten van de boulevard en het strand vandaan. Het centrum is op loopafstand waar je verschillende leuke winkels kan vinden en genoeg restaurants waar je heerlijk kunt eten. In het appartement ligt een map met alle informatie die je nodig hebt. Wij kijken terug op een geslaagde vakantie en die voor ons voor herhaling vatbaar is. Graag wil ik onze gastvrouw Johanna bedanken die ons prima heeft geholpen.
Met vriendelijke groet, J. & B. R. uit Leeuwarden

Belgravia Club BCIII2B van 13-09-2016 tot 20-09-2016
Het appartement ligt prima ten opzichte van de stranden en de haven. Ook de marktjes liggen op loopafstand. Via de boulevard loop je makkelijk in 20 minuten naar het centrum. Het appartement was schoon en is goed geoutilleerd. Aandachtspuntjes zijn het bed in de kamer voorzijde appartement. De vering in de matras  is duidelijk te voelen tijdens het slapen. Deze kamer heeft geen airco en een raam open zetten levert nogal wat geluid op van de weg aan de voorzijde. Zo worden de vuilcontainers in de nacht geleegd. Het appartement heeft een krappe bewaakte parkeerplaats. Het complex wordt goed onderhouden. In tegenstelling tot eerdere info heeft het appartement wel WI-FI. In omgeving appartement liggen meerdere supermarkten, wisselend van kwaliteit en prijs. Al met al prima vakantie gehad!

Familie G. uit Maastricht

Puerto Paraiso PPIbB van 26-08-2016 tot 19-09-2016
We komen inmiddels al weer voor de zesde keer in Estepona en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Dat is voor ons wel bijzonder omdat we eerder altijd graag naar nieuwe plaatsen gingen om daar de omgeving te verkennen. Maar Estepona is voor ons een soort thuiskomen. Het is een leuk havenplaatsje met veel authentieke straatjes. Alles goed verzorgd maar het is  geen grote badplaats of super toeristische attracties. Alles binnen handbereik, de oude stad, leuke steegjes, heerlijk eten, leuke haven, gezellige strandtenten, dicht in de buurt vaan grotere plaatsen zoals Marbelle, Puerto Banús, Malága, Gibraltar, Tariffa. Genoeg te doen en te verkennen in de omgeving. Het door ons gehuurde appartement is echt top!  Mooi groot terras met super uitzicht op haven, zee, Gibraltar. Appartement goed voorzien van luxe keuken met alles er op en er aan, ruime huiskamer, mooie slaapkamers. Kortom alles goed voor elkaar. Maar wat wij vooral erg waarderen is elke keer weer de hartelijke ontvangst van Johanna, de informatie over nieuwe restaurantjes e.d., het zorgdragen voor eerste levensbehoefte als we aankomen, de hulp bij vertrek en ook tussentijds  hulp als we die onverwachts nodig hebben van haar of van haar man Frans. Dit alles maakt dat we volgend jaar weer gereserveerd hebben.
Y. & J. K. uit 't Harde

Puerto Alto PA VI 4 van 05-09-2016 tot 19-09-2016
Hartelijk dank voor de snelle afwikkeling. Wij waren uitermate tevreden over het appartement en jullie ondersteuning. Als de mogelijkheid er is komen wij zeker terug want Estepona heeft een plekje in ons hart. Het doet ons goed dat Estepona zo prettig en mooi ontwikkeld zonder het zuid Spaanse karakter te verliezen.
Familie B. uit Dordrecht

Belgravia Club BC19b van 15-09-2016 tot 19-09-2016
The apartment was great and as described, When we arrived I called Johanna who had the keys she came to meet us to within ten minute and showed us how everything worked and also gave us a some washing machine tabs water and coffee to get started with and pointed out some places to eat on a map. I would like to say thank you for making us so welcome.

K. G. from Sidcup, Engeland

Montemayor MMAE33 van 25-08-2016 tot 17-09-2016
Voor het tweede jaar een fijne vakantie gehad in het goed en schone penthouse/appartement Montemayor.
De ligging is centraal, niet ver van de jachthaven maar ook dicht bij supermarket en met de luxe van een grote markt elke woensdag naast de deur.
Een omgeving tussen de locale bevolking en met actieve bewoning. Een apartement met een overdekte garage met lift tot aan de voordeur.
Voorzien van alle comfort – WI-FI en tv met alle zenders – e.t.c.
Dichtbij zijn mooie en gezellige stranden met alle voorzieningen. Leuk sfeervolle stadje welke ons een veilig gevoel gaf.
In en rond de jachthaven leuke restaurantjes voor elk wat wils.  Onze favoriet was Bar-restaurant De la Mar. Gezellig en goed eten. Uitstapjes naar Ronda en Sevila en zelfs Cordoba zijn vanuit deze locatie goed te doen. Een aanbeveling.
Familie V. uit Hellevoetsluis

Belgravia Club BC19b van 04-09-2016 tot 14-09-2016
Très bon accueil, avec beaucoup de conseils sur comment decouvrir la ville et les restos, appartement bien équipé, le cadre est très bien avec la piscine dans la résidence et les restos ainsi que la mer à quelques pas de l'appartement.
R. & S. G. from Francoville Frankrijk

Almontes AL4B van 29-08-2016 tot 06-09-2016
“L'alloggio e' molto spazioso e confortevole, come da fotografie. È ubicato in una posizione molto comoda, all'inizio della zona pedonale di Estepona, con un garage direttamente collegato alla casa. Johanna, la persona che ci ha accolto, è stata puntuale e molto gentile nel fornirci una piantina della città con tutte le informazioni per visitarla al meglio. Appartamento consigliatissimo!”

F. & F. V. uit Italië

Belgravia Club BC19b van 20-08-2016 tot 03-09-2016
The Belgravia Club was very nice, pool area perfect, even nicer than on the pictures. The flat is beautiful (quality marbel floor and kithcen), very nicely decorated and fully furnished. Johanna, the property manager, took a very good care of us (arrival, local advice, sorting out our issues). Its very close to restaurants (in marina), supermarket (SuperSol and SuperCor) and the Cristo Beach. Hans responded very quicky to our queries and messeges. The only problem we felt in the appartment was a wet wall, but we believe that Hans is sorting this out now.
Family M. uit Praag, Tsjechië

Puerto Alto PA I 11 van 10-08-2016 tot 21-08-2016
Een heerlijk appartement, compleet ingericht en van alle gemakken voorzien.
Het complex wordt erg goed bijgehouden en is erg mooi en schoon.
Complimenten voor Johanna en haar man. Niets is hen teveel en zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt.
We hebben een fijne vakantie gehad in Estepona, een mooie badplaats in een mooi stukje Spanje.
I. & F. M. uit ’s Gravenmoer

Puerto Alto PA VI 2 van 31-07-2016 tot 14-08-2016
We hebben twee heerlijke weken gehad in een top appartement. Bij aankomst stond Johanna op ons te wachten en reden we direct door naar het appartement.
We gingen naar beneden en de eerste gedachte was nog de kelder in we hebben toch zeezichtJ .
Maar bij het opendoen van de voordeur was het duidelijk we hadden een prachtig appartement met een fantastisch uitzicht.
Een appartement voorzien van alle gemakken alles wat je nodig hebt is er. Super ruim balkon war je altijd of in de zon of in de schaduw kan zitten, op je ligbed of lekker aan de ruime tafel.
Heerlijk ontbijten en s ’avonds nog een glaasje met altijd dat mooie uitzicht.
Zwembaden zijn goed en het is er nooit erg druk, ligbedjes zijn er altijd en je kan bij het bovenste zwembad tot 20.00 uur in de zon.
Het plaatsje Estepona is van alles te doen en na uitleg van Johanna kan je ook de lekkerste restaurants en ijssalons vinden. Een dag geen zin om te open naar het centrum dan kan je ook heerlijke tapas eten bij de haven.
Soms heb je van die plekken waar je eigenlijk niet meer weg wilt, dit is er zo 1.
Super bedankt voor de goeie zorgen en natuurlijk voor het cadeautje op mijn verjaardag.
D. & E. H. uit Emmen

Puerto Paraiso PPIbC van 06-08-2016 tot 12-08-2016
in verband met het slechte weer in Nederland hadden wij bedacht om nog een weekje naar Spanje te gaan. Maar ja, vindt maar eens midden in het hoogseizoen, 2 dagen van te voren nog een leuk appartement dat ook nog betaalbar is. Via de site estepona-vakantiehuizen.nl contact opgenomen met Johanna. Zij ging voor ons aan de slag en kwam met een werkelijk prachtig appartement in de haven van Estepona op de proppen. 2 Slaapkamers, 2 badkamers, keuken woonkamer en een fantastisch terras met direct uitzicht op de haven. Wat wil een mens nog meer! Wij hebben genoten, hartelijk bedankt voor de service, werkelijk TOP!
J. van G. uit Veenendaal

Puerto Alto PA IV 13 van 01-08-2016 tot 11-08-2016
Wederom een fantastische vakantie gehad in Puerto Alto. Dit keer in PA IV 13. Mooi groot appartement met geweldig balkon en zeezicht. Vanuit dit appartement ben je zo bij de zwembaden en omdat het half op de "heuvel" ligt kun je te voet makkelijk een boodschap kan doen bij de supermarkten in de buurt of een bakkie bij Reinaldo in de haven. Johanna bedankt voor de hartelijke ontvangst en goede service. Tot de volgende keer!
Fam. V. uit Werkendam

Belgravia Club BC37 from 31-07-2016 till 10-08-2016
We had a lovely time at Belgravia.  Our dealings with you in advance of our stay were excellent.  The apartment was well appointed and presented exactly as described and presented on the web site. Brilliantly located to all amenities.  Pool quite small and can get busy; but perfect for a quick cooling dip.  However lots of shade and very well manicured gardens.
If development does not block the fantastic views I can definitely see us return.
Family M. from Olney, England

Madrid M22 van 29-07-2016 tot 09-08-2016
We hebben 11 dagen in dit mooie appartement mogen verblijven. Wat een geweldige ligging ten eerste en ten tweede wat een zalige woning.
Alles maar dan ook alles is hier aanwezig, je kunt het zo gek niet bedenken maar het is er!! Het balkon is heel smal, maar doordat het breed is ondervonden wij dat niet als een probleem.
We hebben er in de ochtend steeds lekker kunnen ontbijten en hebben genoten van het zalig uitzicht dat je er hebt.
Alles kun je er lopend doen, maar ook de taxi prijzen vallen reusachtig mee. Carrefour op loopafstand, bakker en diverse restaurantjes waar je allemaal even lekker kunt eten!
Het strand voor de deur is ideaal, maar ook wel gehorig aan de andere kant. Het is een locatie waar je verkeer en wandelaars allemaal hoort, echter wel tot een redelijk tijdstip.
Het gebouw zelf is ook heel gehorig, zeker als je op de achterkamer slaapt. Voor ons geen probleem, maar als je een slechte slaper bent is dit heel gehorig.
Johanna, wij komen er weer heel graag terug. Bedankt voor de goede service!!
Familie D. uit Riemst

Puerto Alto PA IV 16 from 30-07-2016 till 06-08-2016
Thoroughly enjoyed our week at Puerto Alto apartment 16 for the following reasons:
spacious lovely balcony particularly in the evenings with complex/harbour all lit upgood ACsecurefamily friendly, everything you neededwifi a big hit with all tv for teenagers chilling was a hitnice pools * don't need to mention the green trunks and bikini however, on research this may be due to the Algaecide having copper in it... worth looking into as destroyed £40 worth of swimming costumes. Great location, easy walk to beaches and harbour or old town.
Family M. from England

Puerto Alto PA VI 3 van 09-07-2016 tot 30-07-2016
We hebben ongelooflijk genoten van ons verblijf in Estepona. Een zeer ruim appartement met alle comfort zoals thuis.
Schitterende ligging op een boogscheut van de haven. Goed onderhouden; perfect functionerende WI-FI en airco.
Johanna is de perfecte gastvrouw. Wij komen zeker terug.
J. C. & L. G. uit Kortrijk België

Puerto Alto PA I 11 van 17-07-2016 tot 31-07-2016
Het appartement was prima. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Fijn dat er ook airco is want het is bij die temperaturen echt nodig om deze voordat je gaat slapen even aan te zetten.
De tuinen die bij de appartementen zijn echt mooi en worden ook prima onderhouden. De twee zwembaden waarvan men gebruik kan maken zijn ook echt fijn. Wij komen beslist nog eens terug.
G. & M. C. uit Valkenburg aan de Geul

Puerto Paraiso PP8-5 van 23-07-2016 tot 30-07-2016
We hadden een appartement geboekt bij Estepona vakantiehuizen met uitzicht op de jachthaven. We zijn uiterst vriendelijk ontvangen door Johanna en ze stond ons al keurig op te wachten.
Omdat wij al vaker in Estepona zijn geweest hoefde ze ons niet al teveel uit te leggen. Desondanks wist ze toch nog een paar leuke tips mee te geven.
Het appartement zag er geweldig uit. Het was sfeervol ingericht en had vele extra´s zoals een vaatwasser, magnetron en een wasmachine. In het begin waren we bang dat het misschien wat lawaaiig zou zijn i.v.m. de vele restaurants onder ons, maar dat bleek geenszins het geval te zijn. We hebben uitstekend geslapen, mede dankzij de airco´s in de slaapkamers en de goede bedden. Het enige minpuntje was het ontbreken van een airco in de woonkamer, waardoor het bijna niet mogelijk was om in de woonkamer te vertoeven. Zeker niet in juli. De temperatuur kwam niet onder de 28°.
Het appartement was echt van alle gemakken voorzien, in één woord geweldig. Als we het een cijfer zouden moeten geven is het een dikke 9 waard, en als er ook airco in de woonkamer was geweest dan was dit appartement zeker een 10 waard. In ieder geval een aanrader!!
Johanna nog bedankt voor het verzorgen van de supersnelle WI-FI. We hebben echt genoten.
D. & A. R. uit Koog aan de Zaan

Puerto Alto PA VI 4 van 09-07-2016 tot 19-07-2016
“My wife and I stayed in apartment PA VI 4 between 9 July and 19 July 2016 and had a very comfortable stay in a very well equipped and clean apartment. The apartment has an excellent balcony/terrace which is large and has sea views and receives the sun from early morning until about 6 in the evening in July. The balcony is also very well equipped with sun loungers, retractable parasol and dining table and chairs etc.
We are struggling to think of any equipment that wasn’t available in the apartment and all of the equipment is of good quality.
The Puerto Alto Urbanisation is very well maintained with a nice mixture of permanent residents and holiday rentals leading to relaxed atmosphere with everyone being friendly. It is very well positioned for the Marina and both beaches and has a well stocked, inexpensive Supersol supermarket very nearby.
The icing on the cake was Johanna, the letting agency representative, she was helpful, informative and always available but not too pushy. Johanna’s aim was to make sure that we had a good time and gave us very practical advice on everything including places to visit, restaurants, shops etc. Johanna also provided us with a welcome package which provided us with some welcome refreshment on arrival.
In conclusion I’m sure if you choose this apartment you will not be disappointed.”
A. & J. C. from Marton-in-Cleveland, Middlesbrough, England

Belgravia Club BC19-4 van 02-07-2016 tot 09-07-2016
Is een vakantie om nooit, nooit, te vergeten. Niet alleen was ze inhoudelijk zo bijzonder, omwille van het vakantiegeschenk ons gegeven door onze kleinkinderen, omwille van ons 50 jarig huwelijksfeest, maar ze was ook super bijzonder door de goede begeleiding van ‘Estepona Vakantiehuizen’.
De maanden vooraf kregen in het ‘Nederlands’ alle gewenste informatie. De week voor het vertrek werden wij door Johanna gebriefd. Met vreugde bereikte wij onze vakantiewoning, er wachtte ons een goed onthaal en wij kregen alle mogelijke uitleg en uitstapmogelijkheden. Het verblijf was super en wij hadden een aangenaam afscheidsgesprek. Alles was perfect verlopen. Dank U, Johanna

M. & C. V. en kleinkinderen uit Ost, België

Puerto Alto PA VI 2 van 07-05-2016 tot 03-07-2016
Wat hebben we weer genoten in Estepona. Deze keer in een 1 slaapkamer appartement in Puerto Alto. Een heel nieuw ingericht appartement met een prachtig uitzicht over de zee. Dat we de 8e keer in Estepona waren, zegt wel genoeg. Het stadje blijft aan z'n imago werken want ieder jaar zijn er weer verbeteringen en nieuwe dingen te bewonderen. En het belangrijkste vinden wij dat Estepona echt Spaans blijft. Ook hebben we weer kunnen genieten van de uitzonderlijk vriendelijke service van Johanna en Frans. "Estepona vakantiehuizen" is een aanrader voor vakantiegangers die een mooi en goed ingericht verblijf zoeken.

J. & T. uit Arcen

Bellavista del Puerto BdPIB van 23-06-2016 tot 03-07-2016
Door vertraging pas 's nachts aangekomen in Estepona, maar ondanks dat zeer vriendelijk ontvangen door Johanna. Zeer net en brand schoon appartement. Mede daardoor een heerlijke 10 dagen gehad! Zeker een aanrader voor zowel jong en oud!
M. & Q. uit Barendrecht

Madrid M22 van 09-06-2016 tot 30-06-2016
3 weken bewoning van appartement M22:
Dit was een zeer mooi verbouwd appartement met alles erop en er aan. De ligging was fantastisch, even de staat over steken en je liep zo het oude gedeelte van Estepona in waar het altijd gezellig is voor in de avond als een ieder gaat flaneren. Er is geweldig goede koffie te verkrijgen tegen een prijsje van € 2,40 voor 2 koppen waarvoor je in ons land maar een kopje hebt. Het was wel even wennen aan het balkon was wel lang maar niet breed. Johanna zorgde natuurlijk weer voor 2 verstelbare stoelen met kussens (een geweldig mens) niets is te veel voor haar. Wij zijn nu voor de 3e keer geweest elke keer een ander onderkomen maar altijd goed en netjes. We hebben een zeer rustige vakantie gehad de auto bleef vaak in de parkeergarage staan. Het stadje heeft een gedaante verwisseling gehad volgens ons. Er is veel nieuws bij gekomen. Er is zo een muurschilderingen route, werkelijk prachtig, de foto’s die we lieten zien thuis wekten verwondering. Dan de parken en plantsoenen werkelijk fantastisch wat een bloemen pracht (deed je zeer aan de ogen) daar kunnen ze in ons land nog een voorbeeld aan nemen. Ook de orchideeën tuin was prachtig met zijn water vallen, erg fraai. Voor de tweede keer naar mijn geologische stekken geweest en monsters mee genomen naar huis. Half Spanje ligt in mijn kamer zo langzamerhand. Een aanrader voor de plantenliefhebber is het grote tuincentrum bij Velerin mooi voor een bewolkte dag. Ook de moeite waard is het plaatsje Puerto de la Duquesa (bij Manilva) met jachthaven waar je fijn kunt genieten. De 3 weken zijn snel om, denken al weer aan de volgende keer.

B. & M. de G. uit Lochem

Belgravia Club BC19b from 26-06-2016 till 29-06-2016
“We stayed in this apartment for a very short period of time, but we loved it. It has been furnished with a lot of care for detail, and makes you feel at home immediately. It is situated on a shared patio area with a little fountain and some (small) orange trees. Very cute. There is a lovely pool at Belgravia Club, and the very family friendly Santa Cristo beach is only a few minutes' walk away. The marina is literally around the corner. We are already considering coming back next year! ”
Family B. from Finland

Puerto Paraiso PPIbB from 14-06-2016 till 27-06-2016
Just returned from another fantastic two weeks in Estepona!
The weather,food and accomodation were superb.
And once again the attention,kindness and hospitality from Johanna and Frans was superb.
Every year, we say, this was the best one so far, but we have to say this year was top!!!
We will be back next year!
A. & G. B. from Voorburg - The Netherlands

Belgravia Club BC19b van 14-06-2016 tot 23-06-2016
“Nous avons été accueilli par Johanna, très bon accueil et très bonne adresse. Vraiment un accueil sincère et aimable. Nous avons été enchanté de l'appartement très bien équipé, lave linge, lave vaisselle, tout le matériel comme chez vous. C'est la première fois que nous avons autant d'équipement de qualité. Les lits jumeaux sont confortable. WI-FI fonctionne très bien. Chaînes françaises à disposition ce qui est rare. A 20 minutes de centre d'Estepona et à 5 minutes de restaurants et de commerce. La résidence est très bien entretenue, calme, belle piscine avec transat. Nous nous sommes sentis comme chez nous, la décoration est sympa et pas marqué. Très arrangeant pour le départ car nous avons dû partir un peu plus tard suite à notre vol annulé par Ryanair. Parking dans la résidence.”
B.B. uit Normandie, Frankrijk

Puerto Alto PA VI 11 van 14-06-2016 tot 23-06-2016
Wij hebben van 14 juni t/m 23 juni 2016 gebruik gemaakt van appartement PA VI 11. In verband met het slechte weer in Nederland nog even snel gekeken naar de mogelijkheden om een weekje naar Spanje te gaan. We vonden bovengenoemd appartement dat nog 10 dagen vrij was. Snel gereserveerd en op naar Spanje. In Estepona hartelijk ontvangen door Johanna en wegwijs gemaakt in het appartement en het leuke plaatsje Estepona. Prima appartement met alles erop en eraan. Alleen werkte de wifi niet, en wat moet je tegenwoordig beginnen zonder internet J. Er werd direct een monteur gebeld die even later al ter plaatse was maar het niet kon verhelpen. Morgen zou hij terugkomen. Nou niks mañana, dezelfde avond kwam hij terug met een nieuwe router. Prima geregeld door Johanna. Al met al een leuk appartement en een heel leuk oud plaatsje met heel veel restaurantjes. Volgend jaar komen we weer terug.
C. & P. H. uit Rhoon

Puerto Alto PA I 11 van 05-06-2016 tot 19-06-2016
Dit was onze vijfde keer in Estepona, dit keer weer in een ander appartement van Estepona Vakantiehuizen. Alle appartementen zijn goed en van alle gemakken voorzien, zo ook weer deze keer. Het welkom van Johanna en Frans is altijd een warm welkom en je voelt je gelijk weer thuis. Nieuwe restaurantjes worden toegelicht en de nieuwste muurschilderingen op de kaart aangewezen. Water, wijn en wat bier stonden koud voor de eerste dag en dat werd gewaardeerd door ons. Het terras heeft de hele dag zon en uitzicht op zee, heerlijk. Een supermarkt aan de overkant is ook heel prettig. We waren voor het eerst in juni in Estepona en het is ons prima bevallen. Het etentje met Johanna en Frans, in een voor ons onbekend restaurantje, was erg gezellig. Het onder éen hoedje spelen van Johanna met onze kids, zodat die stiekem een lang weekend een appartement op ons complex konden huren, maakte deze vakantie voor ons heel speciaal. Nogmaals bedankt hiervoor. De smoesjes liggen alweer klaar en we komen zeker weer terug… Estepona is voor ons gevoel echt ons tweede thuis!
K. & C. D. uit Maassluis

Puerto Alto PA IV 16 van 20-05-2016 tot 17-06-2016
Van 20 mei tot 17 juni 2016 zijn wij voor de tweede keer voor vier weken in Estepona geweest en deze keer in Puerto Alto, appartement IV 16.
Een ruim appartement met twee slaapkamers en twee badkamers en een compleet uitgeruste keuken met ruim voldoende servies, bestek en een ruime vriezer. Ook deze keer hebben wij weer de zeer goede service van Johanna ervaren. Zij heeft ons opgewacht bij het meetingpoint en uitleg gegeven over de nieuwe bezienswaardigheden en nieuwe restaurants. Ook een hapje en een drankje stonden klaar. Na het ophalen van de huurauto bij Malagacar bleek ons later dat er schade aan de auto zat die wij niet gezien hadden. Dit gemeld bij Johanna en zij heeft dit gelijk doorgegeven aan Malagacar. Bij het inleveren van de auto heeft dit gelukkig geen problemen opgeleverd.
Na de eerste nacht bleek het bed voor ons begrip wel erg hard te zijn. Na dit gemeld te hebben bij Johanna werd dit dezelfde dag nog opgelost door ons twee toppers te bezorgen, waardoor wij daarna een stuk beter hebben geslapen. Nogmaals onze dank voor de zeer snelle oplossing.
Een groot minpunt in deze vakantie is de enorme geluidsoverlast geweest in de directe omgeving. De verbouwing van een aantal appartementen in het gebouw achter ons met cirkelzagen, het uithakken van terrasvloeren, de werkzaamheden buiten op straat in de vorm van het uithakken van asfalt etcetera.
Wij hebben hiervoor nog wel het aanbod gekregen dat de resterende periode van ons verblijf terugbetaald zou worden maar dan moesten wij zelf een ander onderkomen zoeken. Hier nog wel naar gekeken maar dit bleek niet mee te vallen, waardoor wij uiteindelijk hebben besloten toch in dit appartement te blijven. 
Deze geluidsoverlast was uiteraard niet te voorzien geweest door Estepona Vakantiehuizen, maar was wel een zeer vervelende bijkomstigheid.  
Rest ons nog Johanna nogmaals te bedanken voor alle goede zorgen en misschien tot ziens.
P. & J. V. uit Capelle aan den IJssel 

Puerto Paraiso PPIbB van 26-05-2016 tot 13-06-2016
Het was weer een heerlijk verblijf in het prachtige appartement in Estepona. Geweldig uitzicht op het haventje en de zee. We komen hier heel graag. De ontvangst van Johanna was zoals altijd heel hartelijk en informatief (even de laatste nieuwe restaurantjes e.d.) doornemen. Al je Johanna en/of Frans nodig hebt dan staan ze altijd voor je klaar. Estepona is een hele leuk plaats  met leuk centrum, mooie boulevard en een gezellig haventje. Vandaar ben je ook zo in Ronda of Tarifa. Wij komen graag weer terug.

J., M. & Y. K. uit 't Harde

Edifio Madrid appartement M22 van 28-05-2016 tot 04-06-2016
Wij hebben dit appartement voor een week gehuurd en er enorm van genoten. Het is perfect ingericht, van alle gemakken voorzien, en de ligging is ook geweldig. Vanaf het balkon is er een mooi uitzicht over het strand en de zee (je kunt zelfs de rots van Gibraltar zien) en bij helder weer zelfs de bergen in Marokko. Vlak achter het appartement kom je in het oude deel van Estepona. Erg leuk ook! Het weer was prima.
We hebben van het strand kunnen genieten en ook veel uitstapjes gemaakt naar o.a. Ronda, Gibraltar, Marbella en ook de beroemde wandeltocht Caminito del Rey. Wat is dit een prachtige streek! Een week is gewoon veel te kort dus we zijn zeker van plan om terug te komen. Er valt nog zoveel te ontdekken in Andalusia!
Vanaf de eerste mailcontacten tot aan de vroege ochtend van ons vertrek: je stond voortdurend voor ons klaar!
Dit mag er zeker in de review nog wel bij vermeld worden!
Familie van V. uit Houten

Puerto Alto PA I 11 van 19-05-2016 tot 03-06-2016
We kwamen voor de zesde keer naar Estepona, dat zegt toch al genoeg. Deze keer in een ander appartement aan de andere kant van Puerto Alto. wat kunnen we nog toe voegen na al die jaren. Het appartement was prima en zoals altijd netjes en goed verzorgd met een aantal extraatjes in de koelkast als service. Alles wat je maar kunt bedenken was aanwezig van badlakens tot nespresso apparaat en van kurkentrekker tot ligbedden op het terras.
Estepona wordt steeds mooier met al die bloembakken en nog meer mooie muurschilderingen bij de orchideeëntuin. De restaurants zijn talrijk, dus keuze zat en voor een Ieder war wils. Johanna en Frans weer bedankt voor de gezelligheid en de goede zorgen en tot de volgende keer.
D. & I. V. uit Delft

Puerto Paraiso PP8-1 van 08-04-2016 tot 02-06-2016
Hallo Johanna en Frans,
Het was voor de vierde keer weer 'n warm onthaal door Johanna die ons weer keurig stond op te wachten,en het bier en de wijn stond alweer koud in de koelkast. Dus het was weer echt 'thuiskomen'.
We hebben dan ook weer 2 heerlijke maanden in Estepona doorgebracht,mede door de gastvrijheid van Frans en Johanna.
Steeds komen er ook weer nieuwe en lekkere tapasbarretjes bij,die natuurlijk weer 'getest' moeten worden.
Estepona is en blijft een gezellig spaans stadje,en ook de mooie omliggende plaatsen en het binnenland zijn de moeite waard om te verkennen.
Johanna en Frans hartelijk dank voor jullie gastvrijheid,en volgend jaar zien jullie ons gewoon weer verschijnen.

A.& A. L. uit Meppel

Belgravia Club BC19b from 19-05-2016 till 23-05-2016
“We had a lovely stay at the apartment. All very clean and modern. Very peaceful with beach, marina and supermarket all near. A quiet resort if you need to get away from it all. ”
M. W. from Walsall England

Belgravia Club BC19b van 10-05-2016 tot 18-05-2016
Op 10 mei 2016 was het weer zover. Heerlijk een weekje naar Estepona. Ditmaal gekozen voor Belgravia BC19b. Een paar dagen voor vertrek kijk je naar de weerkaart. De eerste 3 dagen uitsluitend regen. En dat in een land waar 300 dagen per jaar de zon schijnt.
Een lang verhaal kort, het was en heerlijke week. En die eerste 3 dagen plakten we erachteraan met als gevolg dat we toch nog een week zon genoten.
Johanna stond weer met van alles klaar. Haar is niets teveel en als je een onbezorgde vakantie wilt genieten dan ben je bij Estepona Vakantiehuizen in goede handen.
Het dorp Estepona wordt steeds mooier, interessanter en vooral Spaanser. Prachtige bloembakken tegen de gevels, heerlijke terrassen in het centrum met een fantastische sfeer.
Estepona Vakantiehuizen is een aanrader. Wij komen er al jaren en zijn enorm tevreden. Niet in de laatste plaats door die 2 prachtige mensen, Johanna en Frans.

C.J. uit Dordrecht

Puerto Paraiso PPIbB van 31-03-2016 tot 12-05-2016
Voor de derde keer via jullie een huis gehuurd en voor de tweede keer in PP1bB, van 31 maart tot 12 mei 2016.
Het was weer als thuiskomen in dit heerlijke appartement. We hebben weer genoten van de terrassen in de haven en in het stadje, waar alles zo schoon en fleurig is. Het was deze keer een echte relax vakantie, een paar uitstapjes gemaakt en veel boeken gelezen.
Jullie goede zorgen, etc. hebben we erg gewaardeerd en wij zullen zeer zeker positieve reclame  voor jullie maken.
Hartelijk groet ook voor Frans.
A. & J. H. uit Doorwerth

Almontes AL4B from 02-05-2016 till 11-05-2016
Mon épouse et moi avons bien aimé notre séjour dans l'appartement de Bram. L'appartement est très bien situé, juste à limite de la vielle ville, près de tout et à quelques minutes de la plage. L'immeuble est moderne et bien entretenu, le stationnement souterrain accessible par ascenseur a été apprécié. L'appartement était tel que décrit, propre, fonctionnel et bien ensoleillé. Nous avons été bien reçu par Johanna.”
P. from Canada

Puerto Estepona PE II 6A van 01-05-2016 tot 09-05-2016
Tussen 1-9 mei 2016 verbleven we met 2 personen in appartement PE II 6A. In vier voorafgaande jaren hebben we in diezelfde periode van het heerlijke weer genoten in Estepona. Helaas was het weer dit keer een stuk minder. Daarom was het bijzonder prettig dat we over een heerlijk ruim appartement beschikten met alle benodigdheden zoals een goed uitgeruste keuken, prima bedden, een lekkere douche, een TV met veel zenders, een niet bijzonder ruim maar wel lekker (zonnig) balkon. Tel daarbij de goede ontvangst van Johanna op en je hebt, ondanks het wat mindere weer, een prima vakantie.
Toch nog een puntje van kritiek? De parkeerplaats in de eigen parkeergarage is niet geschikt voor een ruime auto. Aan de overkant van de weg zijn er echter meer dan genoeg vrije en gratis parkeerplaatsen. Johanna, nogmaals bedankt en tot de volgende keer.
B. & N. uit Uithoorn

Puerto Alto PA IV 16 van 01-05-2016 tot 07-05-2016
We zijn erg gastvrij ontvangen door Johanna. Er was zelfs gezorgd voor drinken in de koelkast en wat lekkers!
Een heerlijk appartement voorzien van alle gemakken.
Dichtbij een supermarkt en de haven.
Zeker een aanrader! Familie de V. uit Assen

Bellavista del Puerto BdPIB van 25-04-2016 tot 05-05-2016
In de meivakantie hebben we 10 mooie dagen in Estepona gelogeerd. Johanna heeft ons hartelijk ontvangen, begeleid naar ons appartement en ons voorzien van heel veel informatie over Estepona en de omgeving. Aan eerste levensbehoeftes was ook gedacht (wijn, toiletpapier, water).
We verbleven in een gerenoveerd appartement  wat van alle gemakken is voorzien - internet televisie & wifi-verbinding waren top. 
Het appartement ligt op korte afstand van haven en strand, maar ook het centrum is op loopafstand (20 minuten).
We kunnen niet anders zeggen dat de service van Johanna en Frans top is. Ze staan beiden echt klaar voor je. Bedankt voor de hulpvaardigheid en betrokkenheid. Groeten K. & L. H. uit Waalwijk

Belgravia Club BC19b from 29-04-2016 till 02-05-2016
“The apartment was great. It was the perfect size for my friends that i booked it for. Very modern and lovely decoration. The bathroom was brand new. The area is also perfect and you do not need a car as it is right in Estepona port with playa cristo within a few minutes walk. Would definitely recommend this apartment to friends and family. Johanna the housekeeper was very helpful and accomodating”
H. T. from Estepona

Puerto Alto PA VI 3 van 21-04-2016 tot 25-04-2016
Wij hebben heerlijke dagen gehad in Estepona. Het appartement voldeed aan al onze verwachtingen, en meer.. Bij aankomst lag er al wat te drinken koud in de koelkast, dat gaf direct een welkom gevoel. Johanna heeft ons op een centrale (gemakkelijk bereikbare) plek opgewacht en naar het appartement gebracht. Tevens kregen we van haar een plattegrond van Estepona en tips over goede restaurantjes in de buurt. De bedden zijn prima en het balkon is werkelijk geweldig. Heel erg groot met prachtig uitzicht over de tuin van het complex en met zeezicht. Muy bien!
Wij komen hier graag weer terug. En Johanna.. prima geregeld en super bedankt. Graag tot ziens!
Heel veel groetjes van ons allemaal, W., V., T. & J. uit Breda

Puerto Alto PA IV 16 van 25-01-2016 tot 07-04-2016
Het apartement was perfect, alles wat je kon bedenken was aanwezig, de bedden waren helaas wat te hard voor onze smaak, maar zeker niet slecht. Wij zaten er 10 weken en daarom was het ruime aanbod van tv zenders een plezierig pluspunt. De wifi werkte als een tierelier, zelfs met 2 tablets tegelijk. Ook de inpandige parkeerplaats was prettig. Johanna is de perfecte gastvrouw!! Toen we een arts nodig hadden was ze er binnen 20 minuten met een prima "huisarts" die ook nog eens Engels sprak. T.z.t. zeker voor herhaling vatbaar.
Nogmaals bedankt voor alle goede begeleiding en groetjes, A. & G. van O. uit Amstelveen

Puerto Alto PA I 11 van 16-03-2016 tot 06-04-2016
Wij hebben een  heerlijke vakantie gehad in Estepona. Het appartement was perfect en zeer centraal gelegen.
Het appartement is van alle gemakken voorzien. Een heerlijk terras met de hele dag zon.
Voor ons de eerste keer in Estepona en zeker niet de laatste keer. 
Johanna, we willen jou bedanken voor de prettige ontvangst en de informatie/tips over wat te doen in Estepona
En we hebben de restaurants gevonden die je aanbevolen had. Heerlijk gegeten.
Wij hebben genoten. Groetjes Y. & A. B. uit Oostvoorne

Belgravia Club BC29b van 02-04-2016 tot 06-04-2016
Lovely apartment with a great view. It is very well equipped. Paula & Kees (the owners) are very helpful and pleasant hosts. The location is perfect, with a beach in one direction and the marina the other.
T.W.

Puerto Alto PA VI 3 van 02-03-2016 tot 05-04-2016
“Wat moeten we nog aanvullen op ons verhaal voor het gastenboek van 2015?"
Voor het eerst van ons leven zijn wij voor de tweede keer teruggegaan naar de zelfde plaats en accommodatie!
Dan moet het wel goed geweest zijn. Dat was het vorig jaar en ook weer dit jaar.
Een derde keer zit er niet in. Wij wilden wel, maar het appartement is voor volgend jaar gereserveerd door anderen, dus wij kunnen we niet in. Jammer.
D. & J. K. uit Rosmalen van 02-03-2016 tot 05-04-2016

Puerto Paraiso PP8-1 van 02-03-2016 tot 31-03-2016
Dag Johanna & Frans,
Via Nederlandse vrienden die al 6 keer bij jullie verbleven leerden we Estepona kennen. Andalusië kenden we nog niet en het was dan ook een aangename verrassing te vernemen dat we onze geplande 3 weken konden uitbreiden met een gratis extra week.
In het begin moesten we wat heen & weer mailen om uiteindelijk bij onze 4e keuze een vrij beschikbaar appartement te vinden : PP 8-1. Dit appartement is schitterend gelegen : vanop de 1e verdieping heb je op het terras van ’s morgens tot in de late namiddag zon en een prachtig zicht op de haven en de zee. Nadeel van die prachtige ligging is wel dat we tijdens het WE geregeld last hadden van nachtlawaai van enkele nabijgelegen bars. Een extra meevaller was ook dat voor de prijs van een één-slaapkamer appartement we 2 slaapkamers en 2 badkamers hadden maar het appartement is, hoewel van alles voorzien, toch wel aan een opknapbeurt toe (vooral de badkamers en een storende vis-geur in de 1e badkamer). 
We hebben echter alle 29 dagen genoten van elke seconde dat we er waren. Het zalig genieten op het Spaanse ritme, de vele gezellige bars en resto’s in de buurt (die spotgoedkoop zijn), het gezellige centrum van Estepona, de prachtige wandelingen die we in de bergen in de buurt konden maken, de vele fotogenieke witte dorpjes in de buurt en de kunststeden Granada - Cordoba - Cadiz en Ronda.
Via Johanna kregen we vooraf al een berg nuttige informatie maar ook ter plaatse is niets haar teveel. De onverwachte ontmoetingen, ook met Frans waren telkens fijne aangename momenten waarbij we dan ook nog diverse leuke tips konden uitwisselen. Het is echter fijn te weten dat er ter plaatse een back-up aanwezig is waar je bij problemen terecht kunt.
Tegen Estepona zeggen we geen vaarwel maar graag tot weerziens !
Lieve groeten, C. & K. V. uit Rekkem - Vlaanderen

Puerto Estepona PE II 6A van 19-03-2016 tot 27-03-2016
Met een bang hartje trokken we eind maart naar Estepona. Op aanraden van onze zoon en schoondochter gingen we voor het eerst op appartement, na jaren vakantie in een hotel.
Toen we daar aankwamen, was dat bang gevoel op slag voorbij. De ontvangst van Johanna gaf ons meteen een goed gevoel! Na haar uitleg, waren we meteen gerustgesteld.
Na het uitpakken van de koffers gingen we op verkenning, alles was vlakbij; winkels, restaurants, zee en haven. Het dorpje met z'n smalle straatjes en de bloementuin zijn echt de moeite waard.
Met de wagen trokken we ook door de Sierra Bermeja naar Ronda. Dit is echt een aanrader, de hoge brug is indrukwekkend.
Spaanse vrienden gidsten ons ook door het oude centrum van Marbella. Aangezien het Heilige Week was, waren we ook hier getuige van een grote optocht.
Onze week was veel te snel voorbij en voor herhaling vatbaar.
Bedankt Johanna
We mochten ook nog een kijkje gaan nemen in een gerenoveerd appartement dat pas verhuurd zal worden (BdPIB). Dit appartement is heel modern en alles is heel nieuw. Er is een nieuwe, heel mooie keuken. De inrichting gaf direct een thuisgevoel.
Ook de ligging van dit appartement is prima, alles is op wandelafstand en er is uitzicht op de haven. We zouden hier in de toekomst zeker een weekje willen verblijven.
Familie W. V. uit Arendonk

Puerto Alto PA VI 2 van 19-03-2016 tot 26-03-2016
Wij hebben een heerlijke week gehad in het appartement. Het uitzicht vanaf het zeer ruime balkon is heerlijk en we hebben er heerlijk genoten tijdens het ontbijt en tijdens het genieten van de zon. Het dorpje Estepona is ook een heel leuk spaans kustplaatsje wat nog erg authentiek is. Het appartement zelf is van alle gemakken voorzien en is een ideale plek om te verblijven. Toch zijn ook de Nederlandse zenders op de TV heerlijk. Ook de begeleiding naar het appartement en tijdens het verblijf is erg goed. Kortom een heerlijk verblijf die zeker voor herhaling vatbaar is.
S. & S. S. uit Huizen

Puerto Alto PA VI 2 van 24-02-2016 tot 16-03-2016 
Wij hebben een goede reis gehad na een fijne vakantie.
M. & E. S. uit Berlicum

Puerto Alto PA I 11 van 19-01-2016 tot 15-03-2016
Half januari 2016 zijn we voor het eerst van ons leven gaan " overwinteren" in Spanje. Via internet vonden we de site van Estepona vakantiehuizen. Met enige aarzeling hebben we voor twee maanden geboekt, je weet immers nooit wat je precies kunt verwachten.
Nu we weer thuis zijn, kunnen we alleen maar zeggen: het was fantastisch. Dit komt vooral door de sympathieke begeleiding van Johanna, geassisteerd door Frans.
Van het begin tot het eind stonden ze voor ons klaar en hebben ons met alles geholpen en goede raad gegeven.
Reden waarom we niet aarzelden om direct weer te boeken voor volgend jaar.
Vanaf deze plaats nog een keer, Johanna en Frans, heel hartelijk bedankt voor jullie service en vriendschap.
A. & R. uit Oldeberkoop

Belgravia Club BC19b from 11-03-2016 till 14-03-2016
“The apartment was in a great location, a few minutes walk to the beach and the marina. The town was also a short walk away. The apartment itself was very clean, exactly like the pictures. Johanna met us when we arrived to show us the different entrances and around the apartment. She was also very helpful in pointing out places to go on a map of the town. We would definitely recommend staying here to others.”

M. from England

Puerto Estepona PE II 6A van 18-01-2016 tot 14-03-2016
Het appartement PE II 6A, waar wij, A. en H. vanaf 18/1 t/m 14/3 verbleven voldeed volledig aan de verwachting die de site met de foto’s aangaf.
De tv met alle Nederlandse en Duitse/Belgische zenders waren met een prima beeldkwaliteit, de geluidstoring die wij hadden in de tweede week was door jullie team dezelfde dag nog opgelost met het vernieuwen van een kabel.
Annie haar vraag voor een wasmand, geen probleem, dezelfde dag stond er eentje voor de deur. Top.
Werkelijk alles is aanwezig in het appartement, was/droogmachine heerlijke verwarming op de badkamer, de beide airco’s, zowel in de woonkamer als slaapkamer, zorgde ‘s avonds als het al te koud was voor de benodigde warmte. De keuken (die voornamelijk het domein van mijn man was) had een complete inrichting mat afwasmachine (nooit gebruikt, ik was liever traditioneel nog alles af) twee verschillende koffie apparaten filter en Dolce-Gusto, elektrisch koken, oven, magnetron, elektrische vruchtenpers staafmixer …… het was er allemaal.
Van de beide liften naar de verdiepingen -01 tot 7 heb je in het appartement geen last, op onze verdieping waren maar twee van de vier appartementen bewoont.
Wij hadden via jullie site een auto gereserveerd bij Malagacar, wij werden na ongeveer 20 minuten met een busje opgehaald in de tunnel. Bij Malagacar werd alles snel geregeld wij kregen een 5 deurs Opel Corsa
voor de prijs van € 33,= per week erbij kwam een halve tank brandstof € 30,=, daarvoor mocht je de auto leeg terug brengen, Super geregeld.
Maar alle mooie en goede zaken hebben ook altijd nadelen al zijn er dit maar een paar en dan ook misschien niet voor andere huurders:
In de periode dat wij er waren kwamen de eerste zonnestralen om ± 13.20 uur op het balkon en die bleef er tot ± 18.45 uur en daarna koelt het snel af in januari tot maart.
Alleen ontbijten buiten op het terras kon niet, daar was het dan nog te fris zonder de zon.
Het ophalen van de vuilnisbakken ging gepaard met veel lawaai, op tijdstippen waar je nog graag wat slaapt.
En dan nog de parkeerplaats in de kelder, die is echt alleen geschikt voor compacte huurauto’s, wij hadden een Opel Corsa en die kon er met veel geduld juist in !!!!

A. & H. M. uit Susteren

Belgravia Club BC19b van 03-03-2016 tot 07-03-2016
Dit appartement heeft alles voor een top verblijf in Estepona.  Wij werden hartelijk ontvangen Door Johanna die ons op de hotspots en heerlijke  restaurantjes heeft getipt. Estepona is verder een opgeruimde stad vol vrolijke kleuren, bloemen en planten. Het appartement ligt op een steenworp afstand van de haven en gezellige terasjes. In het appartement hangt een huiselijke sfeer. Verder zijn een mooie keuken, stort douche en goede bedden aanwezig.  Je kan zelfs kiezen uit dikke of dunne slaapkussens. Bij het verlaten van het appartement stap je direct op een mooie binnenplaats met actieve fontein. Wij waren in no time gewend en in de juiste Spaanse modus. Wij komen hier zeker nog een keer terug.
F. & J. v.d. M. uit Maassluis

Puerto Alto PA VI 2 van 10-01-2016 tot 23-02-2016
Hallo Johanna en Frans,
Wij hebben een voorspoedige terugreis gehad, en waren zelfs een half uur eerder dan gepland in Eindhoven, waar onze zoon, schoondochter en kleinkinderen ons stonden op te wachten, bijzonder geslaagd.
Wij hebben een heerlijke vakantie doorgebracht in Estepona.
We zijn er met de huurauto vaak op uit geweest en hebben veel leuks gezien, zoals Granada, Cordoba, Ronda, Tarifa en een deel van de Costa la Luz, Malaga, Marbella, maar ook de nodige ritten het binnenland in waren de moeite zeer waard.
Estepona zelf is inderdaad de "Jardin van de Costa del Sol "met zijn met bloemen en planten versierde witte huizen en straatjes en pleintjes in de oude kern, alsmede het vele groen elders in de stad. Ook de vele kleurrijke schilderingen op de witte gevels door de hele stad mogen niet onvermeld blijven.  
Het appartement waarin wij gedurende meer dan 6 weken verbleven was nieuw ingericht en van alle
gemakken voorzien, geheel compleet en met een enorm groot terras op het zuiden met uitzicht op de tuin en de zee. Kortom, zeer comfortabel en prettig.
Last but not least spreken wij onze waardering uit voor de beheerders van het appartement, Johanna en Frans. Vanaf de prettige opvang op de rotonde met de boot stonden ze onmiddellijk klaar bij enkele probleempjes om die naar alle tevredenheid op te lossen. Daarnaast kregen we nog de nodige tips en uitleg over de stad en omgeving. Heel plezierig om op zulke hulpvaardige en aardige mensen terug te kunnen vallen. Johanna en Frans bedankt.
Groeten uit Etten-Leur van E. & J. v.d. B.

Belgravia Club BC19b van 17-01-2016 till 14-02-2016
We have just had a months stay in "Prachtig apartment" and loved it. Our host was welcoming and helpful, the apartment is smart, well equipped and very clean, having all the English TV channels was an extra bonus. The situation is perfect, 5 minutes to the marina, restaurants and supermarket and another 5 minutes gets you to the superb esplanade and beach. The old town is lovely and a great place to explore.The Belgravia Club development is very well looked after and, certainly at this time of year, very quiet. We loved Estepona and all that it has to offer especially because, as well as being a holiday resort, it is a proper Spanish town full of people getting on with their lives. We will definitely be back.

Family N. from Excideuil Frankrijk

Puerto Alto PA VI 3 van 17-01-2016 tot 14-02-2016
Na een verblijf van half januari tot half februari 2016 in appartement 3 Blok, 6 in Puerto Alto, was het moeilijk afscheid nemen. Het is een heel fijn appartement, van alle gemakken voorzien, met prachtig uitzicht over zee en haven, en waanzinnig groot terras.
Puerto Alto is een zeer fijne urbanisatie, met een fraaie goed onderhouden tuin die de heerlijkste geuren verspreid, en smetteloze uitnodigende zwembaden.
Er zijn twee supermarkten in de nabije omgeving, waarvan er één zelfs tot twee uur 's nachts open is. Erg handig dat je na het bezoeken van één van de vele cafeetjes of nachtclubs nog even vers brood kunt halen voor de volgende ochtend.
De haven is niet ver van het centrum. Net mooi voor en dagelijks wandelingetje. De avonden zijn beter dicht bij huis door te brengen, want de haven is dan het levendigste gebied van Estepona.
Toch heb je daar binnen de urbanisatie Puerto Alto totaal geen last. Uitgaanslawaai en auto's hoor je niet tot nauwelijks. Maar wel de vogels die immer lustig zingen in de heggen en bomen van de tuin.
Een ander voordeel van de locatie is dat je uit twee verschillende stranden kunt kiezen. Het 3 km lange zandstrand bij de boulevard, maar ook de iets minder bekende Christo baai die meer westelijk georiënteerd is, waardoor je steeds kunt kiezen aan de hand van de windrichting, waar je die dag het liefst naartoe gaat. De Christo baai is ook heel geschikt om na zonsondergang langs de weg boven te bewandelen. Het uitzicht op de verlichte huizen aan de andere kant van de baai is fenomenaal. Zeer geschikt voor een romantische avond!
Meer dan gebruikelijk is bij het huren van een vakantiewoning, doen de beheerders er alles aan om het de huurders naar de zin te maken. Allerlei zaken zorgen er voor dat je je erg thuis kunt voelen en niets te kort komt. Zowel wat betreft gebruiksvoorwerpen in de woning als wat betreft waardevolle informatie over wat toch vooral niet te missen in Estepona. Aangezien zij hier al langere tijd wonen en het hun hobby lijkt te zijn mensen gelukkig te maken, weet je zeker dat je over alle kennersplekjes ingelicht zal kunnen worden.
De wifi werkt prima. En ook ontvang je bijna altijd ongestoord alle Nederlandse tv zenders.
Qua inrichting, en hoeveelheden servies en linnengoed is de woning prima geschikt voor een verblijf met meerdere mensen.
Ik hoop er zeker nog eens terug te mogen komen. Het zal dan vast aanvoelen of ik weer thuis kom!
Bedankt Johanna en Frans voor één van de fijnste maanden van de afgelopen jaren!
K. W. uit Amsterdam

Altos de Guadalobon AdG52 van 18-12-2015 tot 03-01-2016
Met de feestdagen genoten van dit fijne huis. Heerlijk om met prachtig weer de kerstsfeer in Estepona en omgeving te ervaren. Huis is een echte aanrader, in een rustige en gezellige Spaanse woonwijk. Ruim, nieuw en kompleet huis met heerlijk terras. Luxer dan thuis :) Veel leuke uitjes gedaan: Sevilla, strand Playa del Cristo, El Torcal, Marbella, Selwo parken. Wij komen graag terug met onze kinderen.

Familie W. uit Rotterdam

Bellavista del Puerto BdPIB van 20-12-2015 tot 02-01-2016
Na al de positieve commentaren over Estepona, vond ik het stilaan tijd om zelf een kijkje te gaan nemen. En inderdaad, het is een prachtig plaatsje, een mooie mix tussen authentiek Spanje en toerisme. Het uitgestrekte Playa de la Rada is een absolute plus om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte in een grootstad.
Het appartement waar ik verbleef is erg modern ingericht en voorzien van alle comfort. Aangezien ik met de auto kwam, is de ondergrondse garage zeker een pluspunt. De ontvangst door Johanna was tip top in orde, zo kon ik me rustig installeren, zonder meteen naar de winkel te hollen.
De ligging van het appartement is perfect, zowel het strand, de haven als het dorp zijn makkelijk te voet bereikbaar. Zelfs winkelen deed ik te voet in de haven en het centrum, de auto bleef dus twee weken 'op stal' staan. Veel relaxter kan je het niet hebben.
Dat Johanna en haar man Frans me na afloop van deze zalige vakantie vroeg in de ochtend kwamen uitwuiven, getuigt maar weer van hun grote gastvrijheid.
K.R. uit Sevilla

Puerto Alto PA VI 2 van 24-12-2015 tot 01-01-2016
We verbleven van 24-12-2015 t/m 01-01-2016 in appartement PA VI 2. Het was de eerste keer dat we in de wintertijd in Spanje waren en dit is zeer goed bevallen.
Het appartement ziet er precies uit zoals op de foto’s is te zien. Voorzien van alle gemakken, een zeer groot terras, leuke inrichting, goed uitgeruste keuken, snelle internet verbinding, alle Nederlandse en Vlaamse televisiekanalen d.m.v. internettelevisie met zelfs de mogelijkheid om programma’s terug te kijken, en heerlijke comfortabele bedden!
Wanneer de zon opkomt lekker op het terras ontbijten en tot laat in de middag heerlijk relaxen op de ligbedden in het zonnetje.
Het enige wat we eigenlijk misten was iets van een schemerlamp o.i.d in de woonkamer, je hoeft dan niet het “grote licht” te laten branden. In de zomer wanneer het in de avond langer licht is en buiten kunt zitten, zal je hier geen last van hebben maar met de lange winteravond is dit eigenlijk wel een must.
Estepona centrum ligt op een 20-25 minuten stappen van het appartement maar dit is heerlijk om te doen langs de mooie wandelboulevard of langs het strand.
Normaal gesproken gaan we nooit ergens voor een 2e keer naar toe maar dit appartement en Estepona krijgen waarschijnlijk nog een keertje bezoek van ons.
Boeken doen we dan natuurlijk via Johanna van Estepona Vakantiehuizen
Familie S. uit Zevenbergen

Hallo familie S., ik heb van de week net bijzettafeltjes en schemerlampjes in de huiskamer erbij gezet.

 

 




 

   

Terug naar het gastenboek !

Gastenboek 2014 !

   

 

Gastenboek 2013 !
   

Gastenboek 2020 !

Gastenboek 2012 !
   

Gastenboek 2019 !

Gastenboek 2011 !
   

Gastenboek 2018 !

Gastenboek 2010 !
   

Gastenboek 2017 !

Gastenboek 2009 !
   
Gastenboek 2016 ! Gastenboek 2008 !
   

Gastenboek 2015 !

Gastenboek 2007 !

 

Estepona zandsculpture 2015


omgeving dagtrips attracties golf

 

Gastenboek, reacties van huurders in 2016
Estepona, Costa del Sol, Malaga, Andalusië, Spanje

Voor meer informatie neem contact op met info@estepona-vakantiehuizen.nl