Estepona, haven
Estepona, plattegrond 2
appartementen en vakantiehuizen
huurvoorwaarden
tips autoverhuur
tips vliegtickets
over costa del sol
links
gastenboek
route
contact
Estepona, plattegrond 14
1kamerappartement 2 kamerappartement 3 kamerappartement
 

 

Reacties van onze huurders in 2010:

Puerto Alto PA VI 11 van 16-11-2010 tot 14-12-2010
Beste Johanna,
Wij hebben 3,5 week doorgebracht in app. PA VI 11. Geweldig appartement, we voelden ons meteen thuis. Het is ruim, licht en schoon en een heerlijk balkon op het zuiden. We hebben aardig weer gehad, maar ook dagen met stortbuien. Geen probleem, boekje, glaasje wijn en lekker op de bank genieten!
Veel in de omgeving gezien en je had echt keurig alles geregeld. De tapas hebben we ons laten smaken en als de zon scheen, lagen we op het balkon.
Hartelijk dank voor alle goede zorgen en wie weet tot ziens!
Groetjes, S. & C. uit Lipno nad Vltavou, Tjechie

Belgravia Club BC33 van 29-09-2010 tot 14-10-2010
Hoi Johanna,
Wij hebben het weer fantastisch naar ons zin gehad in Estepona. Prachtig weer en volop genoten van de omgeving.
In het gastenboek mag je een ding vermelden: Heimwee.
In het vakantiehuis is het prima toeven. De omgeving kennen we intussen op ons duimpje. De rituelen ook. Denk b.v. aan de parking op zondagmorgen beneden in de jachthaven. Ineens staan daar een aantal parkeerwachters;-)
Het is iedereen aan te raden om binnen Club Belgravia zijn of haar vakantie door te brengen. Het 'resort' wordt keurig bijgehouden. Een prima zwembad en mooi gazon. Last but not least Walter. Een prima kerel die altijd voor je klaarstaat. Kortom; tot snel!
Familie J. uit Dordrecht

Montemayor AE24 van 27-08-2010 tot 10-09-2010
Hallo Johanna,
Wij zijn weer goed thuisgekomen en hebben het heel fijn gehad in jullie appartement. De ontvangst vonden wij ook erg gezellig, voelden ons gelijk heel welkom. We waren hard aan vakantie toe dit jaar en gelukkig is de batterij weer opgeladen. Het zag er even naar uit dat we niet op vakantie konden, maar we zijn erg blij dat het toch door is gegaan. Het appartement is super en Estepona zelf ook. Gezellig druk maar niet te druk en nog lekker Spaans. Wij komen zeker een keertje terug, ook om meer van de omgeving te zien, want dit jaar zijn we lekker lui geweest. We zijn alleen naar Casares, Ronda en Puerto Banús geweest. Erg leuk en vooral de rit naar Ronda is supermooi. 
Ik hoop tot ziens en groetjes familie D. uit Maassluis

 

Belgravia Club BC36 van 10-08-2010 tot 24-08-2010
Hallo Johanna,
Wij hebben alle 4 een heerlijke vakantie gehad in Belgravia Club. Ons appartement was van alles voorzien, van handdoeken tot ligbedden aan toe.
Het uitzicht op de jachthaven en zee was prachtig! De ligging is voortreffelijk, alles is op loopafstand en onze dochters van 16 en 18, konden heerlijk uit in de jachthaven tot in de kleine uurtjes en dan lopend naar huis!! Estepona, waar we 8 jaar geleden, al 2x waren geweest, is en blijft een leuke plaats!
Verder jullie nog bedankt voor jullie goede service vanaf het begin tot het eind. Zeer betrouwbaar! Wij zullen zeker nog een keer terugkeren en dan bij jullie boeken!
Groetjes familie de K. te Heiloo

Montemayor AE24 van 10-08-2010 tot 17-08-2010
Hallo Johanna,
We hebben een schitterende week gehad in je mooie appartement. Alles was aanwezig, je kon niets mis pakken.
Jachthaven, strand, oud Estepona, allemaal op loop afstand. Supermarkt onder je appartement waar je heerlijke spullen kunt kopen. Tapas tentje aan de overkant waar je lekker kunt eten.
Wij zijn helemaal weg van Estepona, alles wat je zoekt is daar aanwezig. Oude straatjes, fijn en mooi strand, leuke restaurantjes (echt nog Spaans). Het is daar niet zo toeristisch als net over de grens in Spanje.
Wij hebben het helemaal super gehad en voor herhaling vatbaar. Heel erg bedankt nog voor alles en het was zeer leuk om jullie persoonlijk ontmoet te hebben.
Groetjes familie B. uit Lommel

Belgravia Club BC19 from 02-08-2010 till 12-08-2010
Hi Johanna,
"Montemayor Holidayrental/Johanna" were helpful and efficient to deal with both before the holiday and on site in Estepona.  The house we hired was great, really big and very well equipped. The complex was quiet with a lovely pool and the location we second to none, being only a short walk to the port, shops and beach. We had a terrific holiday, would definitely return and would use Montemayor Holidayrental again - many thanks." H. S. uit Londen

Puerto Alto PA VI 11 van 09-07-2010 tot 06-08-2010
Goedemiddag Johanna,
Onze terugreis was zeer voorspoedig (vrijdagochtend 06:20 waren wij thuis). Ons verblijf in Estepona was heerlijk en jullie appartement en service voortreffelijk. Wij zullen zeker in de toekomst gebruik maken van jullie organisatie. Met vriendelijke groet en dank voor jullie zorgen, J. & L. uit Voorburg

Montemayor AE24 van 24-07-2010 tot 31-07-2010
Hoi Johanna,
Veilig teruggekeerd in Nederland na een heerlijke vakantie in Estepona. We hebben ons prima vermaakt en jullie overcomplete, mooie appartement had daar natuurlijk alles mee te maken. Lekker zwembad. Strand en zee op een steenworp afstand, gezellige haven met lekkere restaurants. Kortom, we hebben lekker bij kunnen tanken. Dank je wel voor alle hints en tips en jouw behulpzaamheid.
Groetjes en tot ziens, R. en L. uit Oosterwolde

Belgravia Club BC24 van 22-07-2010 tot 29-07-2010
Beste Johanna,
Dank voor de goede zorgen tijdens ons verblijf in appartement BC24. Het appartement was veel groter dan wij hadden verwacht met een mooi uitzicht op de haven en daarachter gelegen zee. Ook de aanwezigheid van een zwembad in het goed onderhouden complex viel bij ons goed in de smaak! De ligging van het appartement was prima ten opzichte van het strand, maar ook de vele restaurants en cafés die Estepona rijk is. Een bezoek brengen aan het oude centrum was te voet ook goed te doen vanaf het complex. Wij zijn al een aantal keren in Estepona geweest, maar dit was voor ons het beste appartement tot nu toe. Mochten wij volgend jaar weer naar Estepona gaan, dan geniet dit complex onze absolute voorkeur!
Groet, M. en vrienden uit Amstelveen

Puerto Alto PA IV 16 van 18-07-2010 tot 28-07-2010
Wat betreft het appartement: We waren heel tevreden over het appartement. De slaapkamers waren prima, de badkamers, het terras was ook groot genoeg, de keuken was prima op de pannen na.
Ik heb 1x een eitje gebakken en dat heeft 10 minuten geduurd omdat de bodem van de pannen amper de kookplaat konden raken omdat ze zo bol stonden. De rest van de dagen zijn we uit eten geweest. Deels ook noodgedwongen omdat je niet kon koken met deze pannen en omdat het natuurlijk ook vakantie voor ons was. Minpuntje vond ik het zwembad en de entourage erom heen.
Er was geen gezelligheid in de vorm van ligbedden. Ik had geen zin om steeds in het gras te gaan zitten. Het is heerlijk om op een bedje met een boek erbij langs het zwembad te liggen terwijl de kinderen zich in het zwembad vermaken. Geen vrij uitzicht vond ik ook jammer.
Samenvattend betekent dit dat het appartement heel oke was maar de entourage erom heen heb ik erg gemist.
Ik vond de contacten met jou en Walter erg prettig en dat zou zeker een reden zijn om weer via jullie iets te huren en zal het ook zeker aan bevelen bij vrienden en familie.
Als ik terugkijk op de vakantie dan zou ik niet weer voor dit complex kiezen (i.v.m. zwembad en gebrek aan uitzicht, entourage) maar ik zou wel weer via jullie iets willen huren omdat ik wel heb gemerkt dat jullie eerlijk en oprecht zijn in jullie doen en laten. En dat zorgt er voor dat we met een fijn gevoel terug kijken op de vakantie.
Familie S. uit Oldenzaal

Ik vind het jammer dat je dit niet meteen aan ons hebt doorgegeven want dan hadden we meteen nieuwe pannen kunnen regelen toen je er nog was. Ik snap ook wel dat je in de vakantie meer uit eten gaat, maar soms wil je toch in je appartement iets klaarmaken. Johanna

Belgravia Club BC33 van 03-07-2010 tot 24-07-2010
Hallo Johanna,
Wij zijn allen weer heelhuids thuisgekomen, maar allen met het spijtgevoel dat de vakantie weer voorbij was.
Graag willen wij een reactie geven voor het gastenboek:
Na 3 zomers fijne verblijven te hebben gehad in Calpe, vonden wij - twee families, zijnde 4 volwassenen en twee tieners, het dit jaar tijd voor een ander verblijf, waarbij de voorkeur uitging naar Andalusië.
Hoewel het best moeilijk was om weer een gezellig onderkomen te vinden, zijn we allen van mening dat dat met de Belgravia Club goed is gelukt. De aanloop naar een verblijf in BC deed ons al halsreikend uitkijken ......
"Ons" huis, BC33, voldeed volledig aan onze wensen. Indeling, uitrusting, omgeving: helemaal top!! Dit begon al met de gastvrije houding van Walter en Johanna tijdens onze aankomst, maar ook gedurende ons verblijf.
Belgravia Club hebben wij ervaren als een keurig onderhouden, rustieke en rustige 'urbanisacion'. Tijdens ons verblijf in BC, in juli 2010, hebben wij alleen maar zonnige dagen gekend, waardoor veel tijd is doorgebracht in het zwembad.
De gezelligheid in en rondom het zwembad heeft ons vele kontakten met andere bewoners gebracht, wat voor ons ook weer bijdroeg aan een prettig verblijf. Daarbij bedanken wij ook Raul, de badmeester. Raul is zelfs bereidt geweest om ons, op ons verzoek, mee te nemen naar het (oude)centrum van Estepona, om ons kennis te laten maken met de plaatselijke culinaire.
Naast het zwembad hebben wij ook regelmatig vertoefd op het strand nabij de Havana Club, op slecht een steenworp afstand van de Belgravia Club.
De avonden bevonden wij ons voornamelijk in de 'Puerto Deportivo', waar je vanuit de BC zo op uit keek. Alle aanwezige restaurantjes, drinkgelegenheden en de ijssalon daar hebben wij wel zo'n beetje met regelmaat aangedaan voor een hapje, diner of drankje. Maar daarnaast prikten wij ook een enkele keer een vorkje in het centrum en langs de boulevard, gecombineerd met een heerlijk wandeling.
Ook de wijde omgeving van Estepona is een ervaring op zich. Marbella, Puerto Banús, Gibraltar, Algeciras en het enorme winkelcentrum La Canada hebben we deze keer bezocht. Wél is het aan te raden om over vervoer te beschikken, want anders ben je voornamelijk op Estepona aangewezen, hoewel dat zeker geen straf is (hoewel wij van het openbaar vervoer, met de bushalte vlak voor de ingang van BC, eigenlijk geen gebruik hebben gemaakt).
Estepona is op ons overgekomen als een rustig vakantieoord, met veel nieuwe bouwsels maar ook met veel authentieke bebouwingen. Niet zo schreeuwerig druk als Fuengerola en Torremolinos. Daarmee denken wij ook dat Estepona zich (momenteel) niet leent voor de (oudere) jeugd. Dan zijn de zojuist genoemde plaatsen meer geschikt. Voor ons voldeed Estepona volledig aan onze vertier-verwachtingen.
Estepona en de Belgravia Club hebben ons in ieder geval zodanig verrijkt en verblijdt, dat wij toch sterk overwegen om volgend jaar weer bij Walter en Johanna te boeken ........
Wij danken alle medewerkers van de Belgravia Club voor een prettig verblijf en zeggen zeker "tot ziens".
Familie P. uit Hellevoetsluis

Puerto Alto PA IV 5 van 04-06-2010 tot 22-06-2010
Hallo Johanna,
We hebben een fijne vakantie vanaf 04 juni t/m 22 juni 2010 gehad in Estepona.
Het appartement PA IV 5 was goed voorzien van allerlei gemakken.
Jammer wel dat we af en toe bezoek hadden van kakkerlakken maar ja, dat kan we hebben regelmatig een bestrijdingsmiddel gebruikt en dat hielp. Enfin het mocht onze vakantie pret niet drukken. Wel zouden we bij een volgende boeking ( wat er zeker nog weleens in zit) een ander appartement huren op een hogere etage.
Estepona zelf is een leuke plaats we hebben ons prima vermaakt.
Compliment voor jullie inzet alles was goed verzorgd en leuk dat we elkaar nog hebben ontmoet.
Familie de R. uit Culemborg

Puerto Alto PA IV 15 van 06-06-2010 tot 20-06-2010
Hallo Johanna en Walter,
Onze vakantie in PA IV 15 zit er op. De twee weken zijn ons erg goed bevallen. Het appartement was top en ook het complex is zeer netjes onderhouden. Leuk dat we jullie ook nog even persoonlijk konden ontmoeten.
We werden door Walter zeer vriendelijk ontvangen en toen we aangaven dat we in 2011 graag met een van onze dochters plus gezin terug wilde komen bood hij meteen aan ons de grotere appartementen te laten zien.
Dat was top, dan kun je toch beter een inschatting maken. Graag willen we dan ook aan je vragen ons een optie te geven voor appartement PA VI 13 en als dat niet meer mogelijk is op PA III 13. We willen dan graag aankomen op maandag 6 juni 2011 en vertrekken op maandag 20 juni 2011.
We willen dan in het appartement tevens 1 extra kinderbedje en 1 en indien mogelijk 2 kinderstoelen. Ik weet dat bij PA VI 13 geen parkeerplaats is maar Walter gaf aan dat hij die wel eentje kon regelen in gebouw PA IV. Dit omdat we, zoals je weet, met de auto komen en deze graag binnen parkeren. Nog veel plezier daar in het warme Estepona en we horen het wel.
Groetjes uit Ede, J. & M. P.

Montemayor AE24 & Puerto Alto PA IV 16
van 08-05-2010 tot 19-06-2010

Beste Johanna,
Zoals beloofd, hier een recensie voor de website. Het vorig jaar 2009, hadden wij een geweldig mooie tijd in jullie appartement in Estepona. Dus besloten wij dit jaar terug te komen. Dit jaar is het ons nog beter bevallen. Je weet overal de weg te vinden en tóch ontdek je nog leuke restaurantjes en plekjes die de moeite waard zijn. Deze keer verbleven we 5 weken in jullie zeer complete appartement, AE24-2. Het beviel ons zó goed dat we er een week bijgeboekt hebben. Helaas voor ons was dat appartement bezet. Maar jullie zorgde voor een  goede vervanger, PA IV 16. Onze dank hiervoor. Ook de omgeving van Estepona is ongelofelijk mooi. We hebben dan ook, met dank aan de zeer uigebreide informatie, erg veel van gezien.
Thuis nog eens alle foto,s bekeken en we hebben nu al heimwee naar het relaxte (voorjaar) stadje met een geheel eigen karakter.
Met vriendelijke groet, T. & J. H. uit Arcen


Estepona mei 2010                                Estepona mei 2010                                Estepona mei 2010

Bedankt voor de leuke recensie, maar vooral heel erg bedankt voor het mooie en creatieve schilderij van het uitzicht vanaf het terras. We hebben een foto gemaakt, zoals je hieronder kunt zien. Ook vonden wij het leuk kennis te maken met jullie en wij hebben genoten van de gezamenlijke koffie, Chinese maaltijd, de tapas (2x) en het heerlijke ijsje bij de Italiaanse ijssalon in het centrum.
Johanna & Frans

uitzicht AE24 geschilderd door Thea

 

Puerto Alto PA IV 6 van 08-05-2010 tot 15-05-2010
Hoi Johanna,
Dank voor je mailtje. Ik heb het alleen niet meer gezien omdat ik al in Spanje zat, dus helaas Walter moeten lastig vallen. Maar is allemaal goed gekomen en we hebben een prima verblijf in het mooie appartement gehad (op het weer na dan, maar daar kunnen jullie helaas niks aan doen..). Hartelijk dank voor alle moeite en wellicht tot een volgende keer!
Groet, H.K. uit Voorburg

Puerto Alto PA VI 11 van 03-05-2010 tot 12-05-2010
Tussen 3 en 12 mei 2010 verbleven wij weer in hetzelfde appartement waarin wij vorig jaar ook zaten. Net als toen hebben wij ook nu weer een heerlijk verblijf gehad, ondanks dat het weer wat minder was. Het probleem dat zich voordeed met de satellietkaart van de televisie werd door Walter direct opgelost door ons zijn eigen kaart te geven. Dank voor die goede service, mede namens de kinderen. We hebben weer een heerlijke vakantie gehad en komen vast nog eens terug!
Familie B. uit Hilversum

Belgravia Club BC29 van 28-04-2010 tot 08-05-2010
Wat een heerlijke week in dit grandioze huis in Estepona.
Ontwaken, douchen en ontbijten met een prachtig uitzicht op de middellandse zee.
Onze keuze voor dit huis was een goede en we hopen zeker nog eens terug te komen.
Bedankt (ook namens de kindjes) HET WAS SUPER !!
F.M. en D. & aanhang uit Culemborg

Montemayor AE24 van 03-01-2010 tot 17-01-2010
Beste Johanna,
Gisteravond laat zijn wij teruggekomen na een prima vakantie. De twee elektronische berichten hebben wij niet gelezen omdat onze vakantie al op 25/12 was begonnen. Wij zijn toen naar Bilbao gevlogen, waar wij zijn afgehaald door onze zoon die twee jaar in de buurt van San Sebastian werkt. Met hem zijn wij de volgende dag naar La Mongie in de Pyreneeën gereden, waar ook de rest van de kinderen zijn aangekomen voor een week wintersport. Vervolgens zijn wij weer afgezet in San Sebastian, waar we een auto hebben gehuurd en naar Estepona zijn gereden in twee dagen. Wij zijn aangekomen om 17.00 uur maar stonden bij de verkeerde Officina de turismo..! Adrie heeft ons vervolgens naar jouw mooi appartement geloodst. We hebben er twee weken prima vertoefd. Alles erop en eraan en je had aan de kleinste details gedacht Het is toch bijzonder om zo te verblijven in een appartement van een ander, waar je toch een aardig beeld krijgt (fantaseert) van de eigenaar: de beschikbare films, het consequente gebruikt van de kleuren, de CD's en de inrichting van de keuken en niet in de laatste plaats de uitgebreide goed overzichtelijke administratie en kaarten van de omgeving en van het appartement zelf.
Dank voor de (weliswaar betaalde) gastvrijheid.
We hebben goed weer gehad, mooie trips kunnen maken in het achterland (Gaucin, Jimenez, Casares, Arcos, Ubrique (onlangs nog beschreven in "Viva Espana") maar ook Tarifa (Baelo Claudia) en Cadiz. Ook ons Spaans hebben we weer kunnen ophalen. Het is ons allemaal zeer goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. We hebben tweemaal Victor nodig gehad: eenmaal - in het begin - om een kapotte Scartkabel te vervangen en eenmaal omdat er een pinnetje in het buitendeurslot verdraaid was en wij het appartement niet binnen konden  (een kleinigheid dus..maar je moest het maar weten)... De dagen voor het vertrek hebben wij nog het kantoor bezocht van Estepona Services en hoorden dat Walter weer terug was van zijn vakantie. We wilden gewoon even kennis maken maar troffen hem steeds net niet aan, wel een briefje achter gelaten. Het appartement in goede orde achtergelaten en de sleutels op de tafel zoals de opdracht was.
Met vriendelijke groeten, P.&P. v. R. uit Eindhoven

Belgravia Club BC37 van 26-12-2009 tot 01-01-2010
Hallo Johanna,
Natuurlijk mag je onze mail in het gastenboek vermelden.
Leuk om de verhalen even te lezen, je komt er nu zoveel herkenbaars tegen en de overwegend lovende verslagen (waar ik eerst mijn twijfels over had) kunnen wij nu echt bevestigen! (6-1-2010)

Goedemiddag Johanna,
Allereerst willen we jullie een gezond en voorspoedig 2010 toewensen!
We zijn afgelopen vrijdag weer teruggekomen uit Estepona en kunnen terug kijken op een zeer geslaagde vakantie. Het appartement was echt top, we hebben nog nooit zo'n luxe vakantieverblijf gehad. Het was allemaal netjes en schoon en echt alle voorzieningen waren aanwezig. De weersomstandigheden waren niet echt geweldig (we hebben een paar dagen regen gehad en een paar zonnige dagen) de temperatuur was altijd aangenaam en de omgeving is prachtig.
We hadden bij aankomst wat problemen om Adrie te vinden (was onze fout want we stonden bij een verkeerd tankstation te wachten) maar ook dat was verder prima geregeld.
Vriendelijke groeten, P.& G. R. uit Dronten

   

Terug naar het gastenboek !

Gastenboek 2014 !

   

 

Gastenboek 2013 !
   

Gastenboek 2020 !

Gastenboek 2012 !
   

Gastenboek 2019 !

Gastenboek 2011 !
   

Gastenboek 2018 !

Gastenboek 2010 !
   

Gastenboek 2017 !

Gastenboek 2009 !
   
Gastenboek 2016 ! Gastenboek 2008 !
   

Gastenboek 2015 !

Gastenboek 2007 !

 

zandsculpture


omgeving dagtrips attracties golf

 

Gastenboek, reacties van huurders in 2010
Estepona, Costa del Sol, Malaga, Andalusië, Spanje

Voor meer informatie neem contact op met info@estepona-vakantiehuizen.nl