Estepona, haven
Estepona, plattegrond 2
appartementen en vakantiehuizen
huurvoorwaarden
tips autoverhuur
tips vliegtickets
over costa del sol
links
gastenboek
route
contact
Estepona, plattegrond 14
1kamerappartement 2 kamerappartement 3 kamerappartement
 

Reacties van onze huurders in 2021:

Puerto Alto PA 6 11 van 31-12-2021 tot 07-01-2022
We hebben genoten! Heerlijk om in januari van de zon te kunnen genieten.
Fijn appartement met een fijn en ruim balkon met alle benodigde faciliteiten aanwezig.
Ook het ontvangst was prettig, wij voelde ons erg welkom.

T. & Q. & C. uit Rotterdam

Madrid M22 from 21-12-2021 till 05-01-2022
We were now repeatedly in Estepona in the apartment Madrid 2.2. The great cleanliness and comfort inspires us again and again. The care of Johanna is exemplary. Since we love the proximity to the center, it does not get better for us. It is always a little noisy there, but for that cafe and restaurant are just nearby. I hope that we will always find a great apartment through Johanna.
U. & H. H. from Dusseldorf

Puerto Alto PA 6 11 van 21-12-2021 tot 29-12-2021
Heerlijk verblijf gehad in het appartement PA 611 met prachtig uitzicht op de zee en de haven van Estepona.
Johanna heeft ons zeer gastvrij ontvangen met kerstboompje en kaarsjes en alles was weer top geregeld.
Wij komen zeker weer terug, want het voelt als thuiskomen.

Familie P. uit Vlaardingen

Madrid M22 van 27-10-2021 tot 21-12-2021
Van 27 oktober tot en met 21 december 2021 hebben wij voor de derde keer weer 2 heerlijke maanden doorgebracht in dit mooie appartement.
Het appartement was brandschoon, de bedden opgemaakt en water en wijn in de koelkast. Wat een service!
Johanna was en is als vanouds een fantastische gastvrouw!
Zij zorgt ervoor dat het appartement picobello schoon is.
Ze geeft leuke tips over de omgeving, adresjes om lekker te eten, en als er iets kapot is in het appartement zorgt zij ervoor dat het de volgende dag hersteld is.
Ook het in- en uitchecken verloopt soepel, zo ook het parkeren in de parkeergarage.
Johanna, we doen je nooit meer weg!!!
Maar dan toch een omgevings-minpuntje:
Het restaurant op de begane grond gaf dit jaar heel wat meer geluidsoverlast dan de vorige twee keren. Jammer...
Toch komen we zeker weer terug, maar dan in een ander appartement onder het beheer van Johanna en
Estepona Vakantiehuizen.
P. & M. v. S. uit Zandvoort aan zee

Kai Alde KA2-2A van 05-12-2021 tot 15-12-2021
Het verblijf was prachtig. Dicht bij de haven, wandelafstand tot oude stad. Nette en aangename stad. Het appartement is goed gelegen, rustig, goed uitgerust en net onderhouden. Alles was aanwezig voor een aangenaam verblijf. Bedankt voor de goede communicatie en de goede tips die we gekregen hebben. Ook de ontvangst bij aankomst door Johanna en haar tips waren dik in orde. Voor herhaling vatbaar.

M. B. uit Koksijde, België

Puerto Alto PA 6 2 van 03-12-2021 tot 12-12-2021
Het appartement is heel compleet en handig ingedeeld. Er is werkelijk aan alles gedacht, net alsof je thuiskomt. Lekker bed, goede douche, voldoende beddengoed en handdoeken en zeer volledige keuken. Ruim terras met de hele dag zon.
Leuke plek vlakbij de haven en een winkel vlakbij. Restaurants op loopafstand. We hebben genoten en komen zeker nog een keertje terug.

D. & R. van R. uit Limmen

Laguna Beach LB9 van 21-11 tot 1-12-2021
We hebben 10 heerlijke dagen gehad in Estepona! Bovenal waren we aangenaam verrast door de plaats zelf. Veel mooier en gezelliger dan de gemiddelde spaanse badplaatsen die we eerder al bezocht hebben. Een mooi oud centrum met fantastisch aangeklede steegjes waar je eindeloos in kunt verdwalen. Iedereen heeft z’n voorgevel aangekleed met bloemen en planten, het ziet er zo mooi uit. En dan de restaurants: wat een keuze.
Verder hebben we volop genoten van de mooie golfbanen hier in de omgeving. Veel keuze, al moet je voor een aantal banen wel een goed gevulde beurs meenemen.
Oh, en vergeet niet om een mooie wandeling te maken. Vanuit het huis loopt een schitterend aangelegde promenade, pal aan zee, van Mijas tot Estepona en verder naar Casares Costa. Veel wandelplezier voor de liefhebber.
Kortom, 10 heerlijke dagen in een huis met alles erop en aan, goed bed, goede douche en even geen last gehad van de lockdown in Nederland. We komen graag nog eens terug.
G. & S. S. uit Venlo

Kai Alde KA2-2A from 20-11-2021 till 05-12-2021
The aparment is very nice, feels fresh and modern. Perfect near restaurants in the harbour.

A.S. from Bromma in Stockholm County, Sweden

Kai Alde KA2-2A from 30-10-2021 till 09-11-2021
Very nice apartment, nice view, sun all day long on the balcony, the street is a little noisy due to the traffic.

M. B. Espoo, Finland

Puerto Alto PA 6 2 van 31-10-2021 tot 06-11-2021
Het neusje van de zalm!
Dat zijn de appartementen die Johanna onder haar beheer heeft. Wij hebben al een aantal jaren via haar in het prachtige Puerto Alto appartementen gehuurd en allemaal waren ze fantastisch! Buiten dat de appartementen geweldig waren is het door Johanna ook allemaal super goed geregeld. De appartementen zijn schoon, hebben veel en goed linnengoed, een keuken waar bijna alles te vinden is en is het er niet, ik mistte een aardappelstamper, en je zegt het dan komt het er. Johanna en Frans doen zo enorm veel voor de huurders dat je ook in deze toch moeilijke tijd je welkom en veilig voelt en hoe belangrijk is dat!
Dank jullie wel weer Johanna en Frans. Wij hopen komende winter weer te mogen komen genieten van jullie gastvrijheid, het fijne appartement en het mooie weer. Wij kunnen wel zeggen dat Estepona en Puerto Alto
ons 2e thuis is geworden. We zijn net 1 week thuis en missen alles nu al.

J. & R. v.d. P. uit Velserbroek

Laguna Beach LB9 van 23-10 tot 31-10-2021
Een heerlijke week vakantie (welterverstaan ‘relax” vakantie met kids). Bij diverse chiringuito’s, restaurants geweest. Kortom het was een heerlijke ontspannen week. De mensen en de lokale bevolking zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam wat het verblijf hier in Estepona erg aangenaam en fijn maakt!

B.& M. en kids B. uit Venlo

Puerto Paraiso PPIbC van 02-10-2021 tot en met 30-10-2021
Na een hartelijk welkom door Johanna met duidelijke uitleg over de huishoudelijke regels en de nodige restaurant-tips hebben wij 4 weken genoten van dit appartement met geweldig uitzicht op de haven van Estepona en zelfs Gibraltar bij helder weer.
Het appartement was voorzien van alle faciliteiten en zelfs meer zoals beschreven op de website en voldeed dus aan alle verwachtingen.
De eerste 2 dagen hadden wij een probleem met de boiler wat gelukkig door Johanna direct werd opgepakt en vervolgens door vakman Victor snel werd opgelost.
Estepona zelf is heel mooi met de bloemrijke boulevard, bloemen straatjes in het oude centrum, muurschilderingen, aanwezige kunst (beelden) en meer dan genoeg gezellige restaurantjes en dat alles op loopafstand.
Naast 2 lokale supermarkten vlakbij het appartementencomplex zijn de supers Lidl, Aldi, Mercadona en Carrefour in de directe nabijheid op 5 minuten met de auto goed te bereiken.
Door de gunstige ligging hebben wij ook leuke dagtochtjes kunnen maken naar diverse nabij gelegen plaatsen zoals Marbella, Mijas, Gibraltar, Ronda en Nerja en was het lopen van de Caminito del Rey één van de hoogtepunten.
Al met al een zeer geslaagde en fijne vakantie die wij zeker nog eens over zullen doen en dan uiteraard weer via Johanna van Estepona Vakantiehuizen.
Familie B. uit Hoofddorp

Kai Alde KA2-2A from 23-10-2021 till 30-10-2021
Great place to stay so close to the port, great beach and walking into Estepona centre. The apartment was spotless with everything you need. Johanna was really helpful on arrival and we loved trying out her restaurant recommendations!

C. H. from Leeds, UK

CJA5 from 23-10-2021 till 28-10-2021
This stylish, beautifully decorated, comfortable house could not be in a better position for exploring all that Estepona has to offer. The information book is comprehensive and the house is the perfect place to relax. The roof terrace with pool is a stunning location for evening pre dinner drinks, a well equipped kitchen, two bathrooms and incredibly comfortable beds make for a great base for your Estepona holiday. Check in with Johanna was smooth, friendly and informative. We could not have asked for a better base in Estepona Old Town. We hope to be back very, very soon.

D. L. and friends from United Kingdom

Madrid M22 van 01-10-2021 tot en met 13-10-2021
Appartement M22 direct aan zee ligt op de tweede verdieping waar je een mooi uitzicht op zee hebt.
Er is alles aanwezig en modern ingericht daarnaast is het appartement van een fijne badkamer en een tweede aparte toilet voorzien, bedden hebben goede matrassen.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met een hartelijk ontvangst van Johanna.
Alles was perfect verzorgd en komen zeker nog eens terug.

K. & H. D. uit Herten

Kai Alde KA2-2A from 06-10-2021 till 10-10-2021
A very modern apartment in a good location, near to the beach and shops. We enjoyed the walking trails in Istan in the sierra national park. Johanna was really helpfu, very pleasant to deal with.

P. & J. B. from Dalkey, Ierland

Puerto Blanco PB931 & Alto PA 6 2 van 07-09-2021 tot 05-10-2021
Met veel plezier hebben wij voor de 4e keer geboekt bij Estepona Vakantiehuizen. Van 07-09-2021 - 19-09-2021 in appartement PB 931 en van 19-09-2021 - 05-10 2021 in appartement PA 6.2
Het was net als in voorgaande jaren goed door Johanna geregeld. De verblijven zagen er prima uit (alle noodzakelijke artikelen waren in de huizen aanwezig) en het was er schoon. Locatie: Geweldig
Tot volgend jaar dan komen wij opnieuw.
Familie v.d. K. uit Spijkenisse

Puerto Alto PA 6 3 van 30-08-2021 tot 29-09-2021
Beste Johanna,
Met veel plezier hebben we voor de 5e keer in Estepona in het appartementencomplex Puerto Alto gelogeerd.
Net als vorige keren voelde het als thuiskomen. De maand september was prachtig met veel zon en mooie temperatuur.
Dit jaar werd overschaduwd door bosbranden, waardoor een groot deel bosgebied is afgebrand.
We zijn er later doorheen gereden; het ziet er desolaat en verlaten uit. Hopelijk herstelt de natuur zich snel weer.
Enkele malen hebben we aan de haven gegeten, onder andere bij Tapa Thai en El Cazador, maar ook bij La Taberna de Lucia, stuk voor stuk restaurants waar je prima kunt eten voor een redelijke prijs.
We hebben mede door jouw goede zorgen een prima vakantie gehad.
Mogelijk komen we volgend jaar weer terug. Met het oog daarop hebben we nu al een optie genomen op een appartement.
J. & M. B. uit Amsterdam

Puerto Alto PA 1 6 van 06-09-2021 tot 27-09-2021
Afgelopen september wederom in een van de appartementen van Puerto Alto verbleven en het is zeker niet de laatste keer. Deze keer verbleven we in PA1-6. Een appartement wat aan al onze wensen voldeed. Puerto Alto is en blijft een goed onderhouden complex waar het prettig vertoeven is. De foto's komen echt overeen met de werkelijkheid.
J. & M. P. uit Ede

CJA5 from 23-09-2021 till 27-09-2021
Fantastic townhouse which utilizes it's space so well and in a great location. Will visit again!

A. K. and friends from Ireland

CJA5 from 17-09-2021 till 21-09-2021
Really lovely individual apartment in a perfect location I can't recommend this place enough! We can't wait to go back next year. Perfect!

D.S. from United Kingdom

Kai Alde KA2-2A van 12-09-2021 tot 19-09-2021
Echt een top appartement! Het is nog veel meer dan we verwacht hadden, letterlijk álles is er. Van een strijkplank tot strandlakens, stoeltjes om mee te nemen naar het strand en nog veel meer. Super schoon, hele fijne locatie, heel mooi en stijlvol appartement. De communicatie met Dirk was fijn en ook met Johanna, zij ontving ons, was super. Ze gaf tips en was heel vriendelijk! Echt een aanrader, we zouden het zeker nog eens boeken!

M.S. & A.V. uit Amsterdam

Puerto Alto PA 6 2 van 02-09-2021 tot 16-09-2021
Na dik een jaar wachten door de Covid maatregelen kwamen we 2 september dan toch aan in Estepona. Het huis overtrof al onze verwachtingen. Heerlijke bedden en een top uitgeruste keuken. Als kers op de taart een prachtig terras met top meubilair, ligstoelen en strandstoelen en parasol allemaal aanwezig.
Maar bovenal willen wij Johanna bedanken voor alle goede zorgen gedurende het afgelopen jaar. Ze hield ons perfect op de hoogte over de verhuur van het appartement en zorgde dat de borg bij Easy Estepona bij haar terecht kwam. Zo konden wij zorgeloos uitkijken naar onze langverwachte Spanje vakantie.
De ontvangst was als weer een beetje thuiskomen voor Johanna is niks teveel ze doet altijd de stap extra om je het naar de zin te maken. Ook bij vertrek alles weer keurig geregeld dus als wij in de gelegenheid zijn dan huren wij beslist weer via Johanna betrouwbaarder kan niet.
Gracias
R. & F. K. uit Zoetermeer

Kai Alde KA2-2A van 06-09-2021 tot 12-09-2021
Fijn appartement, ruim, schoon, goede bedden en douche. Johanna is altijd te bereiken en regelt alles top. Een aanrader!!
I. & P. uit Amsterdam

KAI-Alde KA2-2A van 29-08-2021 tot 05-09-2021
Fijne appartement, vlakbij alles wat nodig is.
M. P. uit Nederland

Don Pedro DP17 de 27-08-2021 hasta 05-09-2021
Pasamos unos días de relax en la villa. El entorno es tranquilo, la casa está muy bien equipada en cuanto a menaje, ropa de cama, zonas para estar y comer...
Las camas son buenas y amplias.
Johanna nos ayudó con un problema que surgió en la piscina, siempre pendiente y atenta. También nos dejó su propia batidora porque la que había no funcionaba.
En cuanto se cambien las ventanas de la villa, que ya están muy viejas, la casa estará estupenda.
Familia S. de Madrid

Kai Alde KA2-2A van 24-08-2021 tot 29-08-2021
Fijn verblijf. Een compleet ingericht ruim appartement met alles er op en eraan. Mooi uitzicht op het ruime balkon. Vanaf het appartement is alles wandel afstand. Zeker een aanrader!
D. & T. d. V. uit Bussum

Kai Alde KA2-2A van 16-08-2021 tot 22-08-2021
Uun apartamento con todas la conmodidades para pasar unos dias en la playa. llegada y salida perfecto con johanna.
P. S. uit Alcala de Jenares, Madrid

Puerto Alto PA 6 2 van 14-08-2021 tot 21-08-2021
Op 14/8/21 aangekomen bij ons gehuurde appartement in Estepona konden wij er gelijk jn. Wat heel fijn was ondanks onze vroege aankomst. Waren heel verrast over de ruimte en super blij met het enorme terras. Alles was heerlijk schoon. We hebben een heerlijk week gehad. De omgeving was lekker rustig. Het gezellige centrum was ca 20 minuten lopen. Maar ook in de jachthaven hebben we het ook gezellig gehad.
J. & H. V. uit Rotterdam

CJA5 van 14-08-2021 tot 18-08-2021
Geweldig mooi huis midden in het oude centrum van Estepona en op enkel honderden meters van het strand. Perfect gelegen en super mooi gerestaureerd en verbouwd. Modern comfort en design gecombineerd met de charme van een oud huisje en ingericht met veel gevoel voor stijl.
Familie G. uit Holland

Kai Alde KA2-2A from 02-08-2021 till 16-08-2021
Very clean and spacious for two people. Lovely view from balcony. Checking in was easy, Johanna was waiting for us to show us the apartment and answer any questions, she also had arranged for a pick up from the airport. All in all it went very smoothly. Walking 5 minutes to port, 10 minutes to choice of two beach, 20 minutes walk to the old town. We would defiantly highly recommend the apartment and looking forward to return. We hope to come over later this year or early year to look for a holidayhome. So hopefully your apartment is free. Thanks and take care.
G. & K. M. from United States

Kai Alde KA2-2A from 23-07-2021 till 28-07-2021
Fin lägenhet, ren och fräsch. Ligger lite i utkanten av estepona nära hamnen. Ca 15 minute promenad in till centrumkärnan.
C.M. from Göteborg Sweden

El Coral ECI1 van 13-07-2021 tot 01-08-2021
We verbleven bijna 3 weken in El Coral, Estepona. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het appartement ontbreekt aan niets. Ruime kamers, airconditioning, een keuken met alles wat je nodig hebt, wasmachine, een fijn balkon met zon tot ongeveer de middag. Onze kinderen genoten elke dag van het zwembad. Ook het strand en de zee vind je meteen achter het zwembad. Voor strandliefhebbers.
Alles was keurig schoon en Johanna zorgt er voor dat je je welkom voelt. Bij vragen gaf ze uitgebreid informatie en ze had zelfs wat eten en drinken in de koelkast gelegd, aangezien we laat in het appartement aan kwamen.
Al met al een heerlijke vakantie. Hopelijk komen we volgend jaar terug.
Familie E. uit Emmen

Puerto Alto PA 6 13 van 11-07-2021 tot 01-08-2021
Wij kijken terug op een hele fijne vakantie, net zoals we dat gewoon zijn van Estepona, zelfs met de geldende maatregelen hebben we toch een fijne rustgevende vakantie gehad.
Ondanks de coronamaatregelen toch weer een heerlijke vakantie gehad in Puerto Alto. Bij aankomst werden we fijn verwelkomd door Johanna en troffen we een mooi ingericht en netjes gekuist appartement aan. Alle benodigdheden waren aanwezig, het appartement heeft naar Spaanse normen zeer ruime kamers en een heel groot terras met schaduw. Het appartement ligt wat hoger in het complex van Puerto Alto maar het klimwerk wordt gecompenseerd door het prachtige uitzicht en de rust.
Het appartement ligt op wandelafstand van het strand en het historisch centrum.
Wij komen sowieso terug.
Familie B. uit Diepenbeek België

Madrid M22 van 17-07-2021 tot 31-07-2021
We hebben weer een heerlijke tijd gehad in dit appartement waar we al een aantal jaren met plezier vakantie vieren. Het is altijd heel fijn om door Johanna ontvangen te worden, die ontzettend goed voor ons zorgt. Toen de kraan kapot was heeft zij dit laten maken en ons een lunch als vergoeding aangeboden. Tot volgend jaar.
Familie G. uit Zwijndrecht

Kai Alde KA2-2A from 23-07-2021 till 28-07-2021
Fin lägenhet. Ren och fräsch. Ligger lite i utkanten av Estepona nära hamnen. Ca 15 min promenad in till centrumkärnan.
C.M. from Göteborg Sweden

Don Pedro DP17 from 17-07-2021 till 28-07-2021
Our stay was amazing, from the first day to the last day. The villa was really nice and tidy with a big garden, trees and a wonderful swimming pool for the children. We all really appreciated our stay, and really like you. Johanna is a great women.
She gave us some tips and location where to go, easy to join her in case of any problem but to be honest we didn’t have any problem during the whole stay.
You have shops really close to the house like Aldi, lidl , a petrol station just 3 min walking and the beach down the street.
I recommend strongly this house and mostly the owner, she is so friendly and nice.
family S from Belgium

Kai Alde KA2-2A from 03-07-2021 till 10-07-2021
La publicidad es engañosa.
La fotografía del edificio no corresponde a la del apartamento, si no, al edificio que se ve desde la terraza del apartamento.
El interior del apartamento está bien, las fotografías son correctas
M. & F. J. from Spain

Kai Alde KA2-2A van 28-06-2021 tot 03-07-2021
Super locatie, schoon, netjes, modern en heerlijk appartement.
S.S uit Eindhoven

CJA5 van 02-06-2021 tot 09-06-2021
We had a great time in Claudie's beautiful home. It is in a beautiful residential street in the heart of old town Estepona, and so close to beaches and excellent restaurants. The pool was great and my children had hours of fun. So well equipped as well. Would throughly recommend a stay here.
F. Y. and family from Lymingtons, United Kingdom

Kai Alde KA2-2A vom 11-05-2021 bis 25-05-2021
Ich habe mich in der schonen, gepflegten und top ausgestatteten Wohnung pudel wohl gefühlt. Man sieht vom Balkon aus sogar aufs Meer. Die Lage ist einfach super – nur ein paar Schritte vom Strand und Hafen entfernt (mit seinen Restaurants, Cafés und Supermarkt) und auch in die Altstadt kann man bequem zu Füss spazieren. Ich bin sowieso begeistert von Estepona mit seiner Blumenpracht – eine wunderschone Kleinstadt am Meer mit sauberen Stranden. Ich komme bestimmt wieder.

P. J. aus Herisau, Appenzell Ausserrhoden, Switzerland

 

 

 

   

Terug naar het gastenboek !

Gastenboek 2014 !

   

Gastenboek 2021 !

Gastenboek 2013 !
   

Gastenboek 2020 !

Gastenboek 2012 !
   

Gastenboek 2019 !

Gastenboek 2011 !
   

Gastenboek 2018 !

Gastenboek 2010 !
   

Gastenboek 2017 !

Gastenboek 2009 !
   
Gastenboek 2016 ! Gastenboek 2008 !
   

Gastenboek 2015 !

Gastenboek 2007 !



 

 

Estepona zandsculpture 2015


omgeving dagtrips attracties golf

 

Gastenboek, reacties, reviews van onze huurders in 2021
Estepona, Costa del Sol, Malaga, Andalusië, Spanje
Voor meer informatie neem contact op met info@estepona-vakantiehuizen.nl